Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tisztázzuk, attól, hogy külföldről játszol mert nyaralsz, akkor nem vált át a bank, csak akkor ha külföldről rendelsz is. Külföldön élőknek pedig hiába magyarul játszanak, hiába Magyar állampolgárok, külföldön tartózkodnak, és így nem illeti meg Őket a Magyar árfekvés ( 50 %-al kevesebb mint máshol) Játék szabályzatában pedig ez le van írva, amit ugye regisztrációkor elolvastál, és elfogadtad. Egyetlen egyszer vissza tudják állítani a banki felületedet magyarra, amint bizonyítod, hogy Magyarországon élsz.

*-ToFarmer-* és Anikó1961 kedveli ezt.
  2. felhőke

felhőke Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lehet, hogy nem jó helyre írok.
    Tudom, hogy az ólválasztó evenetben nincs megkötve, hogy mit kapunk, de kétszer vettem 300 FA-at és rá is áldoztam mindet, de egy különleges ól sem jött ki. Talán közel 3000 Forintért "becsúszhatna" egy különlegesség, nagyobb kedvvel vásárolna a játékos a következő alkalommal.

Filonka56 kedveli ezt.
  3. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok! A bölcsek köve mire jó, és hol találom?
    Gazda: Filonka56ID: 4862059

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

5. vízkirálynője

vízkirálynője Járnitanuló

Nem igazán panasz de hol van a szezonmunkások akciós áron??A farmmunkás előfizetés még véletlenül sem az!!

6. mamarygen

7. papjud

papjud Utánpótlás-írogató

Sziasztok ,nem tudok belépni a teliholdas szántóföldre :( csak egy szürkeség van a helyén ,amikor megnyitom :(
    köszönöm a segítséget

8. mamarygen

Szia!

Belépve a teliholdas kertbe, tényleg fénytelen a terület.
    Neked kell a földeket kihelyezni, és ültetni rá.

Kis idő múlva megszokhatod majd ezt a félhomályt.

9. papjud

papjud Utánpótlás-írogató

közben sikerült megoldanom a dolgot ,(már volt ültetve rá növényke ) :D

10. john-osd

john-osd Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Csak panaszkodni szeretnék, :) az Eventel kapcsolatban.
    Ma az újrahasznosító űrrobot (hiába pörgettem többször) eddig ugyanazt a nyereményt adta 3*; vagy 4*; És tegnap is ugyanezeket adta nem mindig. Azért eléggé feltűnő ez a jelenség. Lehet hogy rossz időben pörgettem és rossz algorimust kaptam el de elég bosszantó a dolog hogy nem haladok előre pedig azért sok Nib akkut használtam fel. Az előző eventben nem is tudom tavaly, azért ennél barátságosabb volt ez a robot. Teljesíthetően kiadta a felhőt és a vele járó nyereményeket. Most azért bosszantónak találom hogy hiába adom be a sok értékű tárgyat és a hozzá való akkukat mégsem jutok sokkal előrébb. Azért sikerült a felhőt és ez egyesszinthez járó tárgyat megkapni.
    Köszönöm hogy elolvastátok a panaszom. Nem vgyok azért elégedetlen a játékkal mert nagyon kedvelem.
    Szép napot :)
    Üdv

cicimsincs kedveli ezt.
  11. tividi

tividi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Vadaskert betakarításából is kaphatok fúrógépet és, ha igen hány hónaponként? Eddig 0/2 hó :(

12. mamarygen

Szia!

Nagyon sok játékos tapasztalja azt, amit Te is. Ők is várakoznak a fúrógépekre.

Erről, és a raktárházakról egy beszélgető topic is rendelkezésre áll:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/raktárházak-csevegője.14044/page-120

Legközelebb kérlek, a segítségkérő topicok valamelyikében kérdezz!
    Ez a panaszkönyv, itt a panaszok lejegyzését kérjük.
    Köszönöm az együttműködésedet!

13. tividi

tividi Fórum-zöldfülű

Ez biza panasz volt csak finoman fogalmaztam! A leirásban az áll "sok-sok ólat telepíthetsz.." azért 4 db ól messze van ettől! Mindezt 500 csillagért, és a fejlesztési lehetőség mint a hajnali köd :) ott van látod csak el nem éred!

Pocok70 és papjud kedveli ezt.
  14. mamarygen

Raktárház típusonként 2-2 építmény elérhető már. (ez 12 raktárház maximum most)
    A fejlesztéshez van szükség a fúrógépekhez. Ezek érkezése a lassú.
    De maga az alap raktár többet lendít a működéshez, mintha nem lennének ilyenek a farmon.
    Egy hosszú távú folyamat időigényes, várnunk kell rá.

Anikó1961 és Gio kedveli ezt.
  15. norcu74

norcu74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 09.01-én rendeltem sms-ben farmaranyat,ami rendben meg is érkezett!/115 db-762Huf/ Azóta nem volt arany költésem,viszont a számláló csak 53 db-ot mutat,pedig előtte még volt 4-5 db,így most kb. 120 db-nak kellene lennie,szemben az 53-mal! Utána nézne nekem valaki,hogy hova tűnt kb. 65-68 aranyam? Köszönöm! Farmnév:norcu74 ID:15639456

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, amennyiben problémád van csak egy helyen tedd fel kérdésedet, Supporttól megkaptad a választ, Kérlek ellenőrizd az email fiókod.
    Ez a topic nem a legmegfelelőbb ilyes fajta kérdésekre, hisz ez a panaszkönyv, és itt nem feltétlen kapsz moderátortól választ, másik játékos pedig nem tud segíteni, hisz ez nem csevegő topic, csak szimplán az örömünket, bánatunkat írhatjuk meg a topicban.

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    A raktárházakra panaszkodom. 3 db van a farmomon, már lassan 2 hónapja. Naponta aratom őket és még egyetlen fúróm sincs. A fejlesztési lehetőség így nem lassú, hanem lehetetlen. Nagyon drágák - akár a csillagos árát nézem, akár a farmaranyast - és így, hogy nem lehet fejleszteni, csak a mérget nyelem. A leírásban szereplő "sok-sok ól" elég vicces a használható 4 db/raktárházhoz mérten.
    Jó lenne ezt újból átgondolni, hogy a játékosok örömét szolgálják és ne bosszúság tárgyai legyenek, mint a titokzatosak.

18. Trace76

Trace76 Törekvő

Csodas dolog hogy bedobtak egy kis bebi bummot, tenyleg orultem neki, az egyik kedvenc eventem! Viszont igy hogy nincs hozza szupertap akcio szamomra olyan mintha nem is lenne! Tenyesztettem volna, vettem is volna szupertapot de igy sajnos ez az event olyan nesze semmi fogd meg jol stilusura jott ki!

kovacstne kedveli ezt.
  19. Milding

Milding Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudom másnál jelentkezett a hiba,de nálam csal egyesével lehet betenni az állatokat tenyésztésre,máskor tudtam 10-15 akárhány tenyésztést indítani most csak egyesével engedi:eek:

20. mamarygen

Szia!

Ellenőrizd, van-e a munkások segítői között tenyésztő-robot munkásod.

Ha nincs, akkor egyesével lehet a tenyésztéseket adagolni.

A tenyésztő-robot működéséről itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...elep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.