Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Csatlakozom az előttem szólókhoz! Mindent le írtatok, amit én is gondolok....így nem kell ismételnem , köszi szépen! A keréknél én is sokkot kaptam, a tehéntejes sárga ól ki verte nálam a biztosítékot. Lehet, hogy 221-es, 222-es szinten ez az oda illő ajándék a party keréken????? Nem is pörgetek egy darabig, ha a rozsda eszi is meg, akkor sem. Így csak szaporodnak a pörgetések, mert nincs miért el használni. nagyon szomorú vagyok.

Matold, ..gergo22.., kovacstne és 10 más kedveli ezt.
  2. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Sziasztok ! Csatlakozom az előttem szólókhoz én is :) 225 -s szinten alap ,sárga és narancs ólak tömkelege :( kérem vissza a régi kereket !!! Amúgy mindent le írtatok !! Pörgetni én sem fogok többet !!!
    ID: 1804235

..gergo22.., kovacstne, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  3. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok....
    Egy újabb katasztrofális baklövés a BP részéről a kerek kerék renoválása, mint minden amihez csak hozzányúlnak!!!

Kukackukac, ..gergo22.., Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  4. Bodorka27

Bodorka27 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Több alkalommal vásároltam mentát a piacról. A CSP-t levonták, de az árút nem kaptam meg. Ilyenkor mi a teendő?

5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !

Az a teendő, hogy valamelyik Help topikban kérsz segítséget, farmnév és ID szám megadásával.
    Itt ritkábban van moderátor, aki tudna segíteni.

Kukackukac, Kuzdern és Koppi kedveli ezt.
  6. Dana64

Dana64 Haladó

Az akció kezdete: 2019. október 2. (szerda) 14:00 óra
    Az akció vége: 2019. október 31. (csütörtök) 23:59 óra
    upload_2019-10-14_13-19-56.png
    Most ez tényleg mi már megint ???
    Még jó , hogy beszupertápoztam !
    >:(>:(>:(

Csatolt fájlok:

7. ..gergo22..

..gergo22.. Fórum-zöldfülű

Csatlakozom én is az előttem szólókhoz ,leírták a gondolataim, de még én is írok hozzá ..csak jönnek jönnek az eventek és semmi értelme, ha van pénzed akkor talán haladhatsz, de semmi érdekes ..tiszta unalom az egész ,és a Flash Player meg marad azzal kéne inkább foglalkozni és értelmes eventeket készíteni ...mert így elfogynak a játékosok....na most ennyi...

Matold és Kukackukac kedveli ezt.
  8. Steven.Segal

Steven.Segal Utánpótlás-írogató

szeretnék meghoszabitani halovin versenyt kicsit tudjak megcsinálni nagyon szeretném fojtani éjeli frász kuldetest
    Gazda: Steven.SegalID: 12569690

9. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

Sziasztok...mi ez az újabb szezon őrület és bárhova kattintok semmilyen terület vagy ünnepi épület nincs csak egy táblázat ??? ja és ,hogy mit vegyek ...

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Többször kértünk már rá, hogy a segítségkérő felületet használd a kérdéseid megírására.
    Attól, hogy más-más farmnévvel érdeklődsz, mindig tudjuk, hogy ki van a nevek mögött, amivel írsz.

Szeretnélek kérni, olvass is itt a fórumon. Ismertetők sokasága készül folyamatosan az új dolgokról.

A szezon játékelemről például erről a linkről tájékozódhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloween-szezon.18680/

Eddig még előszezon van. Tájékozódni lehet, ismerkedni a felülettel.
    Október 16-tól indul a valódi első szezon.

Ha nem tetszik, akkor nem kötelező ez a játékelem.
    Ugyanúgy, ahogyan a vásárlás is kiiktatható.

A farmerama játékod legfőképpen a szórakozásodat testesítheti meg, ha játszol.
    A magad elfoglaltságának megfelelően, a magad céljai érdekében.

szöszi50, Sali~*.*, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. mrsdomino

mrsdomino Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nekem olyan gondom van, és nem tudom hová írjak, mert a szupportnak jelzett problémámra ugyan jött válasz, de én nem tudok oda válaszolni, mert csak egy automatikus üzenet cím van. A gondom, hogy küldtem egy SMS-t, ezért vásároltam 105 farmaranyat, de nem írták jóvá. Ezt jeleztem a szupportnak, ők visszaírtak, hogy nem az új telefonszámra küldtem az SMS-t és a szolgáltatóm csak sima SMS-díjat von majd le. Én az új telefonszámra küldtem az SMS-t és a szolgáltatóm az emelt SMS díjat vonta le, jártékpénzt pedig nem kaptam. Nem tudom ezt most ismételten hová kellene jeleznem. Segítsetek, kérlek benneteket! Köszönöm.

12. Kazimir

Kazimir Community Team Team Farmerama HU

Szia!

A közlemény egy figyelemfelhívás szeretett volna lenni, hogy ne rutinból rendeljetek az elkövetkezendő napokban, hanem figyeljétek a bankolási oldalon található adatokat, ott ugyanis mindig az éppen aktuális információkat találjátok meg. A váltás valóban keddre volt tervezve, azonban technikai okokból ez nem valósult meg, vagyis még mindig a régi szám van érvényben. Ha benézel a bankolási oldaladra, ezt látni is fogod.

