Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiwi19830301

kiwi19830301 Fórum-zöldfülű

Tamás nagyon szépen köszönöm válaszod meglett .

2. Jucus3010

Jucus3010 Fórum-zöldfülű

Megvettem a felhősort 750.000.- csengőpénzért és nem lehet rá tenni semmit. A felhősor neve: "Édes meglepetés+. Hát... nem volt édes

zigus, Doszi67 és kovacstne kedveli ezt.
  3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Az ismertetőben is szerepel, hogy a jövőben fogjuk/lesz lehetőségünk megszerezni a rátehető elemeket!

HéricsBáró, kovacstne és _Cygnus_ kedveli ezt.
  4. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Mért nem lehet az égig érő paszuly vásárt csengőpengőért is megvásárolni. Mert kb öt hónapja nem néztem mozit, és így nem nagyon lehet farmaranyat gyűjtögetni. Nem mindenki tud a játékra pénzt költeni, és legalább akkor a csengőpengőt is fel lehetne használni.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ami most elérhető dekor pótlás, az meglévő eventeken voltak elérhetőek a tárgyak, melyeket ha megszereztél, akkor most nem is tudnál venni FA-ért.

6. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Igen ezt tudom, de sajnos az eventek úgy vannak kitalálva, hogy legtöbbjüket nem lehet befejezni.Pedig minden eventnél elég sokat dolgozunk, ezért gondoltam, néha megérdemelnénk , hogy ne csak farmaranyért vásárolhatnánk.És hogy nem nézhetünk mozit az továbbra is probléma...........

Eryca964, orchidea6969, Simi1909 és 2 más kedveli ezt.
  7. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Nekem a mostani április bolondja játékkal van gondom.Miért kell olyan sok virág? sajnos nekem nincs gyorstápom és venni sem tudok,Nem lehetséges,hogy legközelebb kevesebb legyen? köszönöm

8. WU22

WU22 Utánpótlás-írogató

Szervusztok!
    Valaki megmondná végre, hogy miért is törölgetitek ki azokat a hozzászólásokat amelyekben nem dicsérnek benneteket?
    Mindösszesen egyre dühösebb vagyok, hogy a pénzt amin vásárolunk szemrebbenés nélkül elteszitek, majd olyan event-el álltok elő amelyik olyan elemet tartalmaz ami Magyarország területén tiltott szerencsejátéknak minősül, sőt az sem érdekel benneteket, hogy ezt gyerekek is játsszák! Gratulálok! Most kezdem sajnálni igazán az évek során a játékra szánt idő! Főleg úgy , hogy gyakorlatilag nincs olyan event ami normálisan indulna technikai hiba hegyek stb.....
    Tudom, hogy ezt is törlitek de kitartó vagyok. Lehet ezért kitiltotok a játékból, de remélem legalább elgondolkodtok azon mostanában öröm helyett mennyi bosszúságot okoztok a nem megfelelő működéstől az olyan játékelemek használatáig ami még törvénytelen is!

Várom válaszotokat legalább abban, hogy van e esély arra, hogy a régi vidám FARMERAMA újra előkerül s játszható lesz, s nem ez a pénzről és teljesíthetetlen idegtépő feladatokról szóló katyvaz marad!

/azért emeltem ide mert ezt javasolták/ Választ előre is köszönöm

Doszi67, orchidea6969 és Farmer*54 kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!

A hozzászólások mindig csak akkor kerülnek törlésre, ha valamely fórum szabályzatába ütköznek. pl help topicba teszed be az írásod, mint az imént.

A játék teljes mértékben ingyenes, nem kötelező fizetni a játékért, csupán a gyorsabb fejlődés érdekében lehetséges vásárolni.

Itt a piros hol a piros játék az eventben csak egy poén, egyáltalán nem lehet vele nyerni (áprilisi tréfa) viszont látszólag nem nyerünk, akkor is megkapjuk a nyereményeket.

Technikai sportág a számítástechnika, nem olyan egyszerű dolog egy órási szerverparkba beilleszteni egy kis töredéket, hogy valamit ne állítana el. Ezt kárpótolni szokták a fejlesztők, most sem történt másként (kitolták az event végét)

linzenpolc, alex0824 és HéricsBáró kedveli ezt.
  10. WU22

WU22 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a korrekt választ innentől már csak azon gondolkodom mi módon tudom legegyszerűbben törölni az összes farmomat! Valóban nem kötelező ugyan is fizetni, viszont a nélkül lassan nem lehet befejezni semelyik új eventet. Ezt az eventet már el sem kezdtem s gyermekemnek sem engedtem! Sajnálom a legutóbbi befizetéseket feleslegesek voltak.

