Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Gyógynövények rejtélye... Régen írtam már ide, de ennél a szerencsefaktoros eventnél, ismét betévedtem, lehet szépíteni, de ez megint egy unfair eventre sikeredett.
    3 területen ment ez az event, 2x2-őn ültettem kihasználva az event adta bónuszokat(pár darab ment 1x1-be, mert szerettem volna a bónuszt teljes mértékben kihasználni)75 minijátékot játszottam le (ez egy körülbelüli szám, de annyi szerintem volt), és a vízibogyót olyan szinten nem adta, hogy az utolsó napon még jócskán mínuszos voltam belőle, a piac majdhogynem esélytelennek tűnt. Összeszedtem egy tekerésre valót, lejátszottam a minijátékot, 6 ládát kaptam, és vártam a csodát, ami persze nem jött, a ládából egyetlenegy darab vízibogyó terméshez való mag sem jött. Vissza a piac, és itt jönnek az érdekes dolgok, amit szeretnék megosztani veletek, ebből talán mindenki le tudja vonni a megfelelő konzekvenciát, völgyi rózsa és szúrós gomba 1700-1800 csp körül mozgott, addig a vízibogyó 770 csp-ért ment.
    Hálás nagy köszönet Mya100 gazdának, aki az utolsó percekben is velem volt és segített, hogy a piacról összetudjam kaparni valahogy a hiányzó vízibogyó mennyiséget, nélküle nem lett volna meg ez az event, vagy, ha igen, az 55 FA-ba fájt volna.
    Csevegőt felületesen olvasom, leginkább azóta, hogy egyik társunk lehülyézett engem illetve egy másik társamat, de semmi nem történt moderátori részről, illetve arra nekem nincs időm, hogy panaszáradatok/folyamatosan ismétlődő kérdések között mazsolázgassak bármi érdemi információért, néha belelapozgatok mégis ki hol tart, most láttam, hogy azért jó páran az event vége előtt végeztek, aminek nagyon örülök, mert kárörvendő az sosem voltam, de bosszantó, hogy vért kell izzadnom/izzadnunk, többet kell dolgoznom/dolgoznunk valamiért, mint másnak, a feltételeknek egyformának kellene lennie. A piac nagyon szépen megmutatta, hogy nem volt az.
    Köszönöm.

_angela76_ kedveli ezt.
  2. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

Tisztelt BP ismét itt írom le a véleményem mert máshol nem találtam neki helyet.Oly mértékű lett az állatokból való leadás mértéke, hogy ez már riasztó Hely az nem nő vagy termelünk vagy állatokat nevelünk a kettő együtt nem igen megy.Tényleg meg akarják velünk utáltatni a játékot? Merem remélni ez nem így van Kicsit visszább kéne fogni a lovakat mert ez az eszeveszett vágta előbb utóbb bukást jelent.További szép napot és kicsi elmélkedést az észrevételeink felett

Kata7555 és Varázslat6869 kedveli ezt.
  3. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nem tudom miért kell ennyi mindennel egyszerre megtömni a játékot.Lassú, gyakran csak pörögnek a virágok, ledermed. Majd minden alkalommal így van, ha egyszerre sok a feladat. Már okulhattak volna belőle. Állandóan ki- be lépek, ha éppen nem áll le magától. Erre nincs semmi megoldas?

Utoljára szerkesztett: 15.8.18
  4. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Teljesen egyetértek Veled. A piac zéró, másnál sem volt jobb a helyzet. Kikapcsolódni jön az ember, nem stresszelni. Az utolsó 10 percben tudtam befejezni. Biztos vannak,akik a második napon kész voltak, hát ők az eminensek.

5. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Szeretem ezt a játékot, és költök is rá elég sokat, de...
    a BP a programozás során elfelejti, hogy legtöbben dolgozó emberek a játékosai, akiknek elég korlátozott a szabadideje... ezek az ömlesztett normál pörgetések a városban, és ládabontogatások a raktárban órákat vesznek el az életünkből. Amíg néhány volt örömmel tettük, de mióta dömping van belőlük, elvesztették a varázsukat. Már NEM ÖRÖM, hanem bosszúság, nyűg. Nem mondom, hogy kimondottan ezek miatt hagyják el legtöbben a játékot, de abban biztos vagyok, hogy a távozás okaihoz ez is hozzáad jónéhány lapáttal.

