Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

2. elmo2002

elmo2002 Utánpótlás-írogató

˝Örömmel˝ tölt el,hogy Február1-től közeledhetek a nyugati árszinvonalhoz.Csak szerényen jegyzem meg,hogy az áremelés indoklása nálam súrolja a ˝csehszlovák duma"jelzőt.

3. k-rusi

k-rusi Utánpótlás-írogató

Felháborítónak tartom ,hogy a megszokott áraktól el akarnak térni. Én nagyon meg gondolom ,hogy abba hagyom .Idáig is túl feszítették néha a húrt .Egyik eventről a másikba léptünk napról napra és szinte csak FA -val lehet teljesíteni.

4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Mivel változnak az árak változzon a mozi is. Minden országban egyformán jelenjenek meg a hirdetések. Ez is feltétele az egyenlő esélyeknek.

5. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Az árváltozást tudomásul veszem, majd kiderül, hogy belefér-e a havi keretbe avagy sem. Ami miatt már egy ideje füstölgök magamban, hogy én miért nem kapok akciós ajánlatot? Miért csak azok kapnak, akik nem költenek a játékra? Ha valamit megvásárolok, akkor azt azért tudom megtenni, mert helyette lemondtam valamiről, például egy szaftos hamburgerről, ami után még csak keserű íz sem marad a számban. Ha bemegyek a boltba és azt mondom, hogy életemben nem költöttem még itt, akkor eladnak nekem talán egy kiló libamájat 295 forintért? Ja, hogy mindenkinek ugyanannyiért adják, hmm, ez érdekes...
    Kérdéseim költőiek.
    Szép napot!

6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Bigpoint Vezetőség! Én megértem, hogy szeretnének felzárkózni a hasonló szimulátoros játék cégek áraihoz. De, ehhez kérem a technikai hibák sorozatának kijavítását, a levelezés visszaállítását és ha a csibéknek naponta 2x írok mert van délelőtt és délután is hivatalos ezek beszámítását. Ne tegyenek különbséget egy sms-en vásárló és egy kártyával vásárló között, mert nem azok tehetnek róla, hogy nincs kártyájuk. A piac amire azt mondják, hogy dinamikus egy elavult 100 éves terv, ez inkább globalizáció mint dinamika. Mikor az önök által 6,7 millió csengőpengős tenyészállatomat nem tudom eladni csak a duplájáért, akkor ne beszéljünk dinamikáról, mert arról önöknek fogalma sincs és erre az állatra volna kereslet, ha valaki kirakná de nem ennyiért. Tenyésztés, a baby boom nem arról szól, hogy berakok 8db piros ól szintű állatot és ad egy pinket meg 10db alapállatot vissza, mert ez így fals kissé. Ne haragudjanak, de mióta van köze a rendszerüknek ahhoz, hogy én miképpen tenyésztek, mert 120 db állatnál közölte velem, hogy kevés az állatom a tenyésztéshez és több alapállatom lett belőle mikor befejeztem, mint amikor kezdtem. Ez nem tisztességes így. Majd ha hiba mentesítik a játékot, akkor volna jogos az áremelés.

7. .olcsika.

.olcsika. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni. Nemrég végeztem az eventtel, kinyitottam a 2016-os holmik ládáját és nem találom a megnyerhető ajándékokat. Utána néznétek? ID: 53303477
    Köszönöm szépen!
    .olcsika.

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrző panel adatai alapján 2016-os holmik ládájával nem rendelkeztél soha, így nem is nyithattál ki ilyet.
    Legutoljára 2017-01-28 19:20:46-kor nyitottál ki egy darab vidám állatos ládát.

Amennyiben kérdésed van, legközelebb egy help topicba tedd fel, mert ez itt a panaszkönyv, ahol alapban nincs moderátori válaszadás.

9. .olcsika.

Köszönöm a válaszod! A help topikban is felteszem ezt a kérdésemet, mert még mindig nem értem. A mostani event Szédületes szülinapi zsúr kitehetője adja a 2016-os ládát. Lehet én értelmezek valamit rosszul? Láttam is a ládát és rá is kattintottam.

10. |Tamás|

Szédületes szülinapi zsúr
    Érési idő: 48:00
    Amit ad: 6.720 tp/btp kihelyezéstől függően és 1 db "2016-os holmik ládája" nevet viselő láda
    Területigény: 1x2
    Kihelyezhető: bárhol
    Szükséges szint: 2.

Tudnivalók a 2016-os holmik ládájáról:

- Váza ikon, "Elhasználódó" feliratú egységébe kerül.
    - A láda a [​IMG] gomb megnyomásával nyitható ki.
    - Nagy mennyiségű láda megléte esetén egy nyitással 100 darab bontható ki.
    - Az alábbi állatok, fatermések, termények egyikéből ad 1-1 db-ot:
    állatok:
    béka, cápa, egér, európai borz, flamingó, hangyász, katicabogár, macska, menyét, rák, szalamandra, szarvas, tigris, vidra, víziló, vörös panda,fatermések:
    akébiagyümölcs, barkóca, boszorkányalma, bougainvillea-fürt, buzogányfalevél, durián, hólyagfatermés, huang pi, kesudió, lilaakácvirág, piros anjou körte, rollinia, somvirág, szantálfamag, zúzmarás jegenyefenyő-toboz,
    termény:
    csillámpor, függőágy

Jól értelmezed, de ezt már egyszer learattad, hogy lenne ilyen ládikád?

