Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

Felháborító, ahogy működik, illetve nem működik a játék! IDEGESÍTŐ!!! Nem lehet területet váltani, földterület törlés kirakása többszöri próbálkozásra sikerült. A gyopáron az aratás, ültetés sokára sikerül. Az átalakítónál ha elindítasz valamit, utána a gyorsítót nem lehet használni, többszöri ki be lépés után reagál a játék! A rackó ajándékot nem mutatja, csak többszöri ki be lépés után, bezzeg a vásárlás azonnal bejön>:(>:(>:(.

zsóka56, dinka, monster_02 és 3 más kedveli ezt.
  2. fagyalne58

fagyalne58 Utánpótlás-írogató

Üdvözletem Nagyon sok idöt energiát pénzt fektettem a játékba de ami mostanába van az már felháboritó már annyi mindent elbúktam mert nem müködik a játék ezt nem kárpótolja senki több mint 13 éve játszom eddig ilyen nem volt Ha nem müködik a játék miért inditsák el az eventeket amúgy is ha nem költrá pénzt soha nem lehetbefejezni az eventeket nagyon szeretem a játékot de most ott tartok hogy befejezem

zsóka56, dinka, mucus252 és 2 más kedveli ezt.
  3. Anna051955

Anna051955 Haladó

Sziasztok! Az informatikus Farmeráma fejlesztőknek talán albán lek-ben kellene kapniuk a fizetésüket 98%-os adótartammal. A gyopárvölgy nevü borzalmat felejteni kellene a klienssel együtt. >:(:mad::wuerg:

Utoljára szerkesztett: 26.1.24
    -ericat-, zsóka56, apus54 és 5 más kedveli ezt.
  4. bugumbugum

bugumbugum Utánpótlás-írogató

Folyamatosan lassú a játék, nem lehet normálisan játszani. És ez nem net probléma...

holdbarát, dinka, mucus252 és 3 más kedveli ezt.
  5. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

Nem lehet aratni, vetni, nem teszi ki a földeket, órákig tart a víz és trágyázás!>:(Újra kell indítani szinte minden lépés után, de a VÁSÁRLÁSI AJÁNLAT!!!!! hiba nélkül működik:mad::mad::mad::mad::mad::mad:. Felháborító!

holdbarát, bugumbugum, dinka és 3 más kedveli ezt.
  6. palota63

palota63 Járnitanuló

14 éve a kezdetek óta játszok,de most nagyon tele lett a hócipőm!!!!!Folyamatos belépési problémák,de a játék is szarul működik!!
    Köszönjük mi akik évekig hűségesek voltunk én most abba hagyom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fankostepsi, holdbarát, dinka és 3 más kedveli ezt.
  7. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

A legnagyobb baj ezzel az egész lassúlással, belépési problémákkal virágok forgatásával hogy nem lehet tudni hogy mikor lesz tökéletesen működő a játék. A puzle kirakása rengeteg időt vesz igénybe. Ha nem tudjuk folyamatosan csinálni biztosan nem lehet végezni az eventtel, mert annyi időt nem lehet ráfordítani. Így is nehéz kirakni, hát ha még összejön egy csomó.

dinka, csipetke01 és monster_02 kedveli ezt.
  8. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

Kb.30 perce szedném le kézzel a felhősoromat.Eddig még nem sikerült, de tálán még van 2 db.Hátha.
    Javaslom, hogy még a teliholdasat is el kellene indítani és akkor tálán be is fuccsol az egész játék.Ez már nem az a régi játék amit anno indítottak.Javaslok még egy dolgot, hogy a szervereket is kellene fejleszteni ha ennyire sok mindent indítanak egyszerre.
    Még nem sikerült az utolsó 2 db leszedése, így marad a ráfrissítés.

holdbarát, dinka, mucus252 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. monster_02

monster_02 Junior szaki

Csatlakozom az elöttem szolókhoz nem elég ,hogy két három hete lassú mint a csiga ... tegnap nem lehetett csinálni semmit hiába léptem be... így ma gondoltam bepotolom, vettem farmmunkásokat de minek ??? megint nem tudok semmit csinálni.. csak forog a napraforgó és ****** lassú , érdekes míg vásároltam nem akadozott még a tortámat is aranyért váltottam ki a a tegnapit .... és most megint döcög ....nem lehetne leállitani ,megcsinálni kipróbálni ,hogy jó e---aztán elinditani a játékot ki fogja az anyagi dolgokat potólni, miért nem tesznek oda hozzá értő embereket nem dilentásokat , mióta nem lehet már rendesen játszani ?????? most van elegem .. de nem csak egyedül nekem amint látom ,hanem a játszó társaimnak ez biztos ...írják ki ,hogy nem jó és nem is lesz soha ....

Egyetértek veled szia 2010. től játszom de már elegem van, mindig megértés ,hát elfogyott... ,ha vásárolsz akkor müködik különben nem, ha megírod mi a bajod kitörölnek , semmi értelme, nem értenek hozzá ezek diletások....ez a sok event meg agyrém ezeket nem lehet befejezni akkor meg minek ??? sajnos nem merik kitenni ,hogy vége GAME OVER van ...

