Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mint ahogyan a megrendelési oldalon is olvashatjuk az sms-sel rendelt játékpénz jóváírása előtt meg kell várni amíg a mobilszolgáltatótól a visszaigazolás megérkezik a központba.
    Ez a várakozás oka.

2. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Köszi szépen,megérkezett :)

3. kupidavid95

kupidavid95 Fórum-zöldfülű

Itt az ID: 10188854

Köszi :)

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.10.14
  4. Laboviti

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint szeptember és október hónapban sem a kerekkeréken, sem Rackónál nem nyertél tollgyűjtőrobotkéz barkácselemet.
    A supporthoz érkezett levelekre minden esetben van válasz, ami a regisztrációs e-mail címre érkezik.

5. katikert68

katikert68 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nekem hónapok óta nem működik a mozi!!

6. Laboviti

Szia!
    Nagyon sokan így jártunk az utóbbi hetekben.
    Videót a farmodra én nem tudok prezentálni.
    Csak tanácsolni tudom, hogy legyél türelmes és sokszor próbálj szerencsét a moziban.

7. Pocok70

Pocok70 Aktív író

sziasztok!
    Nálam még mindig vannak belépési problémák... rendszer tisztítva... 2 gépen próbálom,és nagyon nehezen sikerül belépnem... ha bent vagyok,akkor az átlépés nehézkes, van úgy,hogy egyszerűen csak forog a virág,de nem tölt be soha... ha frissítek,akkor meg a birkákat nézegetem, és onnantól sehova sem lép túl... nem hinném,hogy mindkét géppel probléma lenne... ráadásul a net sem ugyanaz rajtuk...

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg nincs újabb hibáról tudomásunk, ilyen visszajelzések még sehonnan sem érkeztek és egyelőre reprodukálni sem tudom a jelenséget.

9. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Sziasztok!
    Van négy pici farmom, ahol ez az üzenet várt: „Csapj le erre az egyszeri farmarany-ajánlatra: hihetetlen 80%-os kedvezményt kapsz a 300 farmarany csomagra! Csak rövid ideig kapható!” 295 forint az ára. Ezeken a farmokon még sosem rendeltem farmaranyat.
    És van egy szép nagy farmom, ahol már többször, mondhatjuk: rendszeresen vettem FA-t. Itt nem várt az akciós ajánlat...
    Nagyon sok helyen a törzsvásárló (is) szokott kedvezményt kapni, de itt fordítva működik. Szerintem ez nagyon rossz üzletpolitika. Keserű a farmer szája íze...
    :(

10. Vizirienne

Vizirienne Fórum-zöldfülű

Valaki elküldené nekem annak a hivatalosnak a linkjét, amelyben jelezte a Bp, hogy a régi fórumot mely dátumtól szünteti meg totálisan? Ugyanis legnagyobb megdöbbenésemre a régi fórumhoz már olvasó üzemmódban sincs hozzáférés................ Szerettem volna lementeni néhány kedves emléket........ Gratulálok, újabb "felejthetetlen" élménnyel lettem gazdagabb a Bp által......

11. -East17-

Szia!

Nem volt hivatalos értesítés, így előre jelezni sem tudtuk a lekapcsolás időpontját.

12. ordogkoma

ordogkoma Utánpótlás-írogató

Gazda: ordogkomaID: 36039148

Vettem két titokzatos fát, az elsőt megtaláltam, a második nincs sehol.
    A segítséget megköszönöm, üdv.!

13. -East17-

Szia!

Csak egy darab csemetét vettél, időpont: 2014-10-05 11:08:39 - költség: 5 FA.

14. ordogkoma

Szia 2-öt vettem. A Baharama sziget melletti TP területet váltottam ki, az elvégezendő feladatokban két 5+5 FA nyeremény volt. Abból a FA-ból vásároltam.

üdv.

15. -East17-

Sajnálom, de nem vehettél kettőt, mert nem volt több aranyad. Egy olyan feladatot teljesítettél amiért 5 FA volt a jutalom, azt költötted el. A másik feladat 5 szupertápot adott, nem aranyat.

16. ordogkoma

Most, hogy mondod! Igazad van! Nem első eset! Nagyon hasonlítanak!

Köszönet, Koma

17. kupidavid95

kupidavid95 Fórum-zöldfülű

Akkor valami nem okés, mert nyertem robotkezet, már hónapok óta vártam, amikor végre megérkezett, és elvette a rendszer. Ez így nem fair. A support pedig azóta sem válaszolt az e-mailemre. Kérlek csináljatok valamit.

..............

Idézet eltávolítása. /-East17-/

18. zigus

zigus Törzsjátékos

Szerintetek egy talányos szumátrai tiki-fa az egy xl -s fügefa ???????????????? amit megtudtam volna csp ért venni miért is ????? pedig már annyiszor megjártam ...miért nem olyan fát adnak amit nem lehet megvenni ?????

19. -East17-

Szia!

Sem a kerék sem Rackó nem ajándékoz robotkezet vagy más szerszámokat. Ezt az ellenőrzőpanel is alátámasztotta, ami alapján a kollégám válaszolt neked. A support a játékban regisztrált e-mail címedre küldi a választ, a spam mappát is ellenőrizd.

20. -East17-

Szia!

Azért mert a titokfa és a titokól egy szerencsejáték a játékon belül. Nem megoldható, hogy minden nyeremény magasabb értékű legyen mint a megvett csemete vagy ól ára.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.