Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia! Egyszerre vetettük a farmot a férjemmel. Nekem sikerült a gyémánt liba 42. dobásra, neki az 52-nél még csak az arany árválkodik a pajtában. No comment, nem kellene ennyire elvenni az ember kedvét a játéktól. Még akkor sem sikerül az event, ha végigvetjük a 6 napot. Nem fogjuk megvenni a kosarakat, mert semmi garancia, hogy akkor sikerülni fog:)

orchidea6969 és gazdane1959 kedveli ezt.
  2. dalmusbaba2006

dalmusbaba2006 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Ha megkérdezhetem hogy miért ad csak négy magot mikor fent van a répásalmáscsatni. Eddig 5 magot kaptam ahogy elkezdődött az event mindkét farmon csak négyet ad 1/1 - es vető területnél . Még 751 órán át érvényes a répásalmáscsatni. És ami meg döbbentő már a rendes vetőmagra is csak 4 magot ad.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Elfelejtetted a területi adatok növénymennyiségének számait:
    alap esetben:
    • 1x1-es parcella: 2 egységnyi növény
    • 2x1-es parcella: 3 egységnyi növény
    • 2x2-es parcella: 5 egységnyi növény
    répás-almás csatni +2 növénnyel ad többet
    https://board-hu.farmerama.com/inde...trágya-szupertrágya-víz-földek-vetőtábla.487/

Van olyan felhő bónusz, ami növeli az egyes növényfélék mennyiségét ... ezek eventnövényekre nincsenek hatással... ezért lehetséges, hogy más adatot láttál, mert olyan típusú növényt ültettél, ahol a mennyiségnövelő bónusz érvényes volt... (zöldség esetén pl....)

Van olyan mesterségbeli termék is, ami több növénnyel ajándékoz meg... ezt is ellenőrizd magadnál ... ez sem érvényes azonban az eventnövényekre!

4. dalmusbaba2006

dalmusbaba2006 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ igazad van bocsika én néztem be . További szép napot .

5. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

Sziasztok. A tegnapi nap folyamán rendeltem egy egy hónapos segítő munkásokat. Paysafecardal kétszer kétezer forint értékben vásároltam. miután feltöltöttem, levonta az összeget, meg is érkezett a csomag, de a számlám üresen maradt, így elbukva kb 1500 Ft-ot. Szeretném megkérdezni hogy mi ennek az oka :)

6. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek a payment supportal vedd fel a kapcsolatot ez ügyben!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

7. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

Megpróbáltam de olyanokat kellett kijelölgetnem mielőtt egyáltalán eljutok odáig, hogy elküldjem, pl szériaszám :D fogalmam nincsen hogy mik azok. Komolyan mondom hét éve játszom, de hétről hétre kezd elmenni a kedvem az egésztől. Tulajdonképpen 4000 Ft-ért vettem egy egy hónapos dolgot, ami 2400 Ft körül van. A 21. században azért ez kezd nevetséges lenni.

Doszi67 kedveli ezt.
  8. Angyalszárny

Szia!
    Az ügyedben csak ők tudnak segíteni!

9. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

Akkor segítenél abban hogy miket kell kijelölnöm ahhoz, hogy egyáltalán el tudjam küldeni?

10. Angyalszárny

Szia!
    No lássuk... support megnyit... probléma a megrendeléssel, szériaszám a blokkon volt amiről a kódot beírtad a vásárlásnál![​IMG] Szériaszám/sorozat szám!
    ÍGY további személyes adatok beírása után már el tudod küldeni!

11. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

Köszönöm!

Angyalszárny kedveli ezt.
  12. kiseke19

kiseke19 Fórum-zöldfülű

üdv!
    szeretném megkérdezni, hogy a
    szakács zsürit miért nem tudom elküldeni egy ismerősömnek?

13. mamarygen

Szia!

Ez a dekorációs tárgy az Akadályverseny gazdaköri feladatsorában volt megszerezhető ... mindenki számára elérhető ez a feladatsor ... emiatt nincs az elküldhető tárgyak ablakában...

14. hopi57

hopi57 Junior szaki

üdv!
    szép napot kívánok!

ma van a csere nap és ajándékozási nap.

elküldtem ajándékba szlyák gazdának egy axolot ólat,
    és nem érkezett meg neki, irta vissza.

és nincs az én óljaim között sem már, nekem 2 db volt axolot ól a bahamán, hopi57 ID számom:179 16 582
    ==============
    a szlyák ID 192 34 564​

15. mamarygen

Szia!

Nem annak a játékosnak küldted, akit jeleztél.

Vizsgáld át kérlek a többi farmodat, bizonyára megtalálod az axolotl-tavacskát.

16. hopi57

hopi57 Junior szaki

=================================

hogy vizsgáljam át, nem ir ki sehol semmit az elküldésről a farm.
    de tutti szlyák -nak küldtem el.

17. mamarygen

Szia!

Az ellenőrzés fedte fel, saját másik farmodra küldted a tárgyat, nem arra a farmra, ahová vártad/várod.

Ne üzenetet keress, hanem az ólat.
    Mivel ajándékozás keretében érkezett, így a jobb oldali szomszéd menü ajándékdobozos ikonját kattintsd. Majd ott olvashatod dátum szerint, mely napon, kitől érkezett az ajándék.
    Másik lehetőség, a bal oldali menüben a doboz ikonjából az állatos menüt nyisd meg, a kereső mezőbe beírva, a szűrő előhozza a keresett ólat. (Szigeti ólként, ezt az esőerdőben, vagy az ültetvény területén kellene elvégezned, figyeld azt is, a "minden" kapcsoló legyen beállítva.)

18. zigus

zigus Törzsjátékos

"Most kéne abbahagyni elfutni elszaladni...." és nem is írom ,hogy miért mert sok mindenről írhatnék...de ezt a játékot már csak annak szabad játszani aki tud rá pénzt fordítani .. sajnos.... kezdetektől játszom de már nincs benne öröm csak üröm.....panaszkodtam ....ennyi...

Doszi67 és Farmer*54 kedveli ezt.
  19. hopi57

hopi57 Junior szaki

=============
    köszönöm, de sehogy sem találom meg hová küldtem el véletlenül az axolot ólat, nagyon sajnálom, mert nem hoz fel a titok ól ilyet már, minden mást ad, de e különlegeseket nem.
    üdv hopi57

20. Angyalszárny

Szia!
    Az axolot ólat nem szlyák-nak külted, hanem szlyák+ egy szám -nak küldted!
    Nézz körül a farmjaidon!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.