Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lbs76

lbs76 Aktív író

Sziasztok!

A Gyümölcspiac event margójára.
    Kezdetben örültem: végre lehetőséget biztosítanak az üzemeltetők, jön egy kis Farmpengő gyűjtési lehetőség, hallelujah: van terményem, van célom, leadok, megszerzem, beváltom - tök hepi lesz. Gondoltam akkor.
    Most azt kérdezem, hogy amikor ekkora mennyiségeket szeretne az ember szerezni, mint az 500 db FP a varászfáért, vagy az 1200 db az 50 aranybanánért, akkor mi a kénköves ménkűért nem lehet értelmes léptéket kialakítani???? Ki akarna 1 db-ot? Vagy 3-at? Vagy 8-at? Egyszerűen számomra sikerült a játékélményt monotóniába fullasztani olyan gyorsan, hogy én magam is ledöbbentem. Mi lett volna, ha ilyen nagyságrendnél már a 3 különböző szint közül az egyik 30 db/szint lett volna, esetleg - Uram bocsá' - 50 db FP? Még úgy is jócskán ül az ember a gép előtt és monotonan dobálja be a terményeket, mondjuk nem 400-600-800-as csomagokban, hanem akár 1200-1500-2000 darabot egyszerre? Tényleg muszáj ennyire elnyújtani, hogy órákig legyek kénytelen ezzel foglalkozni? Hát köszi, akkor ezt most kihagyjuk. A következő ilyennél légyszi gondoljatok azokra is, akik nem gyerekek már, nem élvezik, hogy möbiuszban nyomkodhatják a "zöld gomb-zöld gomb-kiválasztok-kiválasztok-ennyi?/lead-hurrá!/megvan" gombkombinációt. Csak az 1200 FP-ért 150x kellet volna ezt eljátszanom, a 8-as léptékű kofánál. Na, ez nekem betett. (30-nál ez 40, 50-nél 24 lépés - és nem a beadott terménymennyiséget nehezményezem, hanem az unalmas leadogatást!) Köszönöm a lehetőséget, gratulálok annak, aki bírta idegekkel, én feladtam.
    Ami a legszebb, most jön egy ugyanilyen típusú event, Valentin-napra, csak ott előbb le kell gyártani a labdákat is, bár ha azt számolom, hogy a felhősor 1025 db tallér lesz, de akár 24-esével is összeszedhető, ami 45 kört jelent, talán nem lesz ennyire idegölően UNALMAS!
    És ha már így belejöttem, elmondom, hogy Valdemárt is ezért kerülöm, mert annyira nehéz értelmes mennyiséget összekaparni a játékokon, hogy én már nem is próbálkozom.

Üdv: Bea

2. vmuki04

vmuki04 Haladó

Üdv!
    Mozi! Tudom, hogyha nincs szponzor..... De végre másfél hónap után előkerült!!! A gondom az, hogy nem lehet lejátszani a filmet, vagy ha elindul nem ad semmit. ( Olympic chanel, Bolt video) Lejátszás gomb megnyomása után, eltűnik a kép. Ennyi. Nem zöldül ki a Get your reward felirat. Ha a watch now, facebook, twitter-re kattintok, átrak 1 másik oldalra, ahol van ugyan film, de végignézheted, mozipont nyema! Gondolom a cég megkapja a reklámdíjat, a reklámozó filmjét megnézik, a kedves játékos... az meg így járt!!!
    Sajnos, ez már nem az első eset, és ugyanez a videó is volt már, pont a fenti rentabilitással. Nagyon GÁZ!!!!!
    M

3. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Már vagy három hónapja nem nézhettem mozit !!!

4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Utoljára szerkesztett: 14.2.17
    HéricsBáró kedveli ezt.
  5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Magyarázatot többször is megkaptad : csak azt írhatjuk ki, amire utasítást kapunk!
    4 percre nem kaptunk utasítást!
    Supporton élhetsz reklamációval befejezetlen szállítás végett!
    Moderátor munkával kapcsolatban is a supporton élhetsz panasszal!

