Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nesztor1978

Nesztor1978 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Miért van az, hogy csak 40,39 CSP-ért tudom a trágyát feltenni a piacra?
    A legolcsóbb ár 292 CSP a legdrágább 559 CSP.
    Minden ki van váltva.
    Már voltam ilyen helyzetben.
    ID: 29712751

Köszönöm

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

A dinamikus piac bevezetésével nincsenek állandó alapárak. Az alapár a kereslet és kínálat függvénye, ezeknek megfelelően változik.

A kereslet miatt magasabb is lehet a max. árnál is a kínált ár...
    A kereslet és a kínálat valamint a megkötött tranzakciók alapján a piaci árak akár percenként is változhatnak. Ha egy adott gazda olcsó ajánlattal lehúzza az árakat, amit te esetleg már nem látsz, mert elkapkodták. Akkor, te már nem tudod annyiért kihelyezni az árudat, mint az előtted lévők esetleg fél órával.

Ha valaki rendelkezik a Bölcs tölgynél megszerzett magasabb eladási ár képességgel, akkor alapár + 75% áron tudja kitenni a termékét,vagy még magasabban.

alex0824 kedveli ezt.
  3. verda

verda Haladó

sziasztok! Nekem az a kérdésem, hogy a fát amit le szeretnék aratni, hogy érjem el, ha előtte áll egy macska? Várok F5-özök, jönnek más macskák máshová, de az én fám elé megint került egy macska.
    Van lehetőség arra, hogy amikor aratni akarok, akkor ez az édes macska hagyja ezt?
    köszönöm

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, hogy olvasd el az event leírását, szerepel benne, hogy hol lehet kikapcsolni a 3 megjelenő állatot.

5. verda

verda Haladó

Köszönöm, elolvasom, bár nem akartam, mert nem csinálom az eventet, de akkor ezt nem úszom meg

6. farmomvan

farmomvan Fórum-zöldfülű

ID: 52811448
    A Valentin napi játékkal kapcsolatban szeretném jelezni, hogy az előállított szív alakú süti és szerelmi csokor nem jelenik meg az állatfigurákra kattintva a farm oldalamon, tehát nem tudom megkapni az ajándékot. Vagy ennek más oka van? Valamit nem jól értelmeztem? Egy Nagymama panasza vár segítségre! :) Köszönöm. Remélem, jó helyre írtam :)

7. -East17-

Szia!

Az említett 2 dolog nem etetésre való, csak köztes termék. Ezekből kell tovább "malmozni" és előállítani az Ajándék ínyencséget és az Ajándék csokrot. Kérlek, hogy nézd át ismételten az event leírását.

alex0824 és farmomvan kedveli ezt.
  8. farmomvan

farmomvan Fórum-zöldfülű

Már látom, hiába a szemüveg, összekevertem a kétféle csokrot... is... Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!!!! Szép napot!

9. kidmama

kidmama Járnitanuló

Sziasztok!Ma rendeltem fürge malmot és nem írta jóvá a rendszer.
    Paysafecard-al fizettem azt nem figyeltem hogy levonta-e a pénzt,de ezután még másik farmra is rendeltem ott
    jóváírta.
    Szeretnék kérni egy moderátort hogy legyen szíves megnézni mi történt.
    A supportra próbáltam írni, de valamilyen számot kérnek amit nem tudom hol keressek.
    ID 10480601 Köszönöm a segítséget!

10. -East17-

Szia!

A megrendeléseket itt a fórumban nem tudjuk nyomon követni. Annyit látunk, hogy jelenleg ennyi időd van hátra a malom bónuszból:
    Ashampoo_Snap_2016.02.13_13h33m23s_001_.png
    A payment supporthoz is van egy ismertetőnk:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

11. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Valójában nem panasz, csupán egy apró észrevétel.
    Soha nem figyelem, hogy miből mennyi érkezik aratáskor, mert a lényeg az, hogy legyen elég.
    De ma kivételesen mégis csináltam egy kis statisztikát.
    Amit kaptam:
    szalag 63 ebből szükség van 650 db-ra
    vers...79 ebből szükség van 1.250 db-ra
    szív....64 ebből szükség van 640 db-ra
    Szóval a lényeg az arányok. Talán ez az apróság elkerülte a figyelmét a játékkészítőknek. :)

