Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. adry_02

adry_02 Junior szaki

Hát igen megint van Karbantartás és ugye én mindig mindennap nem lépek be a fórumba .. de kérdem én annyi mindent kibirnak tenni a hirdetménybe ,hogy addig be sem tudunk lépni míg el nem olvassuk ezt ,hogy Karbantartás lesz Miért nemm lehet kitenni oda ..puff megint ugrottak a segítőim ..de hát ez vann csak lehetne másképp is Ugye ???

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Már bocsáss meg de pénteken ki volt írva, hogy karbantartás lesz. A technikai hirdetményeket illő elolvasni mindennap.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tervezett-karbantartás-2019-november-5-kedd.18772/

Sali~*.* és Katka54 kedveli ezt.
  3. adry_02

adry_02 Junior szaki

És ha épp nem tudtam belépni ..akkor sincs feloldozás...Ki itt belépsz Hagyj fel minden reménnyel...

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha éppen akadályoztatva lennél a farmra belépni, még van olyan link, amivel a fórum elérhető.

Olvasni tudhatsz ott, informálódhatsz.

A Bejelentkezési oldalon lehet találni ezeket a helyeket.
    A képen piros és fehér körökkel jeleztem, mit keress és hol:

beje oldalon.png

Nem kell a reményt elhagyni, inkább a lehetőségeket kell ismerni, azok segítenek.

5. daveboyy

daveboyy Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom jó helyen írom-e. A most megnyert 2db Bora Bora titokfából az egyik a kihelyezésnél eltűnt. Helyette kis földterület jelent meg

6. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia!
    Nézd meg újra a ládában, a fáknál ,talán visszakerült a helyére! Esetleg frissits egyet !
    Legyen sikeres, szép estéd !

Kuzdern kedveli ezt.
  7. daveboyy

daveboyy Fórum-zöldfülű

Frissítettem, mindent végignéztem, sehol sincs.

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Koppi kedveli ezt.
  9. jlaszlo

jlaszlo Fórum-zöldfülű

sziasztok .3 napja próbálom az event növényt keresni a raktárba de nem találom .Segítsetek megtalálni.Köszönöm

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Bal oldalon, a föld jelzésnél katt és a zöldalma ikonnál keresd.
    Mellesleg csak a fő farmon lehet ültetni.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az event ismertetőjének elolvasása is hasznos lehet.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viking-saga-vii-2019-november.18781/

Ha legközelebb problémád támad, segítségre van szükséged, valamelyik Segítségkérő topikban jelezd, például itt: https://board-hu.farmerama.com/inde...s-haladók-részleg.14194/page-491#post-1046103

Ott gyorsabban kapsz választ. Itt a Panaszkönyvben ritkább a moderátori jelenlét.

12. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szeretnék segítséget kérni,Sajnos a TOP-ba nem tudok beadni a gépem lefagy,de csak ott Tudok aratni a játékot tudom játszani
    a gépet szerelővel megnézettem, nincs semmi baja. ID 10542004. Ez a probléma 2 nap ota van. Kérem segitsenek
    Marika

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tenyésztés a megszokott módon működik, ha 4 egyforma állatot teszel be, akkor garantáltan a következő szintű állatot kapod. Így minden gond nélkül ki lehet tenyészteni azt az állatot, amit szeretnél, csak szupertáp kérdése.
    Szupertáp a malomban előállítható teljesen ingyen, csak növény kell hozzá, ami szintén ingyen előállítható a farmodon, csak egy "kis" időráfordítás szükséges.
    Természetesen vásárolható szupertáp is, ezzel csak ezt az idő és munkaráfordítást ússzák meg azok, akik költenek a játékra, de tenyészteni ugyanúgy kell tenyészteni mindenkinek. Amennyiben ezt nem szeretnéd, akkor másik járható út, az, hogy ültetsz olyan növényt ami keresett a piacon, eladod, lesz CSP-d, amiből megtudod venni a kívánt tenyészállatot vagy bármi mást.

Kerekkeréken az apróbb nyeremények is nagyon hasznosak tudnak lenni hidd el. Az ólakat amiket meg kapunk, az meg mehet a vonatra, amiből lehet értékesebb ólunk, aminek az állatát jópénzért el lehet adni a piacon, ami megint ahhoz vezet, hogy van CSP-nk, amiből aztán ismét azt veszünk amit akarunk....

Nem a kifogásokat kell keresni, mert azt nagyon könnyű odavágni, hanem a megoldásokon kell törni a fejünket...

Dana64, Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A játék rendben működött tegnap amikor írtál, és jelenleg is rendben van vele minden.
    Érdemes a letöltéseket kikapcsolni, csak a farmot nyitvatartani, animációt kikapcsolni... ez mind-mind gyorsítja a farmot, nem terheli a gépedet, és nem fagy le a játék.

Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szia .

Csak a játékot kapcsoltam be, megprobáltam. de a beadás igy sem müködöttFél oráig pörgött a virág
    Utánna ismét megkérdezte hány db akarok beadni. be akartam irni a számot ,de ismét a virág pörgött. Te megtudod nézni hogy lett volna mit beadnom,hogy bent maradjak.így nem lett üres a farmom.
    Köszönöm a választ. Marika

16. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Kedves Tamás!:music:
    Én ezt tettem alap állatokat tettem be. utána a már mixeltem is, tény még elvett, rosszabbat adott vissza.
    Nem jutottam előbbre csak abban, hogy x tápom volt, mindig megy a malom, sőt farmpengős részen is váltottam ki mikor elfogyott.
    Nem keresek kifogást!
    Fejem törtem és arra a megoldásra jutottam amit írtam, hogy ha vennék rakat tápot a Bp-től na akkor esetleg össze jött volna.
    Így marad a véleményem van akinek ez csalódás még egy kószáli is kifogott rajtam! Kicsukva, hogy 21 millió csp- adjak, sőt utána még feljebb ment, előtte meg ki lett fosztva a raktár beadandó miatt ,másik eventnél.
    Így vagy úgy törhetem én a fejem, csincsilla majd jön máskor.
    parti pörgetés kacatjai nem csak nekem okoz mérget.

Köszönöm a válaszod!
    Szép napot mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 20.11.19
    nagyjuli és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Panaszom van! Méghozzá Bipnére. Mi az,hogy még mindig itt van??? Most is mindenkit csak sérteget,hogy lehet ezt engedni??? Mikor tiltják ki végleg???

18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A játékosok tiltása a moderátorok kezében van.
    Engedd meg, hogy az ilyen jellegű kérdésekben ne a játékosok tanácsát kövessük, hanem a szabályzatot, mely nem érzelmi alapokon nyugszik.
    A TeamLeader már kézbe vette ezt az ügyet.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-218#post-1049685

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Oké!Bocsi,hogy mertem írni! Csak már rémesen bosszantó a pofátlansága!
    De végre megoldódott. Köszönjük szépen!

Utoljára szerkesztett: 20.11.19
    DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  20. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

Jó napot! Ha elküldtem egy sms-t farmaranyért cserében, meddig kell várni ameddig jóvá íródik?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.