Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A kísértet járta kúriában is kerested?
    Egyenlőre nincs hivatalos információ arról milyen módon lehet hozzá jutni a jövőben!

2. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Hálásan köszönöm, megtaláltam a kísértet járta kúriában. BUÉK

Angyalszárny kedveli ezt.
  3. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

4. hajnal30

hajnal30 Fórum-zöldfülű

helo csinaltam egy regisztralast moncsa10 neven es nem lehet belepni miert

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

6. Evica34

Evica34 Fórum-zöldfülű

Én nagyon felhúztam magam 7 éve játszom, de most eljutok odáig hogy abbahagyom. Szezonális munkások akciósan 1790 forint ez már rablás!!! Miért kell ilyen drágán adni. Egy játékért nem fog az ember havi átlag 3-4 eFt-ot kiszórni az ablakon. Sajnos farmmunkás nélkül meg nem lehet eventeket teljesíteni. Ha nem is történik semmi legalább kiadtam magamból. Köszöntem a figyelmet és mondhatom, hogy viszlát !>:(:cry:

roberthangman, zigus és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  7. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, nem is tudom hova írjak. Nagyon örülök, amikor paszulyvásár van, csak nekem az a bánatom, hogy mostanában csak olyan kiegészítők vannak, amik nekem már megvannak, és amelyik paszulyról hiányzik 1-1 rátehető, az nincs és így nem tudom beindítani. Ezek még régebbi paszulyok, amiknél nem tudtam befejezni az eventet ezért hiányosak. (pl.mackóétvágy, sugározz fel, sínen) Próbáltam cserenapon is beszerezni, de úgy látszik másnak sincs felesleges. Persze másrészről legyek boldog, hogy a többi megvan és ne panaszkodjak. Jucus

roberthangman és zigus kedveli ezt.
  8. zigus

zigus Törzsjátékos

A kezdetektől játszom és már nem is nagyon panaszkodom mert nincs értelme itt minden a pénzről szól és meg is értem de azért amit néhány eventbe be kell adni az már felháborító ...most például ez a hiúzos event csak egy a hiúz táphoz 250 db csalánt kell egyhez ....és hely sincs hova ültetni mivel új növény nincs belőle tartalék és akkor még a beadandóról nem is beszéltem és ez csak egy event a sok közül amit nem értek mert azért vannak akik nem tudnak annyit költeni a játékra de szórakozni szeretne ....BÚÉK mindenkinek

Már megint csak gratulálni tudok a fejlesztőknek az eventek egymás utáni tervezésében ,mert mi volt ezelőtt hiúz event, mi kellett ha meg akartad csinálni rengeteg szuper táp....most mi van tenyésztési event szuper táp kell...ha nincs mert annyi nics ami kéne a feladat sorokban sem...akkor venni kell ... ó jó van ...akkor megint pénz kéne ,ha volna......hát ennyi...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.1.18
    Ms.AbyZu kedveli ezt.
  9. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Szia!

Már megbocsáss, de a hiúzos eventet nem volt kötelező szupertáppal végig vinni, és nem is kellett hozzá sok sz.táp (36db).
    Inkább örülni kéne, hogy nem unatkozunk a játék során.
    Korábbi hsz-emben említettem, hogy nem csak pénzzel lehet végig csinálni egy eventet.
    Ne haragudj, de ezt nem hagyhattam válasz nélkül.
    További szép napot!

laccha, kekecskecske, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Zigus!
    Ad1. Pontosan tudtad előre, hogy tenyésztős event következik, hiszen az eventnaptár december 27-én (!), azaz 2,5 hete olvasható.
    Ad2. Minden hónapban van tenyésztős event. Ez körülbelül 2 éve így van. Ez tehát nem lehet számodra újdonság. A tenyésztős eventekhez pedig szupertáp kell. Ez sem meglepő.
    Ad3. A hiúzos eventhez NEM KELLETT szupertáp. Miért állítasz valótlant?
    Ad4. Soha egyik event sem kötelező. Senkinek sem. Neked sem. Sem a hiúzos nem volt az, sem a mostani tenyésztős nem az.

Az írásod nem panasz, hanem tévedés. Sőt, még erős csúsztatás is.
    A fejlesztőket szidni azért, mert te szupertápot pazaroltál a hiúzos eventre, nem tisztességes. Kérlek, hogy legközelebb etikusabban viselkedj a panasz topikban!

taga1, Ninett79, Dana64 és 9 más kedveli ezt.
  11. zigus

zigus Törzsjátékos

Köszönöm a kedves letolást ....ember ki itt belépsz hagy fel minden reménnyel...mert vagy letolnak , vagy kitörölnek , vagy átrendeznek ....ember küzdj és bízva bízzál...