Valamit sürgősen ki kellene találni a tömeges forgatásra, nyitásra...

Kata7555 kedveli ezt.
  6. Kamilla1012

Kamilla1012 Járnitanuló

Sziasztok! Panaszt szeretnék tenni, azért, mert cseréltem egy Frangipánifa XXL-es fát egy Mézgafa XXL-re és nem találom a menüben, a bevétel-elküldöttben szerepel. Szíveskedjetek utána nézni hova lett!! Előre is köszönöm! ID7960925

Bocsi,téves riasztás, már megtaláltam!! :)

Utoljára szerkesztett: 17.8.18
  7. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok!
    Ha jól látom, party-pörgetés akció van. És mi van a party keréken???? - töklekvárt már sikerült is kipörgetni!:mad: Komolyan mondom, én szégyellem magam! :oops:Milyen jó, hogy nem vettem egy zsák party-pörgetést, "csak" a simán meglévő pörgetéseim voltak. Sajnálom azokat, akik egy rakás pénzt költenek a party kerékre. o_O

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Akció van.
    Nem értem a problémádat.
    Nem minden esetben kerül be új tárgy a megszerezhetők közé.
    A most akciósan vásárolt pörgetéseket meg lehet tartani egy későbbi alkalomra is. Nem előírás hogy azonnal el kell használni.

ideals2011 és genka53 kedveli ezt.
  9. kicsikécske70

kicsikécske70 Járnitanuló

Tisztelt Adminok, jatekfejlesztok! Ez a gyogynovenyes event megint jora sikerult, bar latom, h voltak nem kevesen akik sikeresen befejeztek, uh nem is szolnek egy szot sem, mert ezek szerint csak en vagyok olyan szerencsetlen szerveren, h a felroppenok ismet csak nekem nem akartak gyulni. Nekem elfogyott a turelmem megmondom oszinten, mert nem eleg, h megint a felroppenokkel szivattatok totalba, a meg kinkeservesen osszeszedett hebe-hoba felroppenokbol gyartott malomtermek beadasa utan se volt sikerelmenyem, mert a kincshez vezeto ut, rendszeresen a jatekmezo masik oldalan volt, uh atlagosan 2-4 bizb*t kaptam! Csak gratulalni tudok tenyleg, h most mar nincs event, amit be lehetne fejezni agyverzes, illetve kosarak vasarlasa nelkul! Ezt az eventet se fejeztem be es en kerek elnezest, h nem tudtam a nap 24 orajaban a gep elott ulni es az esetlegesen hianyzo mennyiseget a nagykepuen beharangozott piacrol beszerezni! Valoszinu, h a “kenyelmesen befejezheto” fogalom is mast takar nekem, mint az event kiotloinek! De ennel az eventnel mar csak a most futo tenyesztos event a durvabb! Az csak egy dolog, h alapallatokat es tenyesztett verzioikat kell beadni, de mint tudjuk, az alapallatok tenyesztesei is alapok, marmint pajtaertekben es igy mar azert pl 180e CSP ertekben bedobalni allatot a feladatba ugy, h a piaci ertekuk ilyenkor minimum a tizszeresere, v megtobbszorosere no, hat koszonom szepen! Utana pedig vedekezni, h a leirasban benne van, “a feladat a pajtakeszletet igenybe veszi”, szoval akinek nincs pajtakeszlete az neki se fusson felfogasban elokesziteni egy eventet, tobb mint felhaborito! Persze lehet mondani, h ott a baby boom is, de koszonom szepen az mar egy masik dimenzioban mozog es mgmondom oszinten h annyit er mint halottnak a csok! Az idejet nm tudom megmondani, h mikor kaptam “veletlenszeruen” 7-es v annal magasabb tenyesztest, annak ellenere, h meg mindig naivan megveszem az XL csomagt es varom az arany galambokat! Az meg mar kulon verlazito, h a csomag 2690 forintba kerul, de £13,49, ami a mai napon ervenyes MNB arfolyamon valtott 361 forinttal beszrozva, 4869 forint!!!!

zigus46 kedveli ezt.
  10. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

Tisztelt BP részemről mindkét event csalódás de gondolm nem vagyok egyedül a véleményemmel.Azt hiszem egyhamar semilyen eventes feladatot nem kezdek el mert ennek már nincs öröme .

zigus46 kedveli ezt.
  11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Kedves Moderátorok szólhatnátok a Bignek, hogy el vannak tévedve. Minek szórják a napi ajándék ablakból havonta 1 kitehetőt amelynek Tp értéke most is 1750 Tp (1x2)?! Minek már egyre több dekor a váza alá?! Esetleg 50-es szinten elfogadható, de 100-on felül senki nem rakja már ki mert hótt gyenge! Ez bezony jócskán kicsinyesség meg oda nem figyelés.

