Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. taylormary

taylormary Fórum-zöldfülű

Mi történt a farmmal? Nem tudok belépni a piactérre, ha belép a növényeken kívül nem látok semmit sem, vásárolni nem tudo, eladni szintugy, arról meg ne is álmodjak hogy eljutok az állatokig, vagy a terményekig. Aratógépem hiába van nem működik. Frissítek, csinálok valamit, frissítek, csinálok valamit. Ez megy egész délután. A mozi nekem sem működik napok óta! Valaki segítsen! Ui: netes kapcsolatom tökéletesen rendben van! :)

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A mozi jelenleg nem működik rendesen. Az általad is tapasztalt hibát tegnap jeleztük a készítőknek, várjuk a javítást.

3. -East17-

Szia!

Az első problémára megoldásként egy géptakarítást javasolnék:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

A mozi jelenleg nem működik rendesen. Az általad is tapasztalt hibát tegnap jeleztük a készítőknek, várjuk a javítást.

4. taylormary

taylormary Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget!

5. _Áfonyácska_

_Áfonyácska_ Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a választ!

6. verda

verda Haladó

Hogy panaszom is legyen - bár nem különösebben fontos, csak szerettem volna erre írni - miért kerül ennyibe 30 ól + 1 db?
    :)

..................

A topik szabályzata értelmében a csevegős rész törölve. /-East17-/

7. -East17-

Szia!

Az árakat a fejlesztők határozzák meg, ez jelen esetben 180 FA. Olyan ólat kapsz érte, ami más módon nem megszerezhető,és akár viszonyíthatjuk is, egy XXL fa 300-400 farmaranyas árához, így talán nem annyira magas az összeg. De természetesen minden játékos másképp látja ezt.

8. verda

verda Haladó

Kedves East, köszönöm a választ, ez tényleg csak azért volt kérdés, hogy a topikba írhassak. Mivel a számomra fontos rész törölve lett, ezért köszönöm a választ, de ez költői kérdés volt. A panaszkodónak szerettem volna írni.
    köszi

9. -East17-

Érthető okokból nem engedélyezzük a Panaszkönyvben a beszélgetést, itt az indulatok sokkal könnyebben elszabadulnának, parttalan viták alakulnának ki (régebben ezt megtapasztaltuk, így ennek fényében hoztuk ezt a döntést).

verda kedveli ezt.
  10. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Én úgy érzem igazságtalannak tartom, ma vettem 15 FA-ért a talányos tenyészetből, és szarvasgomba malacfarmot kaptam, amit a műhelyben lehet készíteni.Nem tudom akkor mért reklámozzák a különleges ólakat. Azért ez elég nagy átverés. Köszönöm..............

zigus és köbüki51 kedveli ezt.
  11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Kata7555!

A leírásban szerepel, mi fejlődhet ki :
    • szintednek megfelelő Retró +, illetve sárga színű ólfejlesztések
    • szintednek megfelelő Retró ++, illetve narancs színű ólfejlesztések
    • szintednek megfelelő műhelyes ólak
    • szintednek megfelelő rémséges ólak
    • különleges ólak
    Ez összességében 100-as nagyságrendű lehetséges ól amiből kaptál 1 db-ot, a felsoroltak egyikét.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-tenyészet-titokzatos-ólak.506/

12. ronaaaa

ronaaaa Fórum-zöldfülű

sziasztok en nemetorszagbol probalok farmaranyat venni vezetekes telefonrol de valamie nem mukodik ....otletek?

13. Nildia

Szia ronaaaa!

Németországban az ottani feltételek szerint vásárolhatsz.
    Mi itt abban nem tudunk segíteni, az ottani Kollégákkal kell felvenned a kapcsolatot.

14. ronaaaa

ronaaaa Fórum-zöldfülű

ertem en de ha ugy lepek be h farmerama.de akkor is ugyanaz a teefonszam jelenik meg szoval.......

15. Nildia

Szia ronaaaa!

Mivel Németországban vagy, így az ottani rendelési feltételek érvényesek.
    Az ottani rendelési adatokba, lehetőségekbe mi itt Magyarországon nem látunk bele, nem tudunk Neked segíteni.
    Mint mondtam, az ottani Kollégákkal vedd fel a kapcsolatot.

16. Maddita

Maddita Utánpótlás-írogató

Az a panaszom, hogy 91-es szinten 30%-s Élő legendaként, (és minden játékelemből van a farmokon), 3 darab itató felröppenőm lett azóta, amióta bekerült a játékba. Ez nagyon lassú ahhoz képest, hogy 10 darab szükséges egy ragasztóműhelyhez. És természetesen egy ragasztóműhelyt sem sikerült még építenem. Kérem jelezzétek a fejlesztőknek. Köszönettel.

17. gymikii

gymikii Fórumlakó

Hát én 94es vagyok, és amióta felröppenhet ez az izé, nekem eddig NULLA (0) darabot adott, úgy hogy nekem is 30as az élő legendám....kicsit nevetséges, teljesen komolytalanná teszi a játékot, de hát ez van. A legközelebbi ilyen eventnél, legyetek szívesek odaírni, h valószínűleg a megnyert nyereményeket, csak hetekkel-hónapokkal később tudjuk használni, a különleges felreppenők okán.....mindenféle teljesen magától értetődő dolgot(legalábbis ha nem most kezdted 2 napja) odaírtok....ennek az infónak van olyan súlya, hogy megérdemlik a gazdák, hogy tudjanak róla, ehelyett még utalás sem történik rá. És ez nem a fejlesztők sara, hanem a Tiétek.

.................

Felesleges idézet eltávolítása. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.3.15
    yoobogyókavisszatér kedveli ezt.
  18. -East17-

Szia!

Bármennyire is szeretnél bűnbakot találni, ez nem a mi sarunk. A felreppenők százalékos előfordulási rátáját nem hozzák tudomásunkra, így az általad javasolt kitételt sem írhatjuk ki sehova.

19. cry28

cry28 Utánpótlás-írogató

Csak egy apró kérdés mi az hogy szintednek megfelelő? Én 96. szinten vagyok és 3db ólat vettem. 1 tyúk 1 nyúl 1 kecske!!!
    Ezek szerint ez az én szintem? Már bocsánat de utoljára ilyen ólaknak két hét játék után örültem nem öt év után!!!!!!!!!!!!!!

20. -East17-

Szia!

A szintednek megfelelő azt jelenti, hogy nem kaphatsz olyan ólat amit még nem tudnál kitenni, mert nem vagy azon a szinten. A 96. szinten már minden ól elérhető számodra, így közel 140 ólból válogathat a rendszer. Ha a szintednek megfelelő - kitételt másképp értelmeznénk, akkor a hód lenne az állatod, ez ugyanis a legutolsó a sorban. Tehát ezt a nézetet nyugodtan elvethetjük.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.