Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hatalom25

hatalom25 Utánpótlás-írogató

Szia kedves mamarygen! Köszönöm szépen válaszod.Nos,mivel nem ismerem annyira a fórumon lévő dolgokat,mint pl. a Topic megnyitását így elnézéseteket kérem ezúton. És igen szoktam olvasni a fórumokat. Viszont amit én felvetettem kérdést a tenyésztéssel kapcsolatban arra egyik fórumom helyen sem találtam topicot. Az a gondom,hogy a példa ként a halat hozom fel: 4 halból lesz 1 bohóc hal és 2 sima,ha baby boom van. És 4 bohóc halból 2 sima és 1 repülő hal..De van mikor 2 sima és 1 farmpengő. De értékesebb halakból,mint a doktor halból mindig értéktelenebb jött ki..Véletlenül sikerült 2 csók és egy gyémánt hal..De addigra 450-500 szuper tápom elment aminek a keverési ideje 1 db-é 9 óra hossza. És nem értem a relációt.. A farmom szintje jelenleg 85-ös. A tölgy nem tudom hogyan kel megnézni... És köszönöm a segítséged. Amúgy,ha szabály elleneset tettem volna bocsánat,de az előzőleg írtak után írtam a panaszkönyvbe.

2. paragi

paragi Fórum-zöldfülű

Több ezer növényt termeltem mért nincs felröppenő?
    Legyen ellenőrizhető a felröppenő.

3. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Vége az eventnek!!!!! Csak a felröppenős eventek idején van felröppenő.

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A tenyésztésről hozott példáidat jó lenne adatokkal is megvizsgálni.
    Olyan nem lehetséges, hogy 4 azonos értékű hal(példádban doktor halnál értékesebb) behelyezése a tenyészházba a alacsonyabb színes halat eredményezzen, mint a tenyészteni bekészített!
    Ez képtelenség, ilyen nem létezik!!!
    Ezért kérem, add meg azt a tenyésztési napodat, kb-i órát, amikor ilyet észleltél.
    A farmneved és a hozzá tartozó ID-szám ismeretében ellenőrizni is tudjuk.
    Legyél szíves együttműködni, hogy lássuk, mi kerülhette el a figyelmedet, milyen tenyésztési eredményt rögzített az ellenőrző panelen a rendszer a farmodon...

A tenyésztési rúnák kiváltása a bölcs tölgyön segítenek abban, hogy a gazdaköri feladatokban is haladhass. (Írtam erről az idézett hsz-omban is)

Javaslom, böngészd át a tenyésztéssel kapcsolatos információkat az Enciklopédiából, ezen a linken ha megnyitod, minden további adat tanulmányozható, értelmezhető:(katt a zöld színű szókapcsolatra, és a böngésződben egy új lapon a farmod linkje mellett olvashatsz, értelmezheted a leírtakat!)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...elep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

5. mamarygen

Szia!

Mi a problémád?
    Milyen növényeket vetettél?
    Mely farmodon volt gondod? Név és ID-szám is kellene ahhoz, hogy válaszolni tudjunk.

Ismered a felröppenő gyűjtésének technikáját, lehetőségeit?
    Olvastad ezt a segítségként összeállított ismertetőt?
    Kattints a zöld színű feliratra, és a böngésződben egy új oldal nyílik, amiben a tartalom követhetővé válik, olvasható, értelmezhető lesz.

https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

6. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Én csak azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehetett olyan, 200 db növény megtermeléséhez lehetett kapni 4 ó vagy 5 ó és az 1500 növény termeléshez 3 órát. Képtelenség volt megcsinálni az utolsó feladatott. Hiába vettem szuper trágyát akkor sem fért bele az időbe. Ez jól ki lett találva. Csak egyszer szeretnék egy eventet befejezni ! és nem beszélve a felröppenő cserépről,olyan kevés volt,hogy csak napi három darabot tudtam keverni,hiába volt a növényem sok. Köszönöm....