Legyetek boldogok és mindig vidámak! A cirkusnak mennie kell de már nélkülünk!

11. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Nagyon el vagyok keseredve. Mert ma 2szer is vásároltam farm aranyat és a pénzt levonta de az aranyat nem kaptam meg.Írtam a supportnak . De azt a választ kaptam hogy oda nem érkezett semmi.Igazoljam hogy vásároltam.Hát soha többet nem fogok venni semmit. De az is lehet hogy abba hagyom a játékot. Már úgy sem a játékról szól az egész hanem a vásárlásokról.Köszönöm hogy el olvastátok. köszönöm hogy itt lehettem. További jó játékot mindenkinek. ID : 9906183 voltam.

Boglárka6666 kedveli ezt.
  12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Megértelek ha dühös vagy mert esetleg az elköltött pénzedért többet várnál.
    Viszont mielőtt mások is összehoznák e játékot a szerencsejátékkal bármilyen formában vagy ennek a játékelemnek a gyerekekre ható állítólagos káros hatásával Én most e téren megvédeném a játék készítőit.
    Magyarországon nem tiltott a szerencsejáték és nem is törvénytelen csak adóhatósági engedély köteles. Akár az itt játékban szereplő "Itt a piros ,hol a piros" játék is lehet szerencsejátékelem egy engedéllyel rendelkező kaszinóban.
    Önmaga ez a játék (Itt a piros, hol a piros) a valós életben addig nem minősül szerencsejátéknak a szerencsejáték törvények alapvető rendelkezéseinek értelmében, amíg valós vagyoni tétje illetve valós pénznyereménye nincs. Itt a játékban ez a minijáték pont olyan egyszerű játék mint a Magyarország játékboltjaiban kapható ilyen vagy hasonló elnevezésű, de ugyanezen az elven működő társasjátékok vagy bűvészdobozok tartalmának egy része melyeket gyerekeknek készítettek,általában 6 éves kortól és forgalmazásuk hatósági engedélyt kapott. Így ez a farmos játékelem semmivel sem gyakorol rosszabb hatást a gyerekekre mintha a játékbolt polcain látnák vagy esetleg szüleiktől kapnák meg egy bűvészdoboz tartalmaként.Különböző játékgyűjtő oldalakon is játszható online,korhatár függetlenül.
    Mint szülő írom,hogy az én gyerekemnek is volt ilyen játéka, mégis felcseperedett úgy ,hogy káros hatást nem szenvedett és nem foglalkozik valós szerencsejátékokkal sem.
    Ettől függetlenül sajnálom,hogy bosszúságot okoz számodra a játék és nem örömöd leled benne!
    Kívánom,hogy ez változzon meg a jövőben!

Utoljára szerkesztett: 1.4.17
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A farmarany vásárlásával kapcsolatos gondokat minden esetben a payment supporthoz kell eljuttatni.
    A megrendelésekkel foglalkozó support (Payment support)

Ott a pénzügyi szakember vizsgálódik, ellenőrzi a pénz érkezését a játékba.

Pl.:
    - Igazolást, a befizetést az adott játékosnak kell bizonyítani... részletes egy napra vonatkozó telefonos számlával, amiben a küldés ténye is nyomon követhető, ki, mikor, milyen közvetítő által adta a megrendelést.

- Bankkártyás esetben is nyoma kell legyen, mikor ki, milyen cégen keresztül fizetett a megrendelt tárgyért.

Ezt mindenkinek érdeke teljesíteni, mert ez így korrekt.

Kérlek, tegyél meg magad részéről mindent, hogy a dolgok tisztázódjanak.

Talán elhiszed, nem lemondani kell a játékról, hanem a magad igazáért tényekkel alátámasztva bizonyítékot szükséges adni.

14. Simi1909

Simi1909 Járnitanuló

Nem tudom mi az a -500 és ,hogy én tartozom ???...életemben nem tartoztam ,és ha nem akarok ilyen hülye Eventet csinálni akkor nem akarok és ez a 750. db is lehetetlen éjjel nappal kéne csinálni.... de nem kezdem el sem ...ha ez egy vicc akkor legyen vége már.....pénzéhes lett a játék mert csak az tudja csinálni az Eventeket újabban aki pénzért vesz hozzá valókat....Ja és még valami erőszakkal nem lehet senkitől semmit elvenni ...még játék földet sem mert ezt a törvény mindenütt bünteti....

