Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Most már mindent aranyba mérnek --- ez a játék már aranyáron van --- akkor nekem sose lesz kész valamelyik felhősor mert aranyam az nincs --- mozi sincs , valamikor elkezdtük a felhőre kirakott elemeket megnyertük és mire az utolsóra került volna sor --láss csodát megszüntették most meg aranyba mérik a spejzokba meg valakinek aki degeszre nyerte magát ott porosodik !!!!!!!!!

csillaglili55, zigus46, zigus és 4 más kedveli ezt.
  2. -*Virág*-

-*Virág*- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szükségem lenne egy kis segítségre a rendeléssel kapcsolatban.
    Szerdán (05.24) 21:11-kor rendeltem farmaranyat SMS-ben, de még mindig nem érkezett meg. Még aznap írtam a supportnak, választ pedig ma kaptam,......... azonban sajnos ez nem igaz, és ezt két módon is tudom igazolni:
    Kaptam a telefonomra azonnali válasz „köszönjük a vasarlast” illetve a kártyámról is levonták a majd’ 800 ft-ot.
    Azóta ma mégegyszer írtam nekik, mostmár képet is mellékelve a visszaigazolásról, és várom a fejleményeket.
    Eddig türelmes voltam, de ez kezd sajnos egyre fogyni, ráadásul egy kicsit csalódott is vagyok, hogy nem kaptam meg az SMS ellenében ígért farmaranyat. Ilyen még sosem volt :(
    Mit tudok még tenni az ügy érdekében?
    Előre is köszönöm a segítségeteket, szép napot!
    Virág

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.5.17
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A fórumon nem tudunk semmit tenni. Pénzügyekben csak a Payment support segíthet.
    Jól tetted hogy elküldted az igazolást. Várd meg a választ rá. De ez sajnos néhány napot igénybe vehet.

4. -*Virág*-

-*Virág*- Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, akkor várok, hátha tudnak segíteni.

5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Volt egy nagyon kedves, szorgos, érdeklődő csibém és tegnap este "eltűnt". Tudtunkkal sem Ő, sem én nem töröltük egymást! Mindketten ragaszkodnánk egymáshoz! Van rá mód, hogy visszakapjam? Farmneve: dáriusz10

*Titi56* kedveli ezt.
  6. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Csibeszobába véletlen szerűen kerülnek a csibék, nincs rá befolyásunk! Sajnálom.

7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Köszönöm a választ! Szép napot! :)

Tündi1001 és Angyalszárny kedveli ezt.
  8. adry_02

adry_02 Junior szaki

Ó húrrá... lehet Party felhősorra hiányzó kitevőket vásárolni.... már akinek van annyi FA-ja vagy felesleges pénze rá , és már volt ilyen....sőt pörgetni is lehetett csak éppen pont olyan nem jött az az egy kettő ami hiányzik ,sőt a csere napkor sem lehetett cseréni vagy küldeni ...- úgy ,hogy most nem lehetne egyszer legalább farm pengőért is vásárolni azoknak akik szórakozásból játszanak...vagy kéne egy pár olyan feladat ahol lehetne nyerni FA-t vagy ilyen kitevőket ?????? hát köszike ...

kovacstne, Dana64, zigus és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    már megint panaszkodom. Most a 2. alkalom, hogy az új rrendszerben újul(na) a Prémiumom, és már megint kalafasza van vele. A villában FELAJÁNLJA, hogy váltsak prémiumra, de fizetni már nem tudok, mert MÁR LEVONTA a számlámról a pénz. :( ÉS az ajándékokat megkaptam, de az automatikus faszüret nem működik. TAKARÍTOTTAM mostam-főztem. És persze dühöngök. Most megy a mosásba az automatizmus általi összeszedett töredékidő már megint, és le kell arassak kombájnnal. Hát jól meg lett újítva na. Ez is. Arról nem beszéve, hogy mi a csudáért nem lehet hoszabb időre előfizetni? A régi rendszer sokkal jobb volt.
    Üdv

10. Kékmadár1

Szia!
    Megújításkor újra indul a prémium tagság. Be kell kapcsolnod az automatikus faaratást a prémium villába.

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Bekapcsolnám, ha LEHETNE! De még mindig csak azt ajánlgatja, hogy váltsak prémiumra. Nagyon örülök neki, hogy újraindul. A farmvisszarendező sem működik. Azt hiszem fel is mondom majd egyből, nem veszek pénzért mérget.

