Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Puskemi!

A játék készítői határozzák meg az eventen résztvevő tárgyak listáját.
    De alapszabály, ami az ismertetőben szerepel : 4 hónapnál kevesebb ideje játékban lévő játékelemek nem vesznek részt az eventen.
    Kifejezetten külön kiemelve is szerepel a mostani, februári eventre aktualizálva a lista :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

Ezen kívül vannak olyan tárgyak, amik pedig nem szerepelnek egyáltalán.
    Nem új keletű dolog ez, mindig is így volt, a legfrissebb dolgok nem szerezhetőek meg azonnal csere útján.......
    A gazdaköri feladatok pedig állandó jellegűek, bőven ráér a játékos teljesíteni akár piacról beszerezve a szükséges dolgokat ( ki is lehet ám várni, hogy lemenjen az ára pár hónap alatt ) illetve nagyon sok event ad ajándék titokzatost. Kis szerencsével kifejlődhet olyan ól, fa, amire szükséged van.

2. Puskemi

Puskemi Utánpótlás-írogató

Köszi a választ. Így már világos. Sokat olvasgatom a fórumot, de az elkerülte a figyelmemet, hogy csak a régiek küldhetők. Azt tudtam, hogy van ami egyáltalán nem küldhető, azzal nincs is bajom. De ahogy látom, a tűzvirág xxl tavaly júniusban jött be, bőven több, mint 4 hónapja, szóval továbbra sem világos, hogy miért nem tudom elcserélni... :)

Flowers66 és Matold kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét!
    Kicsit verdes a víz...:eek:
    Beléptem a farmomra, és eltünt minden minden farmrészről, a mesterségek völgyében csak a lekvárfőzőm van... Mi ez? Frissítettem, és semmi...o_O
    -Anyu- 2015866

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -Anyu-!

Minden rendben van a farmodon. Konkrétan a Mesterségek völgyét említed, íme, parancsolj, így néz ki ebben a pillanatban, minden mesterség a helyén :

anyu.png

A gépedet napi rendszerességgel karban kell tartanod, hogy a játék számára optimális környezetet biztosíts :
    Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Ezen kívül pedig időnkként nagyobb, átfogóbb ellenőrzésre is szükség van :

Flash Player mentett adatainak törlése :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Ellenőrizd, hogy az általad használt böngésző, Flash Player milyen verzió, nem kellene frissíteni őket.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

5. Trace76

Trace76 Törekvő

Udv! Volna egy kis gond! A cserenap lejartaval nem kerultek vissza a raktarba a csereablakban felajanlott dolgok! Konkretan emlekszek hogy felajanlottam cserere egy berkenye xxl-t acai palma xxl-t cserebe! Nem ment el mert nem kaptam acai palmat de viszont a raktarba se kerult vissza a berkenye xxl az event lejartaval! Utanna neznetek legy szives! Koszonom! ID 37111964

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tapasztalatok alapján néhány napon belül "visszaérkeznek" az ez el nem kelt tárgyak az érintett gazdaságokba.
    Jelenleg 6 darab Berkenyefa XXL van a menüdben.

7. Trace76

Trace76 Törekvő

Akkor pont vissza is erkezett! Koszonom!

8. ditkefarm

ditkefarm Járnitanuló

"Üdv Farmerek!

A mentor rendszer működésével kapcsolatban több probléma lépett fel a napokban, amelyeknek a javítása a jövőhét folyamán várható:"
    Hát a mentorrendszerrel kapcsolatban a legnagyobb hiba, hogy a kezdetek óta várok rá, de semmi.
    És sajnos már azt a választ sem tudom elfogadni, hogy sokan várakoznak. Mi az oka , hogy nem kapok csibét? Az a baj, hogy esélyt sem adnak, hogy kipróbálhassuk. Hiszen, azért jár ez kedvezményekkel, ajándékokkal.

9. Laboviti

Szia!
    Nem lesz kedvező számodra a válasz, mert kijelentetted, hogy nem tudod elfogadni még mindig sokan várnak erre a "titulusra".
    Pedig ebben az esetben is a várakozás hozhat változást.

