Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a Rackótól kapott kitehető mellé nem enged semmit kitenni, vedd be s tedd ki ismét, utána már sikerülni fog mást is kihelyezni a szabad helyre.

2. KnéIldi

KnéIldi Utánpótlás-írogató

Szia Laboviti ! (vagy valaki más mentor)
    Szeretném, ha utána tudnátok nézni, hogy az egyik csibém (bettus1994) megkapja-e a naponta küldött ajándékaimat.
    Most pl. azt reklamálja, hogy a szept. 30-án küldött szupertrágya nem érkezett meg. (bár fogalmam sincs, hogy tudja számon tartani, hogy mennyi volt és mennyinek kellene lennie) :eek:
    ID számom: 20062109
    Előre is köszi ! :)

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontos ID számot kérek az ellenőrzéshez.

4. -East17-

Szia!

Az utóbbi napokban voltak kimaradások. Ajándékot küldtél neki szeptember 26-28-30, valamint október 01-02. Ezeket rendben meg is kapta.

5. -East17-

Szia!

A belső levelezésben történteket a support tudja ellenőrizni, nekik kell írnod az ügyben.

6. -East17-

Szia torpi19 gazda!

Kérlek, ha panaszod vagy kérdésed lenne, azt kulturált hangnemben fogalmazd meg.

7. torpi19

torpi19 Törekvő

jó elnézést de most akkor mi történt tegnap óta ? nem értem

8. -East17-

A válaszhoz szükségem van a pontos ID számra, milyen fák érintettek, illetve melyik farmterületen tapasztalod a jelenséget, valamint ott ahol észleled, üres hely a teszteléshez.

9. torpi19

torpi19 Törekvő

szédült szántót rendezném alul kezdtem ujjas juhar után szeretném szélen folytatni de piros lesz és le akarja bontani ha törölni akarom kis időre de most már ólat növényt is be pirosít ha odébb akarom tenni
    Gazda: torpi19ID: 41241926

·

10. -East17-

Nos ellenőriztem a farmodat. A jelenséget nem tudtam reprodukálni, a fákat ki lehet helyezni, az ólak mozgatása is működik. Ha valami bepirosodik (ha mozgatni akarod), akkor valószínűleg a Törlés funkció van bekapcsolva. Felül középen egy kis ikonban ellenőrizheted, hogy melyik mód üzemel éppen. Kérlek a biztonság kedvéért lépj ki a böngészőből, végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg a kihelyezést-mozgatást ismét.

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok!
    Nem panasszal jövök, kérdésem lenne, azért írok ide, mert itt a kedvenc modim: Laboviti.
    Szia! kedves! :)
    Olyat szeretnék kérdezni, hogy ha írok a csibémnek, akkor azt a levelet nem tudom továbbítani a másik 3 csibéimnek, hogy ne kelljen leírnom újra?! Jó lenne,ha lenne valami megoldás, mert 2 oldalas levelet nincs kedvem 4X leírni. Köszönöm...

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ajánlok egy módszert: Megnyitod a levelet válaszra ---> Ctrl A billentyűkombináció együttes használata ---> jobb egérgomb Copy.

Újabb megoldás az lehet, hogy az üzenetet előbb word-be írod meg, és onnan másolod Mindenkinek. Így megmarad a "leendő újaknak" is.

-Anyu- kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönöm! :)

14. kapál6

kapál6 Utánpótlás-írogató

Halihó!
    Szót emelnék a "nagyok "érdekében!A bónusz csomag2a vásárlása esetén a hírek oldalon megjelenik az arató gép a csomagban,de ha rákattintunk kifizetés gombra már nem szerepel a segítő munkások a lehetőségek között.A másik panaszom :Miért nem tudunk választani más lehetőségek közül ?A városi reklám táblára gondolok, nem a farmaranyas állandó vásárlási lehetőségre.
    A kis farmokon állandóan változik.Jelen pillanatban is 80%-os lehetőséget kínálgat...már becsusszanó ablakban is..Miért vagyunk ennyire hátrányos helyzetben?:mad:

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tapasztalatok azt mutatják, hogy az akciók farmonként eltérők.
    A városban a hirdetőtáblás ajánlatok váltakoznak. Nincs rálátásunk milyen időközönként jelenik meg másik ajánlat.
    Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a hírek oldalán is.
    Az eddig látott ajánlat a vásárlást követően biztosan változik, megújul, mert minden ajánlat csak egyszer vásárolható meg.

16. kapál6

kapál6 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ de nem lettem boldogabb .Ez a baj,hogy csak vásárlás után változik,míg a kicsiken több lehetőséget is ígér.Nálam már kb 1 éve nem mozdult meg és nem is fog,mert nem szeretem az erőszakos ráhatást.Az üzletpolitikához nem értek.Egyet azonban tudok a három gyermekemnek és az unokáimnak nem engedem meg a vásárlást a kisebb farmjainkon.El kellene gondolkodnia a BP-nek mi a jó ebben ,hogy a magas szinten játszó játékosoktól elvesznek minden jobb lehetőséget.
    Köszönöm az idődet Laboviti.

17. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom pontosan, hogy mennyi fám tűnt el (talán a szerver probléma miatt), mert folyamatosan szedtem le a már kifejlődött titokfákat. Két japáncseresznyét bőszen keresek, azoknak messziről kellene látszaniuk a raktárban.:( Hogy azon túl mit nem találok még, azt jobban át kellene néznem.
    ID: 37432878
    Köszönöm előre is.:)

18. -East17-

Szia!

Amennyiben a díszcseresznyéket keresed, azok nem a menüdben vannak hanem kint állnak a főfarmodon. teljes kifejlődési listát a supporton kérhetsz.

19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Valóban állnak kint díszcseresznyék a farmomon, az a három ami már megvolt. A most kifejlődött kettő sajnos nincs ott.
    Köszönöm a válaszodat, írok a supportnak.:)
    Kedves East!
    Szeretnék elnézést kérni tőled, és majd a supporton kollégáidtól is megteszem. Bepánikoltam, hogy nem találtam a főfarmon, és egyszerűen kihagyott az agyam. Átrendeztem valamelyest a szántót és a szélekre raktam ki fákat - ott van a két díszcseresznye is.
    Még egyszer bocsi, ne haragudj, hogy számtalan teendőd mellett még a buggyantságommal is terheltelek.
    További szép estét kívánok, remélem ehhez hasonlóval senki nem áll elő!:)

Utoljára szerkesztett: 3.10.14
    kukac42 kedveli ezt.
  20. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! Az a problémám,hogy 3-szor rendeltem SMS-ben Fa-t de csak 100Fa érkezett meg a farmomra!Utána néznétek az ID:7998026 köszi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.