Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! A lépcső is megvan?

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    a középső lépcsőt is feldíszítetted?

3. tunde002

tunde002 Fórum-zöldfülű

hu valamiről lemaradtam középső lépcső?

okés köszönöm ezt valahogy nem vettem észre

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.6.17
  4. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Nekem úgyszintén. :( Már próbáltam másik böngészőben is...

Ebben a topicban nem ajánlatos egy másik játékos bejegyzéshez "csatlakozni".
    Külön, egyéni panasz megfogalmazása szükséges a topic első hozzászólásában megfogalmazott kritériumok alapján./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.6.17
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az alkalmi akadozás a kosár mozgatásánál akkor jelentkezik, ha az izgalmas tologatásban az egér kurzora nem marad vízszintes... "kilépsz" vele esetleg az ablakból a kereten kívülre, vagy kissé magasabb régióba kerül, mint a kosár rajza.

Érdemes nagyon figyelni, hogy az ablak alsó részén mozgass, ne vigye el a lendület az egeret a "kincsek irányába" a kosár rajza fölé .

6. bbertalan314

bbertalan314 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Csak azt szeretném észrevételezni, hogy ha a Szédült Szántón a Tanyaházra kattintok, akkor a pajta alatt van a menü, és a nyilacska is arra mutat:p. Nincs gyakorlati hátránya -nekem-, de kicsit furcsa;).

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen képet látsz, úgy gondolom.

Valóban eltolódott a lenyíló menü...
    Hátrány nincs belőle, mint írtad. :)

Köszönjük a jelzésedet.

8. monster_02

monster_02 Junior szaki

Mindig annyi reményt fűzök egy egy eventhez bele rakok apait anyait és aztán mit nyerek hát" hangszórót" ..."de csak pepita volt"...ha értitek miről van szó, most a fákra hajtottam de már megint csak olyat kaptam amivel tele a kertem .. és ami hiányzik és venni sem lehet az meg nem jutott .hát csak ennyi...panaszkodtam ...

orchidea6969 és Fatther kedveli ezt.
  9. kisboszi26

kisboszi26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos nem tudom kipróbálni a kosarazást,mert nem jutok el odáig!>:(Egy hétig játszom/3 és fél kerten/folyamatosan és nem ad annyi papírcsíkot,hogy elegendő legyen a papírmaséhoz,dühítő!
    Ma már a dupláját adta,de egy kicsit késő!:cry:Idegesítő!:(

Pocok70 kedveli ezt.
  10. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Volt, hogy itt panaszkodtam én is, most viszont köszönetet mondok a "Karneválkirálynő" event ajándékait illetően. Hat éve játszom, de ennyi ajándékot még sosem kaptunk. Köszönjük BP.

Kata7555, Gio, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  11. pleb60

pleb60 Fórum-zöldfülű

Tisztelt technikai fejlesztők, a mai játék során a begyűjtött kosarakat 240 drb 5 óra alatt lehetett aktiválni!Ez a technikai megoldás, egy nagy nulla! A mennyiben szerver probléma van akkor állítsanak be egy másikat,ha technikai probléma van akkor, mondjanak fel a játékfejlesztőknek! Teljesen megmérgezik a játék élményét! Ilyen technikai feltételek mellett nem érdemes játszani, és ha ez így folytatódik, akkor mást is lebeszélek erről a játékról! Játszani szeretnénk és nem mérgelődni!

Doszi67, orchidea6969, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  12. vm68

vm68 Rutinos

Köszönet az eventért, bár az örömbe egy kis üröm is vegyült.
    Nem értem mi az oka a játék belassulásának. Eddig minden rendben működött. Szerintem ezt kárpótolni csak úgy lehetne ha legalább 1-2 óra zökkenőmentes folytatást kapnánk. Persze nem ma, mert az idegeim felőrölte az utolsó másfél óra.
    Amit vesztettünk azt mással nem lehet pótolni
    Nyugodalmas jó éjszakát és köszönet a segítségekért :)

orchidea6969 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. banyat-tanya

banyat-tanya Fórum-zöldfülű

Jó kis event volt nagyon rossz befejezéssel.Estére teljesen belassult a jéték,vagy akadozott.és ez nem csak ma ,hanem tegnap este ugyanígy müködött.Majd ezután a kocsit gyorsították,így már legalább a királynő kocsija gyorsabb lett ,csak jóformán semmit sem adott,ráadásul a kosarat ugyanúgy nem tudtuk rendesen mozgatni. A legbosszantóbb ,hogy event vége előtt 1 órával már be sem lehetett lépni.
    Én csak annyit szeretnék kérni nem az egész event hosszabítását,de a beragadt kosaraink felhasználását tegyék lehetővé.

Dana64, orchidea6969, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  14. Pocok70

Pocok70 Aktív író

Sziasztok, szép reggelt...
    én is nyürrögni jöttem :(
    Tegnap délután tudtam befejezni az eventet,hogy kosarazni tudjak... 2 szomszédom segített,mert nem volt elég papírcsík felröppenőm, és amikor megtelt a fogadásom,akkor még váltottam ki pár db-ot FAért...
    no, lett 440 db kosaram,aminek a nagy részét este 7-ig lejátszottam,de utána meghalt a rendszer...
    bent ragadt 67 db kosaram... és nem, NEM az utolsó pillanatra hagytam,hanem akkor jött össze az event... a növényből több ezer db-al több volt már... örülnék neki,ha kapnánk plusz 1 óra kárpótlást legalább... és ne akkor,amikor ti akarjátok.... most ünnep nap volt este,mindenki ráért... hétköznap már mindenki dolgozik... miért nem lehet fejleszteni a technikát,ha látják,hogy haldoklik a rendszer???