4. Rendelkezésre állás

A Bigpoint éves átlagot tekintve a Játékoknak és Szolgáltatásoknak az idő 90%-ában (kilencven százalékában) való rendelkezésre állását garantálja. Ez alól kivételt jelentenek azok az időszakok, amikor a Bigpoint Webhelyének szerverei vagy az egyes Játékok és/vagy Szolgáltatások a Bigpoint hatáskörén kívül álló műszaki vagy egyéb problémák (force majeure, harmadik fél hibája stb.) miatt nem érhetők el az interneten keresztül, valamint a rendszeres karbantartási munkálatokra szánt időszakok. Ez nem érinti a Bigpoint jogi felelősségét, ha a Játékok és/vagy a Szolgáltatások elérhetetlenségének oka szándékosság vagy súlyos hanyagság. A Bigpoint korlátozhatja a hozzáférést a Játékokhoz és a Szolgáltatásokhoz, ha ez szükséges a hálózat biztonsága, a hálózati integritás megőrzése, de különösképpen a hálózatot, szoftvert vagy a tárolt adatokat érintő súlyos leállások vagy üzemzavarok elkerülése érdekében.

ÁÜSZ : https://legal.bigpoint.com/HU/terms-and-conditions/hu

Regisztrációkor minden játékos elfogadja ezt.

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. Bagamery

Bagamery Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    január 31,-én elutaltam a megrendelést, azóta nem történt jóváírás. Írtam a probléma a megrendelés menübe is és minden lehetséges helyre de sajnos még csak válaszra sem méltatnak. Az okát szeretném megtudni, vagy itt ez a szokás?

orchidea6969 és Doszi67 kedveli ezt.
  7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A support, és a payment support válasza is a regisztrációkor megadott mail fiókodba érkezik, ott kell körülnézned.
    Minden beérkező levélre válaszolnak mindkét helyen.

8. krisz022001

krisz022001 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!Írtam nekik és jóváírták!Sajnos több mint két évet kihagytam a játékból.Próbálom bepótolni a hiányosságaimat. :D Mégegyszer köszönöm!

Farmer*54 kedveli ezt.
  9. Mamó1949

Mamó1949 Utánpótlás-írogató

A most futó event megint hatalmas gagyi dolgozol dolgozol 7 órát vársz az érésre mennyi megy le egy nap alatt? Mindez TP nélkül tudom, hogy lassitani akarják a továbbléőést de ne ilyen durván. A moziról ha nincs szponzor akkor hiába kapcsolod ki a blokkolót. Ezzel kellene inkább foglalkozni nem perdig az állandó VÁSÁRLÁS-al. Ugyanis ahogy nincs TP a nyereményekben úgy FA sincs. Rossz gyakorlat

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.2.17
  10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Mozi problémáját, vizsgálják a központba. Amint lesz róla hivatalos információnk jelezni fogjuk. Addig türelmeteket kérjük.

11. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Hi!
    A tegnapi "belépési probléma" elvitt egy 3 órás munkáskört, az összes szupertrágyámat, + a lemaradás.
    És ehhez csak annyi, hogy "elnézést kérnek" Grat!

12. isten333

isten333 Fórum-zöldfülű

tisztel szerkeztok a jatek kezdete ota jatszok most napokota nemenged a jatekomba belepni most a fiamebol irok jateknevem manoka512 kerem intezkedjenek mert nagyon szeretnek jatszani tisztelettel manoka 512

13. damien

damien Haladó

Ezt kapjuk az áremelésekért, és a hűségért cserébe? Eleve nem úgy volt a farmom, ahogy a tegnapi utolsó belépés óta hagytam, másrészt egész délután és este nem lehetett belépni. 1x1-es területen termeltem az event növényt, szuper trágyát használok, így kicsit több, mint 1 óra egy aratás, eleve tegnap kiesett alsó hangon a 4 aratás, pocsékba ment sok száz szupertrágya, lejárt a felhősor bónusz, pénzért ketyegett üresben az aratógép. Ez ilyenkor nem számít? Egyik kérdésem sem kérdés igazán, hanem panasz, mert vérlázító, amit megengednek maguknak. Lassan szinte semmit nem kapok a pénzemért, ami jó volt a játékban azt tönkreteszik, megszüntetik, de a farmaranyat veheti a sok gazda valóban arany áron!

14. LadyStorm

LadyStorm Fórum-zöldfülű

Mélyen tisztelt fejlesztők!
    Nagyon jó, hogy tegnap nem tudtam belépni, így most elgazosodott minden, nem tudom a tegnapi ajándékomat sem felvenni.
    Kicsit kezdem unni a sok problémát...

