Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. csibe0929

  csibe0929 Utánpótlás-írogató

  Úgy látom nem 1-2 farmnál maradtak meg a hibák. Tehát teljesen lényegteel.hogy írjuk.e a farm neveket éas id.ket. Az akadást okouó problémát az even kikapcsolásával nem sikerült megoldani sem kliens sem webes felületen. Tehát valahol máshol kellENE kersni a hibát mint a faermokon. Igen,tudom türelem. De meddig?
   
  adry_02, alex0824, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
 2. damien

  damien Haladó

  Nem ér rá ez az event addig, míg vége nem lesz a másiknak, ha visszakapcsolják? Komolyan ez ennyire kell?
  Amúgy sem volt egy villám a játék, de amióta aktiválták a Gyopárvölgyet egyenesen vállalhatatlan, főleg, ha megspékelik különböző eventekkel. Ha a játékosok szórakozása is fontos lenne, akkor alkalmazni kéne a kevesebb néha több szabályt.
   
  adry_02, alex0824, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
 3. Enikő65

  Enikő65 Haladó

  A játék lassú ,folyton le fagy . :( Eventel végeztem még azelőtt hogy le állították ,de a hibák azok így is maradtak !! Nem lehetne előbb karbantartást végezni úgy mint rég ,anno mielőtt újjabb eventtel próbálkoznak ?????? A 14 év alatt nem volt annyi hiba mint az elmúl kb. fél évben !! :(
   
  adry_02, alex0824, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
 4. Minimaci

  Minimaci Fórum mestere

  Azt hiszem, ha a fórumra írókat tekintem, és így végeznénk holnap a dolgunkat a munkahelyünkön, akkor rövidesen jóval több időnk lenne játszani (érdemesebb akkor sem lenne, mellesleg...).
  Szóval, úgy érzem, sokaknál kezd betelni a pohár. Nem kell azzal jönni, hogy "ez csak egy játék" (bár egyébként tényleg az); inkább tekintsük úgy, hogy egy termék, ami messze nem adja azt (az élményt), amiért sokan fizetnek, fizetünk. Úgy érzem, teljes joggal KÖVETELHETJÜK, hogy olyan játékot adjanak (el!!), amilyet hirdetnek, amelyik díjakat nyert (most kutyagumit nem nyerne, megjegyzem...), és amelyikért milliók rajongtak. Tudom mik az indokok. Például, hogy bonyolult. OK, de a Holdra szállás is bonyolult, mégis megoldható volt (már 1969-ben is). Ha bonyolult, akkor több, vagy jobb szakember kell. Ha ez drágább, akkor más üzleti modell, más marketing kell. Adott esetben más technikai háttér kell. Ha meg nem bírják, akkor nem kell tovább bonyolítani. Meggyőződésem, hogy bizonyos tartalmakért sokan fizetnének 10-15%-kal többet a fizetős játékosok közül, ha ugyanazt az élményt kapnák, amire "annak idején" először befizettek; de abban is biztos vagyok, hogy sokan azért fizetnek kevesebbet, vagy fordítottak hátat az egésznek, mert elegük lett az egészből.
  Nem ez az egyetlen (online) játék, és még nem is a legbonyolultabb azok közül, amikkel valaha játszottam. Itt senki más "nincs a világon", mint én; mégis, olyan játékok, ahol több tucat játékos van egyszerre, "valós időben" interakcióban, röccenés nélkül futnak évekig. Itt meg a Unityre váltás óta kisebb-nagyobb (mert volt kisebb is, ne tagadjuk) bughalmaz az egész. Nem érdekel, ki a hibás; de működőképes, jó játékélményt adó terméket akarok - azon az áron is, ha kevesebb az event (gazdaköri feladatok is vannak a világon).
  Holnap erre a
  **********ra ráindítják a bingós (lámpagyújtogatós) eventet... hát, nem lennék a modik helyében...!
   
  adry_02, Pityipanggg, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
 5. Tavirózsa

