Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Anyecska0302-

-Anyecska0302- Járnitanuló

Még ha ápr. 1-e van is, az vicces és vidámság (bolondság ) napja, de nem a kiszúrás, bosszankodás, főleg nem ilyen borongós, szomorkás napon, ilyet betenni, kitalálni, hatalmas ostobaság volt a kiagyalók részéről. Egyáltalán nem vicces !!! Semmit nem érő, parányi kis ajándékokkal. Ez nem egy áprilisi tréfa !!!

Ms.AbyZu, zigus46 és mucus253 kedveli ezt.
  2. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Az egészbe az a legszebb, hogy még válaszra sem méltatnak, csak annyit, hogy április elseje van, de hogy meddig kell ezt elviselnünk arról senki nem hajlandó tájékoztatni. Ez nagyon nem jött be, csak lenyomták a torkunkon mint mindent ha tetszik ha nem, legalább annyi lehetőségünk lenne, hogy aki akarja az kapcsolja ki.

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szeretném ha valamelyik moderátor elárulná, hogy a gazdaköri feladatoknál felkiáltójellel angol nyelven pár másodpercre megjelenő beadandó is az áprilisi tréfához tartozik? Csak annyit láttam, hogy 4 féle beadandóból kér 150-150 db, amit raktári készlet gyanánt megjelenít. Mire végignéztem és a "Deliver" (szállítás) szóhoz elértem, már el is tűnt.

4. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Megvallom, hogy örültem az ajándékoknak, de ez a kis tréfa időt rabló és idegesítő volt. Nem mindenki ér rá órákig a gép előtt ülni. Akinek nincsenek munkásai az belevakulhat a szürkeségbe. Ezt a játékot szívesen kihagytam volna. -.-

zigus46 kedveli ezt.
  5. zigus46

zigus46 Aktív író

Hát nálam a tréfa nem ez ,ez nem nyert, nem tudom ki találta ki de nem jár neki jutalom ,görcsöt kapott a kezem legalább egy jutalom farmunkást adtak volna egy órára az lenne ajándék ,de így ez idegbaj...Ápr 01. hahahaha boldog születésnapot a bolondoknak Ámen..

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  6. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Remélem reggel már a normális farm lesz.

7. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

Nálam beborultak a farmjaim, minden tiszta szürke!

8. belanb

belanb Fórum-zöldfülű

Hogy lehet ettől a fekete-fehér vacaktól megszabadulni, kikapcsolni?

9. editmako

editmako Fórum-zöldfülű

Nem vicces...
    Tegnap tájékoztatnak, értékeltem volna...

10. erika610820

erika610820 Utánpótlás-írogató

Nálam is ugyanez van

11. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Nekem hajnal óta így van, és már nagyon unom.

12. soosbala

soosbala Utánpótlás-írogató

"Nobel díjat" a kiagyalónak (agyalóknak) ! Teljesítve 11 órától a 85 helikopter, elefánt és kis társa, utána is a szürkeség. Akkor ez az ostobaság itt ragad nálam ? Visszatérünk a 60-as évekhez a fekete- fehér Tv-s korszakhoz ?

zorcso és nyific kedveli ezt.
  13. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Szia! És nem lehetne már befejezni ezt az őrületet?! Valami mást/értelmesebb viccet is ki lehetett volna találni. Lehetett volna közvélemény kutatást tartani és abból választani! Ez egyszerűen agybaj!

zorcso és nyific kedveli ezt.
  14. zorcso

zorcso Aktív író

Szép napot! Ez a szürkeség már nem vicces... ki lehetne kapcsolni ?? Ma még nem arattam, de már szeretnék.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem lehet kikapcsolni.
    A fekete-fehér színű felület eltüntetéséhez ajánlom számodra is az eventes csevegő hajnali és reggeli hozzászólásait, tanácsait.
    Sok segítség olvasható még a sámlin is.

HéricsBáró és zorcso kedveli ezt.
  16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Nem tudom, hogy mi ez a moderátorok nagy némaságba burkolózása. A #296-os hozzászólásomban kérdeztem amire nem kaptam választ. Igaz nem volt szakszerű a kérdés. Most arra kérem az illetékes moderátort, hogy a mellékelt képről szíveskedjen felvilágosítást adni. [​IMG]
    A néhány másodperces megjelenési idejét tekintve immár harmadjára sikerült képernyőmentést csinálnom róla. Lehetséges hogy ez is az áprilisi tréfához tartozik?

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Többször írtunk már hasonló felvetésre javaslatot a kérdező Játékostársaknak.

A játékba belépést követően a gazdakör sajnos még nem használható, mert a unitys platformnak köszönhetően folyamatos betöltéssel történik az egyes játékterek használatba vétele.
    Ki kell várni, hogy ez a területrész is teljesen betöltődjön. Ezt az időt valamennyien vagy várakozással, vagy egyéb farmos tevékenységgel hidaljuk át.

Köszönjük az együttműködést.

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. erzsebetsch

erzsebetsch Járnitanuló

hat nagyon idegesito ez a mai vicc,nem kerunk tobbet

19. crumeron

crumeron Utánpótlás-írogató

Gratulálok az április 1-i játékkép fekete fehérré válásért sikerült élvezhetetlenné tenni a játékot remélem ennél már nem lessz lejjebb.

20. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Üdv!
    Meló után,most végeztem az elefántokkal, félbe hagytam nappal.
    Olyat is leszedtem, amit nem akartam volna :wuerg:. Inkább kitolás volt az egész, nem tréfa.:cry:

Utoljára szerkesztett: 1.4.22
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.