Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia briganti168!

A lassulással kapcsolatos jelzéseitek már továbbításra kerültek.
    Addig is amit tehetsz, hogy a javasolt takarításokat elvégzed.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Érdemes lehet másik böngészőről is megnézned a játékot.

Azon kívül amivel még javíthatsz :
    - minden számítógépeden fölöslegesen háttérben futó programot, ablakot zárj be
    - a játék minőségét a beállítások között vedd alacsonyabb fokozatra
    - a beállítások között az animációkat kapcsold ki
    Illetve amit még megpróbálhatsz, hogy a gépedet teljesen kikapcsolod, a modemedet reseteled, majd újraindítasz.

kekmaci75 kedveli ezt.
  2. yoobogyókavisszatér

yoobogyókavisszatér Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is gondom volt a vakundokkal... elég lett volna az első belépéskor látni,nem kellene minden belépésnél hátráltatni a szerencsétlen játékost... (délutánra pedig ki is lehet kapcsolni...szuper)
    Egyébként nálam is rettenetesen belassult a játék 1-2 napja! Azt hittem az event miatt,mert sokan be akarják fejezni...de már nincs event... a területek betöltése botrányos, a terület váltás siralmas... aratni,vetni, állatot gondozni,amikor ilyen lassú és vissza ugrál a trágyára és az etetésre, hát nem minősítem...
    köszönöm a géptakarítás már megvolt,és nem segített... remélem hamarosan jó lesz a játék,mert 20-25 perc leszedni egy farmot gépesítés nélkül...

3. briganti168

briganti168 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a felvilágosítást akkor majd a barátaimnak is el mondom hogy mit tegyenek ugyanis őnáluk is ez a probléma mint nálam igaz ők nem ezen a gépen játszanak És az én gépem rendbe van már minden lehetősséget le futtattam rajta sajnos eredménytelenül ugyanis semmi nem változott a játékba

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Próbáld ki ezt ,segíthet:

A játékba belépve, a játékablakra klikkelve a jobb egérgombbal, a felugró menüben válaszd ki a "Quality" menüpontot, majd a megjelenő új ablakban a "low" opciót.

Ez lejjebb veszi a grafika kidolgozottságát, de a változás minimális lesz, viszont a játék kicsit gyorsabbá válik.
    Természetesen a fejlesztők dolgoznak a játékkliens optimalizálásán, hamarosan minden visszatér a rendes kerékvágásba.

briganti168 és Kriszti kedveli ezt.
  5. csigamaj

csigamaj Utánpótlás-írogató

Én csak érdeklődnék,hogy ki a fenének jutott eszébe kisebbre venni a grafikákat.Ha látni akarom,hogy mit használjak fel,már lassan nagyító kell hozzá.Már alig látni különbséget a 3 koszorú között.A fehér ártatlanság ,a perec már csak nagyító használatával látható.Tudomásul kellene venni,hogy több 40 éves játszik-e játékkal,mint 20 éves.

6. Laboviti

Szia!
    Várható, hogy lesz pozitív változás ebben az ügyben.
    Javaslom, addig az információs buborék használatát, ott nagyobb méretben láthatók.

7. kutyafarm59

kutyafarm59 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Ez megnyugtató,azt hittem tegnap ez is a tréfa része.

8. Szama

Szama Fórum veteránja

Tisztelt játékfejlesztők!
    Esetleg egyszer a közeljövőben sikerül úgy megcsinálni egy eventet, hogy nem hullik össze tőle egyik böngésző sem?! Rendkívül idegesítő, hogy minden egyes event alatt a játék belassul, ami még "okés" is lenne, ha a sok flashtől nem hullana szét a böngésző!! :(..a gépemnek nincs semmi baja, nem kérek géptisztítási javaslatokat, mivel nem megyek vele semmire! A farmon a területek között léptetni egyszerűen rémálom, és a vetés-aratásról már inkább nem is beszélek! Event van! az ember szeretne haladni, és nem úgy mint egy csiga, mert kb a játék most azon a szinten áll...Mi lesz hétvégén, amikor még pluszba jön a telihold event is?? NEm hiszem el, hogy a sok panasz ellenére mindig azt a választ kapjuk, hogy így meg úgy csináljunk egy takarítást! Kicsit felháborító ez a fajta hozzáállás, mert nem egy ember szólt már azért, hogy lassú a játék! A gépemen minden frissítve, naprakész minden programmal, bővítményekkel, stb...a hiba nem a gépemben van, hanem a játékban...legyenek szívesek végre elfogadni a panaszokat és megoldást találni a problémákra, ne pedig a játékosokra, vagy a gépükre fogni a hibát! Érdekes, hogy mindig csak eventek előtt kb. 1 nappal, és event alatt jönnek elő ezek a problémák..mikor nincs event, gond sincs...
    Remélem várható változás ebben az ügyben is, mert sajnálnám a több évnyi munkát, amit a farmomba öltem, kidobni....
    Köszönöm

