Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -MacKay-

-MacKay- Utánpótlás-írogató

Ez egy csodálatos szülinapi ajándék!!! Nem meglepetés, mivel mostanában már rendszeres. Most a torták támadták meg a rendszert!!

Csatolt fájlok:

2. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

forog a napraforgó, áll minden....mondjuk napok óta ez van

monster_02, holdbarát, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  3. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Hát azt hiszem hogy kihagyom ezt az eventet. Alig lehet belépni, alig lehet területet váltani, ültetni. Többször ki kell lépni és vissza. Hát ehhez idegek és sok idő kell. Miért kell állandóan nyomni az eventeket, miért nem lehet már végleg rendbetenni.

monster_02, gazda2431, Andzsi1971 és 6 más kedveli ezt.
  4. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

14.órától,19-óráig,raktam ki a puzzlét.nagyon rendesek.

5. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Annyira lassú a játék!Bármit akarok csinálni,lemértem,22 másodpercet kell várni,mire megtőrténik amit akarok.A szerencsekerék pörgetésnél is,a piacon is.Kliensel játszom,mert a rendest nem bírja a gépem.Örültem anno a kliensnek 7 hónap után miatta jöttem vissza.De már rengeteg vele a probléma.Pedig rengeteg játékos ezért maradt a játékban.Nem kellünk?Érdekes,hogy még délelőtt jó volt minden," elindúlt" az event már problémák vannak.17 h-kor tudtam kezdeni az eventet.Nem nálam van a probléma!A 241.szinten vagyok,de kezd elegem lenni,ez nem kikapcsolodás,ez egy agyrém!

monster_02, paloooo, eva19650120 és 6 más kedveli ezt.
  6. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Szerintem sem az eventeket kellene folyamatosan nyomni. Gyakorlatilag minden event egy plusz felhősort jelent, meg némi szupertrágyát, szupertápot, egy egy ólfejlesztést, stb., amiben szerintem egyre kevesebb a fantázia. Én inkább a játék grafikáját fejleszteném kicsit, hogy az egyes területek tényleg úgy nézzenek ki, mint egy igazi kert, vagy farm. (A kitehetők között grafikus szempontból pl. semmi összefüggés nincs, a kergekert, a világítótorony, a kincses sziget, a hajótöröttek partja, sokkal inkább egy halom egymásra dobált kacatra vagy legjobb esetben egy vásári bazárra emlékeztet, mint egy rendezett kertre, egy parkra, vagy bármilyen civilizált területre (legalábbis nálam, de nem tudom, miként lehetne értelmesebben kitenni az egyes elemeket).

Utoljára szerkesztett: 25.1.24
    monster_02, suba_klara, macskafarm és 5 más kedveli ezt.
  7. aboga

aboga Aktív író

242-es szinten vagyok, nem tegnap kezdtem a játékot. De... ennyire **** - igen, kimondom - még nem volt ez a játék. Hiba hibára halmozva, "elnézést " , " türelmet" - meg anyám tyúkja tudja még mit nem kellene elviselnünk... Ennyire tehetetlen emberek üzemeltetik ezt a játékot??? Tényleg?? Ez nem a vérnyomás emelő gyógyszer helyettesítője, ide játszani, kikapcsolódni, szórakozni járnak - elvileg - az emberek. Mindegy az üzemeltetőnek hány játékost vesztenek el ezzel?? Számtalanszor ki - be lépek, anyázok.. De minek? ..és meddig? Kell ez nekem??

mucus252, monster_02, eva19650120 és 4 más kedveli ezt.
  8. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziasztok. Én ugyan ezt gondolom. Mindig rosszabb a játék, föleg igy event elött. Én a 244. szinten vagyok, a kezdetektöl játszom. Most se fogom csinálni az eventet, nem szedem le a szédült szántót. zsóka 56.

monster_02 és eva19650120 kedveli ezt.
  9. interlala

interlala Fórumprofi

Probléma, az hogy belépek és elfehéredik, majd el is tünik, iszonyú lassú az egész farm, elegem van , mért nem lehet tenni valamit? Ja hogy a központban tudnak róla? Na meg eszi a macska mért nem csinálnak ellene valamit,,,,,,,,,,,,,

monster_02, Kisfenyő és Andzsi1971 kedveli ezt.
  10. birofne

birofne Junior szaki

Köszönöm szépen a választ, elfogadom , mert mit tehetek.!!! Csak azért vagyok szomorú, hogy azt az egy kattintást elfogadta rögtön hogy beindítsak egy 12 órás munkást , már 7 óra eltelt belőle és a helyzet változatlan

eva19650120 kedveli ezt.
  11. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Jó lenne már látni hogy kiírják hogy sikerült a javítás. 2 óra óta kínlódok, de most be is fejezem mert az idegeim kikészülnek és lehet a játékot is befejezem ha így megy. Ez már régóta nem játék.