15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Ez már tényleg vicc...Megpróbáltam belépni az egyik kisebb farmra, kidobot. Takarítottam. kidobott. Takarítottam, gondoltam hagyom a kisebb farmokat, valószínűleg már úgyis gazos tegnap délután óta, de legalább ezen próbálom csinálni az eventet, megnyitottam a fórumot, mire visszaléptem a másik fülre, kidobott újra erről a farmról is. 2011 óta játszom, évek óta több farmon. Tényleg fel kell adnom, mert képtelen a BP normális minőségben működtetni a játékot? Éveken keresztül elég volt heti!!! 1-2 takarítás és működött minden. Most akkor, hogy is van. Minden egyes átlépés előtt takarítsak? Próbáltam, de úgy sem megy tegnap óta. A 3 kis farmon buktuk a kupont, a csatnit, az eventgazt! Ezen 1 órán belül bukom megint az időre aratást...a szerencsétlen cleaner már csak azt tudja kiírni, hogy nem talált hibát, egyszerűen nincs, amit letakarítson...megint lassan egy órája vacakolok, ahelyett, hogy a dolgomat csinálnám, és esélyem nincs normálisan játszani, sőt játszani sem. Persze most sem enged be...Nem várok igazából választ a felháborodásomra, úgyis csak beillesztitek a szokásos "jótanácsokat". Azt viszont szeretném tudni, mikorra várható a teljes javítás? Mikor lesz újra élvezhet a játék?Mikor fogok tudni mind a 4 farmon játszani? Mikor fogok valamit kapni is a nem kevés pénzemért, amit a játékra költök...

16. 07jani07

07jani07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Még egy utolsó gondolat és utána részemről le is zárom a kérdést.

Egy kis történeti áttekintés. A játék tökéletesen működött, majd jön egy karbantartás, ezt követően többen jeleztük, hogy sok esetben nem tudunk belépni a játékba 55%-on megáll -a hiba szerintetek nálunk volt -. Majd jött egy rendszerszintű összeomlás amikor is egyáltalán nem lehetett belépni. Javították -kompenzáció 75%-os tp bónusz, amit nyilván csak én nem tudtam kihasználni, (de ez valóban egyéni probléma). Azért az jó dolog, hogy a belépési gond megszűnt, -bár ezt követően is jelentkeztek hibák amit jeleztünk is - a hiba ismételten nálunk volt - majd jött a tegnapi újabb összeomlás. Javítva valamikor a késő esti órákban -nyilván sokan este 10 után már nem próbálkoztak a belépéssel, tehát hátrányba kerültek az event szempontjából. Most megint írunk páran, hogy nem tökéletes a játék -a hiba ismételten nálunk van.

Továbbá több farmon jó pár csibém -olyan is aki a magas szintű farmja mellé regizett újat -jelezte, hogy gondjai vannak a játék működésével.

Mindezek mellett minden más -más játékok is - tökéletesen működnek (legalábbis nálam), csak a farm nem.
    Lassan oda jutok, hogy szinte minden terület aratását követően -az újra nem akar átlépni csak forog a virág- cc-vel takarítok. Ebben csak az a furcsa, hogy nem minden farmon jelentkezik ez a probléma.

Na mindezek alapján írtam, hogy sablonos választ adtok. Meggyőződésem lehet többen pont ezért már inkább nem is írnak a problémákról -minek ha úgyis ugyan az a válasz-. Persze tévedhetek és nagyon valószínű, hogy nálam van a hiba -működik rendesen, megakad, majd megint jó és ez váltakozik (Sokszor takarítás után se jó)

Elnézést, hogy előfordultam, és leírtam gondolataimat.

17. dalmusbaba2006

dalmusbaba2006 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Ez eszméletlen nem lehet játszani ! Már negyedszer nem lehet belépni a játékba !!! 10 percig jó volt utána megint pihi ! Szerintem ne legyen karbantartás mert utána tuti hogy rossz ! Valami bővebbet hogy mikor lesz jó és mi lesz az elveszett event növénnyel és idővel ? pl : arató,szuper trágyával,és most a sima trágya is drága !

18. Blasio86

Blasio86 Junior szaki

Köszönöm a javítást, és hogy ismét elérhető a játék. :)
    Gondolom elég nagy zűr lehetett, ha az összes bigpoint játéknál problémák voltak.

Kukackukac, hamuska és Samborg kedveli ezt.
  19. dalmusbaba2006

dalmusbaba2006 Utánpótlás-írogató

Nyugtával dicsérd a napot !

20. allende2005

allende2005 Fórum-zöldfülű

Igen sajna a zoomumba sem mükődik ! délelőtt 11 óta!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.