Köszönöm, lukimi.

Utoljára szerkesztett: 21.8.18
    monster_02, zigus46, Ninett79 és 2 más kedveli ezt.
  12. evatx

evatx Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Le kell írnom, mert lassan felrobbanok a tehetetlenségtől. Megrendeltem a malmot visa kártyával. A rendelésről az igazolást meg is kaptam, majd egy dörgedelmes fenyegető üzenetet is, hogy azonnal fizessem ki, mert a kártyáról nem tudták levonni az összeget. Gyorsan felhívtam a bankot, hogy mi a gond a kártyával. Megnyugtattak, hogy semmi, hitelkeret engedné a levonást, de a bigpoint elküldte a foglalást, majd vissza is vonta. Nem a bank utasította el, nem én vontam vissza, hanem a bigpoint. Azóta levelezek a supportal, ahol volt már Tamás, Zsolt, Zoltán a kapcsolattartó. Kapom a nesze semmi fogd meg jól válaszokat. Már kioktattak a kártya használatáról, a paypal-ról. És ekkor jöttem rá, hogy ezek az emberek nem értenek a dolgokhoz. Paypal-hoz nem csak hitelkártya rendelhető, hanem sima bankkártya is. Szerintem el sem olvassák amit írok, csak kapok egy semleges választ és a felszólítást, hogy fizessek. Közben hitelkártyával már nem tudok fizetni, mert nem engedi a rendszer, átutalás több nap. A hiba nem nálam van, volt. Mi lenne, ha ezt elismernék, elnézést kérnének a kellemetlenségért és hagynának fizetni a kártyámmal. Én itt egy játékos vagyok és közben egy vevő is. A vevővel udvariasan szokás bánni, kivizsgálni, talán igaza van. Mi értelme a supportnak, ha nem segítik a játékosokat?

monster_02, zigus46, Matold és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A megrendelési problémák kezelése a supporton történik, nem a fórum hatásköre.
    Az ok egyszerű: a fórum moderátorok számára nem állnak rendelkezésre az ügy vizsgálatához szükséges eszközök illetve jogosultságok.

Nem kioktattak, hanem tájékoztattak - a kettő nem ugyan az.
    Mivel a megfelelő információ hiányában tájékozatlan vagy, azt hiszed a másik fél téved, nem ért a dolgokhoz. A tényállás azonban az, hogy nem ismered a rendszer működését, ezért jutottál téves következtetésre.
    A bankolási rendszerben a "hitelkártya" szó használata sajnos nem fedi teljes mértékben a valóságot. Régen valóban csak a hitelkártyák voltak internetes vásárlásra használhatóak, a debit kártyákról nem volt ez elmondható. Akkoriban az egyszerűség kedvéért az internetes vásárlásra alkalmas kártyákat a félreértés elkerülése érdekében hitelkártyával azonosították.
    Amikor valamilyen oknál fogva a hitelkártyás fizetési mód letiltásra kerül a bankolási felületen, ez együtt jár mindenfajta bankkártya használatának felfüggesztésével is. Tehát mindegy, hogy éppen milyen kártya van hozzárendelve egy Pay-pal fiókhoz, azzal sem lehetséges a fizetés.

Biztos lehetsz benne, hogy minden válaszodat elolvasták.

Amit javasolni tudok: a saját bankoddal kellene felvenni a kapcsolatot, és rákérdezni arra, milyen akadálya lehet az ő részükről annak, hogy te x helyen vásárolni tudjál a kártyáddal, mi lehet a sikertelen tranzakció hátterében.
    Az, hogy a Bigpoint miért nem tudta lehívni az összeget, a support közölte veled levélben.