Az új számra történt rendelésed nyomát megtaláltam ugyan, de a rendszerünk szerint pénzmozgás a mi részünkre nem történt, hiszen a rendszerünk elutasította a rendelési próbálkozást, mert ez a szám még nem lett életbe léptetve. Mivel mi pénzt nem kaptunk, ezért jóváírásra sem került sor. Elméletben nem szabadott volna levonásnak történnie, vagy a levont összeg jóváírásának nem sokkal később le kellett zajlania.

Szükségünk lenne egy telefonszámla részletezőre majd, amelyen látszik a levonás, illetve hogy nem történt jóváírás. Ha valóban ez a helyzet, akkor manuálisan az aranyat jóváírjuk. Kérlek, hogy a dokumentummal keresd fel a műszaki supportot jelen beszélgetésre hivatkozva. (https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/page-118#post-1039859)

Kukackukac, Sali~*.*, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  13. mrsdomino

mrsdomino Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, ezt így már megértettem. Mivel a telefonom feltöltőkártyás, nem ér annyit az egész tortúra.

Kuzdern kedveli ezt.
  14. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! Annyira jól sikerült a kerekkerék megreformálása, hogy a pehelytollgyűjtő állomás helyett most a birkanyíró állomás sárga v. narancssárga változata borzolja az idegeimet! 35 party-pörgetésből sikerült - hurrá!!!! - 4 db sárga, ill. narancssárga birkanyíró állomást pörgetnem, így már lassacskán közelítem a pehelytollgyűltőt, melyből 394!!!!! db van, a birkanyíróból még "csak" sárga 72, n.sárga 9!!!! Annyi vonatot nem lehet elindítani, amennyire ezek felférnek! Attól tartok, hogy egyszer csak besokallok - még ennél is jobban -, és nem veszek több party-pörgetést!

Anna051955, zigus és tina07141983 kedveli ezt.
  15. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Egyetértek az előttem szólóval. Nagyon csalódott és egyben dühös is vagyok, a BP-re és saját magamra is , hogy megpróbáltam.
    Az ólválogatást én is elfelejtem ezután. Eddig ha kb.200 FA-at ha elköltöttem, legalább egy legritkább ólat kaptam. ****** 650 FA és semmi. Eddig vásárolgattam ezt-azt, de azt hiszem ezek után hamarosan a játékot is befejezem, mert még a költésnek sincs semmi értelme. :(:(>:(>:(:mad::mad::mad::mad:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.19
    Kukackukac kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Összekuporgattam vagy 500 Fa-at az elmúlt hónapokban, amikor vettem, de nem költöttem el... most vettem még hozzá 2*150-et... az eventen kapott galléros gyíkólamnak a párját szerettem volna megszerezni, ennyiből sem sikerült! Szóval, "Kedves BP", egyre jobban érik bennem, hogy szép volt, jó volt... de ennyi. Ez már nem játék. Én vagyok a hülye, hogy annyi csalódás után mindig próbálkozom, hátha... néhány éve ez a játék már nem ér semmit *****.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.19
    Ms.AbyZu, xemil, tina07141983 és 3 más kedveli ezt.
  17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A válogatásos tapasztalatokat (is) továbbítani fogjuk a központnak.
    Mi moderátorok is megbeszéltük magunk között a rémes eredményeinket. Pontosan tudjuk, miről beszéltek.
    Kérjük, hogy a panaszaitokat megfelelő stílusban és a fórum szabályainak megfelelően fogalmazzátok meg! Akkor is, ha közben cifrákat gondoltok (jogosan).
    Köszönjük, ha így tesztek!

Matold, Tigrislady, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  18. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Tudom, hogy ez nem csevegő, de amit írtam, az miért is nem megfelelő stílus?
    Melyik szó, vagy kifejezés sértett bárkit és bármit?
    Tilos:
    "Obszcén, vulgáris, alpári és általában kulturálatlan, a közösségi etikát sértő stílusú hozzászólások, szövegek és egyéb tartalmak megosztása"
    Vagy:
    "Bátran oszd meg velünk, hogy ha valami nem tetszik a játékban, ha egy újítás vagy event szerinted nem úgy sikerült, ahogyan kellett volna. Ezeket örömmel vesszük, hiszen a visszajelzések alapján tudjuk a játékot a helyes irányba tovább fejleszteni. Azonban ne feledd, nem mindig tudunk maximálisan eleget tenni az elvárásoknak.A kritika, negatív visszajelzésnél mindenképpen ügyelj a tartalom megfogalmazásakor a stílusra - hozzászólásod legyen konstruktív és kulturált hangnemben megfogalmazva."

Elmondhatom, de majd megmondjátok hogyan? Ez a cenzúra kicsit durva!
    Melyik nem volt? Konstruktív vagy kulturált?
    Törlöm az írásom, nem szeretnék senkit megsérteni a stílusommal. Amit szabad Jupiternek......

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Hozzászólásod első mondatának egy része került csupán törlésre.
    Ebben valótlan cselekedettel vádoltad a céget, amely sértő.

Kukackukac kedveli ezt.
  20. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nem, nem vádoltam senkit.:) Minősítettem a játék szerencsefaktorát;) De most, hogy mondod:D

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.