7. mamarygen

Szia!
    Hirtelen két eventről is érdeklődsz.

A szigeti területen az Időutazó event időkorlátos feladatokkal volt teljesíthető.

A kiszabott időtartamokat kellett figyelni, ehhez tervezni kellett az ültetéseket.
    Az időkorlátos faladatok "természete" olyan, hogy az óra indítását akkor kell kapcsolni, ha már minden rendelkezésre álló területen beértek a növények. (répás-almás csatnival, segítve a számszerű darabszámot ... kis földterületen ültetve-1*1 terület-)
    Célszerű ilyenkor a sziget ültetvényi részén, az esőerdőben és a zuhatagok szigetén is eventes növényt termelni.

Nem kell hozzá drága szupertrágya használata sem.
    Tervszerű és szabadidőhöz tervezett ültetés és aratás módszerével a feladatok megoldhatók.
    Ehhez az eventhez is rendelkezésre állt a saját csevegő felülete, ahol szinte egyénre szabva adtak t5anácsokat a tapasztalt gazdák.
    Lehetséges, hogy nem volt időd ott olvasni???

A másik event, a Három muskétás eventje.
    Ebben az időszakban, míg az az esemény tartott, a felröppenők gyűjtése volt a legnehezebb "falat" sok gazda számára.
    Tudni kell azt, hogy milyen erőssége van az adott farmnak.
    Milyen szinten van, milyen termékeket tud alkalmazni, milyen érésidő csökkentőkkel segítheti a felröppenők érkezését. Milyen a bölcs tölgynél a Legenda fokozata, van-e nemesített növénye, stb ...
    A saját szabadidő függvényében ebben az eventben lehetett választani, milyen időtartamú eventnövényt ültessünk. Ehhez is kiszámolták, kiszámolhatók voltak a felröppenő számai.
    Tervezhetően kellett haladni, miszerint nappal a munkaidőben a hosszabb növényekkel a felröppenőt gyűjthettük, míg az otthoni játék idején az eventnövény szaporítása mehetett.
    Nem azt írom, hogy könnyen összejöhetett a felröppenő mennyiség, de rádolgozni, segíteni azok számát a farm adottságait használva eredményesen lehetett haladni.

Kérlek, szakítsd időt az aktuális csevegők olvasására, jegyzetelj, próbáld alkalmazni a leírt tanácsokat.

Több sikert kívánok a farmod számára, ha mindezeket a lépéseket megteszed, eszerint haladsz a kitűzött feladatok megoldásában!

8. hatalom25

Szia mamarygen. Nagyon szépen köszönöm a segítséged. Így már minden tiszta.

9. hatalom25

Szia mamarygen. Baby boom alkalmával végig kísérleteztem,hogy miből mi lesz.Amíg az event tartott mind végig tenyésztettem,amíg volt mit. A nevem tudjátok,az ID-t viszont a nevem után már gondolom lássátok,mint régen.Másrészről:-A rúnák még nem egészek és a bölcs még nincs annyira készen,hogy oda kitehető legyen. Jelenleg a tenyésztők versenye feladat a 10/15-nél jár.:( A kiállítás,ami a növényekhez van a 14/15-nél.A rúnák kitéve,és 410 csillag kéne még ahhoz,hogy a bölcsnél kitehető legyen mind két rúna.

10. mamarygen

Szia!

Mit kellene ellenőriznünk? Milyen időpontokat tudsz adni? Mire lennél kíváncsi?

A farmneved ezek szerint azonos a fórumneveddel.

Az ID-számot azonban meg kell adnod, anélkül nincsen ellenőrzés.

Csak konkrét kérdést, adott időpontra vonatkoztatva tudunk ellenőrizni.

