Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

SZIASZTOK. Az lenne a gondom,hogy a bahán kiválltottam a lajhártojást de nem találom a váza ikon alatt nincs a vulkánbungaló fejlesztésrk megvannak de a tojás hiányzikid5016110

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Ha már akciók vannak , ne este kezdődjenek , amikor aludni megyünk , és éjfélig tart .
    Vagy ha igen , akkor előtte nap legyen bejelentve .
    És ez a szinlépőskosárvásár mi ? Rendkívüli akció! - Szintlépő csomag vásár - 2019. február

De említhetném a Rendkívüli Turbómalom előfizetés! vagy a Rendkívüli Baby boom és Szupertáp akció!

Aki elmegy fürdeni , és utána aludni , az lemarad róla ? Ha reggel felkel és feljön a fórumra , hogy fogja érezni magát ?
    Tudom , hogy a BP a bevételből él , de a kevesebb több . Ez a sok akció inkább ijesztő , mint csábító .
    Mint valami végkiárúsítás kezdete .

De aztán lehet tényleg csak a html5 re való felkészülést rakják át , amit mi fizetünk ?

3. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Sziasztok! Meg akartam venni az óriási szintlépő csomagot, de mi értelme az 1500% bónusznak a teliholdason, ha 13-ától lesz telihold?

Kukackukac, kutyaszálló és gyfa kedveli ezt.
  4. paloooo

paloooo Fórumelemző

Szia!
    Hááátt..., a szintlépő csomag teliholdas farmrész betakarításait segítő részét nem lehet kihasználni, mert csak (2019.03.13 telihold) később lesz. Ezt hogy tudták így megszervezni? Olyan mintha csak féllábbal indulnék a maratonra...:(
    Áhhh..., nem is értem. Vagy netán ha lesz majd telihold..., akkor ismét szintlépő csomagokkal árasztanak el minket, hogy csak vásároljunk?

Naaa, ez aztán a fogyasztói társadalom felpörgetése dupla turbóra...:(
    Húhhh...:(

5. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!
    A garázs, a pince és a padlás egyszerre lett kitakarítva? :oops: Zavaró (nekem) ez a dömping.

6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Életembe nem írtam még a panaszkönyvbe, de most eljött az ideje...
    Berakták a szintlépő csomagokat? Legalább lehet volna hamarabb közlemény...
    De 24 órára legalább betenni....

Pénz nuku a kártyán, holnap tudnék betenni.
    Sajnálom, hogy lemaradok erről most.

7. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!
    Ez a tegnapi szintlépő csomag vásár ebben a formában egy értelmetlen, átgondolatlan és sok szempontból ostoba akció volt. Jó lenne, ha az ilyen jellegű vásárlási lehetőségeket - bármennyire "rendkívüli" - normálisan időzítenék.

8. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Sziasztok
    Szintén a szintlépő csomag miatt írok.Eddig napközben jelentek meg a fórumon a különböző akciók,ezért este már nem szoktam megnézni,így sajnos lemaradtam én is a szintlépő csomag vásárlásáról,pedig egész hónapban ezt vártam.:cry::cry::cry::cry:

osztrak12, Kukackukac és kovacstne kedveli ezt.
  9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    először írok ide, a szintlépő csomag miatt:cry::cry::cry:
    én speciel dolgoztam, kerestem volna rá a pénzt,de ha a Bp.-nek nem kell,hát így jártam:D:D:D
    lehetett volna 24 órás, mert én is a forró életelixíreket erre tartogattamxD

mebajah, Kukackukac, imi7611 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Az este bevettem a szédűlt szántót szivárványszinű rózsával és lám csodát reggel a bevetlen föld fogadott >:(>:(>:(

osztrak12 kedveli ezt.
  11. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

csak egy megjegyzést---a rövid bébi-room-ról lemaradtam----dolgoztam---ennyi.

mebajah, szuszika55 és Kukackukac kedveli ezt.
  12. viragilona

viragilona Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Csak gratulálni szeretnék az eventek készítőinek nagyon ötletes és érdekes játékok. A problémám csak annyi az utóbbi időben szinte lehetetlen teljesíteni az összes feladatot. Számomra így nem igazán érdekes ezért hamarosan végleg kilépek. Köszönöm, hogy itt lehettem. További jó játékot kívánok mindenkinek!

bundusz68, zigus, Dana64 és 2 más kedveli ezt.
  13. Zsuta

Zsuta Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Az a problémám, hogy egész nap nem kapok felröppenő kosarakat a bahama szigeteken. Légyszi segítsetek.

osztrak12 kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, valamelyik Help topikba írjál, itt nincs állandó moderátori segítség.

osztrak12 kedveli ezt.
  15. -Katka79-

-Katka79- Utánpótlás-írogató

Szia!

Honnan vetted, hogy 2019-ben végleg letiltja a chrome a flash?

