Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem igazán jó helyen kérdezel, ez a panasztopik.
    Nincsen lista arról hogy mik az újdonságok a mostani cserénél.
    Kérdésed itt teheted fel:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándék-cserebere.15369/page-10#post-766875

2. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nem tartom korrekt dolognak azt,hogy a horroros titokfák termését a gazdaköri feladatba berakták,mivel nem piacképesek!
    Nekem az új fák,ólak kb.félév múlva érkeznek meg,akkora a piacról már készen vagyok a gazdakörivel,ezt viszont nézhetem és mérgelődhetek rajta egy jó darabig!>:(

Fatther, Samborg, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A fejlesztőknek át kellene gondolniuk a kriptamécsesfa érési idejét!
    Az érési idő 14 nap ami azt jelenti havonta egyszer aratható csak. Azaz ha valakinek csak 1 db lesz az a gazdaköri feladatott a legjobb esetben is csak 4 hónap alatt tudja befejezni. Turbó trágyázni meg felesleges mert akkor is majdnem 10 nap az érési idő ami több mint maga a teliholdas event általában. Szóval ez nem kuriózum lett, hanem egy nagyon bosszantó dolog a játékosok szemszögéből!

Utoljára szerkesztett: 21.10.17
    georg46523, Fatther, Samborg és 9 más kedveli ezt.
  4. CateW

CateW Fórumlakó

Szomorú, hogy az összeépített dolgok küldhetősége továbbra sem megoldott...

emocy91 kedveli ezt.
  5. hajni24747

hajni24747 Aktív író

Sziasztok!
    Nem tartom magam az örök elégedetlenkedőnek, de a rém titokfák nagyon felbosszantottak. Vettem 30 db csemetét és összesen 1 db mályvacukorfát kaptam az újak közül. Úgy gondolom, hogy ez azért már túlzás. Nem gondolom, hogy csak újak kellene legyenek a csemeték között többségben, de ez így nagyon szomorú. Egészen biztos vagyok abban, hogy nem fogok többet ilyen akciókor vásárolni. Tudom, hogy a BP-t ez nem hatja meg, de a megnyílvánulásokat olvasva azt hiszem nem leszek egyedül.

Fatther, Kukackukac, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  6. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Jöttem nyürrögni egy kicsit.
    Nagyon bosszant, hogy a mostani eventben nem kapja meg mindenki a jackpot ajándékokat. Ugyanazokat a feltételeket teljesíti mindenki és mégsem!!!
    Az ilyen szerencsén alapuló nyereményeknek pont jó a titokfa és titokól, nem kellene eventbe is betenni!!!

Fatther, kovacstne, Doszi67 és 3 más kedveli ezt.
  7. alex0824

Sziasztok!
    Olvastam, hogy áremelések lesznek ismét. Nem értek egyet az indoklással mert inkább a bevétel növelését látom a dolgok mögött mint a visszaélések visszaszorítását. Nincs is baj azzal ha több bevételt szeretne a Bp. Megértem mindenki szereti a pénzt. Viszont üzenném a Bp-nek, hogy a magyarok nem fognak ettől többet költeni a játékra hanem jobban meggondolják ezután is , hogy mire adnak ki pénzt! Én sem költök már annyit mint régen, nem azért mert nem lenne rá hanem azért mert egyre kevesebbet kaptam a pénzemért! Szóval ha a magyaroktól több bevételt szeretnének akkor annak egy nagyon egyszerű megoldását tárnám eléjük! Mi akkor fogunk újra és többet költeni a játékra ha például a titokfáknál, titokólaknál, tenyésztésnél jobb eredményeket fogunk elérni. Ez esetben a pénztárcáink is jobban megnyílnának a sikerélmény hatására. Ez olyan egyszerű mint az 1x1!
    Azzal az üzleti szemlélettel amivel az utóbbi időben viszi a játékot a Bp saját magától veszi el a bevételt.
    Könyörgöm valaki nyissa már fel a szemüket!

Kukackukac, parasztfalva, Domos52 és 17 más kedveli ezt.
  8. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

https://board-hu.farmerama.com/inde...r-árak-2017-november-1-től.15665/#post-769372

cikkre válaszul csak annyit. Míg a németek Franciák Angolok ALAPFIZETÉSE Nagyjából 800 000- 1 000 0000 Ft-nak felel meg addig itthon a fizetés speciel a minimálbér. 110 000FT. Ezt gondolja az oldal rendezni, vagy a korrektség jegyében még emelni, amellett, hogy tavaly ezt csúnyán megtette?
    Próbálok spórolni ezek után, de ha még emelnek inkább azt sem fogom tenni, sajnálom, többre nem tellik!