11. .olcsika.

Köszönöm Tamás a válaszod! Megyek a Help topikba,mert ha learattam, akkor a raktáramban kellene lennie, de sajnos nincs ott.

12. |Tamás|

Utána néztem bővebben.
    Utolsó függönyfejlesztést 2017-01-29 09:06:16-kor szerezted meg.
    Összeépítetted a dekort, hogy szédületes szülinapi zsúr legyen, ez 2017-01-29 09:07:19-kor kezdett el érni. Tehát, ezt még egyetlen egyszer sem arattad le, ami adná a ládikát.

13. .olcsika.

Köszönöm szépen!!!! Szép napot kívánok!

14. szeva123

szeva123 Junior szaki

Sziasztok!
    Valami megint bezavart a játékba. Nem tudom bezárni a farmmunkás-ablakot. Ma vettem idénymunkásokat, ezután kinyitottam az ablakot, hogy arassak stb., és azóta nem is tudom becsukni. Próbálkoztam a szokott módon az x-szel, az escape-pel, F5-tel, ugrálással a területek felett, semmi nem segített. Tud valaki egyéb módot, vagy rendszerhiba és meg kell várjam, míg kijavítják.
    Előre is köszi a választ,
    É

orchidea6969 kedveli ezt.
  15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia! Egy gép takarítás sohasem árt!Ha takarítás után még mindig nem tudod becsukni , akkor kérlek jelezd!

16. damien

damien Haladó

A pofátlanság netovábbjának tartom, hogy az áremelést úgy magyarázza valaki, hogy az tulajdonképpen a fizető alanynak milyen jó!
    Nekem ne akarjatok jót úgy, hogy árat emeltek! Tulajdonképpen mit is kapunk érte? Egyre kevesebbet, értéktelenebbet a játék szempontjából! Tényleg bosszantó, hogy hiába vesz az ember gépet, kézzel kell kirakosgatnia a 2x2 területeket. Hiába van gép, nem lehet beállítani, hogy mit szuper trágyázzon, kacsa katázzon, turbó trágyázzon, stb.
    Egyébként magyar viszonylatban így is drága a játék. Nem azt mondom, hogy az a havi 1.500.-Ft. sok az élet dolgaihoz képest, hanem azt, hogy a játékokhoz képest. Csak a munkások kerülnek 18.000.-Ft.-ba egy évre. Azért abból minden évbe lehet venni egy komoly AAA játékot, vagy többet, aminek rendes multija van és azzal is el lehet lenni egy évet. Arra kéne odafigyelni inkább, hogy aki sokat markol keveset fog!

nigel0170, Sandika, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Dobtam egy hátast! Rackó.xD Nem tudom ki az, de valaki nagyon a játékosok hergelésére játszik.
    7én 2 óra tenyésztő robot. 4-5én pedig bumm. Amikor "mindenki" tenyészt. Jó, ha a legtöbb játékosnak lesz még 20-30 felesleges szupertápja tenyésztgetni. (Ha 1 1 órás kupon lenne ott, mindenki nagyon boldog lenne, 2re pedig azt mondanák fanbipis.) Még 3án is sokan használnák a telep feltöltésére, előkészületként. A kereskedemi egyezménnyel nyugodtan meg lehetne cserélni.
    Jók az ajik, nem mondom, hogy nem, de ha így ütemezik az azonnali elhasználódókat, egyet lehet borítékolni: 95% felett lesz az a vélemény, hogy kiszúrásból van az egész. És ebből már indul is a lavina a nagy általánosítások felé, és több éves vélt sérelmek is argumentációként jelennek meg. Valakinek, mégis ez kell.
    Még nem késő változtatni rajta.
    Kösz a figyelmet.

Utoljára szerkesztett: 1.2.17
  18. elmo2002

elmo2002 Utánpótlás-írogató

Most szembesültem az életszinvonal "emelkedéssel"! Farmmunkások előfizetés 1480-rol 2490-re!Cca:70%! Mint a valós életben:a közüzemi számlákat becsületesen fizetőkön hajtják be a csalók sarát!Lásd korábban:Áremelés indoklása a főmufti szerint. Főmufti=K.....r.

19. Kazimir

Kazimir Community Team Team Farmerama HU

Kérlek ne általánosíts egy csomag alapján, ami pont a kivétel az egész történetben. Az áremelés átlagos mértéke kb. 10%, ami bármelyik másik csomagon megfigyelhető. Az adott csomagra pedig olvastad a válaszomat.

Kukackukac, játéKOSka és kovacstne kedveli ezt.
  20. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Ne a Modikat bántsuk! :p
    Tudtuk, hogy egyszer a kivételezésnek vége lesz. Nézzük a pozitív oldalát:) Áremelkedés kb 10%. Kivéve farmmunkás(szezon) A többi országban akciókor fizettek a 15€ helyett 10€. Mi meg annak a felét. Nekem is érvágás, de ez az ár jobb, mint a 10€ így is. Ami érdekel az XL szupitáp:D, ott lehet zokogni is fogok;). Ez így alakult, fel a fejjel! A Modik is itt élnek, tudják ismerik a gondjainkat;):p. Lehet, most jobb lenne egy Dühöngő topic:D

Utoljára szerkesztett: 1.2.17
    Gio, elmo2002, Farmer*54 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.