Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Mi itt nem tehetünk semmit az ügyed érdekében, ezt már írtam is.

Várj a válaszra, figyeld a levélben jelzett oldalt.

-ujcivis- kedveli ezt.
  2. -ujcivis-

-ujcivis- Járnitanuló

Megérkezett ma délelőtt a válasz. Miszerint nem találják az SMS megrendelésemet.
    Küldtem egy új SMS megrendelést.
    A szolgáltató azonnal visszajelzett a levonásról.
    Sajnos a FA most sem érkezett meg!
    A supportnak pedig nem tudok bejelentést tenni, mert nem megy el az üzenet.
    Az információ szerint már érkezett ezzel kapcsolatban bejelentés.
    Nem értem, hogy lehet, hogy a dátumot és időpontot beírva nem képes a rendszer megkülönböztetni, hogy ez nem ugyanaz a bejelentés szeretne lenni?:cry:

Utoljára szerkesztett: 30.5.17
  3. mamarygen

Szia!

Sajnálom, hogy ismét gondod támadt az sms rendeléssel kapcsolatban.

Igyekszünk a felderítéshez segíteni, Te is segíts, kérlek.

Mely szolgáltatót használod ezzel a rendeléssel összefüggésben?

Vezetékes vagy mobil készülékről indítod a folyamatot?

Tudnod kell azt, hogy a telefonra érkező üzenet egy közvetítői információ... amely még nem a játék központjából érkezik a játékoshoz.

Van lehetőséged arra, hogy számlamásolatot kérj a telefonos üzemeltetőtől az adott rendelésről, ami nem teljesült?

Ezzel az igazolással - mellékelve a fénymásolatot lehet a payment supporton reklamálnod.

Még egy kiegészítés:

Az utóbbi nem teljesült sms rendelés dolgában csak akkor tudsz újabb reklamációt indítani, ha kikapcsolod a készülékedet, a routert is, majd 2-3 perc után visszatérsz a játékba. A banki oldalon a bejelentést már meg tudod tenni.

-ujcivis- kedveli ezt.
  4. -ujcivis-

-ujcivis- Járnitanuló

Feltöltőkártyás mobilról történt a megrendelés, ami Vodafonos.
    Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
    A jelzett időpontokban látják az emelt díjas SMS küldést (2 db 2017.05.29. 14:43 és 2017.05.30. 12:59 - kor történt.
    2x 762 levonás történ a BP 0690888200 -as telefonszámára.
    Tehát a szolgáltató teljesített. Most írásban kérem tőlük az ügy kivizsgálását.
    Sajnos ez már nem segítene a felhősorról hiányzó elem megszerzéséhez, így azt kénytelen voltam más fizetési móddal megoldani.
    Ezzel együtt levontam a konzekvenciát és a továbbiakban nem valószínű, hogy maradok a pénzt rááldozó játékosok táborában.

orchidea6969 kedveli ezt.
  5. mamarygen

Arra kérlek, hogy a megszerzett szolgáltató számlamásolatot csatolmányként juttasd el a payment supportra.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-fizetéssel-a-payment-support.766/#post-40616

Továbbra is igaz az, hogy a fórum keretein túlmutat ennek a dolognak a megoldása. Nem tudunk itt segíteni.

-ujcivis- kedveli ezt.
  6. zigus46

zigus46 Aktív író

Party pörgetés 260-ik eset .... főnyeremény egy kőkastély de bármikor pörgetek nem kapom meg... mit kapok angóra simogatót és ehhez hasonlót amit bármikor vehetek vagy csinálhatok... azért lehetne ezen változtatni ,hogy olyan nyeremények lenének rajta amit csak FA -ért lehet venni ...mert ugye a sima pörgetést még megérteném ...most meg ugye meg lehet venni a három Party pörgetés felhősorra a hiányzó kitevőket igaz nagyon drágán... de még ha meg is vehetném .. pont olyat lehet kapni amiből már van ....nevetséges ,hogy minden az pénzről szól most már ebbe a játékba ..a kezdetektől játszom a beetetés az jó volt de most már uncsi ...

7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Szia kedves BP! Ha nem kerül nagy fáradságba, igazán adhatnál pár üres felhőt amire kitudnánk rakni a felesleges virágokat és a kőmadarakat!Nekünk sokba került, neked nem fájna annyira!!!

brozsa és orchidea6969 kedveli ezt.
  8. vikcsi999

vikcsi999 Fórum-zöldfülű

sziasztok beléptem a játékba a javítás után beadtam amit kért feldíszítettem mindkét kocsit és nem tünik el a lakat azt irja adjam be a hiányzó cuccot mit tehetek nálam pipa van mindkét kosárnál köszi a válaszotokat. vikcsi999 id 1877461

9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Középen katt a lépcsőre az a harmadik amit megkel csinálni

10. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

JÓnapot!Sikerült újra felbosszantani több játékost!Új event újra hibával!Ideje lenne a bp-nek végre megfelelő műszaki hátteret biztosítani a játékhoz!!!Elúsztak a bónuszok de ugye nem a ti zsebetekre megy?Ez a játék egy pénzlehúzós vállalkozás!!!!Mert ugye próbáljon meg bárki egy ültetős eventet végigvinni szupertrágya és egyebek nélkül!Sokszor gagyi nyeremények és sorolhatnám.Megkellene és ILLENE megbecsülni a fizető játékosokat,kárpótolni és sokkal segítőkészebbnek lenni!De ez falrahányt borsó!Ez már rég nem a játékról szól!Szégyellje magát mindaz akinek köszönhető, hogy ez a játék így megy lefelé a lejtőn!
    Aztán ebben semmi törlendő nincs,csupán negatív kritika, nem először!

11. mamarygen

Szia!

A díszítés 3 részből áll.
    A lépcsős terület is megszínesedett nálad???
    Ez a középső feladatsor:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karneválkirálynő-2017-május.15114/

12. kertalja

kertalja Fórum-zöldfülű

Köszönjük szépen ,hogy be tudunk lépni a játékba ..de kissé keserű szájízzel.Az akció utólsó fél órájában szerettem volna meg venni a kitehetőket rohantam haza ..erre mi fogad ?nem tudok belépni.Miért hagytam az utólsó pillanatra ?mert most volt pénzem rá.Igy sajnos nem gazdagszik a játék mostani gazdája én meg bosszankodom.Nem szeretnék litániákat írni tudom ,hogy nem a Moderátorok tehetnek róla de azért gondolkodjanak már el !!Akkor legalább adtak volna valami kicsi időhosszabbítást a lehetőségre!!A vége előtt félórával már nem pénz a pénzem amit költöttem volna rá?
    Mostanában elég sok baj van és ha egyszer abba hagyom a játékot az ezekért lesz.
    Pedig nagyon szeretem a játékot !!!

13. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Persze a negatív kritikára semmi reakció,némi hír valami kárpótlásról stb.Csoda hogy még törölve nincs:D ez is jelent sokmindent...

14. Firecats

Firecats Fórum bárója

Sziasztok!

Egyelőre ennyi információval rendelkezünk, amint esetleg kapunk újat jelezni fogjuk felétek.

15. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

1. Most megint szinte használhatatlan a játék! Minden egyes kattintásnál lefagyás van.

16. Simi1909

Simi1909 Járnitanuló

Nálam is így van már régóta lefagy aztán egy darabig megy rendesen aztán megint újra lefagy vagyis gondolkodik mit tegyen aztán várok és aztán magától megcsinálja a előző kattintgatásokat ....és így tovább...

Az idézést eltávolítottam. Ebben a topicban a bejegyzéseket "nálam is ez történt", "csatlakozom az előttem íróhoz" kérjük ne ezekkel a körítésekkel tedd meg.
    Panasz leírását kérjük.
    Ha hibát tapasztalsz, azt a Help topicban jelezd, kérlek!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.6.17
    g.bella kedveli ezt.
  17. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Használhatatlan a játék! Kosarazás közben folyamatosan lefagy! A kurzor irányíthatatlan. Felháborító!

orchidea6969 és .Angyalka666. kedveli ezt.
  18. mamarygen

Szia!

Az alkalmi akadozás a kosár mozgatásánál akkor jelentkezik, ha az izgalmas tologatásban az egér mozgatása nem marad vízszintes... "kilépsz" vele esetleg az ablakból a kereten kívülre, vagy kissé magasabb régióba kerül, mint a kosár rajza.

Érdemes nagyon figyelni, hogy az ablak alsó részén mozgass, ne vigye el a lendület az egeret a "kincsek irányába" a kosár rajza fölé .

19. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Picit csalódott vagyok a kosarazás miatt. Először csak nem akart indulni a királynő. A kosár mozgott, tehátnem maga a gép fagyott le. Mit ad Isten, mikor rákattintottam a frissítésre, rögtön megindult volna, de ugye után kezdet ismét betölteni az oldal. Ekkor még úgy voltam vele, egy kosár elvesztését túlélem. Na de az utóbbi néhány alkalommal egy kosarazás alatt kettő (!!) darab kosarat fogyasztott el... ez hogy lehet? :(

Szerkesztés: Most a számláló visszaugrott 118-ra, de 120 után 118, aztán meg 116 kosarat mutatott, erre megesküszöm. :oops:

20. tunde002

tunde002 Fórum-zöldfülű

Sziasztok a problémám az lenne hogy megcsináltam a Karneválkirálynő kocsik feldíszítését viszont nem nyílik meg a kosárkás rész ahól a cukorkákat tudom begyűjteni. Köszönöm ha tudtok segíteni .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.