12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Amikor a panasz topikba írsz, előtte gondold végig azt a helyzetet, amire panaszkodsz! Ha megalapozott, írd le! Ha nem az, akkor felesleges valótlant állítanod és másokat szidni olyanért, amiről senki más nem tehet, csak te.

Ez ennyire egyszerű. Se több, se kevesebb.

taga1, Dana64, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  13. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, nem tudom másnál mi a helyzet, de nagyon lassú a játék, rákattintok az állatoknál a tápra és nem adja, ill. állandóan frissíteni kell, hogy lassan ugyan, de megadja, amit kérek és át tudjak menni egyik telepről a másikra. Jucus

Goldros kedveli ezt.
  14. Goldros

Goldros Fórumlakó

Szép jo napot:) Ma megint kezdi a kidobálást,, minden kitakaritva, flash is. ... kezdem unni, hogy szorakozik a szerver ... mikor lesz végsö megoldás??? elöre is köszönöm:) jo munkát:)

15. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Nem szívesen panaszkodom, de a felröppenők száma nagyon kevés. Pl : az esőerdő aratásakor 3 db nagyítót kaptam. Így hogy lehet az eventet befejezni, miért kényszerítenek a vásárlásra. Ez akkor már nem játék. Nem lehetne a felröppenők számát egy kicsit növelni ? ha már ilyen sokat dolgozunk, nem mindenki tud a játékra pénzt költeni. Köszönöm ... Szép napot ...

jófarmerlány és tomspeed kedveli ezt.
  16. zazu0716

zazu0716 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Egy kicsit bosszantónak találom, hogy a legtöbb eventet csak akkor lehet megcsinálni, ha pénzért vásárolok pl.: szupertápot, farmaranyat vagy éppen kosarakat. Ez elviszi a játék izgalmát illetve mivel minden héten van event egy kisebb kiadást jelent az ember számára. Már megcsináltam az összes feladatot, 40 db detektíveszköz hiányzik csak. Lehetetlen holnapig teljesíteni, hacsaknem megint veszek több ezer forintért FA-t. Jó lenne ezen egy kicsit változtatni.

jófarmerlány kedveli ezt.
  17. hédi67

hédi67 Fórum-zöldfülű

Eltűnt 22 tenyésztésem, amivel egy sajtkorongot ki tudtam volna váltani !!!!!!!!

18. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Pontosan mi tűnt el? Pontosan mit is keresel?

19. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

Szép napot!
    Nem panasz csak egy észrevétel melyet szeretnék a supportal megosztani.
    Lehet,hogy ez a vágta előbb utóbb bukáshoz vezet.A be nem fejezett feladatok torlódnak.
    Egyre több játékostárs morzsolódik le. Kicsi légvétel nem ártana.
    Ez így már nem adja a játék által felkínált kikapcsolódást, mert szinte huszon négyórás készenlétet kívánna.
    Köszönöm, hogy leírhattam a véleményem, további sikeres munkát kívánok.
    Remélem eljut a Bp-hez ez a kis észrevételem.

Fatther, Ms.AbyZu, Dana64 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Tiszteletem! Szeretném, ha eljutna a hozzászólásom a "nagyok" felé! Olyan problémám lenne, hogy már nagyon elegem van abból, hogy event, event hátán van. Régi játékos vagyok, és régen nem max. 1 nap "feltöltődés" volt, hanem egy hónapban max. 1 db 1 hétig tartó event. Most meg mi van?!?!?! Van, hogy egyszerre két event is fut!!!! Miért aljasodott le ennyire a BP, hogy ennyire a pénzre hajtson?!?!? Úgy látom, hogy vagyunk már egy jó páran, akinek ez (a pénz körül forog minden!!) nem tetszik. Régi játékosként szeretnénk JÁTSZANI, és a játék élvezetéért játszani. De ez már sokszor kényszer, mert hát ugye régen meg tudtunk minden eventet csinálni, mert tudtunk készülni, normális feltételek voltak!!! Tudom, nem az admintokon múlik, de jó lenne, ha valaki már megrázná a nagyokat, hogy hohóóó!! ez így nem fog menni!! El fogják veszíteni a játékosokat, ha ennyire pénzéhesek lesznek!! Régen én is többet költöttem a játékra (vettem aratómunkásokat, fürge malmot, sz.tápot) de most már ott tartok, hogy már csak azért sem!!! Miért akarnak kényszeríteni arra, hogy vásároljak?!? Higgyék el, hogy vásárolnak az emberek, ha nem érzik, hogy muszáj!! És akkor még nincs is az a keserű szájíze a játék után a gazdáknak!!! ;) Köszönöm, ha eljuttatják a (szerintem nagyon sok gazda nevében mondhatom) ezt az igen súlyos problémát a BP-hez! További szép napot!

Fatther, CoraQueen, Ms.AbyZu és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.