Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ásó Márkó, a szorgos vakond a farmon végre valahára kiszabadult az Ipari park "fogságából". Megtalálta a kivezető utat, most már a logisztikai tervét megvalósíthatja.
    Szeretné "behálózni a földterületeket", hogy a természet éledezésétől kezdve folyamatosan elraktározhassa az élelmiszerkészletét a szűkös napokra. Az útvonalát Ti is nyomon követhetitek, ahogyan "áldásos tevékenységét" végzi.
    Ez a munka csak ma, és csak nálatok követhető nyomon. Jó szórakozást a vidám percekhez, órákhoz. :)

Gio, kekmaci75, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  2. Laboviti

3. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Hogy, ez az Ásó Markó..:DD Hát fellépek gyorsan betakarítani, erre nem szétbombázza, csak mert neki "kinézhetnéke" van?:D Amúgy nagyon jó pofa, vicces szerintem. Akinek még kérdéses, hogy mit keres a farmunkon, annak javallom, hogy gondolja át a mai napot..;)

Adminok, nektek és a fejlesztőknek is "mozgalmas" és vidám perceket kívánok! :)

Üdv, Bolgár

Gyöngyhörcsög, _Cygnus_, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  4. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Sziasztok!

Amilyen lüke vagyok, én nagyon vártam, hogy megtudjam, mi lesz a ma reggeli tréfa. Kövezzetek meg: nekem tetszik.
    Egész nap lesz, vagy csak az első belépésnél?
    Szerintem viccesek! Bár, amikor a felrobbant a kaméleonólam, az azért meglepett. :D

Szép napot mindenkinek!

Üdv: Kira

Gabi922, kekmaci75, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  5. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Nagyon jóó az áprilisi tréfa! :D
    Vicces ahogy repülnek a fák ólak, az meg varázslatos ahogy a vakondtúrás után szépen visszakerül minden a helyére! Köszönet érte!

vacik1, Baby72, Gyöngyhörcsög és 2 más kedveli ezt.
  6. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Jó reggelt!

Abszolút nem zavaró a robbantgatós vakond, felrobban az almafám, addig learatom az őszibarackot, míg újra nől, nem idegesít egyáltalán, jó móka inkább. Ma április 1-e van, a bolondok, a tréfa napja, nem értem azokat a gazdákat akik nem tudják elengedni magukat, és rögtön fenyegetőznek, inkább élvezzék a játékot, a mókát, legalább ma legyenek vidámak, pozitívak. ;), ja és a felrobbanó kis földdarabok szívecskékből állnak, igazán kedves

vacik1, Gabi922, -.Napocska.- és 6 más kedveli ezt.
  7. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Sziasztok enyhe idegbajt kaptam amikor a vakundok szétkapta a rózsaszín malacólam -hirtelen azt sem tudtam hova nyúljak mit kapcsoljak ki-aztán ha lassan is de leesett 04-01 nekem nagyon tetszik ötletes

8. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Szerintem is jó az április 1-i tréfa.
    Rendes Tőlük, hogy ennyi energiát fektettek csak a mi szórakoztatásunkra. (Aki akarja meg kikapcsolhatja.)

vacik1, Baby72 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  9. Kisgabógazda

Kisgabógazda Fórum-zöldfülű

Először bosszantott,mert nem jöttem rá,hogy ma milyen nap van! Most már tudom,jópofa a dolog!Köszi!

vacik1 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  10. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nekem tetszenek a vakondok! Nagyon jó!

vacik1 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Vanik Ma. Bár, jobban örültem volna a tegnapi kényszer leállás után, ha ma a kis ásógép mellé adnak mondjuk az aratás késés és a melósgép idő kiesése ugyi, 3 órás kupont. Mert ma azért fogok fél órát állni mert leszedik amit tegnap felraktak. No [​IMG] !

12. Laboviti

Rémséggazda:
    Szia!

A hozzászólásod megfogalmazásánál ügyelj a kulturált hangnemre.

Ha nem tetszik ez az animáció kikapcsolhatod.

kekmaci75 kedveli ezt.
  13. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Bolondos Áprilist!

Már nagyon vártam, mivel viccel meg minket a BP a mai napon. Gratulálok, nagyon ötletes :D. Imádom a kis robbantós vakondokat.

Farmer*54, -KiraAngel- és vacik1 kedveli ezt.
  14. vacik1

vacik1 Fórum-zöldfülű

Köszönet a meglepetés mókáért!!! Cuki!!!!!

édenkert51 kedveli ezt.
  15. carmageddon58

carmageddon58 Fórum-zöldfülű

Én se tudom,mi hol van,de az Április elsejei tréfa igen rossz,mert se vetni, se aratni nem lehet,száll minden a vakondokok álltal,kár volt ezt kitalálni.

Én se tudom,mi hol van,de az Április elsejei tréfa igen rossz,mert se vetni, se aratni nem lehet,száll minden a vakondokok álltal,kár volt ezt kitalálni.

Nem lehetne leállítani? Már nem kiröhögtük,hanem kibosszankdtuk magunkat.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.15
  16. édenkert51

édenkert51 Fórum-zöldfülű

Váóóóóóóó... meglepődtem, de leesett, miért lepték el a birtokom a Vakondok :) nagyon ötletes!! Köszi!!:D

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos a kikapcsolás jelen pillanatban nem üzemel. Már értesítettük a fejlesztőket.

18. pepito

pepito Járnitanuló

Tudom hogy kulturáltan kell hozzászólni, .....

................

Hozzászólásod vitára, veszekedésre adhat okot, ezt pedig szeretnénk elkerülni. Megértésedet köszönöm. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.15
  19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

A legfrissebb tesztelések alapján a vakond kikapcsolásához mindkét oldali Különleges effektek opciót használnunk kell:

Ashampoo_Snap_2015.04.01_18h05m01s_002_.png
    Tehát kikapcsoljuk őket majd Mentés gomb és utána frissítés.

20. briganti168

briganti168 Fórum-zöldfülű

Sziasztok légyszíves néz utána hogy mért ilyen lassú a játék állandóan lefagy nem lehet aratni nem lehet vetni nem lehet locsolni és nagyon nehezen lehet át menni a területekre már több topikon is probálkoztam ugyan az a hiba

yoobogyókavisszatér kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.