Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kísértetjárta kúriába kihelyezhető, teliholdasra és gombaerdőbe valóban nem.

Dana64, -Fülemüle-70 és Tigrislady kedveli ezt.
  2. kisangyal20

kisangyal20 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A Teliholdas játék óta folyamatosan úgy járok valamelyik területemen, hogy elültetem a növényeket, belocsolom, betrágyázom és a következő pillanatban az összes elvetett növényem eltűnik és ismét üres a földterületem. Először gondoltam, visszadobta őket a pajtába, de sajnos ott sem volt. Mint a növények, úgy az elhasznált víz is eltűnt. Most a kaktuszokkal jártam így már másodszor...Így nem érdemes az eventekkel kínlódnom! Mi a teendő?

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A hétfőn jelentkezett hiba miatt hibás sütik kerülhetek a gépedre. A problémát ezek okozhatják.
    Javaslok egy takarítást a gépeden a ccleaner programmal.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a flasPlayer sütik törlését is ajánlom.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

4. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, sajnos nem sokra mentem a házikedvenc területtel, alig van pár dolog, amit ki engedett rakni. Bezzeg a dekor-tárgyak ott csücsülnek, mert ha kiraknám, már nem lenne földem, ahol dolgozzam. igazán lehetne még egy terület, ahol csak a dekorokat lehet kirakni. Egy idő után már nincs értelme a dekoroknak hiába kapjuk nem lehet már kitenni. Pedig úgy örültem a házikedvenc területnek, azt hittem oda sokat ki tudok majd rakni. No ennyi.... szép napot Jucus

editmako kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Drága BP!

Nem véletlen a megszólítás. Drága. -.-
    Értem én, hogy manapság minden pénzbe kerül. Azt is megértem, hogy előre leszögeztétek: ebben az eventben nem úgy jönnek a felröppenők, ahogy szokott, hanem sokkal kevesebb.
    DE!
    És itt nagyon elszállt az agyam! -.->:(:eek:o_O:mad::oops::sleepy::wuerg::cry:
    Árulja már el nekem valaki, hogy a 424-es bahaszinten lévő farmon, ahol a 3 bahás termelő területre egyik nap csupa ólak (nagy érésidejűek, vegyesen sima ólak pl víziló, zsiráf, oroszlán stb, pink és sima barkácsolt műhelyek és pink ólak pl.teve és panda), most csak fák voltak szinte a vadaskertjeimet kivéve, de ott is mind 20 órás pitomba, acai pálma, kínai datolya, nektarin, mangrove, szalakka, ördögcérna, akácia, stb beszróva turbóval és növekedésserkentő fogyasztása is volt... hogy a bánatos francba lehet, hogy most 1 db lámpást kaptam, az ólakra hétvégén 1 darabot sem? :wuerg:o_O:eek:
    nem fogom megvenni a hiányzó felröpiket. Egy ekkora szinten lévő, ilyen felszereltségű farmon, ahol normális az aratás, ésszerű a gazdálkodás az idővel és a lehetőségekkel, nem lenne szabad, hogy ez ne jöjjön össze...

BP:*******

Kedves Moderátorok!

Ez nem ellenetek, és nem nektek szól. Amennyiben úgy érzitek, hogy ez az írás legyen az enyészeté, tegyétek a dolgotok. De ez most nagyon kikívánkozott belőlem. :sleepy:

jófarmerlány, Sonche és Kukackukac kedveli ezt.
  6. .earlybird.

.earlybird. Fórum-zöldfülű

Fárasztó, unalmas, sok munkával teljesíthetetlen, kiábrándító ez a játék is, ugyanúgy mint a focis event volt. Itthon vagyok, hajnaltól késő estig gyorsítóval termelek, rajtam nem múlott, de nem tudom befejezni. Szinte a kezdetektől játszok, szerettem, izgalmas, sikeres feladatok voltak, de ez a "fejlesztés" olyan irányba tart, hogy többször eszembe jutott, abbahagyom, keresek mást. ( mert vannak még hasonló játékok, ahol a szórakoztatást is fontosnak tartják) :cry:

