Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. annna30

annna30 Fórum-zöldfülű

Sziasztok álltalába nincs panaszom a játékkal de ez uttal nagyon nem tetszik ,hogy eladtam egy arany szamárt se pénz se szamár ,még egyszer előfordult egy másik farmommal az arany tyukkal de mindenemet eladtam,hogy értékesiteni tudjam ,szeretném meg tudni kinek irhatom meg köszönöm annak aki segiteni tud.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Az előbb válaszoltam neked, kérlek olvasd el:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-41#post-84482

3. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Lejárt végre az a nyomorult haloween, most miért van még mindég éjszaka?!!!!!!!:(

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A farmon látható Halloween-es dekoráció marad a ma kezdődő új esemény (Halloween 2014.) alatt is.

5. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

És ugye jól sejtem, nem teszik választhatóvá?
    Tehát annak, akinek mondjuk nem tetszik, vagy egyszerűen csak rossz a szeme - mint pl. nekem -, az ne legyen kénytelen ezt a csili-vili vakoskodó sötétet nézni?

6. Laboviti

Mint pár nappal ezelőtt is olvashattad, jeleztük a látást zavaró elemet a központnak. A döntés nem a mi kompetenciánk.

7. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Tudom, hogy nem, nem is rátok haragszom, hanem arra az agresszív GP-re, amelyik ilyen kényszeresen oktrojál rá mindent - szinte mindent - a játékosokra! És nem értem, hogy miért? (Nem olyan nagy durranás egy egyszerű segédprogrammal választhatóvá tenni a dolgot.)

8. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    A Táltos ellenértékét ma hajnalban átutaltam, a Táltos még sehol Meddig várjak?
    NagyG1950 ID 10095872

9. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, az átutalás 3-5 munkanapot is igénybe vehet.

10. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Köszönöm a válaszodat. Várok türelmesen! Szép napot!

11. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Hiába az ujj vezetés a játék nem hogy jobb pontosabb lenne eggyre rosszabb bosszantóbb. Azt igérték kiküszöbölik a hibákat. Szerintem soha sem tudják megoldani legalább is a példa alapján nem. SEMMIBE VESZNEK BENNÜNKET.

Pocok70 és bündihugi kedveli ezt.
  12. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! Gratulálok az event későbbi indításához! Boldog vagyok,hogy learattam,hogy minnél előbb el ültessem a magokat! K.... bosszantó!

13. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne írj csupa nagy betűvel, mert kiabálásnak számít az internetes kommunikációban.

14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Inkább avval kelene törődni hogy vegyék már észre hogy a játékos is ember méha nem is nézik annak.Miért nem lehet pontosan kiirni a kezdést mert a 16-18 óra ez eléggé tág. Ezek szerint 2 órát mindenki üljön a gép elé ha nem akar lemaradni. Ez tisztességes?

15. Laboviti

Kaptál választ egy másik topicban, hogy mikortól olvasható a hivatalos közlemény.
    A moderátorok nem tudnak belenyúlni, beleszólni a játék technikai rendszerébe.
    Amibe nincs beleszólásunk, amiatt felesleges mérgelődni.

16. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Nagyon-nagyon sérelmesnek tartom az event későbbi indítását amiatt, hogy nem tudom learatni a hosszú érésű növényeket, illetve a mamutfákat, az idő meg csak múlik a dupla TP-s időből - ki téríti ezt meg?????

17. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Én is ezt kérdezem, 15 percel 3 óra után járt le a 100% tp lehetőségem, az eventre várva én sem arattam(igaz ez az én döntésem) mert az event felröppenők viszont kellenek. (Melyik újamat harapjam döntés volt). Remélem kapunk kárpótlást.

18. ali_b78

ali_b78 Utánpótlás-írogató

másodjára játsszátok el, hogy NEM a felugró hírekben jeleztek egy event változásról. teliholdat tegnap jóhiszeműen abbahagytam, ma meg mit sem sejtve du 3kor learattam a 18 órás növényeimet,A SEMMIÉRT. gondolkodjatok már!!! akkora kérés, hogy nagybetűkkel felugró hírekben szólni??? egy méltányos bónuszkód a legkevesebb, amit kaphatunk ezért, és itt nem 3 óra farmmunkásra gondolok :/

19. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Rájöhettél volna már, hogy a felugró hírek ablak semmit nem ér! Csak bosszantásra van. Annak talán van értelme, hogy frenetikus hangvételben közölje, hogy ÚJ EVENT VAN!, csak azt nem teszi hozzá, hogy az már egy hete tart, és pár perc múlva le is jár.
    Úgy kéne megszüntetni, ahogy van!
    Ez panasz volt, az ablakra!

...............

Felesleges idézet eltávolítása. /-East17-/

Pocok70 kedveli ezt.
  20. MUFIKA

MUFIKA Utánpótlás-írogató

Alapvető dolog lenne, ha le tudnám, szedni a jobb alsó sarokban lévő ólakat. De nem lehet a felugrótól. Már sokan sokszor szóltak. Minek az oda, amikor középen alul ott a nyíl, és mindenki akkor nézi meg, hogy mit kapott,amikor akarja, és nem akadályozza semmiben, nem úgy, mint ez a teljesen felesleges felugró. Miért kell a rosszhoz ilyen nótorikusan és megszállottan ragaszkodni a kárunkra??? Teljesen abszurd és irracionális ez a ragaszkodás. Miért nem lehet azt onnan megszüntetni? Mindenkinek csak bajt és kellemetlenséget okoz. Vagy direkt ezt élvezik? Én sokat költöttem már a játékra, de nem költök többet, amíg az meg nem szűnik, és garantálom, hogy a családban lévő másik 4 játékos, családtagjaim se fognak. Sőt, szomszédok és barátok is egyetértenek velem, nekik is elegük van. Kell a pénzünk? Úgy látom nem, mert régóta semmibe veszik a panaszunk, még csak nem is reagálnak rá. Hát akkor ahogy a magyar mondja, amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten... Amíg ez el nem tűnik, sokan leszünk, akik többet egy fillért sem költenek a játékra. Hátha így hatásosabb lesz a meghallgatásunk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.