Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .apa64.

.apa64. Aktív író

Mindenhol vissza jönnek a színek, igaz rövid ideig!
    De adja az ajándékokat folyamatosan.
    Én most a kattintásoknál 45/49-nél tarok!
    Nem tudom meddig fog tartani de én mindent meg tudtam csinálni!

Alexandra0727 kedveli ezt.
  2. Gazdag11

Gazdag11 Utánpótlás-írogató

Szerintem sem vicces. Ezt az április 1.-ei hülyéskedés abbahagyhatnák már, vagy legalább valami olyasmit találnának ki, ami nem rontja a játékélményt. Mondjuk április1-jén az első bejelentkezéskor csináljanak egy animációt, hogy az egyik karakter egy tortát dob a játékos felé, vagya betöltő képernyőre tegyenek valami poénosat.

Meg legalább a hírfolyamba tennék bele, hogy lehet kikapcsolni...

kicsicica!!!, Ms.AbyZu, .Sookie69. és 3 más kedveli ezt.
  3. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Remélem, nem egész napra szól ez a kis tréfa, mert egy idő után tényleg idegesítő.

4. apcimama

apcimama Junior szaki

Igazad van és nagyon íritálja a szememet.További jó játékot

Ms.AbyZu és fcsilla kedveli ezt.
  5. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Nem találtam a " beszürkülésre" valamiféle leírást, tájékoztatót, hogy kedves játékos ha már bolondok napján megviccelnek, akkor legalább a reggeli munkába futás közben ne kelljen otthagyni a játékot, mert nem tudsz mihez kezdeni vele ! Keresgéltem és nem a játékkal foglalkoztam, mert kerestem a megoldást erre a " vicces " dologra . Igy a játékra nem maradt időm,mert dolgozni kellett sietnem.Az hogy ajándékokat ad időközönként, engem és gondolom több játékostársam is így van vele, nem érint mert munka közben nem tudok a játékkal foglalkozni, bár tudnék, de így sem kompenzálták a reggeli bosszúságomat és a sok learatatlan dolgokat, amit nem láttam a hamus tájban. Köszönöm szépen kedves Farmerama csapata, hogy bolondok napján bolondnak néztetek. Nekem nem volt vicces!

Ms.AbyZu és papirocska kedveli ezt.
  6. Ilike45

Ilike45 Utánpótlás-írogató

Szia! RETTENETES, Borzalmas szemrontó és nem marad abba, ezek az ajándékok nem érnek meg ennyi bosszússágot, biztosan a kitalálók nem ezt a játékot játsszák

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  7. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

én már 26 szor megnyomtam az elefántot nem tudom mikor lesz vége,mert nagyon unalmas, igaz ad ajándékot de akkor se vicces,valami okosat is kitalálhattak volna,kezd lapossá válni ez a játék,semmi izgalmas nincs már benne a játékok is vontatott,

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  8. .Hella.

.Hella. Utánpótlás-írogató

A tréfát még hírből sem ismerik. Nem vicc, hanem méreg :(

Ms.AbyZu és fcsilla kedveli ezt.
  9. apapu

apapu Fórum-zöldfülű

Tényleg szemrontó,nekem folyamatosan könnyezik tőle a szemem.Szerintem az elgurult malomkerék,felborult Titanic valamelyik éven viccesebb volt.

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  10. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

Hát ez a fekete-fehér nem nyerte el a tetszésemet.Ajándékilag sem, meg hát a sok idő, mire a 85-re elértem, és ott kaptam 10 Farmpengőt.:(

11. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Ha azt hiszitek hogy viccesek vagytok, hát nagyon tévedtek. Inkább idegesítőek. Arra nem gondoltatok hogy vannak látássérültek is? Jogom van a játékot élvezni, ha már fizetek érte. Követelem az azonnali visszaállítást!

Ms.AbyZu, mucus252 és Kisfenyő kedveli ezt.
  12. wacek54

wacek54 Junior szaki

A naptár még nem indokolja ezt az ízetlen tréfát. 10 percig tartott amíg megtaláltam a Répás almás csatni ikonját. Játszani szeretnék, nem bosszankodni!

13. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, szép napot, megtudnád mondani meddig kell még ezt a pihent szüleményt eltűrnünk, borzasztóan megnehezíti a munkát a farmon. Ha lehetséges állítsák már vissza és szórakozzon ezzel az aki kitalálta.
    Nem tudom a felhőn learatni azokat a tételeket amik kellenek, ugyanis nem egybe szoktam hanem amikor szükségem van rá, most viszont szürke minden. Jól kitolt velünk aki ezt kitalálta.

Utoljára szerkesztett: 1.4.22
    Ms.AbyZu és mucus252 kedveli ezt.
  14. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Nekem már vibrálnak a szemeim, azzal nézetném egész héten aki ezt kitalálta.

Ms.AbyZu és klaramagyar kedveli ezt.
  15. Gabimami

Gabimami Járnitanuló

Szia!
    Az hogy április elseje van odáig rendben van, de hogy a kliensen nem lehet belépni és bukom a mai napot az nem!!!!! A szomszédomat kellett megkérnem hátha az ő gépén be tudok lépni de az ővé sem a legjobb, így is legalább egy fél órámba került a belépés és minden egyéb kattintás is több perc! A kliensen játszóknak nem az igazi ez a nap!!!

16. Dana64

Dana64 Haladó

Sziasztok !
    Ez a fekete-fehér "dizájn" remélem csak ma lesz ! Egyáltalán nem vicces ám annál bosszantóbb ! Színesben is elég kusza a grafika de így siralmas !!!
    >:(>:(>:(

17. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

ID: 28659077 kérem kedves Bp leszedni a 85 elefántot, mert én meguntam, és normálisan szeretnék farmozni, amíg nem indulok dolgozni. Vagy tegyék kikapcsolhatóvá. Lehet valakinek a szeme se jó, jelezte is játékos. Ln szemem jó még is jojózik

klaramagyar kedveli ezt.
  18. bnveronika

bnveronika Fórum-zöldfülű

Azt hittem csak Nálam fekete-fehér. Értem én hogy áprilisi tréfa! De Nekem annyira nem volt vicces!:(

19. mesti5858

mesti5858 Utánpótlás-írogató

Értem hogy tréfa de nekem a gépem nem lép be a játékba!!!!Most egy kölcsön gépen vagyok bent,de vissza kell adnom a gépet így nem tudom az eventet csinálni.Szomorú.

20. Abigél18

Abigél18 Járnitanuló

Kedves Gergely!A viccnek is van határa.
    Nem fogok 85 ször kattintani.

zigus46 és Ms.AbyZu kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.