orchidea6969, Tigrislady és Papó5151 kedveli ezt.
  15. schill2

schill2 Haladó

Ez egy nagyon jó event volt,volt vele munka,de nagyon megérte. Szerintem a felröppenőket fél-egy nappal a vége előtt ki kellett volna kapcsolni (vagy úgy hosszabbítani,hogy akkor már ne adjon felröppenőt,csak kosarazni lehessen) így a játék akadozása az utolsó 2 órában elkerülhető lett volna.
    Ui. Azt egyáltalán nem értem,hogy a játék adta lehetőségek között(nemesítés,gesztenyés felhő,szupertrágya,gyorsító termékek,akár 0 percezés)hogyan nem lehet ilyen egy eventet (10000 növény,1000 felröppenő) 1-2 nap alatt befejezni,ha fontos. Márpedig most fontos volt,nekem legalábbis. 175-ről 178-ra léptem az event ideje alatt(2 naponta,ami 4-5 napig szokott tartani),nem beszélve a 10.000 szupertrágyáról,3000 kacsakatáról,a sok aranybanánról,stb. A szupertápom is közel 2000,majdnem a nulláról,pedig végig azzal etettem.

ljanika6 és g.bella kedveli ezt.
  16. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Köszönjük az észrevételt!

-Fülemüle-70 és ljanika6 kedveli ezt.
  17. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Nem találtam jobb helyet neki :)
    Köszi a lehetőséget, hogy a tegnap bennragadt kosarakat ma lejátszhattuk!!!
    :D:inlove::p

Gio, alex0824, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

nekem több száz kosaram ragadt be pünkösd hétfőn a karneválkirálynős event alatt, mivel játszhatatlan volt az akadozás miatt. Bosszankodtam is emiatt eleget, de otthagytam, mert idegesített, hogy kezdeném a játékot, és fél percet csak arra kell várni, hogy elinduljon.. ha lement a játék, akkor meg nem adta ki a listát...
    Tegnap írt az egyik szomszim sms-t, hogy kompenzáció miatt újra lehet(ne) kosarazni. Hát kedves játékfejlesztők, ezt jól kitalálták...
    1.Nem az én hibám, hogy egy előre meghirdetett játékidőszak alatt nem sikerült eljátszani a kosaraimat, mert a játék nem állt a helyzet magaslatán, finoman fogalmazva.

2. nem hiszem, hogy ennek kompenzálására az a normális, hogy munkanapon (!) délelőtt egyszercsak bejelentik, hogy újranyitották a játékfelületet, de csak este 10-ig.... hallott már valaki munkáról? És olyan munkahelyről, ahol nem lehet netezni? (Munkahelyen írtam ezt a mailt, átküldtem emailben magamnak, és bemásoltam a telefonomról a szöveget)

3.Most ugye legyek boldog, hogy a játékosok egy része, akinek volt ideje és netközelben volt, ő ki tudta használni a kompenzációt. (nem az "én tyúkom megdöglött, akkor a szomszéd összes tehene forduljon fel" elve, de akkor is, ez nem fair.

4. Ahogy olvasgattam, a kompenzáció ideje alatt sem működött ám hű de jól a játék...

Ez a karneválkirálynő minden idők legjobb és legnormálisabb minijátéka (eventje is) itt a farmon, nem kellene ilyennel elrontani a szája ízét senkinek.

Megoldás:
    1. Vagy előre bejelentett (teszem azt ma szólnak előre, hogy pl. péntek estétől szombat estig, vagy mindegy mikor, de így illene) kompenzációt adnak, nem ilyen "most azonnal indul, aztán aki dolgozni mer, az magára vessen" címűt!!!
    nyissák újra a játékot ténylegesen előre meghirdetett játékidővel, de felreppenőket vegyék el (ergó ólaratáskor ne lehessen újabb kosarakat szerezni)-- > tényleg csak a meglévőket lehessen elhasználni.

2. Vagy a mostani "el nem játszott kosarakat" ne váltsák be "aprótp-re és csp-re", hanem a következő eventkor álljon rendelkezésre!

Bocsi, hogy így kiakadtam, de azt hiszem más is járt így a játékosok közül, és ezek a játékosok is ugyanúgy megérdemelnék a normális kompenzálást!

köszönöm, ha elolvastátok!

Üdv. Tl

Dana64, g.bella, Sonche és 5 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kosarak beváltásra fognak kerülni, mert egyáltalán nem biztos, hogy lesz következő ilyen event.
    Az event vasárnap 14:00-kor lett volna vége eredetileg, ehhez az időponthoz képest a kedd 22:00 az eléggé távoli időpont. Nagyon sajnálom, hogy ezt kudarcként éled meg, de úgy gondolom, a játék készítőinek nem lett volna kötelessége újraindítani a játékot, főleg nem késleltetett időpontban, hisz addigra már más event fog futni, akkor természetesen az lenne a gond, hogy egyszerre több event fut.

HéricsBáró, Matold és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Kedves Tamás!

Talán nem hosszúhétvége kellős közepére kellett volna eredetileg sem tervezni a játék végét a játékkészítőknek. evidens, hogy akiknek kevesebb felreppenő jött a feladat elvégzéséhez, addig nem tudnak ólat kirakni a másik felreppenőért.. erre nem gondoltak a készítők., no sebaj..
    Köszönöm a válaszodat!

Sonche és gazdane1959 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.