mucus252, monster_02, tara100 és 5 más kedveli ezt.
  12. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Nem tudok belépni a szédültre, elültettem komfortba a növényt de sem vizet sem trágyát sem zöldcseppet nem tudok rá tenni, hiába az állanó frissités. Ez már tényleg nem játék hanem idegharc. Szégyen hogy már sok ideje nem tudják végleg megoldani hogy működjön a játék. Megy a gazdák elüldözése.

mucus252, monster_02, Haar-Anna és 2 más kedveli ezt.
  13. Sebsike

Sebsike Járnitanuló

Kedves szomszédaim! Na ma ajándékküldés sem bír lenni! Egyszerűen nem megy. Megy úgy semmi sem. Bocsánat!

monster_02 és eva19650120 kedveli ezt.
  14. mezosimaria

mezosimaria Utánpótlás-írogató

Ez komoly????????????? meddig megy ez igy????????????????

monster_02 és Kukackukac kedveli ezt.
  15. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Még mindig nem működik. Nem lehet semmit csinálni.

monster_02 és Kukackukac kedveli ezt.
  16. Bencus052002

Bencus052002 Utánpótlás-írogató

Az nem válasz, hogy "türelmet és megértést" kérnek, mert az már régen elfogyott! Egy egyenes válasz kellene arra, hogy a játék készítői ennyire képesek és ne várjunk többet. Belepaszíroztak egy ugyan olyan játékot /gyopár/ a meglévőbe, aminek semmi értelme, sokan nem is csinálják, azóta van ennyi probléma a játékkal. Sokat akar a szarka, de nem birja a farka. 14 éve játszom és sajnálom az eddig beletett időmet, pénzemet, de ez már régen nem játék, hanem az idegek harca. Könnyebb lenne a döntés, ha kapnánk egy korrekt választ arra, hogy meg tudják oldani a problémákat, vagy ennyire telik tőlük. Akkor el tudnánk dönteni, hogy ilyen feltételek mellett játszunk-e tovább, vagy érzékeny búcsút veszünk a farmeramától! Erre kellene választ kapnunk sürgősen!

adry_02, holdbarát, Matold és 13 más kedveli ezt.
  17. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Ez egy agyrém. 20-szor kell rákattintani valamire, hogy egyáltalán leszedje. Nagyon bánom, hogy azt az extra csomagot 2.700.- forintért megvettem. Sajnos duplán, mert 2 farmmal játszom. Ha tudom, hogy ez lesz, nem nem verem magam ilyen költségbe. A hajam az égnek áll és a vérnyomásom háromszáz. Már többször fontolgattam, hogy abbahagyom a játékot, de most hagyjam veszni az ötezer-négyszáz forintot? Azt még eljátszom és ha nem változik semmi, akkor pá pá farmerama.

holdbarát, Matold, dinka és 2 más kedveli ezt.
  18. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Hello szasztok én sok eventet meg se csináltam párszor megyek fel csak aratni ami lényeges megcsinálom ha nem megy próbálkozom késöbb , mondhatom én is hogy elég volt mindenből mivel sokszor nem megy a játék olyankor mással játszom és lehet mondani igen hogy rengeteg a hiba folyamatosan és alig lehet elkezdeni normálisan egy eventet hiba nélkül sok kicsi sokra megy , de laasan tényelg az emberek kedve elmegy az ilyentől

dinka és monster_02 kedveli ezt.
  19. -ericat-

-ericat- Junior szaki

Én mondom, kitiltanak egy hónapra, de minimum törlik a HSZ-t. Pedig nem kekeckedni, hanem JÁTSZANI szeretnék. Valaki DDOS-t játszik a BP-vel meg az idegeinkkel...

dinka, monster_02 és fankostepsi kedveli ezt.
  20. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Gratulálok annak aki kitalálta ezt a szülinapi eventet. Egy nagy gagyi az egész. zsóka56.:mad:

holdbarát, dinka, monster_02 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.