elmo2002, Doszi67, georg46523 és 6 más kedveli ezt.
  9. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép Napot!
    Csak leírom, pedig tudom, hogy semmi értelme. Nagyon dühít az újonnan bejelentett áremelés és a magyarázat is. Anno ígyekeztek úgy megszabni az árakat, hogy köszönőviszonyba legyenek az egyes országok fizetőképességével. Hát úgy látom ennek vége. Ráadásul jó sűrűn "igazgatják" az árakat. Kár hogy a bevételeinkre nincsenek illyen hatással.
    Tudom nem muszáj ezt játszani, meg lehet ingyen is (aha).

tara100, Dana64, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  10. alex0824

Sziasztok!
    Jobban átolvastam az áremelést!
    Kérlek titeket ezt a képet továbbítsátok a Bp felé. Ezzel szeretnénk segíteni a munkájukat, hogy valóban sikerüljön a tisztességesebb árképzési strukturát létrehozniuk!
    "Az árkiigazítás legfontosabb oka az, hogy valamennyi játékosunknak tisztességesebb árképzési struktúrát és játékkörnyezetet szeretnénk biztosítani."

Marisoli, zoldert, elmo2002 és 25 más kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem a hozzászólásod tartalma miatt írok.

Kérésem van hozzád!

Kicsinyítsd le a banneredet, a fórum szabályzatában szerelő méretre.
    Ami kép most látható a posztodban: 772 px × 172 px méretű.

Együttműködésedet előre is köszönöm!

Fatther és alex0824 kedveli ezt.
  12. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Azt ne felejtsük el, hogy aki itt van az kisnyugdíjas, havi 80 000Ft?, kisember 120eFT, a további fizetést emelő bankárok, politikusok, nem éppen itt hizlalják a forintjaikat.
    Német játékosok garmadája hagyta itt (volt szomszédaim is ) a játékot az eszméletlen "győzelem" miatti túlfizetések miatt, bár kezdetben 4 Talányfából lett eventfa, majd 6db vásárlás esetén biztos lett 1, jelenleg 8-9 talányfa vásárlása sem ad megnyugtató eredményt. Akciók lehetnek, de nem hinném hogy a havi 100 ból pont éppen ide fizetne. A Mozi öszsze-vissza működéséről ne is beszéljek, 1 film lemegy (van ami 8 perces ) 2 perc bohóckodás a rendszer részéről, majd esetleg jön a következő,... pedig a sponzor a jó működésért fizet, nem a kamuért. Sorolhatnám, de minek, itt a pénz bevétel emelése a lényeg mindenki kárára, MINDENÁRON. A végletekig. Sajnálom az oldalt. :(

Marisoli, tara100, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  13. mariska47

mariska47 Utánpótlás-írogató

jó volna ,ha a titokfákat,amit megvettünk lehetne cserélni,vagy ajándékozni,mert rendszeresen van amiből sok van 1 csomagban,míg más meg hiányzik,a teliholdas eventen vettem 30 db-osat,de van olyan fa ami hiányzik így nem tudom a gazdakörit megcsinálni,mert a hiányzó dolgokat a piacon sem tudom megvenni, ez hogy orvosolható?

Doszi67, Fatther és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Elmondanám, hogy amikor elkezdtem a játékot, akkor külföldön laktam, így az ottani árakon tudtam volna vásárolni a farmon.
    EGY HUNCUT KANYI FILLÉRT SEM KÖLTÖTTEM A JÁTÉKRA, nem azért, mert nem tudtam volna kifizetni, hanem mert épeszű ember lévén egy bizonyos árszint fölött NEM költök rá, nem vagyok agybeteg.
    Amikor hazaköltöztem és egy idő után átállt az IP címem és magyar lett a fiókom, már költöttem a játékra, mert úgy ítéltem meg, hogy ennyi belefér.
    Ha ismét felemelik az árakat, akkor tök egyszerű, megint nem fogok semmit sem költeni a játékra. Végül is tök mindegy a BP-nek. Az is mindegy nekik, ha ezt emberek ezrei teszik majd hasonlóképpen.
    Egyébként pedig követeljük a béruniót és az uniós fizetéseket! A gazdatárs fenti képe szerint 500 euro körül van az átlagfizetés Magyarországon, csak ne felejtsétek el, hogy ebben benne van a milliárdos politikusok fizetése is. A többség keres 80-100 ezer forintot. Ami inkább 250-300 euro.
    ***************************************************************** *****************
    Jó lenne már végre felnyitni a kedves fogalmatlan külföldiek szemét, hiszen azt sem tudják, merre van Magyarország, fel kellene őket világosítani az itteni helyzetről. Ennyi pénz, mint amiből itt élnek emberek, maximum a havi Starbucksos kv-adagjukra lenne elég!

Moderátor által szerkesztve - nem megfelelő hangnem miatt.

