Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Én is jöttem dühöngeni, ennyi hiba, ennyi gondom nem volt még a játékkal , sok bónuszt, sok gépet elfújta a szél, az utóbbi időben nem hogy fogyna a probléma hanem egyre csak nő. Én úgy gondolom hogy sokat akar a szarka, de nem bírja a farka. Az eventek egyik percről a másikra változnak, rengeteg event növényt követelnek. Szegény modik is , még jó hogy bírják cérnával, nem csodálom hogy náluk is néha elszakad.Bezzeg a reklámoknál nincs hiba.
    Egy kicsit, nagyon belefáradtam ebben a játékban.
    Úgy mondják hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. De ha nem szórakoztat ez a játék, csak állandóan bosszankodom akkor minek is játszom???? Miért én értsem csak meg a problémákat, talán ott feljebb is kéne a hivatalosoknak egy két mondatot írni, nem mellé beszélve. Bántani sem akarok alaptalanul embereket , de ha beismernék akiket érint, igen ezt elbajszáltam, ( tuk) akkor talán az emberek is elfogadnának , eltűrnének , talán jobban mindent. A jövőről is jó lenne valami információ, persze amit meg lehet osztani és ránk is tartozik .De nem nyavalygok tovább, majd látom milyen irányban halad a játék, maradok e vagy sem.
    Üdv: egy régi őskövületi játékos, a remény hal meg utoljára , utánna a sz....... rája (bocsi)

Dana64, vihence, tavirózsa1 és 4 más kedveli ezt.
  2. -nightqest-

-nightqest- Fórum-zöldfülű

Nem csinálom tovább az eventeket!
    Ha épp betudok lépni vetegetek kicsit amit akarok és nem használok munkásokat,bónuszokat,és nem érdekelnek az új felhők sem!
    Majd ha egy hónapig folyamatosan problémamentes lesz a játék elgondolkodom rajta. Ha nem lesz változás akkor befejeztem!

tavirózsa1, edina242 és sutimami57 kedveli ezt.
  3. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Szomszédom kapott kárpótlást. Na nem nagy vasziszdaszt, de pl. én és más társam sem kapott. DOS-DOS az új ejnye.bejnye!

csipetke01 és sutimami57 kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Milyen kárpótlást? Mi volt benne? Mert most tudtommal nincs semmi kárpótlás. A múltkor volt.

Dana64, csipetke01, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Hölgyeim, Uraim, és Vaskohászok!
    Nálam kevesen veszik rosszabb néven, ha a megfizetett szolgáltatás nem adja azt, amiért fizetek. Szoktam puffogni is, többnyire magamban, aztán ha elszakad a cérna, akkor "hivatalos helyeken", amilyen ez a fórum is, például.
    De mielőtt megtenném, szoktam tájékozódni, elolvasni az elmúlt órák kommentjeit és segítő hozzászólásait, horribile dictu a hivatalos közleményeket. És amikor kiderül, hogy a szolgáltatótól kívül álló ok miatt vannak a problémák, történetesen most is... hát, akkor én jóval megengedőbb vagyok. Gőzöm nincs, milyen támadás az, ami ellen éppen védekezni kényszerülnek, mert nem vagyok IT szakember; de abban biztos vagyok, hogy - bármilyen furán hangzik egyeseknek, akik mindenféle erőforrást, meg felhasznált anyagokat siratnak itt - ők sokkal kevéssé örülnek ennek, mint mi, játékosok. Nekünk pár óra játékidő, esetleg néhány száz forintos bónuszunk múlik rajta, de ők magáért a játékért, ha úgy tetszik a saját munkájukért küzdenek, és nem utolsósorban alighanem a mi adataink biztonságáért is, amiért inkább köszönet járna nekik, mint szidalmazás. Persze, aki csak annyit lát az egészből, hogy "nem lehet játszani", annak hiába beszélek, mert ezt sem fogja elolvasni...

Én azért köszönöm a játék "gazdáinak" munkáját, köszönöm a moderátorok munkáját (akik helyében én már jónéhány játékostársat elküldtem volna - legalábbis közleményt olvasni), és köszönöm mindazok türelmét, akik eddig eljutottak az olvasásban, és továbbra is kitartanak egyik kedvenc játékom (játékunk?) mellett.
    És előre is köszönöm, ha valaki egyetértését, vagy egyet nem értését kifejezi.
    Szép napot mindenkinek!
    Minimaci

Dana64, vihence, -BombadilToma- és 5 más kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Kedves játékfejlesztő!
    Annyira nem érdekel, hogy mi áll a háttérben, nekem mindegy hogy DDoS vagy nem. De most a kárpótlásnál lehetnének bőkezűbbek! Én kiegyeznék azzal ha a csomagban lenne vagy 10 piccoló meg utána 2 nappal beraknának egy egy napos csere eventet, amiben a farmaranyfa cserélhető lenne!
    Na ökölpacsizunk?
    :D

vihence, genka53, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  7. énvagyok64

énvagyok64 Junior szaki

Jó ötlet,én még szeretném,ha a mamut fákat is lehetne cserélni ...