* megköszönöm, ha nem írsz valótlant, nem lett kitörölve a bejegyzésed, pont most vontam össze az előzőt a mostanival - s igen, a panaszokat át fogjuk helyezni a jövőben is a helyére / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.1.24
  10. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Élvezhetetlen a játék, csak a napraforgók forognak egyfolytában.. roppant idegesítő... :(

adry_02, holdbarát, dinka és 2 más kedveli ezt.
  11. csipetke01

csipetke01 Aktív író

A gyopárvölgyet én sem használom, az katasztrófa. De ez a mostani event szintén. Sokszor volt probléma az eventekkel az első napon, de 24 óra elteltével sem javult a játék. Ahhoz,hogy a kirakóst csinálni lehessen,folyton rá kell frissíteni. Legalább tudná az ember,hogy lesz-e javulás,

fenyofa17, holdbarát, dinka és még 1 ember kedveli ezt.
  12. fakir75

fakir75 Utánpótlás-írogató

A " sima" játék is katasztrófa, türelmem elfogyott vszinüleg tizenév után itthagyom

adry_02, holdbarát, apranax41 és 3 más kedveli ezt.
  13. dinka

dinka Utánpótlás-írogató

Borzalom... ezt már nem lehet birni 15.ször kibelépek mire elindul egyáltalán, ez már nem játék ez idegbaj, minek kell egyáltalán ennyi hülye event ha nem lehet megcsinálni ...jó lenne már ha valaki leírná mi van a játékkal, mert a türelem az nem válasz ...-..

14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Azért járok a Farmra, hogy kikapcsolódjak. Nehéz napokon ,heteken vagyok túl, de a Farm mindig segít ,hogy kicsit eltereljem a gondolataimat. De ez ami most történik, kiüti a biztosítékot nálam ..is.. A fiam infósnak tanult, keni vágja a dolgokat ,de Ő se érti, hogy mi folyik itt a játékon belül. Nem akarok én senkit bántani, de már elegem van abból, hogy mindent magamba fojtsak . Igenis kimondom amit akarok. Fél óra volt, hogy egyáltalán be tudjak lépni. Nem kevés pénzem van a játékban. Bónuszokat, munkásokat veszítek el, mert nem tudom kihasználni. FA-t veszek, titok ólakat, csemetéket, tojásokat meg mit tudom még micsodákat. Ez az én döntésem volt igaz, de ehhez kell a játék, hogy tudjam élvezni azokat a dolgokat amit kemény munka fizetéséből veszek meg. Gondolkodom, hogy abbahagyom, ami nagyon fájó lenne, mert a kezdetektől játszom. De ehhez most megint sok türelem kell ami most zajlik itt. Az eventet elkezdtem, de elengedem, mert nem vagyok hajlandó arra várni , hogy egy elem letevésére hosszú perceket várjak. A 8 dobozt köszönöm, de használni nem tudom. Egyenlőre ennyi...

adry_02, fankostepsi, bündihugi és 8 más kedveli ezt.
  15. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Sajnos annak is szántam és még finom voltam és nőies! Amit igazából mondanék, már nem írom le!!! Biztos mások is így vannak ezzel! Hiába mondjuk, hogy hagyják abba az eventezést, amíg nem fejlesztik fel a rendszert. Nem Dos támadások és egyebek vannak, hanem sokan egyszerre akarnak belépni, de a rendszer nem bírja el. Nyavalyás "ajándékkal" kibökik a szemünket! 2 szántót elvesz az event, a felröppenő vagy jön, vagy nem, ha ez nem elég, akkor még a malmot is lefoglalja! Ez sokkkk, ha hozzátesszük az akadozó játékot!

fankostepsi és holdbarát kedveli ezt.
  16. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Lesz telihold! xDxD

Arrah és holdbarát kedveli ezt.
  17. Anna051955

Anna051955 Haladó

Tisztelt BP illetékesek! Az lenne korrekt a részetekről ,ha elhalasztanátok ezt a remek szülinapi eventet és végre találnátok egy végleges megoldást a játszhatóság érdekében. Eddig csak az idegeskedés tapasztalható a játékosok részéről és csak a magyarázkodás maradt a farmerek felé. Tisztelettel egy csalódott játékos. >:(:cry::mad:

adry_02, Neni60, vargatom és 2 más kedveli ezt.
  18. Cincilke

Cincilke Junior szaki

A játék olyan lassú, hogy a reumás csiga futóbajnok hozzá képest. 2-3 művelet után frissíteni kell, de ez sem sikerül mindig. Van, amikor teljesen lefagy a rendszer és még kilépni is csak úgy lehet, hogy a böngészőt zárom be. És nem a gépemmel van a baj!!!

adry_02, Arrah, holdbarát és 3 más kedveli ezt.
  19. TrBebe2000

TrBebe2000 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A játék nem lassú, hanem még mindig szörnyű, csak napraforgózik minden kattintásnál, továbblépni nem lehet, csak újra töltés és kezdődik minden elölről. borzalom! Képtelenség így termelni bármit is. Vajon meddig lesz még így?

20. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Tisztelt BP illetékesek! Az lenne korrekt a részetekről ,ha elhalasztanátok ezt a remek szülinapi eventet és végre találnátok egy végleges megoldást a játszhatóság érdekében. Eddig csak az idegeskedés tapasztalható a játékosok részéről és csak a magyarázkodás maradt a farmerek felé.Szerintem nektek sem mindegy,hogy csak a sok panaszt kapjátok.Ez a játék már nem a régi. Próbálom az aratást,de nem mindig sikerül.Állandóan frissíteni kell.Hagyom a fenébe.

Tisztelettel egy csalódott játékos. >:(:cry::mad:

Utoljára szerkesztett: 26.1.24
    adry_02, Cincilke, holdbarát és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.