9. lala3654

lala3654 Utánpótlás-írogató

Sziasztok jó lene már ha csinálnátok valamit a farmal mert nem lehet rajta játszani álandoan le fagy nem tudok vetni aratni ez már egy hete így megy aföldeketis alig lehet ki cserélni egy ora hoszáig szorakozok vele mire meg tudom csinálni

10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép Napot!
    Panaszom van. Szegény csibéim sírnak, hogy nem tudnak egyetlen nyulat sem kiszolgálni. Az eventkiírásban az szerepel, hogy a szükséges szint 2-15, pedig a tulipán jóval később jön. És az 5 csokor is elmaradt. Azzal legalább ki tudták volna próbálni, és némi sikerélményük is van. Elhibázottnak érzem a kicsik ilyen módon való kizárását.
    Üdv

11. Laboviti

Szia!
    Az event nyereményeket figyelembe véve lehetséges, hogy igazad van.
    Ám az eventnövény termelése és a velejáró szintlépés kicsit kárpótolhatja a csibéket.

12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Köszönöm a válaszodat kedves Laboviti. Én is ezzel vígasztalom őket, de a nyuszi nagyon aranyos, ott ugrál, és hát semmit nem tudnak vele csinálni, nem láthatják az animációt, stb.... Nincsenek jó érzéseik, na. Biztos nemcsak az én csibéimnek jelent ez problémát, és biztos vagyok benne, hogy jelzitek is a fejlesztőknek.
    További szép napot, sok csokrot, és hímestojást kívánok.

13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szeretném ha tudnátok, hogy az eddigi legjobb eventet sikerült összehozni. Tüneményesek a nyuszik, az animáció fergeteges, az ajándékok csudajók. További sok ilyen jellegű eventet kívánok magunknak.
    Békés, boldog ünnepet:).

Kata7555, Petra-1999, kekmaci75 és 2 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Valóban az egyik legjobb event. Szuper ajándékok, végigvihető event. Gratula. :)
    Kellemes húsvéti ünnepeket az egész Farmerama csapatnak, meg mindenkinek. :)

cintia1130, kekmaci75, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Alinee2

Alinee2 Törekvő

A nyuszis eventben ajándékként kapott 12 és 48 órás, azonnal induló aratógép tulajdonképpen használhatatlan, értelmetlen.
    Egy 16 ezres volumenű event növényt általában 1X1-es területre ültetünk, és arató-vetőt használunk hozzá. Az azonnal induló aratógép amit ajándékként kaptunk, bosszúság, nem öröm, felesleges. Figyelni kellene arra, hogy legalább vetőgépet is tegyenek mellé, vagy pedig arató kupont az azonnal induló helyett.
    Az egyik topicból kidobták, törölték a hozzászólásom. Nos, emiatt panaszt tennék. Ezt a linket kaptam, mennyiből tartott volna ide továbbjuttatni egy hozzászólást? Időben ugyanannyi, így viszont kioktatás jellegű. A fórumon rengeteg topic van, mégis, hogyan igazodjunk el közöttük? Nem mindegyik egyértelmű, hogy mi mire való. A 12 órás aratógépet én speciel javításra szoruló problémának minősítem, nem panaszként említettem. De szerintem teljesen mindegy minek nevezzük.

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Alinee2!

Moderátori tevékenységgel kapcsolatban panaszt a Supporton tehetsz :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

A fórumon mindennek megvan a maga helye.
    Erről eligazítást is találsz, mégpedig itt :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

Azon túl, minden egyes topik első hozzászólása tartalmazza adott topik használatának a szabályait!

Hozzászólásod ott off-nak minősült, ezért került törlésre. Off hozzászólások indoklás nélkül is törlésre kerülhetnek! Te indoklást is kaptál, adott topik szabályzatára hivatkozva!

17. Pocok70

Pocok70 Aktív író

sziasztok! Ez most komoly??? Ennyi növény ültetése közben bedobni a teliholdas eventet is???
    Soha nem lesz teljes a teliholdas szerencsétlen paszulyom...

18. Petra-1999

Petra-1999 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én is csak azt mondhatom(írhatom), hogy végre egy nem "unalmas ültetős" event, az ajándékokról nem is szólva!xD
    Nekem is megvan szinte mindenem, ami nincs azt meg tudom venni, de ez az event szórakoztató :music:, ha összeadjuk a tp-k értékét nem elhanyagolható! Nem értek egyet az elégedetlenkedőkkel, még a teliholdas is belefér!!!
    Sok ilyen eventet! Kellemes Ünnepeket!
    Petra

Gabimami, Baby72, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  19. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

sziasztok! hol tudok jelenleg felröppenőt kérni? nem találok hozzá csak egy lezárt topikat. :eek: :(

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.