Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Mi a fórumon válaszolunk. Csak itt tehetjük, ehhez nem kell az e-mail címed.

Ha a játék supportját keresed fel, írsz számukra, akkor kell az érvényes, regisztrációs e-mail címed.

Mivel nem tudsz a játékba belépni, így a bejelentkezési oldal legörgetett legalsó sorában találsz support linket.

Használhatod azt a kapcsolatfelvételi lehetőséget.

Vagy ezt a linket:
    support
    https://www.farmerama.com/?action=externalSupport

Simi1909 és mebajah kedveli ezt.
  2. Simi1909

Simi1909 Járnitanuló

Köszönöm szépen ,elküldtem a supportnak

3. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Sziasztok! Egy javaslattal jövök, ha érdemesnek találjátok, kérlek továbbítsátok az illetékesek felé. Mindig, ha meghatározott értéket kell bedobni valahová, általában úgy adják meg a határokat, hogy többet kelljen beadni. Szóval a javaslatom az lenne, hogy a fejlesztők mutassák be egy példával, hogyan kell PONTOSAN annyit bedobni, amit a feladat kér. Ők valószínűleg tudnak olyat, amit mi nem. A mostani gőzös csak egy példa erre, mert ugye 6-os értéke egy ólnak sincs. De ha ez a feladat, akkor valahogy meg lehet csinálni nemde? Mutassák meg, hogy hogyan. A legfájóbb ugye a tenyészállatok beadása, annál van a legnagyobb eltérés.

4. Forradalom

Forradalom Aktív író

Valamikor délután elindítottam az ólgőzöst, két angora simogatót tettem fel. Aztán kikapcsoltam a gépet. Később beléptem a játékba, de a raktárban nem volt új titkos ól. Sem a bahamákon, sem a rendes farmon. Dekor elemek között is kerestem, de semmi. A vonat elindult, mert a VÁLTÁS gombra kattintottam.

ID: 48140606
    Forradalom

5. apucix

apucix Fórum-zöldfülű

Sziasztok nekem az a gondom lenne az ólválogatás elvette a 15 FA-mat de halvány maradt a kép és nem adott semmit:( Ha valaki tud valamit leírhatná nekem előre is köszi .

6. .apa64.

.apa64. Aktív író

Sziasztok!
    Az ólgőzössel vannak észrevételem!
    Tudom jól, hogy nem minden Titokzatos rakomány ad új ólat mint most a Póni medence de az már egy kicsit sok ha a be adott több mint 200 rakományból 1 darab új ólat kapok!
    Kb-ül 400 aranyat használtam el a gyorsításokra értelmetlenül!
    Teljesen pénzlehúzásnak érzem már az egészet sajnos!
    2011 óta játszom és elég sok pénzt költöttem rá és nem szeretném abba hagyni!

7. Szama

Szama Fórum veteránja

Akkor áldom az eget, hogy nem invesztáltam be még több FA-ba. Eddig úgy 40 vonatot küldtem el, ebből jó párat gyorsítottam FA-val, egy új ólat sem kaptam.. Érdekes, hogy megint vannak olyan "szerencsések", akik 110 vonatból kapásból 7 új ólat is kapnak, míg másoknak 40-ből egyet sem ad, neked pedig 200-ból csak egyet. Szánalmas lett ez a játék. Az egyes farmok között olyan óriási különbségek vannak most már, hogy hiába áldozol rá pénzt, akkor is lemaradsz/lemaradhatsz másoktól.
    Nem tudom hogy a BP mit szeretne elérni ezzel a hozzáállással, de ha azt, hogy minél kevesebb játékosa legyen, és minél kevesebb bevétel, akkor jó az irány.

Szeretném megkérni a modikat, hogy jó lenne, ha ezek az észrevételek, és a farmok közötti óriási különbségek eljutnának a fejlesztői csapathoz!
    Köszönöm!

Puszpang és .apa64. kedveli ezt.
  8. sűrűhajú

sűrűhajú Fórum-zöldfülű

Szia nem tudok leadni semmit az eventben.

9. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Nem értem ez mire való. A jelenlegi játékban sehol se adja igazán a hangszóró felröppenőt, ezért 6 területen, Sima farm 3 terület, Bahama 3 területen 18 órás fák vannak emiatt, és nincs kész az event.
    Erre indul egy másik ugyanott? Miért szükséges ezt így?
    Ez 24 órás monitor előtti ülést kiván, amellett hogy más is van ezen kívül.

zigus, Anyóca61, dalmata10 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Még be sem lehet befejezni az adott eventetés már is itt Következö Nagyon gyatrrán potyod a hangszórö Nem mai játékos vagyok de egyre többször nem tudom megcsinálni az eventet pedig egész nap itthon vagyok mivel nyugdíjas vagyok Ilyenkor teljesen elmegy a játéktól a kedvem Szóval egy szó mint száz gatrán jönnek egyes felröpik

zigus, Anyóca61, dalmata10 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. patsirta

patsirta Utánpótlás-írogató

Sziasztok sajnos én is a hangszóró felröppenőre várok de alig dob fel és már ma kezdett a Bahama területen holnap meg a fő farmon
    valahogy túl buzgók voltak akik így számoltak az idővel Szép napot

zigus, Anyóca61 és gabibenk kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha segítséget kérsz, a megfelelő topicok közül válassz, kérlek!
    help.png

Pontos leírásra is szükség van, mely felületen van gondod. Ha tudsz, hozz képet róla.

