Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hanimarci

hanimarci Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget, figyelmetlen voltam. hanimarci

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.12.18
    Ribiszke kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sikerült kipörgetnem a keréken egy 100% tp bónuszt.... Gondoltam tök jó:music: s láttam, hogy 3 órára szól:wuerg:
    Ez eddig nem így volt:eek:

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 27.12.18
    défg11 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm az ismertetőt;) Ismertem a bónuszok ható idejét...
    A panasz arra irányult, hogy ezidáig a 3 órás bónuszok 25 illetve 50 % Tp bónuszt jelentettek...
    A 100%-OS EZIDÁIG 24 ÓRÁS VOLT!
    Némi kutakodás után... a farmunk rutinos pörgetői is CSAK mostanság találkoztak ezzel a bónusszal;) Szóval eddig nem volt....

Dana64 és Fatther kedveli ezt.
  5. tundermami

tundermami Járnitanuló

Sziasztok szeretném fejleszteni a vadaskertett és a manufakturát ugye furró és kalapács kell hozzá persze egyik sem jön sosem furró állitolag vadaskert betakaritásánál jön kalapács ritka szerszám de hogy egyik sem sosem (( kicsit bosszantó akkor hogyan fejlesszem ?? egyszer tényleg bemérgesedek és végleg abba hagyom a játékot mert egyre jobban azt érzem minden a pénz körül forog :(( vedd meg de vettem már xxl szerszámosládát és abba sem volt egy Fakalapács sem !!!(( szép estét további jo játékot annak akinek erre böven van pénze !!

6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Sok minden szól a pénzről ebben a játékban, de speciel ez nem. És nem kell hozzá szerszámos láda sem.

A fakalapács felröppenési esélyeinek növelésére léteznek nemesítési bónuszok. Ilyen nemesíthető növény például (a teljesség igénye nélkül): a spárga (750-szeres esély), a nőszirom (1000-szeres esély), a karfiol (1000-szeres esély)... (Ezek közül a karfiol és a nőszirom - a gesztenyés felhő birtokában - "nullázható" is.) Érdemes ezekkel egy picit elbíbelődni. (Saját tapasztalat, hogy a nőszirom nagyon jól adja a fakalapácsot.)

És szerintem mostanában azért a fúró is elég gyakran jön.

Dana64, veliki8, Petike1968 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. tundermami

tundermami Járnitanuló

Köszönöm szépen a válaszodat a Nöszirmot még nem probáltam de megfogom probálni lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen mert furom egyetlen egy darab sincs :( na mind egy köszi a választ

Kiszedtem az írásodat farmerogirl idézetéből, mert véletlenül beleírtad. Kérlek, ne írj a / quote jel elé semmit, mert akkor az írásod belekerül más idézetébe és nagyon nehéz lesz megállapítani, hogy mit írtál Te és mit írt Ő. Valamint össze is vonom a két hozzászólásodat, ami egymás alatt van. (PepperPotts)

A nemesitünk és learatjuk az utánna hova kerül?? mert a pajtába nem az biztos

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.18
  8. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves tundermami!

Ha a farmerogirl által jelzett növények közül valamelyiknél megszerzed a Fakalapáccsal összefüggő nemesítést, azt be is kell utána tenni a nemesített növények rekeszébe. Ezt követően elülteted a növényt, aratsz és egészen biztosan bekerül a Pajtába, méghozzá az Egyéb fül alá a Fakalapács, ami aratáskor felröppent.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tudom, milyen rutinos pörgetőre hivatkozol, de ez is hiábavaló, mert ahogy korábban Kékmadár kollégám írta, 2017. nyarától van a party keréken a 3 órás 100%-os bónusz.

Hogy ezt te, vagy a hivatkozott játékos korábban nem vette észre, az nem a játék hibája.

Minden bizonnyal ismered a bónuszlexikont is.
    Ott is ez olvasható kezdet óta:
    upload_2018-12-30_13-26-3.png

A panaszkönyv panaszok megfogalmazására való.
    A te írásod nem panasz, hanem csupán olyan tárgyi tévedés, amiről eddig nem tudtál.

Azonban, ha egy moderátor segítséget nyújt neked és megmutatja, hogy ez a változás már másfél éve történt, akkor hiába írod nagy betűvel azt, hogy MOST, attól még nem lesz igazad.
    Legfeljebb abban a megfogalmazásban, hogy a másfél éve történt módosítást TE csak MOST vetted észre.

A 100%-os bónusz 2017. nyaráig volt 24 órás. Nem írom nagy betűvel, mint te. Pedig ez az igazság.
    Ugyanis ebben az időpontban került a party kerékre a 24 órás 200%-os tp bónusz.

Kérlek, hogy tartózkodj a moderátorral való vitatkozástól, mert a tényeket jelen esetben te tudod rosszul!

10. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok!
    Rackótól nem kaptam meg a mai ajándékot a + 1 eventnövényt, pedig átvettem, de a mennyiség nem több, mint ami a racsatnival és néhol kacsa katával van vetve. Csináltam ki-belépést is. ID 52270035.

11. papjud

papjud Utánpótlás-írogató

sziasztok ! Én sem kaptam meg az ajándékot .
    :(

12. cass0129

cass0129 Haladó

Sziasztok!
    Az éléskamrában keressétek.

lazanne kedveli ezt.
  13. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszönöm.

cass0129 kedveli ezt.
  14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Ez itt a panaszkönyv. A segítségkérő topikokban tegyetek fel kérdéseket legközelebb!
    cass0129 gazdának köszönjük, hogy segített.

-ágianyu33- és cass0129 kedveli ezt.
  15. paraszt1964

paraszt1964 Fórum-zöldfülű

Sziasztok sajnálattal tapasztaltam az adventi naptárban a két utolsó ajándék doboz nem nyílik, már elnyelt 13 FA-mat , mégse

16. papjud

papjud Utánpótlás-írogató

köszönöm

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, a segítségnyújtó felületen jelezd a gondodat.
    Szükséges a leírásodhoz a farm neve és ID száma is.

help.png

A segítségkérő alfórum elérhetősége:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!
    Az anakondatáp reformja nem sikerült. Gomb: a nyulak és tyúkok táp formában történő felhasználása ellen tüntető bárány.

osztrak12 és cass0129 kedveli ezt.
  19. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Rebcsok!

Az anakondatáp reformjára még várni kell:

A változások várható játékba kerülési ideje: 2019. január 3. (csütörtök) 14:00 óra

Ide kattintva olvashatsz róla bővebben.

Rebcsok kedveli ezt.
  20. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Kedves PepperPotts!

Köszönöm. Sajnos nem lesznek se vegák, se vegánok. Vagy minden állat kapjon olyan ennivalót ami a valóságban is szükséges az életéhez, vagy legyen ami most van. De akkor az anakondáknál is.

libuskafarm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.