Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik! Fejlesztők, elég sok játékostárs panaszkodik, hogy a menüben az állatok és az ólfejlesztéseik nincsenek egymás mellett. De nekem az a bajom, hogy a pajtában a Tenyészállatok nincsenek fajta szerin csoportosítva. Miért nem lehet a Barna Birka után sorba rakni a fejlesztéseket, miért kell a Göndör birkát a Dalmata után rakni? Van szint, érték, A-Z., de nincs fajta szerinti Csoport már pedig az áttekinthetőség szempontjából, mindenki az szerint keres. Köszönöm ha elolvassák és ha megszívlelnék a kérést.

mamszi5107 kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Üdvözletem!

Az A-Z sorba rendezés pont a kívánt állapotot fogja létrehozni a pajtában.

3. Farmer*54

Szép Estét! Hát nem egészen így van Moderátor! Albínó denevér, Alpesi tehénke, Álbőregér. Mi köze van a tehénnek a denevérek fajához? Barna bak, Barna birka, Barna bőregér: három különböző állatfajta egymásután, miközben a többi tételük másutt van. Én ezt akarom kiküszöbölni, az állatfaj szerinti rendezéssel. Kérem, ne írjam már be ide a teljes pajtát.

4. -East17-

Üdvözletem!

Azért írtam amit, mert a tesztek és tapasztalataim szerint az A-Z rendezés állatok szerint csoportosít, ahogyan az alábbi videó is mutatja:

pajta.gif

Az ellenőrzést több farmon is elvégeztem mielőtt válaszoltam volna, semmiképpen nem állt szándékomban félrevezetni senkit.

5. Farmer*54

Szép Napot! Kipróbáltam, valóban működik így, Én tévedtem elnézést érte. Köszönöm a fáradozását.

6. zigus

zigus Törzsjátékos

Jó lenne ha az állatok , madarak stb az igazi táplálékot kapnák amit az igazi életben is, és nem kitalált táplálékot ,mert gyerekek is játszanak és habár a játéknak elsősorban szórakoztatni kell de nem árt az oktatás sem... csak egy példa a sok közül a Kivi madár rovarokkal és puhatestűekkel táplálkozik és sohasem eszik babérlevelet ugye ? jó lenne ha fejlesztők erre is oda figyelnének ...köszi

polip005, Farmer*54 és czeri03 kedveli ezt.
  7. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Gazda: ]Anna05[ID: 44653105
    Kérdésem hogy a piramisomban megszerzett dolgok lenullázódtak mintha semmit nem szerzetem volna meg, igy nem tudok se majmot se pandát tenyészteni... mi történt vele, de a többi növény is sztornón áll. a kikötőre is lakat került...

8. -East17-

Szia!

Lépj ki, indítsd újra a böngészőt, majd ellenőrizd ismét.

]Anna05[ kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Valami gond van a fórummal.
    Ha ezt ide el tudom küldeni, akkor csak egyes topicokat érint.

sziszi1965 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  10. -H2so4-

-H2so4- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kérem vissza régi tenyésztést! Ez borzalom... Sem nem úgy jönnek az állatok (kevesebb eséllyel jönnek a drágább állatok) sem a beszedésük nem gyorsult fel. Egyenként lehet beszedni őket! EZ GÁZ!

11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Ma még mindig nem működik a fórum a" Nyugdijaoknál "sem.Ha lehetne valami választ kapni rá, nagyon megköszönném.

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A problémát már tegnap jeleztük a központba. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

sziszi1965 kedveli ezt.
  13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Köszönöm a választ, akkor türelemmel várok.

sziszi1965 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

A panaszom, hogy nem tudok írni a tiszántúliak topikjába, nálam megállt a 390.oldalon, onnan tovább nem megy. Amit írok valószínű, hogy megjelenik, de én nem látom és a mások hozzászólását sem. Hol a hiba, mit tehetek?

15. Laboviti

Szia!

A központban megkezdték a hiba feltárását. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy válaszoltál.

Andzsi1971, sziszi1965 és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

A kuncogó kuckóban sem működik a topik!

18. Laboviti

Szia!
    Igen, sajnos tapasztaljuk.:(
    Mi is várjuk a javítást.

sziszi1965 kedveli ezt.
  19. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Próba::::oops:

Valami nagy gubanc lehet, mert én már 2 napja levelezek a supporttal..

A tenyésztésnél egyenként tenyésztek . mint régen, - de 78-ból csak a fele ! tenyészet jön fel... eltünik a sok állatom vagy mi?

Az én írásaim se mennek tovább, a vásárlások ne íródnak jóvá, de a csp-t levonja (ilyen okos!)

A felhőre nem enged kipakolni pedig megvettem, beadta mindent......????????

Á nem is sorolom...
    Na most elegy a levél ? Jutus

20. Szürkepenész-01

Szürkepenész-01 Utánpótlás-írogató

A bahán rövidíteni kéne a tápkeverési időket (főleg a tenyészthető állatoknál). Két területet képtelenség ellátni táppal, még turbó malommal is csak kb. 60 teve, 50 panda 150 majom 80 anakonda 120 elefánt 210 papagáj, 95 lajhár 24 óránként ez nagyon kevés. Egy területre szűken elég volt, de kettőre kevés. Minimum duplázni, de inkább triplázni kéne.

Andzsi1971 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.