Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szép napot!
    Szomorúan tapasztalom, hogy a tutira kiírt megaTP akció keretében, tegnap este 7körüli arany vásárlásra nem kapom meg a bónuszt:mad::cry:
    A központ tévedéséért is mi vagyunk büntetve!
    Én olvastam a kiírást, de minden percben nem tudok fórumot olvasni!!!!!!!!:(

További szép napot!

cskati01 kedveli ezt.
  2. szundi11955

szundi11955 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Négy farmom van, háromnál havas a táj a negyediken nem! szundi11955 ID: 17182992

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Beállítások menüben a Hóesés opcióval bekapcsolhatod.

4. anita219

anita219 Fórum mestere

Sziasztok.
    Üzenem a szerkesztőknek,hogy ahelyett,hogy azon gondolkodnak hogyan szedjék ki a ft.-ot a gazda zsebéből,tegyenek az ellen,hogy minden event kezdéskor,akciókor stb. ne lassuljon be annyira a gép,hogy mire a TP. növelőket leszedem az eleje ne járjon le. :(

5. cskati01

cskati01 Törekvő

Sziasztok!

Mostanában nagyon sokat tévednek a játékkészítők, és többnyire a játékosok kárára. Minek találták ki a legfrissebb hírek gombot, és azon belül az esemény gombot ha oda nem képesek beírni a legfrissebb változtatásokat. Úgy is lehetne figyelmeztetni a játékosokat, ha valami hirtelen megváltozik, hogy villog egy felkiáltójel. Én is voltam fent 18 óra előtt többször is a fórumon, de egy fontos ügyben el kellett mennem, és amikor megjöttem 8 óra körül, azonnal meg vásároltam a 450 db Farmaranyat, Hogy meg vegyem a Titokfa csomagokat, nem is gondoltam, hogy elhalasztották a Szuper TP napot, hiszen együtt szokott kezdődni a Farmarany vásárral. Régebben sokkal sűrűbben adtak Bónuszkódot, és értékesebbet amikor elrontottak valamit a játékosok kárára. Mostanában kimondottan arra irányul ez a sok "tévedés", hogy a játékosok több Farm aranyat vásároljanak. Én meg vettem a 450 db Farmaranyat, lecsusszantottak a Sz. TP napról, de ennyi volt, én már másnap nem vásárolok feleslegesen. Ezzel a hozzá állással csak azt érik el, hogy pont azok fogják abba hagyni a játékot, akik rendszeresen vásárolnak a farmon.
    Megint nagyot csalódtam a játékkészítőkben!

Utoljára szerkesztett: 20.12.15
  6. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok!
    Miért van az, ha farmaranyat vásárolok nem kapom meg a 20%-ot pedig oda van írva?
    Gazda: Filonka56 ID: 4862059

7. -East17-

Szia!

A 20% haszon nem azt jelenti, hogy annyival több aranyat kapunk, hanem ennyivel járunk jobban, mintha a vásárolt mennyiséget az alap megrendeléssel (sms rendelés) vettük volna meg.

8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép, vs. Szebb Napot!
    Fejlesztők és a Vezetőség. Honnan a magasságosból tudjam én szegény játékos, hol jártam aznap a farmon belül. Ha minden játékos írna a supportra, ahogy kérik. Összeomolna a játék se pillanat alatt. Ez a hozzáállásuk megint egy sumák jellemre vall, hogy úgyis hagyják a játékosok meg a fele nem is jár a fórumra és nem tud róla. Varun, illő volna minden játékosnak aki aktív volt az elmúlt esztendőben, 1-1 Tavaszi koszorút küldeniük, és a háborgás hullámai kissé simulnának. Engem kihagyhat én gyártok majd magamnak. Ha addig nem jönnék errefelé, Áldott Karácsonyt a játék készítőinek!

9. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

SZIASZTOK ÉN ARRA SZERETNÉK VÁLASZT KAPNI HOGY HA TEJESÍTEK EGY FELADATOT NÉHA NEM KAPOM MEG A JUTALMAT! MIÉRT VAN EZ ÉS A KÓDOT IDE KELL KIÍRNI ??? KÓD :52261794

10. -East17-

Szia!

Kezdjük azzal, hogy normál betűmérettel is el tudjuk olvasni, a nagybetűs írás kiabálásnak számít, ezért mellőzd kérlek.

Pontos adatokat kell megadni ha kérdésed van, most pl. azt, hogy mikor, melyik feladatot teljesítetted és mit nem kaptál meg.

Nem tudom, hogy kód alatt mit értesz, nekünk az ID számra van szükségünk.

11. Maddita

Maddita Utánpótlás-írogató

Vettem 210 FA értékben titokfákat. Persze tudom hogy az lutri, hogy milyen fák lesznek, hiszen 93-as szinten vagyok. De még is azt gondolom, hogy egyhangú akkor, ha a 30 titokfából 11 Szent János fa fejlesztés, és 8 Tűzvirág fejlesztés. Tehát a fele mennyiség csak két fajta fafejlesztés.

12. Anna051955

Anna051955 Haladó

Tisztelt moderátor! A hideg uszonyok felhősornál két kitehető helyén kérdőjel található, nem lehet aratni ezáltal a megszerzett felhőt. /karácsonyi dalnokok és téli ugrókötélről van szó./ Köszönettel Anna. ID 18434814:wuerg:

13. -East17-

Szia!

Igen, ezt éppen most jelezték a külföldi kollégák is. Továbbítottuk az észrevételt a központba.

14. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Jó lesz így?? ID : 52261794 és menyét menyus egyik feladata volt !:p;)

15. -East17-

Szia!

Nos Menyét Menyus megrendelő és nem ad feladatokat. Terményeket lehet neki eladni amiért TP-t és CSP-t kapsz.

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  16. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Köszönöm , de a Kerek keréken is pörgettem csengő pengőt és nem adta oda:) Bocsi ,hogy ennyi bajom van :p

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kerekkeréken december 20-án 10:31 órakor 640 Csp-t és ma 09:16 órakor 2560 Csp-t nyertél. A virtuális számládon az említett összegek rendben jóváíródtak.

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  18. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Kedveseim.
    Mérgelődök, panaszkodok.. Több, mint 1 percet kell várni arra lusta pingvinre! Bezzeg a panda meg a kutya ott illegeti magát. Az ember kapkod, ugrál, karácsonyra készülődik és nem tud haladni abban a picike, játszható időben sem, mert nem jön az éhes kuncsaft. A panda, meg a kutya meg még teljesen feleslegesen tekinget itten, mert nekik még nincs kaja. Abba is hagyom. Éhezzenek.
    Kellemes ünnepeket kívánok.

-Anyu- és tina07141983 kedveli ezt.
  19. mazsibazsi1

mazsibazsi1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Le a kalappal a játék készítői előtt, köszönet ezért a rengeteg ajándékért, melyek nagyon-nagyon szépek, hasznosak. Igazán nagyon elkényeztetnek bennünket. Kellemes ünnepeket.

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !

Nem működik a varjútojásom. Még le sem tudom venni..., hogy másik helyre áttegyem.
    Közben járnál sz égieknél, hogy üzemeljen? :) Igaz "csak" 5%-ot ad, de az is számít.
    Köszönöm... (ID:17621761)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.