Utoljára szerkesztett: 14.2.16
    alex0824 és MsSagittarius kedveli ezt.
  12. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Helló mindenki !
    Kicsit túlléptek a Bp tisztelt játékkészítői ezzel az 1250 db "Szerelmes vers" felröppenővel !!!Ebből is elég lett volna 650 db, akkor talán meg lehetne csinálni egyszer simán egy eventet!!!!
    Nincs mindenkinek gesztenyés felhősora, nincs szupertrágyája,/mert talán nincs pénze rá, hogy megvegye :( /, nincs 0 perces növénye, de minek is lenne, ha nincs hozzá gesztenyés felhősora és még sorolhatnám mi minden hiányozhat 1-1 játékosnak:(
    Miért vitték el ezt a játékot abba az irányba:Ha haladni akarsz, költsél rá pénzt.
    Ne jöjjön most senki azzal, hogy nem kell minden eventet befejezni vagy nem kell elkezdeni sem ,ha látja a játékos, hogy ez úgysem fog sikerülni , sőt egyáltalán farmozni sem kötelező :(
    Visszatérve az eredeti gondolatomhoz, próbálja már 6 nap alatt összegyűjteni a fejlesztők közül valaki az 1250 db felröppenőt, mindenféle vásárlás nélkül, persze úgy, hogy belekalkulálja, nem ülhet napi 24 órát a gép mellett !!!
    Sajnos azt is tudom, a sok-sok panasz beírása után sem fog megváltozni a Bp szemlélete, nem fog könnyíteni ezután sem az eventeken, mintha az lenne a célja, minél többen hagyják abba a játékot és csak a "pénzes"játékosok maradjanak meg :(
    Köszönöm, hogy panaszomat elolvastátok, további sok/sokkal több/ "Szerelmes verset" mindenkinek !

13. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Kedves BP.

Egy kérdésem lenne, ha lehetséges lenne megválaszolni. Jelenleg 134 felesleges aranybanánom van és 2915 felesleges csillagom, mindez úgy, hogy már minden lehetséges rúnát kiváltottam a tölgynél és a szentélyben sincs mire már költenem. Nagyon rég az egyetlen amire csillagot költhetek a tenyésztési csomag. Minden egyes részét fejleszti a kedves csapat a játéknak, de a tölgyről mindenki megfeledkezett! Ennyire nehéz lenne találni ésszerű lehetőségeket a csillagok hasznos elköltésére?
    Utobbi időben rengeteg oly opció és ujdonság jött ami elősegíti az új játékosok idecsalását és haladását! A rég játékosokra nem lehetne gondolni?

Köszönöm szépen

14. mesterfarm10

mesterfarm10 Utánpótlás-írogató

Nem jelenek meg az állatfigurák , nem tudom be tenni amit a malomban kevertem .Hiába vettem a növént . Nem kapok igy ajándékot . Kérem segitsenek. Köszönettel. Egy idös mama.

15. Laboviti

Szia!
    Vélhetően elkerülte a figyelmedet a leírásban a következő:

6 - A megjelenő állatok ki/be kapcsolása

Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...i-szálak-valentin-nap-2016.13626/#post-441412

16. topánka1

topánka1 Fórum-zöldfülű

Jó regget! sürgős segitséget kérnék valakitől...a szerelmi szálak eventnél nem jönnek fel az állatok, macska, kecske, és panda,,, igy nem tudom az eventet folytatni, beadni az ajándékokat, már kétszer irtam a supportnak, semmi válasz nem érkezett... , ha tud valaki segiteni nagyon megköszönném..

17. Laboviti

Itt kaptál választ a problémádra: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.13298/page-210#post-444384

18. Pocok70

Pocok70 Aktív író

sziasztok! Szép reggelt!
    Meg fagy a játék :( Aratok,és van, hogy percekre megáll, semmit nem tudok vele kezdeni,és nézem a mozdulatlan farmot a megfagyott bagollyal, és társaival... eddig csak a tisztáson volt észrevehető,de mára már az összes farmterület így van... gondolkoztam rajta,hogy szabis vagyok ma, és megpróbálom 1X1-en befejezni az eventet,de így marad a komfort,mert ez kész kínlódás... és már böngészőt is váltottam,és 1 hete kaptam új gépet... ez van minden gépen,és minden böngészőn ... ( egy közösségi oldalon rengeteg panasz van a fagyásra,az utóbbi időben,ha kell bemásolom,hogy nem csak nekem van ilyen problémám)...
    Ui: ez csak a kézzel aratásnál jelentkezik ennyire kirívóan!

Utoljára szerkesztett: 16.2.16
    Bordórózsa, Lázár86, verda és 2 más kedveli ezt.
  19. Laboviti

Szia!
    Konkrétan írd le kérlek, melyik verzió számú Flash Playert használod, illetve böngészőt és annak mi a verzió száma?

alex0824 kedveli ezt.
  20. t1017

t1017 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Számomra nagyon unalmassá vált ez a fajta játék. 98 szinten járok, de még számomra is csak az utolsó pillanatokban jön össze a megfelelő felröppenő mennyisége. A Valentin napi játék ajándék átadogatása, hát hagy némi kifogásolni valót. Kinek van erre ideje, hogy órákat töltsön el a gép előtt is osztogassa amit kell s gyűjtögesse az ajándékokat. Olyan "my little póni" szintre megyünk le. Ha ez lesz a jövőbeni szint, akkor ki fog vásárolni? A gyerekek nem fizetőképes célközönség.
    Régen használni kellett a fejünket pl. a kezdeti gazdaköri feladatok. Ezeket hiányolom!

boka007, Őzike.. és szaki1979 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.