Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, problémáddal keresd fel a Supportot, és kérj méltányosságot.
    Válaszd az Általános kérdések témacsoportot.

A választ a levélben megadott e-mail címedre várjad.[​IMG]

A supportról itt olvashatsz bővebben: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Legközelebb, ha bármi gondod akad, ne a Panaszkönyvbe írj, itt ritkább a moderátori jelenlét.
    Válaszd inkább valamelyik segítségkérő topikot:

osztrak12, -ágianyu33- és mebajah kedveli ezt.
  2. pesterzsebet

pesterzsebet Fórum-zöldfülű

sziasztok már megkaptam a központtól a kódom.

Utoljára szerkesztett: 4.2.19
  3. Othep

Szia.

Valóban van egy kampány most, az inaktív farmoknak.
    A levélben van egy ajándékkód, amelyet a farmodon tudsz beváltani, a 4-essel jelölt pontban.

Az Ajándékkód menüre ha kattintunk, a következő kép fogad minket:

Ide kell az e-mail-ben kapott kódot beírni.

Legközelebb, ha bármi gondod akad, ne a Panaszkönyvbe írj, itt ritkább a moderátori jelenlét.

osztrak12 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot.
    Kérdezni szeretnék. A bedobozolt turmixgépeket nem váltják át, ha a raktárba vannak? Többször átolvastam a visszaváltást, de nem találom.
    ID 38179666

Utoljára szerkesztett: 6.2.19
  5. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Mi lesz a turmix gépekkel kint marat földeken :eek: Nem lehet leszedni őket o_O csak helyet foglalnak:mad:
    Nem azé de kell a terület 8) Csak dísznek lesznek kiáltva o_O

https://i.imgur.com/b605YqS.png

Nem azé költök a játékra hogy turmixoljak:mad::mad::mad:

A nagy méretű képet linkre cseréltem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.2.19
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A bedobozolt mixergépek még a váza ikonban vannak a farmokon. Ezek beváltása még nem történt meg.
    Legyél kérlek türelmes Te is!

Köszönöm.

osztrak12 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A bosszantó helyzetet értem a Te esetedben.

Megírnád kérlek, hogy kézzel sem tudod eltávolítani, törölni a kihelyezett mixergépeket?

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Kézzel simán törölhető. Én is ma töröltem. :)

osztrak12 és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Én türelmes vagyok, csak kérdeztem.
    Azonban a váza ikon alatt nem találom, pedig pedig 30 db feletti mennyiséget tettem be, mivel a földről le kellett szedni, hogy hosszú érésű növénnyel várjam az újabb eventet.

10. Othep

Szia.

A kép a Te farmodon készült.
    brasihugi.png

Hamarosan megtörténik a visszaváltás, várhatóan holnap. Türelmedet kérjük!

osztrak12, klé50 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Köszönöm a válaszodat

12. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok!
    Nem panasz ,csak észrevétel! Ha már ennyiféle ládánk van,akkor nem kéne már a sima pörgetéseket is át állítani mint 99 db!!!! Kinek van ideje a mai világban számolgatni,hogy mennyi jön be a ládákból???
    Szerintem ezen jó volna változtatni,mert pl 40 pörgetésem elveszett! Már többször jártam így ,gondolom más farmer is!!!!
    Ha már áldozok-zunk a játékra ez lenne a reális,ez nem olyan nagy változtatás lenne a BP részéről!
    Köszönöm :)

cskati01 és Tigrislady kedveli ezt.
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Ha olyan ládát nyitsz, amibe lehet pörgetés, akkor a láda bal felső sarkában mutatja mennyi van már talonban nálad, ennek függvényében annyi ládát nyissál ki, ami még belefér a 99-be.

osztrak12, .csicsergő. és klé50 kedveli ezt.
  14. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Szia! Értem mit mondasz!!! De ki ér rá állandóan nézni,hogy melyik láda 2-3 pörgetést ad :wuerg:8)
    Ez egy észrevétel volt,hogy ne 99 legyen, hanem számlálja tovább mint a partynál!! Nem beszélve arról ha több ládát nyitsz ki,nagyobb az esély a jobb nyereményekre!! Tapasztalatból írom ;)

osztrak12 és cskati01 kedveli ezt.
  15. Szama

Szama Fórum veteránja

Most már ez lesz az új event felépítés? Több tízezernyi eventgaz, és több ezer felröppenő, szerencsén alapuló minijátékokkal megtoldva?
    A BP-nél kinél gurult el ennyire a gyógyszer? Ha továbbra is ez lesz a menet, akkor még aratómunkásokat sem fogok venni, mert erre a játékra pénzt áldozni, akár két forintot is, nagyon rossz ötlet lesz!
    Azért jó lenne, ha a BP-nél visszavennének, mert nemhogy vásárolni, de még játszani sem fognak az emberekkel ezzel a játékkal, ha marad ez az irány.

osztrak12, soresne, farmer199705 és 6 más kedveli ezt.
  16. monster_02

monster_02 Junior szaki

Hoppá ..karbantartás...de aki nem néz be mindennap a fórumra annak nem lehetne mondjuk jelezni a napi ajánlásban mikor az a tábla minden belépésnél feljön és azt ha akarom, ha nem el kell olvasni ...most vettem fel a napi ajándékot a két órás állatgondozót mellé vettem aratót mert ugye az állatgondozó mellé kell az is de így puff elveszett köszike BP....