Szükséges még a farmnév és az ID-szám, hogy a gondot elemezni lehessen, hol akadtál el, stb.

13. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Sokat gondolkoztam azon, hogy leírjam-e mind azt ami Kb.. egy éve foglalkoztat és egyre jobban elviselhetetlené válik számomra ez a játék. Volt egy olyan szavazás ahol szavazni lehetett rá, hogy hány eventet szeretnénk havonta. Tudomásom szerint 2 eventre szavaztunk legtöbben magyar játékosok. Sajnos a játék készítői figyelembe sem vették a szavazatunkat, sőt... , egyre több event van és már azt sem veszik figyelembe, hogy nem csak olyanok játszanak akik nem dolgoznak, esetleg nyugdíjasok tehát egész nap ráérnek játszani. Még egyik event be sem fejeződik már jön a másik.
    A felröppenőkről pedig végképp megvan a saját véleményem. Annyira látszik, hogy csak a pénz dominál. Persze nincs olyan rakott szekér amire nem fér több. Tudom, vannak olyan játékosok akiknek ez így jó, de azt is tudom, hogy egyre kevesebben játszanak max 90 szint fölött.
    Sokan abba hagyják pontosan azért mert nincs rá pénzük, sem idejük az egyre elviselhetetlenebb játékra. Én is egyre többet gondolok rá, hogy abba hagyom az egészet. Nekem ne mondja senki azt, hogy lehet pénz nélkül is játszani, és nem fog a fejemhez senki fegyvert azért, hogy kötelező minden eventet megcsinálni.
    Vannak olyan játékosok akik egész életükben a maximumot szeretik kihozni maguk teljesítéséből és ezért ha nem sikerül befejezni, elvégezni egy -egy feladatot egyre rosszabbul érzik magukat (magamat).
    Nagyon jó lenne ha ezt tudomásul vennék a játék készítői is. A 100. szint befejezése után nagyon sokan (közöttük én is) azért nem hagyják, hagyjuk abba mert nagyon sok pénzt áldoztak már a játékra, és sajnálják (sajnálom) abba hagyni, veszendőbe hagyni a több mint 7 az az hét évet amit ezzel a játékkal töltöttem, de úgy érzem egyre inkább, hogy elfog jönni ez is hamarosan ha a tempón nem változtatnak a készítők. Kevesebb eventet és több felröppenőt szeretnék a továbbiakban. Lassan megüresedik a pajtám, nincs idő és hely az újra termeléshez. A piacon is egyre kevesebb terményt, terméket, fatermést és állatot, tápot stb lehet vásárolni.
    Arra kérek mindenkit aki ebben illetékes, hogy juttassa el kérésemet, kérésünket a játék illetékeseihez azért, hogy továbbra is örömmel kezdjünk (kezdjek) hozzá egy-egy feladat elvégzéséhez.
    Tudom, hogy mind azok a segítők, moderátorok akik szabad idejüket feláldozva, nem sajnálva segítenek a játék eligazodásában elismerést érdemelnek, melyet nem tudok eléggé megköszönni, nem rajtuk múlik mind az amit leírtam. Kérem továbbítani levelemet, remélve a mihamarabbi változásban.

Köszönöm!! Köszönöm a Moderátoroknak és mind azoknak akik elolvassák és egyet értenek az általam leírtakkal.
    További szép napokat és jó, jobb játékot kívánok mindenkinek.
    Üdvözlettel: dalmata10

Utoljára szerkesztett: 1.10.18
    Minimaci, Nofret72, Zsu065 és 13 más kedveli ezt.
  14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Mire a válaszomat megírtam a fórum le lett zárva, de ez kikívánkozik belőlem és itt is nagyon jó helye van, ezért áthozom ide!
    "

Teljes mértékben igazad van!
    Ez a rengeteg hiba nagyon zavaró. Nagyon sokan nem tudunk itt ülni a gép előtt egész nap, de jól megtervezett menetrenddel (ami azért szintén vesz igénybe időt) kevés idővel és kevés anyagi ráfordítással szuperül "lehetne" játszani.
    Azt is megértem, hogy előfordul a hiba, de itt már olyan rendszeressé vált, hogy már nem kezdek el eventet soha a kiírt időpontban, csak fél órával később, ha már olvasom, hogy jól működik. Sajnos már ez sem elég. És ez a BP-t minősíti. Ezek szerint őket nem zavarja, hogy az összezsúfolt eventek miatt folyton probléma adódik! Nem zavarja őket, hogy ez nem jó sem a fizető, sem az ingyen játszó játékosoknak és ez előbb-utóbb a BP-nek sem lesz jó!

