Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

-Kotty-:
    Tisztelt Játékos!
    A support levelek idézése szigorúan tilos a játék fórumán.
    Fórum szabályzata: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

A szabályok betartatása miatt nem szégyenkezem.

2. -kotty-

-kotty- Utánpótlás-írogató

Tisztelt Laboviti!
    Az általad belinkelt szabályzatban mindössze ennyi áll:
    "3. szint: 20 büntetőpont
    • Súlyosan vulgáris, obszcén vagy egyéb más módon problémás tartalmak megjelenítése (kép, videó, szöveg, stb...)
    • Fenyegetések, szándékos provokáció és súlyosabb sértegetések, legyen szó más játékosokról, vagy a moderátorokról, adminokról
    • Politikai, vallási tartalmak megjelenítése, politika, vallási nézetek terjesztése vagy ezzel kapcsolatos sértegetés
    • Szexuális tartalmak megjelenítése (kép, videó, szöveg, stb...)
    • Idegen, nem Bigpoint játékok reklámozása és ezekről szóló tartalmak megjelenítése
    • Support levelezés nyilvánosságra hozatala (levéltitok megsértése) a support egyértelmű hozzájárulása nélkül"
    Idézni egy levélből egy konkrét részletet messze nem azonos egy "levelezés nyilvánosságra hozásával"! Ezzel együtt talán elég lett volna az idézetet törölni.
    Nem tudom, hol olvasható az általad leírt "Support - levéltitok", nem bánnám, ha azt is belinkelnéd, mert nem szeretnék sem egy több kötetes regényi kiolvasni, sem nem tudásból eredően megsérteni bármilyen titkos szabályt.
    Amúgy a fentebb idézett "büntető lista" szerint a 20 "büntetőpontig" terjedő büntetés max. egy napos kizárás. (Én bizony szigorítanám, minimum egy főbelövésre, de szerencsére nem én vagyok a BP kodifikátora.)
    Sértegetés valamint szidalmazás viszont nem volt.
    Szóval hol olvasható ez a support - levelezés dolog?
    Üdv.

PS:
    Most látom, hogy az idézett büntetés a chett szabályaiban található.
    Mentségemre legyen mondva, hogy soha nem chetteltem, nincs is ilyen szándékom, ezért az erre vonatkozó szabályokat nem olvastam el, nem is ismerem, ahogy a légiközlekedés szabályait sem tartom fontosnak megismerni, mivel nem vezetek repülőt. (Írhattam volna a vízi-kreszt is.)
    Az viszont szerintem jogos elvárás, hogyha egy szabály más funkciókra is vonatkozik, akkor az arról a funkcióról szóló szabály-könyvbe is kerüljön be!
    Írjátok be a fórum-szabályokba is, ha arra is vonatkoztatjátok, nyilván mások sem olvasnak olyan szabály-könyvet, melybe sosem akarnak belépni.
    Ezzel együtt sem azonos a nyilvánosságra hozatal egy részlet idézésével.

Utoljára szerkesztett: 3.1.15
  3. Laboviti

Nem gondoltam, hogy a support tevékenységével kapcsolatos információid hiányosak.
    Minden szabály nyilvános a játékban.
    Kérésednek megfelelően az alábbi linket megnyitva tájékozódhatsz az általad nem ismert részletekről: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

A büntető katalógust és egyéb szabályzatokat a németországi székhelyű cég határozta meg és bocsájtotta mindannyiunk rendelkezésére.
    A továbbiakban is kérlek arra, hogy a gúnyos megfogalmazásoktól, ötletelésektől a szabályokra vonatkozóan tartózkodj.

4. wayett

wayett Járnitanuló

Szia! én azt szeretném tudni miért eszik olyan sokat a kakas?

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A játék készítői határozzák meg az egyes játékelemek tulajdonságait, így a tápok összeállítását is.

6. Zágon

Zágon Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Elismerem, hogy az én hibám, hogy az utolsó pillanatban kezdek el vásárolni, de azért jó lenne, ha az event vége előtti hajrában már nem lehetne event kosarat vásárolni...
    Tényleg neki állhattam volna előbb, de azt hittem még belefér a maradék 5 percbe, ehhez képest 2000 ft.-om bukta a semmit....

7. -East17-

Szia!

Amennyiben a megrendeléskor a pénzt levonta és nem kaptál érte semmit, úgy a pénzügyi részlegnél jelezd a történteket. Ehhez segítséget itt találsz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

8. mevi73

mevi73 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném kérdezni ha van szupertápom meg tefén és kecske tápom akkor a tejüzembe miért nem tudom használni nem adja ki,
    valaki legyen szíves és homályosítson fel,hogy is van ez.már kétszer vettem tehenet és kecskét akkor működött.

9. -East17-

Szia!

A terményt adó ólak nem csak tápot, hanem állatot is kérnek az etetéshez. Ezért ellenőrizd, hogy sima tehén és kecske állattal rendelkezel-e etetéskor.

mevi73 kedveli ezt.
  10. mevi73

mevi73 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm akkor azért müködik csak állat vásárlással.

11. gahér.

gahér. Fórum-zöldfülű

Szerinted januárban mikor lesz TELIHOLDAS?

12. Laboviti

Szia!
    Mint minden alkalommal, most is a Hivatalos közleményekből értesülhetünk a mini akciók kezdetéről. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

13. judit7676

judit7676 Utánpótlás-írogató

segítséget szeretnék kérni nem működik nálam a boldog ól nap? valaki tud erről valamit mondani? köszönöm

14. Laboviti

15. judit7676

Csak sajnos nálam nem működött azért írtam egyik farmo9mon sem csak egy-egy állatot adott

Licsit miért nem lehet a piacon venni nekem még nagyon sok banán kell,hogy tudjak venni licsi fát

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.1.15
  16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia judit7676!

A Boldog ól nap az ólak után járó Tapasztalati pontra van hatással, nem pedig az ólakból aratott állatok mennyiségére :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/#post-36052

Licsi termést akkor tudod a piacon is csak megvenni, ha kiváltod a Licsi szobrát a Maja majmok szentélyében.
    A Kaméleonhoz a tápot viszont akkor is meg tudod venni a piacon, ha a farmon elérted már 66. szintet. A táp nem függ a szobortól.

17. judit7676

köszönöm szépen

18. topi45

topi45 Fórum-zöldfülű

beraktam a tenyészetbe 4db hírlapi kacsát és eltünt amit adott rá!!!!hová lett?

19. -East17-

Szia!

Csak pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni.

20. BARBARA94-94

BARBARA94-94 Fórum-zöldfülű

Miért nem lehet lángos receptet vásárolni? Tudom, hogy a magyar hetek eventbe lehetett megszerezni. Aki akkor még nem játszott, az hátrányba kerül a többi játékossal szembe. Ez nem esélyegyenlőség. Van rá valami esély, vagy remény, lehetőség a megszerzésére?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.