Goldros kedveli ezt.
  7. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok:) sajnos .. nekem ki van takaritva a gépem és egyszerre ültetett növény . 8- 10 perc különbséggel, érik be. No meg azt mutatja .- hogy a vizet mindet ráraktam.... és közben nem,, lassu .. néha oda sem kaptintok és mégis más jön be? hát kemény 8 éves játék után ..... ez már nem az. A kerekkerék ajándékai meg tiszta nevetséges, felröpik uaz. hát hol éri meg ? elgondolkodtato, hogy valakinek megy a felröpi, valaki meg szenved mégsem tudja megcsinálni a feladatotÍ:( hát egyetértek sok elöttem szoloval.

8. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Sziasztok!
    Nem is tudom hol kezdjem...
    Egy olyan problémával nézek szembe, amiről még csak fogalmam sincsen, hogy hogyan tudom megoldani.
    Ma, 2018. 08. 07-én 14:11-kor, tekintettel a baby boom-ra és a szupertáp-akcióra egy XL csomag szupertápot vásároltam.
    Meg is jött a bankomtól a visszaigazoló sms, miszerint a 2.690,- Ft-ot a számlámról levonták. Csakhogy a megrendelt szupertáp mindeddig nem lett jóváírva a farmomon!
    Miután kidühöngtem magamat, írtam a Support megfelelő csoportjához, hogy nézzenek utána, hogy mi miért történik.
    Hamarosan megkaptam a válaszukat (15:40):
    Levéltitok, amit megosztasz, ez szabálytalan!
    Mivel nem hagyott nyugodni a dolog, újra írtam a fent említett csoportnak, itt már mellékelve a banki sms másolatát is!
    Meg is érkezett a válasz hamarosan (17:18)
    Ismét a levéltitok miatt töröltem a részleteket!
    Nem, nem kétszer másoltam ide a visszajelzésüket! Mindkét alkalommal ugyanazt a választ kaptam, magyarán egy rendszerüzenetet. Vagyis érdemben nem foglalkozott senki a panaszommal... ???
    Nem tudok kihez panasszal fordulni, ugyanis:
    1. A hitelkártya-szolgáltatóm, azaz a bankom nem utasított el semmiféle tranzakciót, hiszen az összeget levonta a számlámról (erről elmentettem a telefonomra a banktól kapott sms-t, amit egyébként a Supportnak el is küldtem)
    2. Eddig is ezt a kártyát használtam a fizetésekhez, eddig semmi probléma nem volt
    3. Nincs korlátozva a kártyámról felhasználható összeg
    4. Mivel eddig is erről a kártyáról vásároltam a BP-től, nem értem azt a kifogást sem, hogy "Nem használható külföldi átutaláshoz"
    A "bátraké a szerencse" elvét követve 17:34-kor újra megpróbáltam egy csomagot venni, és lám, ezúttal minden probléma nélkül sikerült is! Ezúttal nem utasított el a hitelkártya-szolgáltatóm, nem volt korlát és nem volt gond a külföldi átutalás sem!
    Most már csak az a kérdés, hogy azt az előbb említett 2.690,- Ft-ot ki fogja nekem visszaadni? Mert a bankomból elutalták! A BP-hez meg nem érkezett meg???
    Ja, majd' elfelejtettem! A két válaszlevél végén aranyos kis mondat virít:
    Ha ismét váratlan probléma merülne fel, bármikor felveheted velünk a kapcsolatot a https://ssl.bigpoint.net/paymentsupport/ címen.
    Ezek után.... Minek??? Ez a tipikus "Nesze semmi, fogd meg jól"....
    Üdvözlettel: Anita

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.8.18
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha még van türelmed és kitartásod az ügy kiderítéséhez, kérlek szépen, keresd fel a játék supportját.
    Az általános kérdések témát válaszd!

Jegyezd le a történéseket, és azt az adatot is add meg, azt a ticketszámot, amit a payment supportos bejelentésedre kaptál.

Várj a support válaszára.

Kérlek a továbbiakban arra, hogy a levelezésről a nyílt fórumon ne ossz meg semmilyen információt, semmilyen adatot!