15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A -500 áprilisi elsejei tréfa. Az event végén eltűnik a játékból. Addig még lehet hogy gyarapszik.Kérlek hagyd figyelmen kívül.

Nagyon sok játékos játssza valós pénz nélkül a játékot és teljesíti az eventeket.
    A fórumon hasznos információkat találsz ezzel kapcsolatban.

Érdemes elolvasni:http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/
    Valamint az eventcsevegőt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Április-bolondja-2017-eventcsevegő.14937/

alex0824 és Gio kedveli ezt.
  16. Simi1909

Simi1909 Járnitanuló

A válasz korrekt köszi.....sőt meg is értettem...de ahhoz ,hogy 18750 db virágot termeljek rengeteg szuper trágya és trágya és gyorsító kell ,sőt ki kéne szednem az állatokat ahhoz ,hogy legyen hely hol termeljem sőt egy nap legalább háromszor négyszer be kell lépnem ,hogy meg legyen a 25. db ékköves zsák az eventhez ....vagy pénz ,hogy meg vegyem, ha nincs trágya és időm és hely ...na de ez az én próblémám meg a sorstársaim ...és még valami az a baj ,hogy egyre több az ilyen event...

orchidea6969, Farmer*54, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  17. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Köszönöm a választ.Sajnos olyan telom van amin csak hívni tudok és esemest írni. Hát így jártam.Én Nyugdíjas vagyok és nagyon szerettem játszani.Ez volt a szórakozásom.Nem baj majd lesz valahogy. Köszönöm. ID:9906183

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nagyon köszi, sokat segítettél.:oops: Ismerem a fórum szabályzatát, és nem sértettem meg. Ennyi!

orchidea6969 kedveli ezt.
  20. WU22

WU22 Utánpótlás-írogató

Vannak igazságok abban amit írsz, de egy dologra felhívnám a figyelmedet! A játékelem maga amennyiben akár virtuális nyereménnyel is jár már szerencsejáték (akár coint akár más felhasználható nyereményt okoz)! Ez a szerencsejáték törvény szabályozza! Erről ne nyissunk vitát évtizedekig foglalkoztam azzal ami a nyeremény és szerencsejátékok valamint más hasonló szervezésű játékok mezsgyéjén vannak. Az általad említett gyermek játékok nagy része felügyeleti vizsgálat nélkül került forgalomba, majd bejelentés utáni vizsgálat következtében kivonásra.
    Egy egyszerű hasonlattal élve minden olyan elem ami nincs a kábítószer listán az nem kábítószer, de attól még a hatása ugyan az, addig amíg azt az elemet is be nem tiltják.
    A szerencsejátékok szervezése és alkalmazása állami monopólium amit konzorciumok formájában gyakorolnak. A gépek a programok mind külön engedélykötelesek. Nem véletlen, hogy 18 év alattiak sem a kaszinókat sem a korábbi játéktermeket nem látogathatták.
    A bűvészdobozokban levő hasonló játék illúzión alapuló dolog amit mellesleg bizonyos kor alatti csomagokban elvileg nem is lehet elhelyezni. Elfogadom, hogy gyakorló szülőként másként látod mint én , szíved joga, csak az a baj hogy én nem csak gyakorló szülőként látom, láttam a dolgokat, hanem munkám révén is! S hidd el jobb azoknak akik nem látnak bele ebbe az árnyékoldalba.
    Én is voltam gyermek sőt akkor még nem is volt ilyen tiltás, viszont nyugodtan játszottunk az utcán mert nem volt gond.. Sajnos ez már nem összehasonlítási alap.

Megvárom az első ajándékozási napot a farmjaimmal s elajándékozom az értékesebb dolgokat a farmjaimról, ezzel örömet szerezve másoknak, de részemről a farm fejlesztését és további tevékenységeket felfüggesztem. Korábban örömmel ültem le, de most már nem találom azt az örömet amit nyújtott a játék. Pont azért szerettem mert mókás volt s nem kellett az árnyoldalakkal itt is találkoznom. Legalább egy időre kikapcsolt. Nem ezt az irányt vártam a játék fejlesztőitől, de lehet velem van a baj.

Maradok Tisztelettel a farmjaim törléséig.
    (köszönöm, hogy korrektül álltál hozzá a problémához s remélem neked soha nem kell megismerkedned a szürke és a sötét oldalt)

Doszi67, orchidea6969, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.