10. ditkefarm

ditkefarm Járnitanuló

Hát köszönöm a kielégítő és gyors választ. megmondom őszintén, nem is vártam mást. Ne érts félre, nem akarlak bántani, de ezek a válaszok a "nesze semmi, fogd meg jól" témakörbe tartoznak. Köszönöm

11. Laboviti

Nem is várhatsz mást.
    Csibét a Te farmodra, vagy bárki más farmjára egyetlen moderátor sem tud "telepíteni", teremteni.

Gio és breki072 kedveli ezt.
  12. etelka63

etelka63 Utánpótlás-írogató

üdv érdeklődnék a mozival kapcsolatban nálam miért nem müködik odáig eljutok hogy ...várj egy kicsit kb 20 percet várok és semmi most csak nekem nem müködik a mozi? vagy másnak sem? mi a teendőm ezen esetben?
    köszi előre is a választ
    etelka63 gazda

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A tűzfalad vagy valamilyen reklámblokkoló akadályozhatja a mozi működését, ennek próbálj utánanézni a gépeden. A moziban egyébként nincs állandó vetítés, amikor elfogynak a szponzorok által biztosított reklámok, akkor nincs mit néznünk, de erre egy másik felirat figyelmeztet.

etelka63 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  14. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Sziasztok!

A party pörgetéseknél nevetségesek a nyeremények. 15 pörgetésre sárga ólakat, tapasztalat pontokat, turbótrágyát, csp-t, levendulalekvárt meg hasonló értéktelen vacakot kaptam. Ha mindezt a normál pörgetésnél kapom, nem szólok. De a party pörgetésekbe be lehetne tenni értékes dolgokat is!!!!

:cry::mad::cry::mad::cry::mad::cry:

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  15. kispalika69

kispalika69 Járnitanuló

Őrületesen nehézkes a tenyészterep learatása. Mikor rákattintok az arató gombra, kb. 10 másodperc, mire kijön hogy mit tenyésztettem. Mire ezt 30-40-szer megcsinálom az életem elunom.

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó napot a Modinak !
    (Nekem nem az!)

Roppant nehézkes az aratás ültetés és egyéb tevékenység bérelt géppel !
    Miért???????
    Eddig nem volt ilyen...:(

17. Laboviti

Szia!
    Próbáld ki ezt ,segíthet:

A játékba belépve, a játékablakra klikkelve a jobb egérgombbal, a felugró menüben válaszd ki a "Quality" menüpontot, majd a megjelenő új ablakban a "low" opciót.

Ez lejjebb veszi a grafika kidolgozottságát, de a változás minimális lesz, viszont a játék kicsit gyorsabbá válik.
    Természetesen a fejlesztők dolgoznak a játékkliens optimalizálásán, hamarosan minden visszatér a rendes kerékvágásba.

18. katalinka00

katalinka00 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Már többször észrevettem, hogy egyes gazdaköri feladatban a beadandó dolgok levonásakar 1-el kevesebbet von le a rendszer, így eltűnik 1-1 pl. termékem. Eddig magamban kételkedtem, de a mai napon kétszer is előfordult.
    3db tűzcsap helyett 2db lett levonva
    2db fahasáb helyett 1db lett levonva

Tehát eltűnt 1 tűzcsapom és 1 fahasábom!

Nagyon elszomorít, hogy egy ,,számítógép"es ,,játékot" matematikai hiba keserűvé teheti.

Szépen kérem a javítást!

Egy eléggé aktiv játékos: katalinka00-34535396

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem találtam nyomát ilyen eltűnéseknek. Viszont a feladatokat nem sorban teljesíted hanem ugrálsz köztük, anélkül, hogy befejeznéd az előzőt. Így nem könnyű számon tartani mibe és mennyit adtál be.

Mire jó egy tűzcsap - 4. sor arany feladatba 7 darab (nincs befejezve), majd utána 5. sor ezüst feladatba 5 darab.
    A jövő építőanyaga - tegnap a 10. sor gyémántba 9 darab (nincs befejezve), majd ma a 9. sor aranyba 1 darab.

20. Györgyi19

Györgyi19 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A panaszom / kérdésem, hogy a teliholdas farm játékrészt miért nem tudom használni?
    Amióta bevezették egy teliholdas event -t sem tudtam elkezdeni, megnyitni.

Kellett volna valamit teljesíteni, vagy ???
    Várom segítséget!!!
    Üdv!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.