Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A központnak már jeleztük a hibát. Tőled is türelmet kérek.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  2. vori.viki

vori.viki Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget! Semmit nem tettem, és reggelre visszaállt minden.

3. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nálam még mindíg nem megy a malom id5016110 a hozzávalókat elveszi de a darabszám nem nő

4. Laboviti

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  5. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

6. petone2011

petone2011 Járnitanuló

Szia! Valóban mind 2 helyen beindítva a malom: szuper ill. tevetáp készül.Éjszaka szaporodtak,pedig a bahamán átállítottam pandatápra, de az 0 maradt. A gond , hogy a folyamatban lévö tápkészítést nem lehet leállítani, és újat indítani.Talán ez is segít a javításnál, hogy ezt leírtam. Köszönöm a türelmet, a segítséget

7. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  8. popperke

popperke Fórum-zöldfülű

Sajna nem jelenik meg nálam a kalendárium, és nem a téli dekoráció van a farmomon. :eek:

9. Laboviti

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  10. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nálam éppen nem ment a bahán a malom ennek ellenére még most is áll a malmom

11. Mohály

Mohály Aktív író

12. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nekem sem indul egyik malom se pedig most nagyon kellenek a tápok megoldás veszem a piacon megjegyzem nem ölcsók az jár jól akinek megy a malma

13. veranike

veranike Aktív író

Nekem is problémám van tegnap óta mindkét malommal, hol megy, hol nem...
    (Nem tudtam ellenőrizni számszerűleg, hogy az alapanyagokat levonta-e, illetve növekedett-e a darabszám.)
    Ma reggel úgy tűnt, mégis működik, így befizettem turbómalomra, de frissítés után ismét nem indult el!
    Az a kérdésem, hogy kell-e külön panaszlevelet írnom, vagy a kompenzáció majd mindenkinek automatikusan jár, aki turbómalmot rendelt??? Előre is köszi a választ!

14. Beus19850625

Beus19850625 Fórum-zöldfülű

sziasztok már két napja nem tudok belépni a farmomra csak a virágig jön be és nem tölt be

15. deneserzsi49

deneserzsi49 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Mi az oka annak, hogy a farmomról eltűnt a karácsonyi 24 ajándékos házikó. deneserzs49-ről. Mi az oka tegnap este óta nincs. Legyetek szívesek segíteni.
    Előre is köszönöm.

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A havas táj kikapcsolásával eltüntetted az adventi kis házikót. Ám a naptár így is elérhető számodra is, csak az eventórán keresztül jutsz el most oda.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  17. -East17-

Szia!

A malom ismét működőképes, kompenzációról egyelőre nincs tudomásunk:

https://board-hu.farmerama.com/inde...olása-problémák-a-malomnál.11652/#post-121964

18. -East17-

Szia!

Ilyen hibáról nem érkezett értesítés.

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

19. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Türelmet kérnek állandóan....vettem gyepet, kevertem volna tevetápot...gyep eltűnt, táp nem készült, kompenzáció nncs, tápot vehetek 1600.-/db."vicces".Csak valahogy kacagni nembírok rajta:(Kérdőívet töltetnek velünk, csak épp nemveszi figyelembe senki a véleményeket.Talán mindenki jobban viselné a sok hibát, ha valami kis kárpótlás lenne, na de hova gondolok???Nem jó ez így:(

...................

Idézet eltávolítása. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.12.14
  20. veranike

veranike Aktív író

Szia!
    Köszönöm a választ!
    Kicsit csalódott vagyok, ami azt illeti, mivel nem tartom korrekt dolognak, hogy bár problémák adódtak a működéssel, mégis elindították az akciót. Általában jól megfontolom, hogy mire áldozok és csak akkor költök, ha valóban jó indok van rá és megéri, mert nem szeretem csak úgy szórni a pénzt.
    Mivel ez egy szolgáltatás, amiért fizetek, örülnék, ha azt is kapnám a pénzemért, amire számítok. Bár nyilván nem fogok rohanni a fogyasztóvédelemhez, csak egyszerűen furcsának találom ezt az eljárást. Sokkal tisztességesebb lett volna, ha előbb kijavítják a hibát és csak azután indul az akció.
    Ez csak egy vélemény, és természetesen nem személy szerint neked szól.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.