12. Kékmadár1

kérnék farmnevet, és ID számot az ellenőrzéshez.

13. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia Kékmadár1!
    Nálam is ezt ajánlgatja, de én az ajándékokat hozzá megkaptam előtte. Frissítettem, azóta nincs prémium.

14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Gazda: Galadriel,
    ID: 14659457

Köszi a segítséget. Ez a 2. alkalom, és az előző is pont ilyen volt. Tudom nem ti tehettek róla. Szerintem ezt nem volna baj rendezni, mert nagyon dühítő.

15. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte. A tapasztalat azt mutatja, néhány óra is eltelik akár, mire aktiválódik az új tagság automata hosszabbítás esetén. Nem lehet a régi és az új egy időben aktív. Ezért van pár óra szünet a kettő között. Ha a következő megújításkor már figyelembe veszed a farmon végzendő munkálatoknál, nem lesz probléma.

Galadriel kedveli ezt.
  16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszönöm a válaszod. Tudomásom szerint a számítógépnek az ezredmásodpercek sem okznak problémát. Nem kell, hogy egyszerre kettő legyen aktív, szerintem. De azért a digitális világban "pár óra" irdatlan sok, és felesleges. Azért vettem a prémiumot, hogy gyorsítsam a munkámat, mert időmből van kevés. A régi rendszerben teljesen zökkenőmentesen meg lehetett oldani a fizetés-prémium funkciók elérése. ha ez ennyire bonyolult, akkor tegyék lehetővé, hogy manuálisan megvegyem, amikor akarom és annyit, amennyit akarok Most nézem a nemlétező prémiumomat, ketyeg az eventóra, és nem tudom átrendezni a farmom vagy, ha nem várok, akkor is szívok. Ki van ez találva. Egyre több olyan dolog történik ami azt erősíti, hogy abba kell ezt hagyni. Pedig régóta játszom és szerettem. Ha nem lennének régi kapcsolataim a játékban, már régen leléptem volna.

Nnnnna ideért.

Utoljára szerkesztett: 29.5.17
    orchidea6969 és roberthangman kedveli ezt.
  17. Kékmadár1

Frissítés, ki és belépés után mostanra már aktívnak kell lennie.

18. -ujcivis-

-ujcivis- Járnitanuló

-ujcivis-ID: 30226792
    Mai napon 14 óra 43 perckor 762 Ft -ért, SMS-el rendeltem 115 FA -t.
    Az oldalon figyelmeztetés van: "Figyelem: mielőtt a megrendelésedet jóváírnánk, meg kell várnunk a mobilszolgáltatód visszaigazolását. Ez eltarthat egy pár percig." A szolgáltatótól 1 percen belül érkezett visszajelzés az egyenlegem csökkenéséről.
    Türelmesen vártam 16 óra 50 percig. Végül írtam a supportnak, hogy nem érkezett meg a FA.
    16 óra 56 perckor automata üzenet érkezett, hogy: ****

A Support levelét nem lehet nyilvánosságra hozni!!!/mamarygen

Most 20 óra van, de semmi nem történt!
    Régebben ez simán működött. SMS elment, Szolgáltató jelzett a levonásról, SMM - ben "Köszönjük a vásárlást!" üzenet érkezett, majd legkésőbb egy órán belül a FA is megérkezett.
    Azóta igénybe vettem paysafecard - al egy 50 FA + 24 óra gép ajánlatot. Azzal semmi gond nem volt,azonnal megérkezett.
    Ha lehet segítsetek, mert szeretnék hozzájutni a megrendelésem ellenértékéhez, hogy használhassam.
    Fáradozásotokat előre is köszönöm!

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A fórumon nincs lehetőség a pénzügyi dolgok tisztázására.

A megrendelési ügyekkel a payment support foglalkozik.

Az Ő értesítésükre várj, kérlek. A regisztrációs e-mailedre kapod a választ.

Fontos információ: Kérlek, ne másolj be semmiféle supportos levelet a fórumra, ez szabálytalan.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

20. -ujcivis-

-ujcivis- Járnitanuló

Köszönöm a válaszodat! Pont azért írtam ide, mert hiába írtam oda, órák óta nem történik érdemben semmi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.