  Tavirózsa Fórumőrült

  Nálam továbbra is lassú a játék. Lassan tölt be, a kerék lefagy, ládanyitogatásnál több perces várakozás. A paszulyon nem lehet rendezni a felhősorokat előrébb-hátrébb, szóval tele hibával az egész játék, de tolják az eventeket nyakra-főre! Nem is veszek munkásokat, van kuponom épp 475 napra való, aztán majd eldöntöm hogyan tovább, ha ez így marad és nem hajlandóak változtatni rajta.
   
  adry_02, Pityipanggg, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
 6. Anna051955

  Anna051955 Haladó

  Sziasztok farmerek! Ismét üzemel a szülinapi event és erre holnaptól ráengedik a szentjánosbogár eventet a Bahamán. Kérdéses a kettő együtt futása miként működik majd. :music:-.-
   
  adry_02, Pityipanggg és zsani_apja kedveli ezt.
 7. paloooo

  paloooo Fórumelemző

  Kedves sorstársaim!
  Csak hogy tisztán lássunk! KLIENS Tegnap du-n óta a problémák nem csökkentek: területváltás csak ki-belépéssel lehetséges, gyopáros 3 katt után forog a napraforgó (ezt javasolnám új növényként!), 1 perc után automatikus ki-belépés kell, mert összeomlik a játék, a többi hibákat már jelezték a többiek!
  Böngészőben hangyányit jobb a helyzet, bár én váltogatom őket (róka, opera, chrome, vivaldi) és csak így tudok valahogy "játszani". De a forgó napraforgók ott is magasan győznek!
  Nooos, további bizakodást!
  - jaaa..., én tuti hogy nem fogom csinálni a mai eventet!
   
  adry_02, sutimami57, zsani_apja és 10 más kedveli ezt.
 8. vízöntő

  vízöntő Fórum parancsnoka

  Sziasztok!
  Szó szerint dühös vagyok, nem csak a problémák miatt, amit már 1000x leírtak, / tunk/.
  Most a farmpengős bolt miatt. Először kivették a kínálatból a gépeket / arató vető stb/ amit később valamilyen szinten próbáltak nevezzük úgy hogy helyre hozni, valahogy azért az egyszerű halandók is ha esetleg nehezebben is de hozzá jutnak./hatnak/
  Most a szuper tápot csökkentették le de drasztikusan, csak az az érdekes mindig a játékosok azok akik ezek miatt hátrányt szenvednek.
  Én úgy gondolom ezen dolgok miatt nem lesz több bevétel, mert aki eddig sem volt kp-ét áldozni a saját kedvtelésére, játékára az ezután sem fog. Jó lenne egy olyan játékfelfogás a Farmerama részéről, hogy a kecske is jól lakjon, és a káposzta is megmaradjon.
  Értem én a VV is olyan amilyen, de azért egy játék az csak nem arról kéne hogy szóljon hogy megint csavarunk egyet hát ha majd akkor..... ami be is bizonyosodott.
  Még csak annyi, a felső vezetőktől, kicsit néha a játékosok oldaláról is nézzék a játékot, ne csak üzleti szempontok alapján.
   
  Pityipanggg, Ms.AbyZu, zsani_apja és 8 más kedveli ezt.
 9. zigus46

  zigus46 Aktív író

  Nálam is dettó minden ramaty, a felhősor leszedése , az ajándék küldése az aratás az ültetés az állatgondozás ,és hiába a sok party pörgetés azt ami kéne egy db. azt nem adja de van olyan amiből sok van és a csere napokon sem lehet azt cserélni sőt eladni sem lehet, csak azt ami a kutyának nem kell, ja és ez azzal jár ,hogy 5-10-percenként ki belépni frissiteni hát ez már kiboritó, ez nem szórakozás ez idegbaj...ja most már a napi ajándék és küldése sem lehetséges ....de jó...
   