11. hatalom25

Szia.Az elmúlt baby boom alkalmával volt,amit említettem.Pontos időt had ne mondjak,mivel azóta igen sok minden történt.És a hétvégi eseményeimre nem emlékszek annyira pontosan,hogy mi mikor történt pontosan.De szombat és vasárnap délutáni tenyésztés során.Nem egy tenyésztés volt.De mivel nektek is sok dolgotok van gy nem kérem,hogy foglalkozzatok vele.Hiszen egy két dolgot megválaszoltál már kedves mamarygen. És mind ezt köszönöm. ID-m nem adom ki senkinek sem a nyílt vonalakon. Ne haragudj.És valóban jól látod,hogy a fórum nevem és a farm nevem megegyezik ( hatalom25 ). Mindent köszönök!

12. mamarygen

A farmod ID-száma nem mond semmit mások számára. (a regisztrációdat lehet belőle kiszámolni csak )
    Azzal nem lehet eltulajdonítani a gazdaságodat.
    Hibás emiatt a következtetésed.

A farm tulajdonlása egy regisztrációs e-mailhez kötött, azt nem szabad kiadnod senkinek. Továbbá a belépési jelszó az, ami szintén csak egyénileg használatos, megosztani még családtaggal sem biztonságos! A linket kattintva olvashatsz néhány fontos tanácsot még!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-felhasználói-fiókok-biztonsága.6730/

Ha mégis ellenőrzést kérsz, de bizalmatlan vagy a fórummal, a moderátori tevékenységgel szemben, akkor a játék supportját kell felkeresned a farmodról az egyedi (?!) jeles gomb majd a (!) jelű kapcsoló segítségével.
    Tudnod kell azonban, hogy csak konkrét adatokkal jelzett kérést lehet vizsgálni, mert egy általánosságban észlelt adatot kihámozni a farmhoz tartozó adatlapról időigényes és emellett még további információkat is feltételezne az érintett játékostól!

Javaslom, mérlegelj ezek után, mire vagy kíváncsi, mit szeretnél megtudni konkrétan.

13. mamarygen

Sziasztok!

Történt egy jó irányú változtatás, most érkezett a központból a döntés híre:

2018. március 7. (szerda) 14:00 óráig meghosszabbították a Hátborzongató vacsoracsata eseményt!

Hirdetmény linkje:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hátborzongató-vacsoracsata.16403/#post-833766

-ágianyu33-, ALMALIBO95, Coff66 és 2 más kedveli ezt.
  14. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Köszönjük a visszajelzést a bejegyzésünkre. Remélem, hogy tényleg észreveszi valaki ott fent, hogy elkalibrálták a dolgokat. DE NAGYON!!!!

-ágianyu33- és Kukackukac kedveli ezt.
  15. ALMALIBO95

ALMALIBO95 Fórum-zöldfülű

Szia mamarygen!

Tudom, hogy nem rajtad/rajtatok múlik a végeredmény, de nagyon köszi, hogy legalább megpróbáltok segíteni!!
    Szeretlek Titeket :), mert ott vagytok a szeren!!!

mebajah és Kukackukac kedveli ezt.
  16. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Halihó! Most adtam be 24 /cca./ evezőt, és nem íródott jóvá. ID9805208. Köszönöm, ha utána tudtok nézni.

17. mamarygen

Szia!

Eddigi leadásaid az utolsó lépéshez: 494 db evező.

A teljesítés feltétele: 540 db.

Már nem sok van hátra, biztosan sikerül az eventes felhő kiváltása.

-ágianyu33- és mebajah kedveli ezt.
  18. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, nem lehet játszani!!!! egyrészt kb. 10 percenként kilép a gép a játékból, másrészt nem lehet a farmokra belépni!!! Másoknál is van ilyen???? Csináljatok valamit kérlek. köszi Jucus ID 52502380

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, engem is kidobál! :(

20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

A központ felé jeleztük a hibát, melynek javítása meg is történt.
    Köszönjük a türelmeteket és elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.