Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. holdbarát

holdbarát Junior szaki

Sziasztok!
    Így még nem jártam... :oops:

Én 12,67 CSP-ért tudom a trágyát kitenni, ez a max. ár, de 333,02 CSP a legolcsóbb ár érte a piacon...
    Hogy is van ez? :eek:

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, ellenőrizd, hogy ami 100 feletti érétk, az kint van lassan 1 hete a piacon, amikor is event volt, volt rá kereslet. Ma kezdődött az event, még nem ment fel az ára. Dinamikus piac működéséről itt tudsz bővebben olvasni

Gio és holdbarát kedveli ezt.
  3. holdbarát

holdbarát Junior szaki

Óh, erre nem gondoltam! :( Köszönöm.

4. FehérAngyal

FehérAngyal Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Miért nem lehet sms-sel venni a kosarakból hogy szerezhess tudás fáját?Akkor oda kell írni hogy bankkártya nélkül el se kezd a játékot mert nem tudod befejezni,így semmi értelme.Így nincs meg az egyenlő esély a játékosok között.

holdbarát kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Jótékonysági célt szolgál a Tanulj és gyarapodj! event.
    A kosarak megvásárlása a meghirdetett fizetési módokkal lehetséges. Az alapítványi befizetések miatt csak a közvetlen és azonnali fizetési formák a lehetségesek.

Az sms fizetés sajnos közvetítői díjakat tartalmaz (nem is keveset), ami nem egyeztethető össze a meghirdetett célokkal.

Van egy olyan fizetési mód, mely olcsóbb és használhatóbb is lehet, erről itt olvashatsz-- nem kér személyes adatokat, egyszerű egyedi kóddal működik :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-paysafecard.2301/

6. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Megváltozott a bankkártya számom, így kénytelen voltam a rögzített számot megszüntetni, ezzel a prémium tagságom automatikus megújítása megszűnt. December 7-én lejár a jelenlegi... Nem élet az élet prémium tagság nélkül...>:(:oops::wuerg: megszoktam, megszerettem... :inlove::p;) fizetni szeretnék érte... mikor lehet ismét???????

7. |Tamás|

Szia!

Amennyiben bent maradt volna az automatikus megújítás lehetősége (maradt volna a kártya adat) akkor sem írta volna jóvá a prémiumot, mert jelenleg nem vásárolható/megújítható egyik prémiumtagság sem, mert átalakítás alatt van.

8. kicsikécske70

kicsikécske70 Járnitanuló

Sziasztok! Probalok kulturalt kritikat megfogalmazni, de ez egyre kevesbe sikerul! Most eppen azon akadtam ki, hogy az adakozos event befejeztevel,termeszetesen adakozas utan, szeretnem a felhosort feltolteni, de nem engedi. Eventismertetoben nincs egyeb feltetel, raadasul nem tematikus a felhosor, vettem is kosarat, szoval adakoztam is, a felhosort magat nem talaltam sehol, hogy kulon meg kellene vennem, ajandekban nem hozta fel mint nyeremeny, ennek ellenere nem tudok feltenni semmit! Am ez a kisebbik bajom! Az eventismertetoben a kosarak 740-740-1480 HUF-ba kerulnek, en GBP-ban vasarolok, igy en £3.99-£3.99-£7.99 GBP-t vagyok kenytelen kipengetni!!! A hivatalos MNB arfolyam Dec.2-an : 371.95HUF! Lehet szamolni kedves support! Miert kell dupla arat szamlazni annak, aki nem HUF-ban fizet? Ertem en hogy adakozos az event, de ez mar a pofatlansag netovabbja

9. |Tamás|

Szia!

Magyarországon élsz?

orchidea6969, alex0824 és adry_02 kedveli ezt.
  10. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Ez valóban nagy kérdés egy hét leforgása alatt kétszer ....

Számomra érthetetlen dolgok vannak . A férjem farmját is rendezem ha dolgozik . Most ismét egy újabb akció van az ő szerverén mi egy hét leforgása alatt a második . Most 590 Ft - ért kap 150 farmaranyat , 55 szupertrágyát , 15 KK trágyáját és 15 KK turbótrágyáját . Az egy dolog , hogy külön szerveren vagyunk . De még is hogy lehet et megtenni , hogy az egyik szerver tartalmaz ilyeneket a másikok pedig nem . Egy másik kedves szomszédommal is együtt farmozunk és az ő szerverén sem volt egyik akció sem . Nem irigy vagyok csupán nem értek egyet az efféle dolgokkal . Nem úgy kellene ezt megoldani , hogy ha az egyiken van akkor legyen a másikon is azaz a többin is vagy sehol sem . Jó lenne utána nézni az efféle akciós vásárlásoknak .