A levéltitok megsértése sok bonyodalmat okozhat.

A játék supportjától a regisztrációs e-mailedre kapsz majd választ.

Bízom a problémád megoldásában.
    Szükséges lehet egy banki kivonat is a mai napi pénzforgalomról, a kifizetésekről. Ezt a bankodtól mielőbb szerezd majd meg.

10. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Szia!
    Köszönöm a válaszodat!
    A játék supportjához a történések beszámolóját elküldtem, még várom a válaszukat.

11. boszibanya

boszibanya Haladó

Szia mindenkinek, szép napot

elkezdtem a játékot elültettem a növényt
    4 db vízibogyót kaptam, tettem á mindenféle trágyákat és kacsa katát is
    ehhez képest a leszedés után 0 db vízibogyóm van
    újratöltöttem
    Miért is
    köszönöm a gyors választ
    ID 9143771
    boszibanya

12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Legközelebb valamelyik segítségkérő topikba írj kérlek, mert ezen a területen nincs folyamatos moderátori jelenlét.
    A learatott növényt nem lehet visszaültetni, így a vetőtáblán sem jelenik meg.
    A növényeket a pajtádban találod.
    A játék menetéről és a teendőkről az event ismertetőjében tájékozódj légy szíves!
    Itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyógynövények-rejtélye.16948/#post-898771

13. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

Tisztelt BP! ez nem panaszos levél csak nem tudom hol lehetne elmondani tíz év tapasztalatát.Kezdetben igen is lehetett élvezni a játékot mert volt benne kihívás.Mostanra ez megszűnt.Csak teljes káoszt látok az egészben mert semmit nem lehet befejezni annyira torlódnak a feladatok.Sokszor már úgy érzem ez nem is játék.Nincs meg benne az öröm mely felvidít. szeretném visszakapni legalább részben a játék örömét.Remélem nem kerül törlésre az írásom de valahol le kellett írni a véleményemet.Gondolom nem vagyok egyedül vele.Köszönöm, hogy leírhattam és remélem kicsit változik is valami a jó irányba.

_angela76_ és Kata7555 kedveli ezt.
  14. Omkara

Omkara Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ma vásároltam egy kis aranyat. Két helyről is belehet lépni az arany vásárlási ablakba. Az egyik 1790 ft-ért +21% arany, a másik -15% ft 1590 ft-ért. Mind a kettő 300 aranyat ad. Én az elsőből vettem kétszer. Mit lehet ilyen esetben tenni.
    Előre is köszönöm a választ és a segítséget.
    Csináltam képeket, de valamiért nem tudom feltölteni.

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos, nincs mit tenni.
    Ha van vásárlási akció, akkor az mindig kedvezőbb árakat jelent, mint az állandó banki oldalas kínálat!
    A Hírek menüből, illetve az eventórából lehet ezt a kedvezőbb formát elérni!
    Emiatt körültekintően kell választani, nem a megszokott utat kell járni.
    Ugyanúgy, ahogy a való életben is meggondoljuk, mit vásároljunk, itt a játékban is eszerint kell eljárnunk.

Ha segítségre van szükséged, legközelebb egy segítségkérő topikban tedd fel a kérdésedet.
    Mondjuk ezek közül válassz, itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275
    A Panaszkönyvben a moderátorok nem, vagy csak ritkán reagálnak.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Szsztok!