Ilyen esetekben a kártyás fizetési lehetőség mindaddig nem aktív, ameddig a korábbi tartozás nem kerül kiegyenlítésre. Ennek oka igen egyszerű: ne tudjon a játékos további tartozást felhalmozni se szándékosan, se véletlenül - ugyanis mindez többlet költséggel járhatna számára.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia Imi!

Amit írsz valóban igaz. Gyűjtögesd azokat a kitehetőket, mert már jött hozzájuk felhősor és még várhatóan fog is jönni. Nagy bajban voltak azok a gazdák, akik véletlenül elcserélték őket, vagy valamelyik nem volt meg.
    Csak ennyi értelmük van a havi kitehetőknek, semmi más. Nálam sem fér ki egyik sem a placcra, annyira gyengék. Csak gyűjtsed őket szépen, lehet még funkciójuk. Persze, ettől még adhatnának ütősebb bónuszokat. :)

Gio, HéricsBáró és lukimi kedveli ezt.
  15. gyarmatieva

gyarmatieva Fórum-zöldfülű

Nem megoldást kerestem itt, csak gondoltam, ha ez panaszkönyv, hát itt panaszkodok kicsit :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.8.18
    zigus46 és Matold kedveli ezt.
  16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Panaszkodni lehet, de én azt hitem, a megoldást keresed. Elnézést kérek, amiért félreértettelek.

A téma a fórumon továbbra is OFF, mivel ez az ügy a support hatáskörébe tartozik.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Engem a gutaütés kerülget, a szó legszorosabb értelmében!>:(
    90 pörgetésből kapok 30 pörgetésen át mangrovét meg gyógyelixírt roskadásig??? Miért nem lehet megérteni, hogy ami aratásból jön, azokat a dolgokat vegyék már le végre a kerékről!! Vagy helyette írja oda, hogy bocsi, nem nyertél... - vagy valami hasonlót - de ez a cukor, só, mangorve, gyógyelixír, almalekvár, töklekvár meg hasonlók, kicsit kiborítók és megalázóak! Inkább ne adjon semmit, mint a "szemetet". Ami tárgyat vagy hozzávalót kapunk aratásból, azt nem kell a kerékre tenni, tegyen valóban nyerő dolgokat! Húúú, de pipa vagyok!!! >:(>:(>:(

Alexandra0727, zigus46, Dana64 és 2 más kedveli ezt.
  18. gere43

gere43 Fórum-zöldfülű

Helló!
    Olyan felháborító anomáliákat szül ez a "dinamikus piac" nevű manipulatív disznóság, hogy az ember csak ámul! A "fecskefarkú lepke" 1.200000 csp, és a nála két fokozattal fejlettebb "gót pillangót" mindössze 800.000 csp-ért lehet(ne) csak kitenni! Ugyan ki az az őrült, aki ennyiért kiteszi?! (Ne gyertek most azzal, hogy mennyi volt száz évvel ezelőtt, mert az ilyen különbségek egyszerűen felháborítóak!) Ideje lenne végre megszüntetni ezt az ostoba piaci manipulációt, de legalább annyival korrigálni, hogy egy fejlettebb tenyésztés ne lehessen olcsóbb - pláne ennyivel!!! - az alatta levőnél! Ez ugyanis minden - hangsúlyozom: MINDEN!!! - piaci logikának ellent mond!

zigus46, monster_02 és Dana64 kedveli ezt.
  19. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Milyen érdekes ezért nem lehetett továbbpörgetni a madárijesztőket és a kastélyokat pedig sokunknak a felhőről csak 1 db hiányzik , vagy a másik farmján van belőle több is csak nem küldhető és nem cserélhető ----- MOST VEDD MEG DRÁGA aranyért , mozi nincs ÉS IGY arany SINCS DE VEDD MEG MERT AZ ÜZLET ÍGY KÍVÁNJA --- MOST MÁR EZ A JÁTÉK pénz pénz pénz ERRŐL SZÓL VALAMIKOR NEM ÍGY KEZDTÜK AZ ELEJÉN

zigus46, monster_02, Dana64 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. A nem tetszésemet szeretném megosztani veletek. Túlzásnak tartom, hogy a kőmadár világítótorony ára 79 FA. Nem lehet cserélni, ajándékba küldeni, de meg lehet venni jó sok FA-ért. Ez nem pénzéhesség a játék készítőitől?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.