osztrak12 kedveli ezt.
  17. rozo52

rozo52 Törekvő

A kockázós event miatt írok, mert nem jól érzem magam miatta!
    A kezdetektől játszom, van egy magas szintű, jól felszerelt farmom, időm is és szeretek játszani, DE nagyon rossz irányba ment el a játék, mert nincs meg az öröm és a siker érzése!
    Sőt nagyon keserű a szám íze, mert a játékba bekerült a szerencse faktor is és hiába termeltem le 62000 event növényt, volt meg a felröppenő, nem lett meg az event,1340 pont hiányzott a végéhez!Hiába volt 188 lejátszott játék, a póker szerencse játék!!!!A farmra gazdálkodni,vetni, aratni játszani járt eddig az ember,de az utóbbi időben ez megszűnt!!!
    Nagyon nem jó ez így, hisz még virtuálisan is csalódhat az ember, elvették a sikerélményt!!!!!!
    Hosszú idő óta ez az első event ami nem kész úgy, hogy nem rajtam múlt,hanem a szerencsén!!!!!
    Elgondolkodtató, hogy érdemes-e tovább játszani, ha ilyen irányba megy még továbbra is a játék! Szomorú :(

18. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Hát én most óriási csalódtam. Valahonnan kaptam egy termény bónuszt teljes nevén teljes bevételi bónusz S jelzéssel. Gondoltam felhasználom. De milyen érdekes. Gyémánt rekeszt foglal el. Ami azt jelenti, hogy növényekre nem érdemes használni csak fákra és állatokra. Ugyanis ha növényre használom akkor pl. 1x1-en kapok sima esetben 2 a bónusszal 4 termést amit RACS-al is kapok. Akkor kérdezem én minek az ilyen bónusz? Fára és ólra? Ugyanakkor van ugye bevételi bónusz külön fára és külön ólakra. Akkor minek a bevételi bónusz S? Főleg úgy hogy gyémánt rekeszbe kell tenni? Ez aztán a nagy átverés.

T. Modi
    Köszi, hogy áttetted ide. Bocs rossz helyre irtam az előbb, elnézést érte.

Utoljára szerkesztett: 13.2.19
    osztrak12 és mebajah kedveli ezt.
  19. Dana64

Dana64 Haladó

Sziasztok !
    Örömmel fogadtam , hogy az építőmester bővült egy újabb funkcióval ! Végre ... gondoltam nem kell egyesével leszedegetni a forró életelixireket ! Aztán ma reggel jött a meglepetés , miután eljött az utolsó betakarításuk ideje . Nem tünteti el semelyik funkció sem !
    Az a tulajdonság , hogy most már 3 féle képp nem szedi le a dekort , valahogy nem hoz lázba ! Maradt a 320 db kattintás a 4 helyett !
    De azért legalább jól mutat az újabb ikon ! Kellene még egy negyedik is ami kimondottan az elhasználódott forró életelixireket szedi le !
    Még az a szerencse , hogy kirakni lehet őket géppel !
    üdv Dana -.-

szöszi50 kedveli ezt.
  20. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Dana64!

Ha az Építőmesternél a bekarikázott ikonra gondolsz:

akkor az nem a Forró életelixírek eltávolítására való. 2018. július 25-én került a játékba és ha fölé visszük az egeret, elárulja, hogy mire használható: ,,Összes házi kedvenc és bónuszt adó eltávolítása". Noha beismerem, talán a ,,bónuszt adó" nem teljesen befejezett és magyaros kifejezés, de az ismertető szerint: Aratógépnél amennyiben a gombra kattintunk, akkor minden tojás kategóriás dekort learat. Működik minden területen. Építőmesternél pedig megjelenik a tojások kihelyezése és eltávolítására szolgáló gomb. (A Házi kedvenc futtatóról ide kattintva olvashatsz bővebben.)

A forró életelixír nem tojás és nem ad bónuszt, egyszerűen TP-t / BTP-t ad, nem ad például 50% TP-bónuszt a dekorokra. A Forró életelixír azért különleges, mert mindössze 15 alkalommal aratható. A játék készítőinek döntése az volt, hogy ezt ne lehessen munkásokkal leszedni, mert akkor a gazdák véletlenül le tudnák szedni a területről akkor is, ha még nem aratták le 15x, márpedig ez a dekor törlés esetén végleg elveszik. Ez a döntés a játékosok érdekében történt, még ha néha bosszúságként éljük is meg, de így legalább az egyesével való leszedegetésnél a biztonsági kérdéssel együtt van lehetőségünk és időnk meggyőződni arról, hogy nem vész kárba az értékes dekorról egyetlen aratás sem.

Amennyiben jól értettem és erre vonatkozott a jelzésed, úgy ennek ez a magyarázata, amennyiben félreértettem volna, vagy lenne még kérdésed, úgy kérlek, keresd fel a segítségkérő topikok valamelyikét.

osztrak12, rozo52, BackOffice és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.