Marisoli, Fätum, tara100 és 12 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Kedves BP!Normális játékot üzemeltessetek és lesz bevétel is.Van aki tud vásárolni rendszeresen és sokat, nyilván annak eredményeit is látni szeretné.Ez itt már régen nem működik!!!!A játékosok egyre kevesebbet költenek a kicsi pénzükből, jó ez nektek?:cry:Titokfa-ól-party pöri és sorolhatnám, a tenyésztésekről nem beszélve.Egy nagy zérus az egész!!Gondolkozzatok!!Miről szól a piac? Kereslet-kínálat ugye?Arról nem beszélve, hogy 100-as szint felett fejezik be a játékot a szomszédaim.Miért? Hát ezért!!!:cry:

Marisoli, tara100, Doszi67 és 10 más kedveli ezt.
  16. k.barni85

k.barni85 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Még soha nem tettem panaszt sehol,
    de most megérett bennem !
    A Halloweeni event során tarmelt éjféli gyümölcs úgy termett (nekem úgy alakult) hogy nem 25 db -ot tudtam felhasználni hanem maradt 12, ez eddig rendben is lenne , de a következő aratás és felhasználás során a játék autómatikusan elvette ezt a maradékot és nem tudtam a végére érni és most kifizetnek holmi apróval ?? Mérges vagyok:mad:

Doszi67 kedveli ezt.
  17. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Kedves BP!:)
    Van egy nagyon szép magyar közmondás: Sok kicsi sokra megy! ;)
    Az a baj, hogy ezt minden hasonló irányból kapitalizálódó elfelejti...:oops:
    Aztán jön a sokat akar a szarka, de nem bírja a farka..... és áll a játék.... :wuerg:
    Szerintem jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Jobb lenne, ha ma, Ti is így gondolnátok a holnapra! Sokan regisztrálnak, de hányan maradnak? Ennyi döglött csibét még nem láttam, ha van egyáltalán csibe....:D
    Csak a titok akciók riasztóan hatnak rájuk.... A teliholdas titok az a botrány volt maga..... 30-ból 100 polipfa és boszialma...:D
    A zsiráfos titokból alig jött elő krokodil nem hogy zsiráf..... Stb....:wuerg:
    Van statisztika arról, hogy melyik országban hányan játszanak, azok milyen arányban finanszírozzák a játékot?:music:
    Ha jól gondolom, a lengyel és magyar játékos a legtöbb.....:inlove: Ők költik a legtöbbet...., ja csak keveset....:music: Ezzel az emeléssel még azt az 1-2 vásárlást is elvesztitek, aki hébe-hóba, de költött a játékra.....;)
    Azt gondolom, a szenvedélybetegeknek mindegy, ők ha kell az utolsót is felteszik:(
    Van a közép réteg, aki az észszerűség határán játszik és költ....., de nem volt béremelés így a keret is marad...
    Tudom, amit eldöntöttetek, az úgy is lesz.... Emeljetek, de akkor engedjétek azt is, hogy örüljünk! Boldogan nyitogassuk a titok ólakat, fákat.... Szabadon csereberéljünk... hiszen a MI pénzünket adjuk tovább, cseréljük, ajándékozzuk!
    Aki nem tud, és nem is akar költeni, az nem is fog;) A mindenki számára elérhető feltétel, akkor volt, amikor a jövedelmünk arányában tudtunk költeni. Egy német költsön 50 eurót, de azt költse, a magyar költsön 5 ezret forintban, de azt költse a játékra. Az arányok egyenlőek;)

Aki költ, had döntse el, segít-e a nem költő társának ajándék formájában. Régen ezek a cserenapok nem csak a lehúzásról szóltak...
    Most hiába küldtem volna krokodilt a szomszédomnak, ha nem ad annyit a rendszer, hogy ajándékozni is lehessen...:wuerg::cry:Ja és én költök, néha úgy érzem az észszerűségen túl.... Nem az ár-érték arányának megfelelően.:mad:(Bocsánat Pharmer500#2:inlove: ha elvettem a kenyeredet:cry::oops:)

Matold, Doszi67, Koppi és 10 más kedveli ezt.
  18. pleb60

pleb60 Fórum-zöldfülű

Az új event "élkezdődésekor "halowin" a pleb 60 nevű farmon akadozva lehet aratni a hagyományos farmterületeken!

*-ToFarmer-* kedveli ezt.
  19. szegény

szegény Fórum-zöldfülű

Az új halowin event alatt a régi farmos területeket, nagyon nehezen lehet leszedni " szegény" farm! többszöri kattintás után sem működik, illetve akadozik!Az fák, és az állatok leszedése akadályozva van.

20. farmszékely

farmszékely Aktív író

rettenetesen lassan lehet aratni nálam is nikább hagyom ennyi időm nincs rá. még sose tapasztaltam ilyet... kb 5 mp ig kell várni míg újra rá lehet kattintani az adott területre...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.