Az alábbi oldalon találod az egyes nagy böngészők roadmap-jét a flash leállításával kapcsolatban:
    https://www.ghacks.net/2017/07/25/adobe-retires-flash-in-december-2020/
    A cikkben a chrome linkjét rosszul linkelték be, azt itt találod:
    https://www.chromium.org/flash-roadmap

A lényeg, hogy 2019 -ben minden böngésző alapértelmezetten kikapcsolja flash plugin-t, ezt manuálisan tudod bekapcsolni. 2020 végén pedig már ezt se tudod megtenni, végleg megszűnik a flash támogatás a három nagy böngészőben (safariról és operáról nem kerestem információt).

A hozzászólásod tartalmi részében idegen nyelvű a szöveg.
    A játék nemzeti fórumán minden esetben törekedni kell arra, hogy magyar nyelvű megfelelő mondatok legyen olvashatók. Ez a törlés oka.
    Korrekt és pontos fordítás után visszaállhat az eredeti hozzászólásod./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.3.19
    Fatther és osztrak12 kedveli ezt.
  16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Nekem már a karácsonyra vásárolt LapTop-on a Crome böngészőnél a flash plugint minden belépésnél úgy kell bekapcsolnom.

Fatther és miranda7979 kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megszűnik a csibe- mentor rendszer. Ez egy sokadik visszaigazolása annak, hogy ami nem működik az nem is fog a játékban. Hasonlóan az új TP táblához.
    A megszűnés még hagyján, de a az átváltási és visszaváltási értékek... Gyomorforgató, ahogy egyesek számolnak. Üzenem nekik, hogy szeretném, ha ezek az emberek márciustól forintban kapnák a bérüket euro helyett, és 10 euro 1 forintot érne az átváltásnál.
    Ez szerintem méltányos, hiszen csak egy bukott dolgot alkottak, amiért már elég sok bért kaptak. És a mentorpontok átváltása is hasonlóan fest.

bundusz68, osztrak12, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  18. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    A linkedről!
    "Flash Disabled by Default (Target: Chrome 76+ - July 2019)"
    Azaz 2019 júliusi tervezett határidővel, a flash alapértelmezetten véglegesen letiltásra kerül.
    Ezt bárki elolvashatja a linkeden.
    Én ezt írtam:
    "A Chrome böngészőben júliusig végleg letiltják a flash-t."
    Te mást olvastál ott? Nem tiltják le júliusig a flash-t végleg?
    Nem írtam olyat, hogy elérhetetlen lesz a flash a chrome-ban!
    Sajnálom ha nem értetted amit írtam és azt se amit a linkeden írtak, remélem most már érted.
    Az, hogy a beállításokban külön lehetőség lesz beállítani a flash futását és minden belépésnél engedélyezni kell majd a flash-t, mint most is, attól függetlenül a flash "le lesz tiltva a chrome-ban végleg júliustól". Ha nem lenne letiltva akkor nem kellene engedélyezni, gondolom ez egyértelmű és érthető.

19. khzoli

khzoli Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet ,hogy csak engem bosszant az új állatok tápigénye. Egy csincsilla vagy egy sólyom 20-szór többet eszik mint egy ló. Zerge kieszi a gazdát a vagyonából. röhej, na csak ki akartam írni magamból . Jó farmozást -.-:D:mad:xD ja és nem akarok szinte naponta szintet lépni.21 órás növények + eventek ááááááááááááááááááááááááááááá

bundusz68 és Fatther kedveli ezt.
  20. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Sziasztok!
    Panaszkodni jöttem... Tisztában vagyok néhány dologgal: tudom, hogy nem kötelező az eventeket csinálni. Tudom, hogy némelyik nem is éri meg. Tudom, hogy némelyikre előre lehet készülni. Tudom, hogy hol és mikor jelenik meg az eventismertető és azokat el is olvasom. És igenis szeretem én eldönteni, hogy akarom-e csinálni, vagy nem.
    És szeretem is az eventeket. Nekem nem szintlépés, nem csp-gyűjtés, nem a rózsaólak és nem az üres gazdaköri a célom. Nekem az a célom, hogy teljesítsem az eventeket. ;) És gyűjtsem a matricákat (amiket talán sose fogok végignézni.. xD).
    Utálom, ha valami időrabló minijáték van az eventben. Tényleg: nekem a farmozás maga a játék (kikapcsolódás), ha más játékot akarok, leülök kockapókerezni a barátaimmal vagy kincskereső társasjátékozni a gyerekeimmel... Ezekben a minijátékokban én többnyire a minimumra törekszem, de még egyszer hangsúlyozom: utálom őket.
    De ez a Tengeri szimfónia most kiverte nálam a biztosítékot: ez tulajdonképpen nem más, mint több EGYNAPOS event. És így hiába is szánnám rá a szupertrágyától Jack-ig az egész hétvégémet, az első nap már bukta. Egy esti aratással nem lehet megcsinálni se az első napi feladatot, se az utolsó napit. Tudom, nem kötelező. De választani én szeretnék aközött, hogy megcsinálom vagy nem csinálom.:(

osztrak12, Fatther, dalmata10 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.