Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cintia1130

cintia1130 Járnitanuló

Sziasztok! Mostmár besokkaltam. Kizártak a fórumról (bár azt sem tudom miért) még tegnap 18 órakor. A 24 óra már letelt, mégsem engedett vissza. Másokat is kizártak és már újra itt vannak, én miért nem lehetek???? A supportra már írtam, válasz nem jött. Ninett79 vagyok.

tina07141983 kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egy alapos géptakarítás után vissza fog engedni a fórum. Próbáld meg kérlek.

Gio és tina07141983 kedveli ezt.
  3. cintia1130

cintia1130 Járnitanuló

Szia! Renben, megpróbálom, köszönöm. :)

tina07141983 kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sikerült, köszönöm a segítségedet. :)

Farmer*54, Gio és tina07141983 kedveli ezt.
  5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Képernyő felbontása miatt látható így az event ablak. Kérlek állíts a felbontásodon, és látszódni fog hogy a helyes érték 750 és 500.

Az event részletes ismertetőjében rendesen feltüntetésre került a helyes összeg.

7. _Áfonyácska_

_Áfonyácska_ Utánpótlás-írogató

Segítséget kérek, mit tegyek!? Állandóan lefagy játék közben a gép, de máshol sehol csak itt a farmerámában. Nem haladok, lassú nagyon a játék. Már próbáltam másik böngészővel is, de a helyzet ugyanaz.

8. |Tamás|

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

9. _Áfonyácska_

_Áfonyácska_ Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!

10. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Napot! Producer, én általában támogatom azt, hogy azokat a régi termékeket is megvehesse a játékos, mikor még nem játszott és akkor volt elnyerhető eventben. Köszönöm, hogy a Csokispalacsinta receptjét elérhetővé tették, de hálás lennék ha a Csokiszirup receptje is ilyen módon vs. a gazdabolt kínálatában elérhető lenne. Köszönöm, ha elérhetővé válik.

Tavirózsa és alex0824 kedveli ezt.
  11. Nyanyó

Nyanyó Fórum-zöldfülű

Hát én pedig jól benéztem! A csokis palacsintát kiváltottam és rákattintottam az előállításánál a csokiszirupra, abban a hitben, hogy 53 farmaranyért nem csak egy szirupot veszek, hanem a csokiszirup receptjét. Nem így van, 1 db szirup volt 53 farmarany! A piacon 10-12 ezer csengőpengő a szirup darabára, alaposan pórul jártam! Azért ilyen ár-érték arány méltánytalan, akkor is, ha a játékos figyelmetlen!

12. Farmer*54

Jó estét! Nem az ha nincs meg a receptje. Egyébként ehhez hozzászokhatott volna mert ha a búzája kevés azt is farmaranyért árulják a Mesterségek völgyében.
    Más. Ne haragudjanak már, mi alapján csinálták a felröppenőket? Mert nem ad egy tyúkólra tollat megértem de, hogy nem ad 6 ólra ami közel 1500 Tp-t ad, ez már egyáltalán fel nem tudom fogni.

Személyeskedés törlése

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.1.16
  13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Farmer*54!

Nem az tapasztalati pont számít a felröppenő esetén, soha nem is az számított.
    Egyedül ami számít : adott ól érési ideje, és semmi más.
    Maradjunk csak azoknál az ólaknál, amelyek a játékban csengőpengőért megvásárolhatók : minden anyagi ráfordítás nélkül, csupán csengőpengőért rendelkezésre áll akár a Hódvár, ami 18 óra alatt érik be, ez azért elég hosszú, hogy ha nem is mind, de adjon jól felröppenőt.
    Terményes ólak, amelyek csak felröppenő szerszámot igényelnek, 24-36 órásak, ingyen mindenki számára elérhető, csak össze kell barkácsolni! 36 órás ól termékekkel lerövidíthető napi egyszeri aratásra, a felröppenőt szinte 100%-ban adja!
    Úgyhogy állításod közel nem állja meg a helyét, csak sokkal könnyebb az örök témát előrángatni : fizetés a játékért.
    Hát itt pont nem kell egy fillért sem fizetni!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Moderátor, kilépek a farmomról ha gondolja lépjen be azt nézzen körül. Eddig is a Szédültön csak ólak voltak, a Tölgyesnél 1/3-a terményes ól, soha le nem szedve csak a fejlesztések ráküldve, a Szigeten az esőerdőben 10 ólam van kint ebből 4 terményes, Ma a Fő farm területre kiraktam az összes ólam ami értelmileg nem 2 órás. A tyúkól neon. Mi a könnyebb? - Talán megkérdezni azokat, akik nem rég abba hagyták a játékot, mert rájöttek nem éri meg nekik.

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Tyúkól neon 3 óra.
    Változatlanul tartom, hogy valós pénz fizetése nélkül az event bőven kivitelezhető!
    Azt se felejtsük el, hogy vasárnap még nagyon messze van, ugyan ne akarjunk már 24 óra alatt végezni egy eventtel.