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Milyen kárpótlást kapott a szomszédod?
    Mert a jelenlegi helyzetre még nem dolgoztak ki ilyet.
    Nincs még információ, nincs még hír róla.

9. vmarti73

vmarti73 Fórum-zöldfülű

Én csak egyet nem értek: Már nem 2 napja, hogy a játék ismét élvezhetetlen a hibák miatt. Ennek lassan már 2 hete, ha jól számolom. Sem a feladatokat, sem az eventeket nem lehet normálisan csinálni. Sok gazda -ahogy olvasom a bejegyzéseket- ebbe a játékba azért elég komoly költségeket öl, így a semmire! Amikor meg végre működik, akkor jön a kárpótlás, az event újraindítása stb.
    Elfogadom, hogy ami elromolhat, az el is romlik és bizonyára az informatikusok el vannak úszva a problémák helyreállításával, de akkor az a kérdésem, hogy miért nem lehet azt kinyilatkoztatni, hogy pl 2 hétig nem indítunk új eventet vagy feladatot/játékot, hogy a hibák kezelésére legyen elég időnk és lehetőségünk???!!! Miért kell erőltetni a problémák halmozódását újabb event indításával? Mert gondolom a moderátokornak sem egyszerű ilyenkor a rengeteg panasz, bejelentés kezelése és válaszolgatása. A játéknak is hagynánk egy kis kifutást, mert így előbb-utóbb még a régi gazdák is bedobják a törölközőt!
    Ez már több bosszankodással jár, mint sikerélménnyel és örömmel, ami eddig ehhez a játékhoz vonzotta az embereket!

Dana64, vihence, tavirózsa1 és 9 más kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nálam már el kezdődött az esti műsor. Semmi nem működik, a barik talicskáznak, 50 százalékig jutnak el.

11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!

Elnézést a panaszkodásért a Moderátoroktól, nem Nektek szól, de ha lehet, továbbítsátok a játék üzemeltetőinek.
    Kifejezetten irritáló - különösen az elmúlt időszakban - a belépéskor megjelenő feliratok közül az "Erre járt egy aranytülkös vaddisznó és azt röfögte, hogy fél perc egy örökkévalóság", és a Rackó éppen köti a nyakkendőjét című szösszenet. Tudom, hogy ez annak idején a Unitys átállást hivatott viccesebbé tenni és oldani a feszültséget (bár én akkor sem és azóta sem találom viccesnek)!
    Megkérnétek az arra illetékeseket, hogy vegyék le ezeket a feliratokat? (Ha már valaki kérte, akkor elnézést kérek az ismétlésért.)
    A többit pedig már amúgy is leírták helyettem elkeseredett játékostársaim.
    Köszönöm szépen.

genka53, vmarti73, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  12. vmarti73

vmarti73 Fórum-zöldfülű

És már megint nem használható a játék! Továbbra is fenntartom, hogy ebben az állapotában a játék játszhatatlan, élvezhetetlen! Miért nincs továbbra sem a probléma keresésén és esetleges javításán túl MEGOLDÁS is a sok gazda felesleges pénzére és idejére?????
    És itt most nem a majdani, valamikori kompenzáció a lényeg és érdekes számomra, hanem maga a játék további játszhatósága!!!!!!!
    Végre állítsák már le a meddőhányó eventet, játékokat és feladatokat!!!!

juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. magika

magika Fórum nagymestere

Lehet hogy ez a cél, talán el akarnak mindenkit riasztani a játszástól, belépéstől és akkor lehet majd azt mondani, hogy már nincs érdeklődés a játék iránt és meg lehet szüntetni. Vagy ez csak egy konteo. Ki tudja?

juliannakoczkas és vmarti73 kedveli ezt.
  14. vmarti73

vmarti73 Fórum-zöldfülű

Hát igen, még ezt is el tudom képzelni! Főleg a fizetős szolgáltatások esetében ez elég furcsa hozzáállás, az tény!

juliannakoczkas kedveli ezt.
  15. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok!
    Sajnos már megint a szupertrágyázott növény várja az aratás lehetőségét, immár sokadjára!!! Hiába próbája az ember menteni a menthetőt, hogy befejezze az eventet! Ketyegnek a bónuszok a munkások, ezeket a veszteségeket nem pótolják a játékosokat megszégyenítő "kompenzációs" csomagok!!!!
    Az a helyzet, hogy a játék már leginkább a bosszankodásról szól, nem a játék öröméről! Valamit már igazán lépni kellene!!!