  Ms.AbyZu, sutimami57, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
 10. Somika56

  Somika56 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Kaptam egy mailt, hogy menjek játszani mert szülinapi event van. A vasárnapi agyrémet már leírtam. No akkor a mostani tapasztalataim írnám le. Először is én vagyok egy orbitális nagy marha , hogy beléptem. Az arató vető gép ugyan úgy nem működik mint vasárnap. Vet búzát répát de amit kell azt nem. Kapálás törlés vetés. Hátha működni fog. De nem. Igazán büszke lehet magára aki kitalálta, hogy egyszerre dobja ki az összes puzzlet. Ha frissíteni kell márpedig kell akkor amit addig kin keservesen kiraktam eltűnik a bal fenéken. Hurrá! De gondoltam nem adom fel. Hát rossz ötlet volt. Feladtam. És befejeztem.
  Tündér bogárkáim! Ide ne moderátort keressetek hanem IT szakembert aki esteleg megoldja kigubancolja ezt a trágya halmazt. Ez nem játék ez egy nagy NULLA! Egy valamit be kell látni a pénz szedős vegyél ezt vegyél azt azért ennek ellenére müxik! Szóval és tettel ami nem megy azt ne erőltessük. 14 év ide vagy oda ez egyre rosszabb ...kérdés lesz ez még ettől is lentebb?
   
  Pityipanggg, tavirózsa1, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
 11. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Nahát nahát... Vajon miért nem tudok belépni????:music:>:(:mad:
  Ja event kezdődik....;)
  Napraforgó szüret indul;) Talán lesz valami.....
   
 12. Anna051955

  Anna051955 Haladó

  Üdvözlet farmerek! Lesz ennél rosszabb is, 14 év után hasítania kellene ennek a játéknak és nem visszafejlődnie. Továbbra is gyakran kell ki-belépni. A Bahás eventet el sem kezdem, nem akarok idegeskedni miatta szórakozás helyett. Ezzel az IT hozzállással nem lesz a FARMERÁMÁNAK 15. születésnapja. :cry: Még egy javaslat a forgó napraforgó helyett keressenek valami mást.
   
  Utoljára szerkesztett: 1.2.24
  Pityipanggg, alex0824, Ms.AbyZu és 7 más kedveli ezt.
 13. hofeher

  hofeher Fórum ismerője

  nyilvánvalót kitörlitek nem hogy le lenne jelentve hogy hogy sávszélhiány miatt a szakadozik most épp belépni se lehet

  .com megy a .hu .de áll mint a szög
   
  Utoljára szerkesztett: 1.2.24
  zsani_apja és Ms.AbyZu kedveli ezt.
 14. zoldert

  zoldert Fórum parancsnoka

  Szia!
  Mikor csinálnak karbantartást?
  Mi lenne ha nem eventek közben kavarnának!
  Tudatosan dühítik a felhasználókat?
  Teljesen felháborító!
  Több mint egy hónapja csak hibák vannak és egyszerre több event fut hibákkal.
  Már sok mindent kell elnéznünk és fogy a türelem.
   
  adry_02, Pityipanggg, tavirózsa1 és 15 más kedveli ezt.
 15. interlala

  interlala Fórumlakó

  Hát ez aztán gyenge eresztés. Nos nem csinálom az eventett a szülinapot szimbolizálna. A pörgetéseken a normál pörgetésnél 5 helyen só, mi a francnak, a másik mért nem lehet normális dolgokat. Unom már
   
  adry_02 és Pityipanggg kedveli ezt.
 16. interlala

  interlala Fórumlakó

  Szép napot
  Most már nagyon elegem van az egész hülyeségből. Tudjátok ez az egész farm munka egy nagy nyavaja, mért nem tesznek ellene valamit, indítottam az egészet betakarítás, elfehéredik és utána minden eltűnik, amikor újra indítom, Már jó pár parti pörgetésem is el úszott, Maga a játék is , azt írja ki a farm, exe nem válaszól, sokszor kel újra indítanom, legyen már végre a játék normális. Mért szívatnak minket. Rakják végre rendbe. A francba is.
   
  **jeje**, monster_02 és adry_02 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.