Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

hát jöttem panaszkodni meg ilyesmi
    hatalmas nagy az én bánatom , kis lelkivilágom is kezd romokba lenni
    le is írnám ha remélnék rá választ
    ...ellenben van pár kemény év kérgesítette rutin a hátam mögött, így hát...
    de hát amilyen a fogadj isten

legutolsó tiltogatás margójára:
    ígérem soha többet nem teszem azt a valamit amiért nem tudom hogy ez jár
    sose többet nem csinálok olyat ami nem tudom mi
    ezek után még véletlenül sem csinálom majd a nem tudom micsodát
    ha tudtam volna hogy ezzel jár a fogalmamsincsmicsoda nem csináltam volna
    de sebaj, ebből most tanultam , többet nem fordul elő a bár tudnám mi

mielött bármelyik admin pupillája túltágulna,semmi rossz gondolatom sincs egyik felé sem, biztosan a rendszerben van a hiba
    :)
    best regards roy

békácska és Gio kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, a kérdéseiddel keresd fel a supportot.

3. imike911

imike911 Fórum hercege

A BP áprilisi tréfája nagyon jól sikerült. Minden farmomon a kedvenc felhősorokat össze-vissza kutyulta, ami sajnos a mai napon is így maradt (az első oldal kivételével, mert az érdekes módon érintetlen maradt - talán, hogy aki géppel végez, ne vegyen észre semmit?). A felhősorok átrendezése egyébként siralmasan rossz, úgy is mondhatnám, hogy rosszabbat nem is lehetne nagyon kitalálni, ráadásul eddig is tele volt buggal (elmozdíthatatlan felhők ...). Úgyhogy jó úton haladunk ......

4. Laboviti

Trace76:
    Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

5. Kata-hrina

Kata-hrina Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nem akarok kekeckedni,de nagyon lassú lette a játék és nem csak nálam hanem már több ember is panaszkodott erre a problémára.:(

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Aki ezt tapasztalja, végezzen el egy alapos géptakarítást, majd próbáljátok meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

Ezen kívül ellenőrizzétek a Firefox böngésző és a Flash Player frissítéseit.

7. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

Én megoldottam ezt a Firefoxot csak egyedül a játékra használom...és mindent letiltottam a beállításoknál igaz így nem mozog semmi rajta de nem is akadozik és gyorsan le tudom szedni a kertet igaz hiányzanak az animációk meg az effektek de így gyorsabb sokkal ....

8. monster_02

monster_02 Junior szaki

Hát annyi papiruszt ültetni ami kell az összes térkép legyártásához az akkor sem lehet ha minden kertben azt ültetek mert ugye 44 db terület fér el egy területen ..az 6X44X19 /5016/ X 100 ha trágyázom is ..akkor és éjjel nappal legalább háromszor ültetek és aratok ...talán akkor meg lenne a mostani Event de tudjuk az képtelenség hisz annyi trágya és szuper repülős mindenféle akármi segítség a világon nincs ja és idő sincs úgy ,hogy ez van sortársaim na de hajrá aztán megint koppanás és ez már így megy évek óta .....

9. -East17-

Szia!

Kezdjük azzal, hogy ezt nem így kell csinálni. Csak nagy földeken nem is lesz meg a mennyiség. Igazából 1x1-es földeket és Répás-almás csatnit kellene használni. Tehát semmi sem képtelenség, ezt hosszú évek óta így csinálja mindenki. És persze sikerül is letermelniük a kért mennyiséget, körülbelül 2 nap alatt. Az eventekhez van egy segítség-összefoglaló:

https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Ezen kívül az eventek csevegőjében minden alkalommal rengeteg segítséget adnak a többiek. Persze ehhez ki kellene mozdulni a Panaszkönyvből...mert így valóban képtelenség marad neked minden, amit mások már évek óta könnyedén véghezvisznek.

alex0824, _Cygnus_, -Anyu- és 7 más kedveli ezt.
  10. eper2000

eper2000 Fórum-zöldfülű

sziasztok eltünt 99 szívüszálam nem tudom be adni a feladatba köszi válaszod

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a jelenlegi event felröppenője az iránytű.

12. Hubi11161

Hubi11161 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Buktam a mozipontot,nem tudtam vele mit kezdeni! Nagyon málé vagyok!!:oops:

13. -East17-

14. Hubi11161

Hubi11161 Fórum-zöldfülű

Köszi -East17 megpróbálom!:)

15. -East17-

Szia!

A műhelyben építhető terményes ólakról itt van az összefoglaló (kivéve a színes ólak mert azokat a tenyésztéseknél lehet megtekinteni):

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-műhely-és-az-ott-fejlesztett-ólak-használata.6857/

Különleges ólak:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állattenyésztés-tyúk-nyúl-stb-ólak-istállók.758/#post-2365

A Retró ólakról nem készül ilyen leírás, mert kivonták őket a játékból.

Rémséges ólakról:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-360559

Óriás ólak szintén nincsenek jelenleg játékban már.

Terményes fák titokcsemetéből lehettek:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-bahamarama.422/

_Cygnus_ és Gio kedveli ezt.
  16. -East17-

Sem az óriás, sem a különleges eventjutalom ólak nem cserélhetők. Javaslatodat továbbítjuk a kollégák felé.

17. -East17-

Szia!

Az ötletekre abban a részlegben nincs válasz vagy visszajelzés. Nem is lehet, hiszen valaminek a kivitelezéséről a cég központjában döntenek, nem a magyar moderátori csapat.

18. -East17-

Az ötleteket a kollégák havonta értékelik és az arra érdemeseket továbbküldik.

19. -East17-

Egy javaslat lesz a Tied több ezer közül (mert a világ nagy, nem csak mi játszunk). De alaposabban belegondolva a cserenapos ötletedbe, annak megvalósítására semmilyen esélyt nem látok. Ám ezt nem szeretném sem itt sem máshol megvitatni. Köszönöm a megértésedet.

20. -East17-

Nem tudom. Moderátor vagyok, magánszemély. A játék készítéshez, a kinti csapathoz/céghez ilyenformán semmi közöm. A döntéseket és a terveket velünk nem osztják meg, csak ha már ki kell írni valamit a fórumba.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.