Dana64 és vmarti73 kedveli ezt.
  16. saraiszilvia

saraiszilvia Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Itt az este és megint használhatatlan a farm.
    Nem lehet belépni, hiba-hiba hátán és senkinek nincs egy jó szava mi a hiba eredete.
    Szerintem így akarják a farmot kiiktatni. Azért fura, hogy minden este elérhetetlen avagy reggel.

vmarti73 kedveli ezt.
  17. Hbelushi

Hbelushi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos gazdátlanná vált a játék.
    A technikai értesítéseknél a tegnap reggeli bejegyzés a legfrissebb.
    Úgy tűnik a moderátorok sem tudnak sokkal többet a játékosoknál.
    Semmi infó az event meghosszabbításáról, vagy egyáltalán bármiről.
    Sokan a játék kezdete óta játszanak, megszokássá vált a belépési és a játék idők rutinja.
    Azért 13 év hűség nem megvetendő.
    Az információ hiány és tervezhetetlenség miatt nem lehet semmivel sem kalkulálni.
    A szórakozás komoly bosszankodássá válik.
    Én nagyon ritkán fizetek a játékért, ezért nem háborgok annyira hiszen ingyen játszom, de sokan fiizetnek a bónuszokért,tehát velük szemben ez az információhiány különösen méltánytalan.
    Szerintem érdemes lenne sűrűbben nyugtatni a népet, vagy átmenetileg leállítani a játékot, amíg sikerül megjavítani a hibát.
    Olyan érzés, mintha olyan étteremben ebédelnél, ahol éppen felújítják a plafont és a vakolat a levesedbe hullik.
    Ami pedig a legbosszantóbb, hogy akkor , mikor nem tudsz belépni a játéba, ugyanakkor a fórumba sem,ezért azt sem tudod meg, hogy nálad, vagy a játékban van hiba.
    Meg kellene oldani, hogy a fórumba a külön is be lehessen lépni.
    Mert pont akkor nem lehet még hozzászólni sem, amikor a játékosoknak lenne mondanivalója.
    A játékot szeretem, szórakoztat, leköt, ezért sokadmagammal várom, hogy meggyógyítsák végre!

Dana64, fankostepsi, _Ilona49_ és 10 más kedveli ezt.
  18. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Támadás ide, támadás oda már ha egyáltalán igaz miért nem kapnak már a fejükhöz a tulajok? Utána olvastam ennek a támadásnak és egyértelműen az jött le hogy gyenge a védelmi rendszer. Nem értem hogy egy ilyen szolgáltató aki több millió embernek szolgáltat miért nem tud költeni biztonságra? Azt sem értem minek ez a sok új terület és bővítgetések amikor nem működik rendesen a játék. Mi lenne ha egyszer már nem önös érdek /pénz-pénz-pénz/ vezetné a főnökséget hanem a játékosok érdeke. Ha így haladnak tovább sok játékos és főleg fizetőseket fognak veszíteni, mert előbb utóbb rájön mindenki hogy nem érdemes olyanra költeni ami nem működik csak pénzzabáló.Szerintem a moderátorok is azért cserélődnek mert már nem bírják azt a nyomást ami rajtuk van. Talán most ki lehetne hagyni eventeket és a játék működését kellene rendbe rakni. Ha így folytatják lassan megszűnik ez a játék.

Utoljára szerkesztett: 14.8.23
    fankostepsi, _Ilona49_, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    van friss tájékoztatás, de mi Moderátorok sem vagyunk gépnél 0-24-ben. Éjszaka többnyire mi is alszunk, vagy dolgozunk. Szabadidőnkben tudunk a fórumra jönni, hivatalos kommunikációt pedig akkor tudunk közzé tenni, amikor kapunk új információt.
    Itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...pési-problémák-hátteréről.23827/#post-1338544
    Amint lesz információnk esetleg kompenzációról, tájékoztatni fogunk Benneteket a megszokott módon.
    Addig türelmedet és megértésedet kérem a többi Modi társam nevében is.
    Köszönöm

Marika312, alex0824, _Ilona49_ és 8 más kedveli ezt.
  20. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

"Tájékoztatunk Benneteket, hogy a DDoS támadások a kezdetek óta folyamatosan zajlanak. Ez az oka annak, hogy minden szolgáltatásunk instabilan viselkedik.

További türelmet és megértést kérünk részetekről!"

Tisztelt Staff Tagok!

Köszönjük a tájékoztatást!
    Ha ez így van, akkor nem lehetne megírni feléjük, hogy amíg a támadást nem tudják teljesen visszaverni és újra stabillá tenni a játékot, addig szüneteltessünk mindent, maradjon az alapjáték! Nem kellenek eventek, akciók, stb.
    Megértenénk mi mindent, ha látnánk valami javulást, de csak azt látjuk, hogy terhelik mindennel közben a játékot a bevétel céljából!
    Ha tudok rendesen játszani a játékkal, fogok is költeni rá (pl.: farmmunkások), addig meg nem fogom a pénzem az ablakon kidobni!

Marika312, alex0824, fankostepsi és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.