Nos, akkor rugaszkodjunk neki harmadszor is, bér sok értelmét nem látom. (Ennek két oka van szerintem: 1., mivel ez egy többé-kevésbé szeparált fórumrész, ezért más gazdatársak nem igazán látják a reakciómat. - Egyébként igen elmés elrendezés, más kérdés, hogy nem hasznos. 2., Eddig is megfogalmaztam kritikákat, nagyjából le voltam ejtve.) Szóval, ez az event oly mértékben tett be nálam a kaput, hogy eventezni nem fogok, és pénzt sem fogok költeni a BP-nek egy petákot sem. Mivel én nem nagyon érek rá, ezért belenyugodtam abba, hogy nem lehet mindent elvárni, és sikerrátám kisebb lesz, mint amikor még jobban ráértem. Úgy gondoltam, hogy ha nem is tudok annyi időt ráfordítani, valamennyire ki tudom pótolni pénzzel, hogy valamennyi sikert így is elérjek. Ennek fényében állítottam fel az elérendő célokat is, de ezek egyre elérhetetlenebbek lettek. Ebben a legutóbbi eventben is a célom a második felhősor volt, nem céloztam meg a számomra lehetetlen harmadikat, így is jelentős anyagi ráfordítást tettem a semmiért. Mert a drága programozók miatt, akik juszt sem tették lehetővé, hogy megfelelő mennyiséget kapjak a vetőmagból, sajnos kudarcba fulladt. Mondhatnánk, menj ki a piacra, de ez álságos lenne. A piacon csak elvétve lehetett fellelni terméket, és rá kellett csapni. Bocs, de nekem erre nincs időm, hogy órákat üljek a gép előtt, mit macska az egérlyuk előtt. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem éppen elég dolgom van a való világban, mint sokunknak. Ugye a többségünk nem mazochista, nem frusztrálódni jár ide, de ezt már elmondtam többször, más fórumokon is. Fölöslegesen. Nagyjából akkor már csak annyi a kérdésem, hogy minek is járjak ide? Sikertelennek lenni, és még fizetni is érte? Ennyire nem ment el a szép eszem. Egyszerűen úgy érzem, hogy itt nem vagyok fontos, nem vagyok megbecsült, pedig ide járok a kezdetektől. A kezdetek kezdetén remek kikapcsolódást nyújtott ez a játék, okos volt, és kreatív, mára nagyjából mindenen az árcédula lóg. Mára nem a béke szigete, hanem egy újabb stresszforrás ez a játék. Nem tudom, hogy hajlandóak vagytok-e ezt komolyan átgondolni, vagy egy tollvonással ezt is kihúzni, és nem törődni vele, eddig ez történt, sajnos. De ez így nem kooperáció. Márpedig egyenlő felek vagyunk, vagy tévedek?

Kata7555, kicsikécske70, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Bizonyára olvastad a csevegőt és azt, hogy bizony sokaknak sikerült az eventet teljesíteniük.
    Érdemes a taktikai tanácsokat elolvasni és megfogadni, mert ez alapja lehet egy event sikeres teljesítésének.
    Pénz nélkül, a javasolt taktikával kényelmesen meg lehetett csinálni ezt az eventet.
    Sokan csak eladni jártak a piacra, mert a tanácsokat megfogadva sikerült túltermelniük az eventnövényeket.
    Bizonyára Neked is sikerülhet (sikerülhetett volna), ha mindent megteszel a cél érdekében.
    Gondolok itt arra, hogy a kupákat maximumra fejleszted, az eventkezdésre úgy rendezed be a farmot, hogy a lehető legtöbb felröppenőt tudd begyűjteni, Pannikat szerzel cserenapokon, stb...
    Érdemes mérlegelned, hogy mit tudsz, vagy akarsz megtenni a cél érdekében és az elvárásaidat is ehhez kell igazítanod.

-ágianyu33- és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Kedves Wellwisher, nyilván más fogalmaink vannak a kényelmesről. Mindent megtettem, ami tőlem telik, ne húzd az én kontómra. kupáim maximumon. Úgy rendeztem. Öreg motoros vagy, ha nem tűnt volna fel. Van Pannim. Ki is van rakva. Valami még? Ja, csevegőt nem olvastam. Mondtam: nincs időm. A való világ valódi problémáival foglalkozom, ide kikapcsolódni jártam. Ja, és mérlegeltem. Ezért nem volt cél mind a három felhő. Mint írtam. (Mintha nem írtam volna.) A programozókat sajnos nem sikerült kiküszöbölnöm. De ha legközelebb inkább eljössz hozzám bútorokat pakolni, szekrényeket tologatni, hidd el, hogy kész örömmel fogok a piac előtt ücsörögni. Most pedig megyek játszani a gyerekkel. neked meg jó farmozást.

