Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez a jutalom eszmei értékű, és jó ideje jelen van, jelen volt a magyar játékosok számára speciális jutalomként.

Az, hogy egy idő után egy jutalom már nem lesz elérhető, nem új keletű ebben a játékban.(Itt indoklás is olvasható, miért lesz március végéig elérhető a cím a tárggyal együtt.)
    Ha van lehetőséged, vágj bele Te is, hátha sikerül a 200-as csapat tagjai közé kerülni, és megkaphatod a kitehető tárgyat.

A leírás itt olvasható az alábbi linket megnyitva:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/magyar-top-játékosok-elismerése.11157/

Imi* kedveli ezt.
  2. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Tegnap óta nem tudtam a játékba belépni...40%nál mindig kidobált.... ma sikerült, nem is tudom hány próbálkozás után... tisztitást mindent megcsináltam, más böngészöböl is inditottam....
    Remélem h ez a probléma megoldódik most már... mert non idegesítő...és most emiatt az eventem is bukik...mert ez nekem kb 1 nap kiesés :S

3. Nesztor1978

Nesztor1978 Utánpótlás-írogató

Szia!

Miért nem lehet az olyan szomszédot azonnal dobni aki jelentkezik nálad de az aktivítása nulla? Piros a hőmérője nem csinál semmit. Csak a helyet foglalja.
    Köszi

4. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    Panaszom van. Már megint. Tudom szinte semmi értelme, de legalább kiírom magamból. Mi a csudának kell a képembe nyomni minden területváltáskor az eventablakot? Ennyire gyengeelméjű lennék, hogy elfelejtetem mit csinálok két kattintás között? Mi az oka annak, hogy ez ilyen lett? Nem tudják becsukni, vagy legalábbis megjegyeztetni vele, hogy már becsuktam (100x)? Remélem nem lesz rendszer, mert akkor biztos abbahagyom a játékot.
    Miért kell ennyi eseményt bezsúfolni? A sulisok és a melósok is örülnek neki. :wuerg:

Na azéééééé!!! :) Eltünt a felugráló! remélem így marad.

Utoljára szerkesztett: 23.2.18
    Sali~*.*, szellorozsa, Matold és 4 más kedveli ezt.
  5. vízkirálynője

vízkirálynője Járnitanuló

szia.csinálj légyszi valamit! vettem egy 150 es pörgetést megy egy 100 ast és csak 200 at adott összesen nagyon mérges vagyok!

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérnék farmnevet és ID számot az ellenőrzéshez.

7. vízkirálynője

vízkirálynője id:20808601

8. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Kérdésem lenne: prémiumgazda csomagom rendszeresen megújul, ahogy tegnap is, de nem kaptam 400 vizet, mint a másik farmomon, és a trágya mennyiségem sem annyi, mint ott. Mi lehet ennek az oka? Nem szívesen írok a BP-nek, már volt alkalmam nem elfogadható választ kapni. ID6689151

9. Kékmadár1

Az ellenőrzés alapján 2x 100db. pörgetést vettél. Ma délután 17:20 órakor és 17:21 órakor.
    Nem 100 és 150 db-t. Ami lehetetlen is egymás után megvenni, mert nem engedi a rendszer.

10. vízkirálynője

miért 2x100 at enged????????????????????nemmmm

11. Kékmadár1

2x100 enged és 200 is kaptál. De 100 és 150-et írtál. De az nem megy.

12. vízkirálynője

hogyan vehettem 1 percen belül 2x100 at?ha veszek 100 at kiírja elfogyott vagy gondolod 1 perc alatt lepörgettem a 100 at??????

13. Kékmadár1

Ha 0db volt és veszel 100db tudsz még venni másik 100db-t.

14. mamarygen

Szia!

A farmokon a víz és a trágya mennyisége nem minden esetben egyforma, még akkor sem, ha mindkettő prémiumos farm.

A döntő szempont az, hogy mi van kiváltva a bölcs tölgy rúnáinál a víztartályra és a trágyadomb kapacitására.

Ezt magad is leellenőrizheted.
    Link a rúnák értelmezéséhez, beazonosításához- 13. és 14. rúna -:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

Mit jelent, hogy nem szívesen írsz a BP-nek???!!
    Talán a supportot érted ez alatt?

Nem biztos hogy azokkal a személyekkel van baj, akik olvassák a bejelentésedet! Jól és érthetően kell megírni a tartalmat.
    Pontos információkkal kell lejegyezni minden észrevételt, minden kérdést.
    Sok problémától megóvhatod magad, ha a megfelelő játékbeli szavakkal írsz, kérdezel.
    Nagyon fontos a korrekt együttműködés.A kapott tanácsok szerint el kell olvasni minden ajánlott linket!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Választ köszönöm!

16. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Én el jutottam oda, hogy soha többet nem veszek felhősort, mert nagy csalódás ért akár anno a party pörgetésekkel, vagy a nem csomagban kínált titok ól/fa vásárlásokkal. Folytatnám ott , hogy megvettem a "Randevú felhő sort", bízván a csókhal horogra akad, a békaherceget nem nem csókolom meg mert nekem úgy kell ahogy van, továbbá leszállna az ara kacsa és farmomra repülne az elefánt. Ezt nem úgy gondoltam, hogy minden egyes ládából ezek lennének, de hogy az a francos Valentin napi cserép vágódik a fejemhez nap mint nap az már több a soknál és kezdeni sem tudok vele semmit csak a pajtában gyűlik mivel arany rekeszes. Talán egyszer volt rózsa lekvár, és bájital, szerelem aromája, de az áhított állatok egyike sem az már felettébb bosszantó. Ennyire nem kellene ostobának nézni az embert, bár én nagy "marha" voltam hogy bevettem a szép mesét amiből egyébként kifelejtették a szerelmes üszőt. Levontam a tanulságot egyszer és mindenkorra.

A fenti írásomat kiegészítem a TP-és láda éa a FP-ős láda legalább akkora bukta. Csak és kizárólag 1 FP, a tp-és max 20 000.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.2.18
    imi7611, -Éva1970-, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  17. fandi92

fandi92 Fórum-zöldfülű

Tisztelt Karbantartók!

Segítségkéréssel fordulok Önökhöz. Bántóan érint, hogy elindítottam egy Időutazásos feladatot, mely pontosan akkor fejeződött be amikor karbantartást végeztek, így az időm lejárt és a küldetést nem tudtam befejezni. Nem tudom létezik-e olyan felület, ahol előre bejelentik a karbantartások idejét, ha igen kérnék egy linket hozzá, ha nem jelezték előre szeretnék kártérítést kérni. Több mint 800 db Óraművirágom marat, amit már nem fogok tudni leadni, csak lóg a levegőben, nekem pedig az nem elegendő, hogy az event végén átváltják. Joggal járna, a 6/7-es feladat nyereménye, hiszen önnön hibámon kívül nem teljesült. Kérem a problémám pozitív felülvizsgálását és elbírálását. Köszönettel, Andi

18. Kékmadár1

Szia!
    Az iménti leállás nem tervezett karbantartás volt. Valamilyen technikai probléma miatt állt le a játék.
    A tervezett karbantartásokat előre bejelentik a hivatalos közleményekben.
    Sajnálom hogy nem sikerült a küldetés.:( De majdnem egy nap van még az eventből. Újra lehet vetni a növényt és beérés után indítva a feladatot aratni. Bízom benne hogy még sikerül befejezned.

19. hatalom25

hatalom25 Utánpótlás-írogató

Néhány észre vételem lenne és ezzel kapcsolatosan a kérdéseim...Mint ahogy most van/volt a három muskétás event mért nincs elegendő felröppenője (terrakotta cseré)? Talányos tenyészeten kb. 450-500 szuper táp és iszonyat mennyiségű esetemben hal-ból mért csak bohóc hal és sima hal lett a baby boom event alkalmával?Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy el lehet végezni az esetemben így a vízi poló gazdaköri megbízást.De ez ugyan így érvényes a többi állatomra is..Kérnék egy illetékest,hogy nézze meg miért vannak ezek a dolgok.

20. mamarygen

Szia!

Olyan kérdéseket írtál meg, amik általánosságokat tartalmaznak.

Nem írsz arról, milyen szintű a farmod, milyen szinten vagy a szigeten.
    Milyen erőssége van a farmodnak:
    -mennyi kupát szereztél meg a két gazdaköri feladatból (Tenyésztők versenye, Kiállítás),
    -van-e élő legendád a bölcs tölgytől kiváltva? (milyen szintű az?)
    -milyen mesterségek állnak már rendelkezésedre, milyen recepteket tudsz előállítani,
    -szoktál-e érésrövidítő termékeket fogyasztani? (venni a piacról pl, ha szükséges lenne)
    - nemesítési terveid hogyan haladnak,
    -a szigeti területek mindhárom részlege rendelkezésedre áll-e,
    -a tenyésztésekhez igénybe tudod-e venni a tölgynél lévő tenyésztési rúnákat (Gyors tenyésztés, Rengeteg kisállat )

Legfontosabb összetevő, hogy mennyi időt tudsz a játékra fordítani a szabadidődből.

Milyen elképzeléseid vannak a farm fejlesztéséhez?
    Milyen célokat tűztél ki, hogyan haladsz azok megvalósításával?

Használod-e a fórumon az eventcsevegő topicokat, olvasni szoktál-e ott, illetve a nemesítési kérdéseket és a fejlesztési topicot tanulmányoztad? Gyűjtöttél onnan ötleteket, azokkal mennyire tudsz foglalkozni.

Ezeket az általam felsorolt kérdéseket magadnak is válaszold meg.
    Keress olyan tapasztalatmegosztó helyeket a fórumon, ahol célirányosan lejegyzed a saját helyzetedet, megfogalmazod az oda vonatkozó kérdéseket, és kérsz tanácsot a megoldáshoz.

Hidd el, lesznek segítőid, de csak abban az esetben, ha a saját lehetőségeidet és feltételeidet is megadod a tanácsok megfogalmazásához.

Nagyon kérlek, ne nyiss a saját témádhoz új topicokat! Az szabályellenes.
    Kapcsolódj a már nyitott tematikus részlegekhez, olvass, tájékozódj, majd azután kérdezz!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.