Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. evakarma

evakarma Fórumszaki

Szia.. A farmon bakker.. a farmon.. -.-:cry: Ohh,my God.. Köszönöm. Ha nem válaszolsz,még mindig keresném... ( elsunnyog....)

|Tamás| kedveli ezt.
  2. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A titok ólakból sem ,sem a gőzösből nem lett semmi új már sokadjára.Szerintem ez nem csak a szerencsén múlik és egy kicsit elszomorít.A szervert nem lehetne néha cserélni,hogy az aki szerencsétlen volt lehetne egy kis öröme is?Vagy esetleg már sokan játszunk és abba kellene hagyni ?

zigus kedveli ezt.
  3. Marcsyyka

Marcsyyka Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Ólgőzösöm tegnap hiába indítottam el 2x is ,nem hozott semmit ....vagy is az eszköz táramban nem jelenik meg.
    MarcsyykaID: 53618466

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Titokzatos rakomány néven kell keresni az állatos menüben.

5. zigus

zigus Törzsjátékos

Nem tudom de nekem ez a titkos rakomány nagyon nem jön be.. de sohasem... értékesebb amit beadok mint ami kijön... nevetséges nagyon nem kicsit de nagyon...de ez van már lassan mindennel ...de látom nem csak nekem... akkor kinek jött mondjuk egy katica ól ...legalább írjátok le ....

6. yoobogyókavisszatér

yoobogyókavisszatér Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    Nekem is a gőzössel van problémám...
    miért nem lehet pontosan kiírni,hogy mit lehet majd találni a rakományban?
    Kicsit átverve érzem magam, ugyanis vakond barkácsolt ólja nem is nyerhető a játékban... a kiírás szerint a farmomon viszont IGEN!!!!
    Nem jövök mindig a fórumra,hisz az eventbe a kiírás gondoltam pontos!!! De ezek szerint nem hihetünk neki!!!
    http://kepkezelo.com/viewer.php?file=8mzu7wn5sjk3eg9g7725.jpg

Fatther kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Valótlant állítasz! Csúsztatsz is!

Fél információt hozol a képen ... Ugyanis a sárga alapon i betűs gomb mint információs kapcsoló megmutatja a lehetséges talányos ólak valamennyi típusát.
    Javaslom próbáld ki Te is!

Fatther, HéricsBáró és sziszi1965 kedveli ezt.
  8. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Gio kedveli ezt.
  9. mamarygen

Szia!

Megnézted már az "i" betűs információs gomb alatti felsorolást is töviről hegyire?

Kérlek, olvass el minden adatot az adott típusú talányos rakományok felsorolásáról!

Az Ólgőzös leírását is tudom ajánlani:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-luxusexpressz.12520/#post-609742

10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nem panaszkodni jöttem!Csak szeretném ha a fejlesztőknek eljuttatnátok,hogy nagyon szeretnénk ha a katica cserélhető lenne.Sokaknak lett,sokaknak nem. Talán ha cserélhető lenne akkor a következő ólgőzösnél többen is használnának farmaranyat, és a fejlesztők addigra úgy is kitalálhatnak egy újabb ólat helyette vagy mellé! Mindenki jól járna ha az ott szereplő új ólak esetleg mindig cserélhetőek lennének.
    :)

Utoljára szerkesztett: 27.11.16
    Marika312, Gio, adry_02 és 5 más kedveli ezt.
  11. zoldert

szerintem nem a feltett kérdésre válaszoltál...
    elolvastam mindent, de véletlenül az ablakra ment az egerem és a mutatott képet jelezte, erre vonatkozott a kérdésem is és még mindig várnék rá választ...
    szerintem ki kellene venni ezt az opciót és senki sincs félre vezetve...

12. mamarygen

Miért lenne félrevezetve bárki is?!

A vakond terményes ólja a szárnybontogató. Benne van a listában!

Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. zoldert

köszönöm....

14. kicsikécske70

kicsikécske70 Járnitanuló

Sziasztok! Csak gratulalni szeretnek ehhez a titokolas kuldeteshez is az utolso, csodalatos es a befejezhetetlen eventek szamat tovabb novelo valami utan! HATVAN darab, leirom szamokkal is, 60 darab titokolbol, EGYETLEN darab menyetet sem kaptam, de persze sarga tojastojo teruletet viszont igen, mert valami kulonleges okbol kifolyolag, a szerintetek tokeletesen mukodo rendszer mindig megajandekoz engem ilyen rendkivul hasznos tuzifaval. Es ne legyek duhos? Fogalmazzak meg kulturalt kritikat, miutan 900 farmaranyat kidobtam az ablakon? Konyorgom kimeljetek meg az olyan lozungoktol, magyarazat gyanant, hogy egy 98-as szintu farmnal a rendszernek tul sok valasztasi lehetosege van, meg hogy a szerencse szerverfuggo! Ilyen szintu farmnal az lenne a minimum, hogy piros es rozsaszin olakkal, muhelyekkel szor meg a rendszer, foleg hogy nem 1-2 darabot vettem! Sok sikert kivanok a tovabbiakhoz, en befejeztem ezt az ingyenes jatekot!

Glanthor, adry_02, Matold és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Blasio86

Blasio86 Junior szaki

Ez az ólgőzös jobban szórhatná a katicát.. kb. 50. próbálkozásra adta oda a rengeteg csekmet citromsárga ól után.

A csevegő részét a hozzászólásodnak töröltem a topic első posztja értelmében!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.11.16
    adry_02, vonatkerékpumpáló és rozo52 kedveli ezt.
  16. m.Anitácska

m.Anitácska Fórum-zöldfülű

Sziasztok...
    A mostani eventnél véletlenül leadtam az összes biokáposztát,igy nem maradt több vetőmagom....ilyenkor mi a teendő..lenne még feladat amihez kell :(

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A váza ikon alól helyezd ki a Vetőmagot adó elemet az eventes területre. De ez nem a megfelelő topic erre a témára.

Gio, Fatther és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. m.Anitácska

m.Anitácska Fórum-zöldfülű

Köszi a segitséget....bocs ha rossz helyre írtam...

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Végre egy pozitívumot is írhatunk! Hosszú "rimánkodás" után meghallgatásra került a kérésünk. Az alap 300-as trágyadomb befogadó képessége végre 5 lépésben 250 db-bal 550-re növelhető! Köszönöm!

Gio, adry_02, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  20. vonatkerékpumpáló

vonatkerékpumpáló Utánpótlás-írogató

Eddig a mindkét Bahama területre lehetett egyes event növényt ültetni jó is van ez de mivel nagyon sok az állat így az egyikre csak állatokat raktam a másikra termő földet ... nem nyertem mert pont a másikra lehet most ültetni mi jó van ebben a fejlesztőknek hisz így is már annyi állat és növény és tenyésztés van ,hogy egyáltalán nincs termő terület gratulálok a fejlesztőknek ehhez a sok variációhoz ....ja és a talányos gőzös szinte nevetséges ...

adry_02 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.