Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia SzabadEurópa!

Kaptál választ az eredeti helyen :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.13298/page-158#post-424666

2. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Bosszantott, amikor maximálták 100-ra a trágyát. Ennél rémesebb az 1-esével felrakott tételek. Mire megveszem a 600 db-ot, már nem is éri meg a hatását.
    KÉREM, legyen a trágya minimum is 100db. csak 100-at lehessen kitenni.

Más téma:A malomnál a szupertáp keverésére ne kelljen kimenni vizet venni. Ugyanúgy ahol a műhelyeknél. Volt egy bug. ami jó volt. Meg kellett volna tartani. Vagy most visszatenni.

Magdusnéne és -BombadilToma- kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A játékkal kapcsolatos ötleteidet, javaslataidat ide várjuk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

4. zigus

zigus Törzsjátékos

Nem panaszkodni akarok sőt nagyon jó ez a újrázott horgász Event így pótolni tudtam a felhősorom hiányzó darabjait....
    de sajnos történt velem egy kis malőr is elkezdtem a másik felhősort is de sajnos " a horgássz és kapcsolódj ki" kétszer vettem meg mert mellé kattintottam ,mert "a szigorúan horgászt" akartam megvenni így az egyik hiányzik a másikból kettő van de gondolom ezen nem lehet segíteni ....remélem lesz még egy ismétlés és akkor meg lesz ...jó lenne ha más ilyen ismétlődő Event is lesz és akkor kevesebb sötét felhősor lesz...köszönöm

5. Pocok70

Pocok70 Aktív író

sziasztok! Nálam ugyanez a helyzet... már volt ilyen probléma hetekkel ezelőtt...
    Nem csak ezen a gépen! ráadásul minden farmon,és a legrosszabb a helyzet a tisztáson, az majdnem,hogy arathatatlan...
    Köszi, a takarításon már túl voltam,mielőtt ide írtam volna...

6. Laboviti

Szia!
    Ötletként írom, indítsd újra a számítógéped, miután reseteled a modemet.

7. Pocok70

Pocok70 Aktív író

Köszönöm! Már ezt is megtettük,és 8 km-el odébb anyumnál egy másik gépen, másik modemmel ugyanez a helyzet... ebből gondolom,hogy a hiba nem nálunk van!

zigus és zigus46 kedveli ezt.
  8. Laboviti

A számítógéped hardver és szoftver állományára nincs rálátásunk.

9. moszor

moszor Járnitanuló

Üdv, először is jelezném, hogy nem olvastam utána így elrontottam, de..... iszonyatosan kiborító, hogy a halas event alatt, kiváltható az ajándékok közül a csokis palacsinta receptje, mégse tudom előállítani, mert még egy hozzávaló szükségeltetik, ami nincs meg, mégis ennek akkor mi értelme van?

Szeretném még az event alatt visszakapni az erre elköltött 80 pontot, hogy másra tudjam fordítani, mert ez így felesleges, nem is értem, hogy ezt hogyan gondolták???????!!!!!!!! Vagy elérhető legyen a csokoládészirup is.

10. Laboviti

Szia!
    A csokoládészirup termék jelenleg is megvásárolható a piacon Csp ellenében.

11. moszor

moszor Járnitanuló

közben megtaláltam köszönöm, azért jó lett volna ha ennek is bekerül a receptje a megvásárolható elemek közé

12. Erika831

Erika831 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Szeretném megkérdezni, hogy a teliholdas eventet miért hétköznapokra teszitek / az esetek nagy többségében így van / ? Nálunk már most is telihold van :), itt pedig csak hétfőn délután kezdődik :( Későn érek haza ezért max. 2x tudok ültetni, így nagyon lassan tudok haladni . Gazda: Erika831ID: 4288452

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Régebben a teliholdas eventek majdnem pontosan igazodtak a valódihoz, de az egyéb eventek futása mára már sokkal inkább befolyásolja az időpontot.

14. adry_02

adry_02 Junior szaki

Nem tudom honnan kérdezem.. ide írom... kaptunk egy piros sapkát aminek tojáskeltető a neve de csak az egyebek között van és nem tudom mire jó se ára se kitenni nem lehet hol lehet akkor használni ...köszi

roberthangman kedveli ezt.
  15. -East17-

16. adry_02

adry_02 Junior szaki

17. -East17-

Nem kell semmit venned. Ott is hagyhatod a Pajtában, nem kér kenyeret. Sőt, ha nem adták volna, akkor most nem lenne min siránkoznod.

brozsa, Anikó1961, OJani és 6 más kedveli ezt.
  18. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Sziasztok,

A mostani eventben a pontok beváltásánál sikerölt az egyik felhős kitevőből hármat a másikból kettőt venni, köszönhetően a rendszer lassúságának. Sebaj legalább a harmadikra nem maradt pont.
    Választ köszönöm nem kérek, tudom úgyis bennem van a hiba, a program tökéletes volt van és lesz.
    Megérdemlem, hogy még hiszek benne...

roberthangman, zigus46 és zigus kedveli ezt.
  19. LittleOnion92

LittleOnion92 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Van még kb 12 perc az eventből, és nem tudok belépni a horgászboltba, pedig van még érmém amit szeretnék elhasználni. Ilyenkor mit lehet tenni?

20. -East17-

Szia!

Lépj ki és vissza, utána sikerülni fog.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.