Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. heppyke1

heppyke1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Kiváncsian várom a BP kárpótlását tegnap este óta egy zab aratáson kívül semmit sem tudtam csinálni és nem azért mert nem voltam fenn hanem mert nem tudtam belépni a 48 órás gépből a fele lejárt arról nem is beszélek hogy két aratás event növényt simán be kellett volna már szednem

orchidea6969 és Doszi67 kedveli ezt.
  2. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Sziasztok!
    Én 4 farmon játszom, és tegnap este 20 óra óta a játék megközelíthetetlen volt számomra.......

*-ToFarmer-* és missuzy_53 kedveli ezt.
  3. elmo2002

elmo2002 Utánpótlás-írogató

HALLELUYA! 15óra30 körül sikerült belépni!Egy pár dátum az utóbbi időkből:2017.02.09., 02.14.,02.16.,02.17. Mintha szaporodnának a technikai problémák?Elhiszem,hogy bosszankodik a játékos a hiba miatt, bosszankodik a moderátor a "hiba "megmagyarázása miatt .DE! Valakinek nem kéne felülvizsgálni az utóbbi idő problémaözönének a MONEY okait! Szegény sárga sapkás kicsi bari a légkalapáccsal pont a karbantartás táblát tartó oszlopot ássa kifelé! A bika bőg, a másik bari hajzat híján a fülét tépi,a jobbra mutató fehér nyilacska pedig mutatja az uralkodó szélirányt. UI:korábban sosem volt problémám a játékkal. Technikailag legalábbis nem!

4. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok !
    Technikai játék ezért is elfordul(hat)nak problémák,ezért önmagáért nem hibáztatom a BP-t.A kárpótlásért viszont ha nem arányos igen !!! Én azért reklamálnék mivel 2 farmon is a teljes körű munkások ideje lejárt mire vissza tudtam lépni ! Az ilyenfajta elpazarolt(BP miatt) idő miatti termelés kiesésre mi lesz a kompenzáció ??? Avval semmit nem érek el,hogy pl: hosszabb lesz az event. Magát az aratás/vetés,Trágyázás és itatás idejét/"kézi munkáját" 1x1-es földön az ajándék nem fedi! Adjanak inkább egy darab 5-6 órás teljes körű munkásbrigád kupont !
    Jó lenne már csak emiatt is átgondolni pl:
    - A kis idejű munkásidő bevezetése(5,15,25,40 perces) és,vagy
    - Kilépéskor a visszaszámláló idő megállása,belépéskor automatikus indulása eshetőséget.

5. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Sziasztok! Megint olyan jóvátétel lesz, amit korlátozott ideig lehet igénybe venni, és ha nem sietünk lemaradunk róla? Ti kedves fejlesztők nem ebből éltek? Nem kéne az ügyfélnek maradéktalanul elégedetnek lennie? Talán nem elég jók a gépeitek, vagy összevontatok párat, és ezért van a gubanc, mert nem bírja el a maradék?

6. Pöttyfej

Pöttyfej Fórum-zöldfülű

Miért nem válaljátok fel nem megy nektek ez az event most :) inkább lőjjétek le oszt adjatok minden ajándékot oda mindenkinek mert lassan ezt kell csinálni. Nem szemétkedés képp mondom de a rendszer most nagyon kifoghatott veletek. én nem vagyok az a pénz rááldozós tipus de még nekem is sok ez a sok hiba igaz csak arató meg répás-almás csatnim bánta meg pár dobásom. de azért félóránként rámenni a játékra hogy eggyáltalánt megye az tulzás. mostmár tényleg jo lenne egy kis konpenzáció.

7. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Idegesito, hogy orakig nem lehet belepni a farmra , tegnap es ma , ilyen regebben nem fordult elo . En jatszani jovok ide nem mergelodni azon, hogy nem tudok a farmra belepni , mert teendo a farmon boven akad meg akkor is ha levan aratva . Sok penzt koltok a jatekra a magam szorakoztatasa miatt ,tudom nem kotelezo de ez az en dontesem es penztarcam, amikor en fizetek valamiert akkor miert nincs hiba? hmm erdekes a penzt rogton hiba nelkul megkapja a BP , akkor elvarom en is azt, hogy a jatekba betudjak lepni. Ezek utan en mar nem 75% tp bonuszt varok el , hanem nagyobb kompenzaciot . Ez az en velemenyem es szeretnek mergelodes nelkul tovabbra is vidaman , szorakoztatoan jatszani !

8. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

A farmaranyfa nem lenne rossz ötlet, hiszen a sok variálással elvették annak a lehetőségét is tőlünk, hogy legalább a mozifilmek nézéséért alkalmanként hozzájussunk.
    Holmi reklámoktól védekezve / és azok veszélyeitől tartva / a reklámblokkolók feloldásától tették függővé a mozi látogatását.
    Vagyis nincs FA, mert büntetnek bennünket a vírusokat rejtő reklámok blokkolásáért.
    Ki van ez találva elég rendesen!!

9. Pocok70

Pocok70 Aktív író

sziasztok! Csak panaszkodni jöttem...
    mostanában botrányosan működik ez a játék... hiba-hiba hátán... tegnap is és ma is hosszabb idejű belépési probléma...
    semmilyen kárpótlással nem vagyok kisegítve,hiszen csak a napokban tudtam volna eventezni,mert hétvégén dolgozom...
    Ma végleg eldöntöttem,hogy utoljára vettem bármit is ebbe a játékba... minek vannak a gépek,ha úgysem lehet belépni?
    Innentől tőlem egy fillért nem láttok!

10. Janes56

Janes56 Utánpótlás-írogató

Nem vásárolunk többet semmit.Aranyat a gépekre és ennyi.

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Az nem von súlyos gondokat maga után ha nem kapok segítséget ? Nem tudom elolvasni a választ . Az igazat miért nem lehet kitenni ? Az igazért miért kell egy gazdát súlyosan büntetni ?[/QUOTE]

Szia!

Döntsük már el, melyik topikban tárgyalunk, ha kérhetném.........
    A másikban van folyamatban szerintem.......

12. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Szép napot!
    Most már nem tudom,hogy jó helyre írok-e, vagy rosszra, csak reménykedem, hogy jó helyen járok, és a moderátorok nem törlik a kommentemet azzal, hogy rossz helyre írok. Ha igazuk van hát legyen igazuk, de ne töröljék, hanem helyezzék át. Bár..
    A mai napon a Rackótól kellett,hogy kapjak 8 sima pörgetést . Ez sajnos nem jelent meg nálam még egy ki-belépés után sem.
    Hol tudok ennek utána járni,hogy megkapjam. Addig nem írok ID számot, csak ha majd biztos a dolog, mert lehet, hogy ezt a kérésemet is törlik. Addig meg felesleges, hisz a játéknál az utóbbi napokban a bejelentkezéskor megjelent,hogy nem biztonságos. Bár ezt cáfolta
    a központ, de a bizalmam már nem a régi. Ha megválaszolható a kérésem, kérem az ebben való segítséget. Vagy írjak a supportnak ezért?

13. tereza6517

tereza6517 Haladó

Szia!
    Én nem vagyok moderátor, csak egy szimpla játákos. :)
    A nyolc szabad pörgetést holnap fogjuk kapni Rackótól. A mai ajándéka 5 szupertrágya volt.
    További szép napot neked és mindenkinek itt a farmeramaban!

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Szia Tereza6517
    Félrenéztem, én voltam a figyelmetlen. Köszönöm szépen, hogy a moderátorok helyett Te válaszoltál.
    Még egyszer köszönöm a kedves szavaid.

tereza6517 kedveli ezt.
  15. _gergo16_

_gergo16_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Rackónál 5 AB van kirakva, viszont a Tűzön járó kecskét nem nevezném annak!

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha _gergo16_

Minden 3. héten , vagyis a 21. napon egy speciális ajándékot ad Rackó . :inlove: A banánt is megkaptad hidd el :p

17. _gergo16_

_gergo16_ Fórum-zöldfülű

Bocs, de nem úgy tűnik, hisz sem az ajándékkiírásakor nem írta ki - a kecske meg nem is szerepel az ajándéknál -.
    A farmkép alján lévő zöld nyilat ha felnyitom ott is csak a kecske szerepel, az AB-knek híre-hamva sincs.

18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

19. Pöttyfej

Pöttyfej Fórum-zöldfülű

Hali az egy napnyi hibának annyi a kompenzálása hogy plussz egy napig csinálhatjuk még az eventet? Ez nem valami nagy kompenzáció főleg hogy a répás- almás csatnimnak meg az aratómnak meg a pinki pie sütimnek annyi lett a hiba alatt és beszélhetnénk azokról is akik pénzt feccölnek a játékba, és össz vissz ennyit kapunk visssza? Nem gondoljátok hogy kicsit kevés ez?

Dana64 és orchidea6969 kedveli ezt.
  20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia! Itt olvashatsz róla!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/belépési-probléma.14787/#post-655054

Doszi67 és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.