orchidea6969 és adry_02 kedveli ezt.
  11. adry_02

adry_02 Junior szaki

Valahogy én is mindig csodálkozom... pedig lassan 7 éve játszom de egyre kevesebb öröm és siker élmény van a játékban ...pedig ez egy játék..... mindig sikerül a fejlesztőknek kitalálni dolgokat ,hogy át keljen rendezni egy Event miatt a telkeket mert hol itt hol ott lehet ültetni aztán dolgozol , és amit kapsz érte ? .. nem éri meg ...***

*** Moderálás! |Tamás|

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.12.16
    orchidea6969 kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Szia!

Az eventeket nem kötelező csinálni, hisz senki nem kötelez arra, hogy ezeket megcsináld.
    A moderátorok pedig ugyanolyan játékosok mint Te vagy bárki más. Nem állunk alkalmazásban a Bigpointnál, csupán, saját szabadidőnket áldozzuk értetek, hogy segítsünk nektek.
    Moderátorokra tett megjegyzésednek még itt sincs helye, csak Supporton tudsz panaszt tenni.

Matold, osztrak12 és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

Most olvasom, hogy az adventi naptár nyitásánál hiba állhat fenn, ha nem nyomsz rá véletlenül elég erősen az egérre? Erre nem lehetett volna előre felhivni a játékosok figyelmét, hogy ne kelljen az egyébként is szűkös aranykeretből áldozni? Nincs mozi már régóta, vagy legalábbis igen ritkán, hogy egy kis aranyhoz juthatna az, aki nem tud valós pénzt forditani a játékra. Ez akkor nem ajándék, hanem újbóli dézsma a játék készitőinek. Igy lesz az örömből üröm.

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Aloha nyanyus32

Ez nem hiba , hanem ha eltelik a nap , láthatóvá válik , mit hagytál ki:)
    Ez inkább segítés , hogy lásd mit hagytál el.:inlove:
    Csak odafigyelés kérdése :music:

alex0824 kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

Figyelmedbe ajánlom az alábbi tájékoztatót:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2016.14552/#post-619583

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

Épp innen tájékozódtam. Ezt az értesitést most irtátok néhány órája, az adventi naptár pedig már egy hete élő játék. Tehát az inditás előtt kellett volna tájékoztatni a játékosokat, hogy figyeljenek jobban, hisz ők jóhiszeműen konstatálták, hogy a csizmákat kinyitották, hisz az állitólagos ajándék megjelent. Ha valakinek rosszabb a szeme, nem is biztos, hogy észreveszi a halványabb megjelenést. Ha a nyitás után meglátom a kék keresztet, akkor mi a teendő? Újból nyomjak rá, vagy ez már előre eldöntött tény, hogy nekem fizetni kell, ha a nyitásom nem sikerült?

17. mamarygen

Ha meglátod a kék plusz jelet, akkor nem nyitottad ki azt az ajándékot!

Megvásárolhatod utólag FA-ért. (azért halvány az ajándék képe, hogy tudj mérlegelni, megéri-e számodra a FA-at az az ajándék)

Régóta játszol, nem ez az első adventi kalendárium, amit használni tudsz.

A leírás pontos ... minden információt tartalmaz a játékelemről.

A feledékenység nem a játékelem hibája.

A ma délelőtti tájékoztatás a sok panasz és felesleges bizonygatás miatt készült.

_Cygnus_, alex0824, Neni60 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

Tudom, hogy minden nap beléptem az adventi naptárhoz és rákattintottam a csizmára. Többször is visszanéztem, hogy nem feledkeztem-e meg a nyitásról. Akkor ez a rendszer hibája, ha nem nyit ki rendesen és nem a játékosokat kellene ezért büntetni.

19. mamarygen

Ismételten leírom, nem a rendszer a hibás!!

Több farmod van minden bizonnyal... ez is okozhatja az ellenérzésedet ... nem követhetted az eseményeket pontosan...

Add meg a farmod nevét és ID-jét, így az ellenőrző panel információját írjuk meg számodra válaszként.
    Ha nem megfelelő ez a forma, keresd a supportot az adatok érdekében.

alex0824 és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

A farmom neve: nyanyus32 ID: 2308267
    Előre is köszönöm, hogy próbálsz segiteni.

alex0824 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.