Farmer*54 kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Igaza van, messze van és egy felhőt a régit már megtudtam csinálni, de mára szinte eltűntek a felröpik és én egyébkén is mindig utolsó perces vagyok mert nem tudok egész napokat ülni a gép előtt.

17. |Tamás|

Üdvözletem Uram/Hölgyem!

Nem szükséges egésznap a számítógép előtt ülni, hisz nincs megkötve hogy csak tyúk ólat lehet használni, vannak egész hosszú érésidejű ólak, növényekből is nem csak saláta van, illetve az XXL fák is 12 óra alatt érnek meg. Érdemes hosszú érésű ólakat / fákat/ növényeket használni, ezzek még az esélyeket is növeljük hogy kapjunk felröppenőt. Ezeken kívül érdemes az Élő legendát kiváltani, természetesen minél több kupát belehelyezni ( 15+15), illetve pénz költés nélkül, csere napokon beszerezhetünk páncél pannikat is, amellyel szintén a felröppenők esélyét növelhetjük. Amennyiben megteremtjük ingyenesen az esélyt a több felröppenőre, akkor nem utolsó perces event készítések lesznek. Szeretném kiemelni, hogy hosszú érésűeket érdemes használni. Napi 1X meg talán fellép Ön a farmra.

18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Kedves Tamás!
    Maradjunk annyiban a saját tapasztalatom szerint: esőerdő: szinte majdnem 100%-ban xxl-es fák, pár papagájtoll és 2 mangosztánfa és talán 5-6 nektarin? Egyetlen szál felröppenőt nem adott!!!!! A bónuszaimmal sem! És borzasztó gyatrán adják az ólak és terményesek is, az óriásólak a maguk 30 mennyi órájukkal. Nem vitatkozni akarok, csak ez a 3 féle felröppenősnél jobban beállíthatnák a programot mindenki megelégedésére. Értem én hogy a BP-nak is meg kell élnie valamiből és fejleszteni is a játékot, de ha sorozatosan nem azt kapjuk még a pénzünkért sem amit elvárnánk, akkor mi is előbb-utóbb Nóci sorsára fogunk jutni, feladjuk 5-6 év után a játékot!Vettem én is hozzávalókat persze most is, de szerinted ez meddig tartható, hogy pénzt áldozok arra hogy egy eventet be tudjak fejezni," uram bocsá", egy két kitehetőt plusszban meg tudjak szerezni, amit esetleg negyed év múlva betett ajándékozáskor elajándékozhatok-cserélhetek valamire?Köszönöm, ha végigolvastad! Nem Neked szántam, elnézést, de a játék készítői felé azért továbbíthatjátok, mert belőlünk, játékosokból élnek!

19. |Tamás|

Szia!

Senki nem mondta hogy vegyél már most felröppenőt. Szerda van. Az event vasárnapig tart, az barátok közt is még 3,5 nap. Ennyi idő alatt még nagyon sok felröppenőt lehet gyűjteni. Addig Kérlek ne mondj véleményt egy eventről, amíg nem utolsó órás, szívedre tett kézzel azt mondod hogy végig dolgoztad hogy sikeürljön, és mégis elbukod annak ellenére hogy mindent megtettél hogy a felröppenők esélye is magas legyen. Addig soha nem szabad elkeseredni, míg nincs vége az eventnek, azt pedig szerintem nem várhatjuk el, hogy event kezdése után pár órával mindenkinek meglegyen a felhősor, vagy adott nyeremény, hisz akkor miért is adnának akkora hosszú időintervallumot a játéknak. Sajnálom Nóci döntését, de Ő határozott a játékbefejezése mellett.

20. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! A játékbeli nevem: SzabadEurópa, az ID: 14922400. Az utóbbi pár napban vettem észre egy olyan bugot, hogy hiába vannak farmmunkásaim, amit 1 hónapra csomagban kifizettem, sokszor nem hajtják végre azt a funkciót, amire kattintok. Például volt már olyan többször is, hogy az állatgondozóban a trágyázás után hiába kattintottam a tápra, nem adott enni az állatoknak, és nem, nem arról van szó, hogy nem volt az adott ólhoz szükséges táp a pajtában, mert volt. Ez minden alkalommal kiderült, mert utána kézzel etetgettem őket, és rendes tápjukkal, nem szupertáppal. Az is előfordult már szintén több alkalommal, hogy nem működött a vetőgépben a területek beültetése, vagy éppen nem engedte a vizet a területhez rendelni, hiába volt a tartályban, csak miután kiléptem és újra beléptem a játékba (nem minden alkalommal oldotta meg, csak néha beválik). Ez csak azért zavaró, mert fizettem ezért a szolgáltatásért, és most gyakran ugyanúgy egyenként etetgetek és vetek, mintha nem is lennének farmmunkásaim. Ezt a bugot meg lehet szüntetni valahogy? Előre is köszönöm a segítséget!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.