19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Az írásaidból azt olvasom, hogy neked a való világban vannak olyan elfoglaltságaid, amik nyomasztanak. Szívből sajnálom. :(
    Tudom mi ez, mesélni én is tudnék.:oops:
    Úgy köszöntél el a második írásodban, hogy mész a gyerekeiddel játszani. Nagyon jól teszed. Ők majd feltöltik a lemerül akkumulátoraidat. :inlove:
    Sajnálom, hogy Wellwisher kollégám tanácsa, biztatása pont az ellenkező hangulatot váltotta ki belőled, mint amit ő szeretett volna. Ismerem őt és én látom a szavai mögött azt a mosolyt, amivel írt neked. :)
    Sajnos te más "szemüveggel" olvastad. Olyannal, amit belepett a gondjaid pora. :(

Lehet, hogy régi játékos vagy és biztos vagyok benne, ha most nem lenne ennyi teher a válladon, ezt az eventet könnyedén meg tudtad volna oldani.
    Ne fogd semmilyen programozóra a sikertelenséget, mert ezt az eventet meg lehetett csinálni. Semmi szükség nem volt arra, hogy valaki a gépnél üljön. Sőt!
    Az, hogy neked nincs időd csevegőt olvasni, szintén nem a kollégám hibája. És nem is a te hibád. Egyszerűen így hozta az élet most.

Kicsit utalva arra, hogy olyan sokan visszasírják a régi játékot, mert az milyen jó volt. Akkor lehet, hogy jó volt, de ugye, hogy milyen unalmas lenne az most? Vannak gyermekeid. Látod, hogy minden életkornak megvan a maga szépsége, az anyák számára a maga kihívása. xD
    Azt is tudod, hogy akkor nagy baj van, ha egy gyerek az idő előre haladtával nem fejlődik, nem tud többet, nem halad előre értelemben, érzelemben.
    Tudom, kicsit sántít a hasonlat, de ha a játék ugyanolyan "óvodás" szintű lenne, mint ahogy kezdődött már réges-régen itt hagytad volna.
    Tudod mit? Tényleg feledkezz bele a gyerkőceiddel való játékba. És akkor gyere ide újra, amikor már mosolyogva tudsz leülni a gép elé. Szívből kívánom, hogy ahogy Wellwisher szavai, úgy az enyémek is jókor és "jó helyen" találjanak meg téged!

20. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Szia! Úgy érzem, hogy ez választ kíván. Rövidet, mert az élet ilyen. Feltöltődés? Igen. Ide jártam ilyen célból. mert a Picurom gyönyörű, és ajándék vele minden perc, de akinek csak egyszer is volt egy ilyen kicsije, az bizony tudja, hogy mennyire fárasztó. (És azt is, hogy el nem cserélném semmiért) Engem egyszerűen neveltek, aminek lényege, hogy a befektetés meghozza eredményét. Milyen eredményt is kaptam? Tudod az a nagyon nem szép ebben az ügyben, hogy egyfolytában be akarjátok nekem bizonyítani, hogy csak és csupán rajtam múlt az egész, pedig ez nem igaz. Kölcsönhatásban élünk még ebben a játékban is. Akkor kérlek világosíts meg: kinek köszönhetem, hogy olyan mennyiségben és elosztásban kaptam a magokat, amilyenben. talán magamnak? Hát én írtam a programot? (EZ igen rossz vicc lenne.... :D) Meg lehetett csinálni? Persze. Több idővel, energiával. Pont ezért nem voltam maximalista. Mert nem vagyok ostoba, a kevésre nem várok mindent.Lehet, hogy unalmas lenne az a régi játék, nem tudhatom. De nem lehetne valami egyensúlyt találni? Hogy az olyan régi kuncsaftok se keressenek mást, mint én, hogy teljesíthetőbb legyen, élvezhetőbb. Szerinted mi örömem egy olyan játékban, ahol az utolsó hat eventből egy volt sikeres? Köszönöm a kedves szavaidat, de ez a lényegen sajnos nem változtat. És ha nekem szemüveget kell cserélnem, akkor talán egy pillanatra ti is feltehetnétek az enyémet. És akkor középen találkozhatunk.

Kata7555, Leho69 és Julcsi-néni kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.