Mire a válaszomat megírtam a fórum le lett zárva, de ez kikívánkozik belőlem és itt is nagyon jó helye van, ezért áthozom ide!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.10.18
    dalmata10 és Kukackukac kedveli ezt.
  16. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sajnálatos ami veled történt...
    Szerinted a BP-t érdekli az elégedetlen,sőt bármilyen játékos??hmmm?csak a lóvé érdekli
    hiszen ha megfigyeled bármilyen event legyen FA-ért mindig lehet venni felröpit és kosarak is mindig vannak

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.10.18
    dalmata10, zigus, Anyóca61 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Kedves BP!
    Ismét írnom kell Nektek, mert vannak dolgok, amiket nem értek....
    Ma " A német egység napja" van. Odaát munkaszüneti nap, a teljes tartományban, ami nem kicsi. Gondoltátok, mulassanak a hazaiak, bedobjuk kedélyjavítónak a Királynőt a kincseivel. Mi ez, ha nem kivételezés? :wuerg:A magyar dolgozó játékos miért nem érdemel meg egy ilyen akciót? :sleepy:Vagy terveztétek 2018.10.23-ra is? Mi akkor nem dolgozunk!:D Szeretnénk mi is mulatozni;).
    De szívesen ünnepelünk Lengyel Barátainkkal is november 11-én!:inlove:Miért van az, hogy a TOP-ot csak olyan nyerheti meg, akit a német barátaink elfogadnak? Rendezzetek nekik külön egy TOP-ot a többiekével egy időben. Mi szívesen osztozunk a többi nemzettel!!! Csak ne taszítsátok le mindig, a nem a TI nemzetetekhez tartozókat! Régen ez a játék politika mentes volt. Az új vezetés, azaz Ti hoztátok el ezeket a békétlen időket.
    Volt már olyan event, ami összeomlott, elnapoltátok. Vártunk mindannyian, az összes nemzet.
    Minek kellett a cserenap? Majdnem minden cserélhető:D Hirtelen hova tűnt a nagy szigor?
    Mikor lesz ez a játék ismét nemzetközi és nem csak német?:music:
    Miért nem csináltatok egy Német eventet, hogy együtt ünnepeljünk?;) Régen megünnepeltük egymást!:inlove: Alig vártuk ezeket az eventeket!:p Ezekbe is tudtok pénzes elemeket tenni!:D Itt is lehetett volna 3 féle kosár xD! Szerintem a nagy lehúzást cifrázni lehetne, okosabbnál okosabb elemekkel! Itt vagyunk Mi is, vesszük és esszük a maszlagot:wuerg:xD;)
    A kompenzáció.... igen várjuk, de a csalódottság nem múlik.... Nem az a baj, hogy az event összeomlott, hanem az, hogy a javakat adó eventet csak az ünnepnaposok tudták volna kihasználni.... Ja én szabadságra jöttem:D, mert vártam a Királynőt:inlove:
    Remélem, soraimat olvasva kaptok a magyar naptár után és már tudjátok is, hogy a Királynőt Magyarországon 2018.10.23-án tudjuk fogadni, persze jó lenne, ha már 2018.10.22-én elfoglalná a helyét:D;):pxD

KISHONŐR, genka53, Ms.AbyZu és 15 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Felháborítónak tartom a kompenzációs csomag 3 órás munkáskuponját. Le lehet ellenőrizni, én 24 órás kupont váltottam be az event kezdés után. Legalább azt kérem vissza.
    Engem nem tesznek boldoggá azzal, hogy 10000 inaktív farmon ingyen lehet 2-2 csatnit szerezni. Adjanak csak annak kompenzációs csomagot, aki elkezdte az eventet, de azokat kárpótolják a bosszúság miatt is.

genka53, *-ToFarmer-*, Tavirózsa és 17 más kedveli ezt.
  19. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Csak az a 48 órás kupon ne fájna olyan nagyon!!! Gondolom vagyunk " néhányan", akik általában kézzel vetnek- aratnak. Azt a kevés összegyűjtött munkáskupont az eventek kezdetére tartalékoljuk. Nos a Királynőre szívesen beáldoztam én is. Így jártunk! Boldogan vennék én is előfizetést, mint sokan mások, de nem tehetem. A Való Világ már csak ilyen és szerintem többen vannak hasonló helyzetben.

KISHONŐR, genka53, *-ToFarmer-* és 5 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szép estét!
    Ritkán, sőt szinte sosem írok ide, de ez a kárpótlás... Hmmmm. :( Viccesre sikeredett a csomag. :music:
    De, ajándék lónak ne nézd a fogát... Hát ez fogatlan, így nincs mit rajta nézni. xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.