Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Puskemi

Puskemi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem tudtam hova írjak ez ügyben, de mivel zavar és hiányzik, ezért itt is megállja a helyét szerintem! Szóval az adventi kalendáriumról van szó. Nekem nincs a farmmunkások mellett, ahogy a tájékoztatóban írják! És mivel nincs szem előtt, könnyen elfeledkeztek róla! Egy napot már ki kellett váltanom Fa-al, ami így is kevés van, úgyhogy többször nem váltom ki, ha elfelejtem! Ja igen, én nem vásárolok, szóval ezzel nem fognak sarokba szorítani a kedves fejesek! xD Max abbahagyom a játékot egy időre, mint már annyiszor a 7 év alatt. :D
    Itt a link, hogy hol kéne lennie a doboznak: https://board-hu.farmerama.com/index.php?attachments/farmról-elérhető-png.12026/

Na nálam ez a rész üres, vagy legalábbis nagy piros doboz az nincs sehol! -.-

verda, -KiraAngel-, Kata7555 és 2 más kedveli ezt.
  2. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

Én ma rápróbáltam 20 party pörgetésre hátha. Hát jó nagy barom voltam hogy egy forintot is költöttem rá. De érvényes ez minden olyan dologra, titokól, eventek stb. Lassan az országban lehúzhatja a rolót a játék ha ez így megy tovább.
    Kedves moderátorok azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ezeket a dolgokat valamilyen formában tudatjátok a felsőbb vezetőkkel? Mármint ezt a rengeteg panaszt nyilván nem csak az enyémet :) Üdv

verda, emocy91 és kovacstne kedveli ezt.
  3. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék mi az oka a mérhetetlen lassúságnak?! Fél óra mire arat, fél óra mire vizet tesz le, stb.stb. És közben forog a napraforgó! Köszönöm!

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Minden esetben nekünk többször is visszajelzéseket kell küldeni egy-egy ilyen eseményről.
    20 db party pörgetés sajnos nem mérvadó mennyiség, ennél sokkal nagyobb mennyiséget kell belekalkulálni.

5. |Tamás|

Szia!

Jelenleg nem tapasztalható lassulás a játékban.
    Kérlek ellenőrizd a számítógépedet, tedd rendbe és nézd meg az internetedet.

6. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

Köszönöm a választ. Az elmúlt napokban volt nagyon sok party pörgetésem. És már írtam is a nyerési arányokról, nyereményekről. Ez a mostani tényleg csak egy utolsó próba volt. Hát nem jött be. Na de nem is lesz vásárlás többet. Még egyszer köszönöm a választ!

7. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék mi az oka a mérhetetlen lassúságnak?! Fél óra mire arat, fél óra mire vizet tesz le, stb.stb. És közben forog a napraforgó! Köszönöm
    Szia! Múlt héten tette rendbe informatikus! Minden normálisan működik, kivéve a farmot! Az internettel is minden rendben!

8. |Tamás|

Alapvetően minden belépés előtt ajánlott takarítani a rendszert, mert a beragadó sütik inkább csak gátolják a rendszer működését, mint hasznossá tennék a játékot.
    Süti = gyorsítótár.
    Arra szolgál, hogy menti a rendszer az adatokat, és legközelebb, hogy gyorsítsa a folyamatot, nem a friss adatokat tölti le 100%-ban csak félig. Ezek a régi és új adatok összekeverednek, elkezd gondolkodni a gép, hogy mi is a valóság. Ez megakasztja a dolgokat... Magyarra lefordítva erről van szó.

Amúgy múlthéten ettem, akkor ma minek eszek?

mimi kedveli ezt.
  9. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

:Dno, azért a kettő nem ugyanaz! De köszönöm a válaszod! Reggel anélkül, hogy bármit csináltam volna, tűrhető volt. Azóta most kapcsoltam be, nem százas, de jó! Pedig még mindig nem csináltam vele semmit!

10. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni mert eltűnt 60 FA. Tudtommal én nem vettem semmit. Egy illetékest megkérnék nézze meg mire ment el. ID:2714374. Köszönöm előre.

11. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    2017-12-08 07:17:21 kor egy felhősort váltottál ki!

12. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Köszönöm a megtekintést. Viszont nagyon mérges lettem. Ez a játék hibája mert valóban szenvedtem a felhősor léptetésekor. Egyet akartam lépi rajta és mindig kettőt ugrott. Amikor rákattintottam én még a zöld karikát láttam és közben átugrott a következő oldalra. Ez így nagyon nem fer de ez van. Elment a 60 FA-as kitehetőm ára pocsékba. Mindenkinek szebb napot.

13. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Nem tudom, hogy én látom megint ezt a jelenlegi játékot játékos üldözőnek, ugyanis a paszulysor megszerzéséhez ... 75db karabíner, illetve a "MERÉSZ BAK, CSÁBOS GÖDÖLYE is szükséges, ami jó esetben is legalább 1000db szupertáp.
    Karácsony előtt se tudnák ennyit vásárolni, illetve egy virtuális játék sem ér annyit! Ha Német munkás lennék is meggondolnám ér e itt valami annyit! :(

14. szeva123

szeva123 Junior szaki

Szeretném tudni, hogy hova lett a zergetáp a malomból? Éjszaka nem tudtam belépni a játékba, ma reggel német nyelven indult el, aztán meg látom, hogy hiányzik néhány dolog a malomból. Mi történt? Mi változott még? Milyen meglepetések várnak?
    Amúgy egyetértek Ganéj1-gyel. Ez az event nagyon sokat kér, ehhez képes igen keveset ad. Én ki is szálltam belőle.

miklos4949 kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia!

A zergetáp rendben elérhető a farmos malomban.
    Német nyelvű indulás most rreggel nem volt tapasztalható, Kérlek takarítsd ki a gépedet, hogy ne sütikből dolgozzon a számítógéped.
    Egyetértés hozzászólások feleslegesek, ez a topic nem az, ahol ilyenre szükség van.

16. szeva123

szeva123 Junior szaki

Kedves Tamás!
    Köszönöm, hogy foglalkoztál a panaszommal. DE: Most már valóban elérhető a zergetáp, de amikor írtam nem volt elérhető. Mint ahogy azt sem én találtam ki, hogy németül jelentkezett be hajnalban a játék.

17. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Ez a mostani játék átlépett egy szintet, márpedig a hirdetett ingyenes játékot illetően.
    Kérem írjátok ki ezek után, ehhez az eventhez "5000Ft szükséges a véghezviteléhez"

Sajnos az event leírásból ezen rész KIMARADT!

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Némi túlzás van a megállapításodban.

Egyetlen event maximális teljesítése sincs kikötve a játékban.
    Minden ilyen igény a játékos sajátja. Ő dönt, mit tud a farmja készleteiből megoldani, mit nem.

A fizetési forma plusz kiegészítés lehet, de ez sem kötelező.

A teljesítménykényszer az emberben belülről táplálkozik, belső indíttatású.

Hope1982, Gio és mimi kedveli ezt.
  19. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Igen, ez a képzetet használja az oldal a teljesítésre, ha elvakult.
    De vannak sokan akik eddig is ezt észlelték és maradtak a "földön". Szeretnének nyerni, de Határon belül!!!
    Ezen játék túlkapására szerettem volna kis fényt teríteni, ez így nem helyes út!
    Szerintem!

20. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Sziasztok! Ugyanez a problémám, négy farmom van, de már több, mint három hónap óta nem tudok mozizni. Talán már nem lehet soha? Amennyiben megszűnt, akkor erről bizonyára más is tudna. Már nem énekelhetem el, hogy jöjjön el a Rozi, mivel nincs már mozi!
    Mozi reményében üdv. mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.