Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. csipetke01

  csipetke01 Utánpótlás-írogató

  Helló!
  Én írtam supportnak,nem történt semmi.Azóta is (kb 1hete) német zászló van a rendelési felületen,ami így használhatatlan

  A válasz kiemelése az idézetből, mert azt a beidézett posztba írtad!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.10.16
 2. Filonka56

  Filonka56 Junior szaki

  Sziasztok!
  Olyan gomdom van, hogy nem tudom hol keressem a manufakturát. Most teljesítettem a gazdakörben amit megjegyzek nem volt egyszerű.

  Gazda: Filonka56ID: 4862059
   
  orchidea6969 kedveli ezt.
 3. mamarygen

  mamarygen S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia!

  Melyik supportra írtál a zászló gondja miatt??
  A játék supportjára, az "általános kérdések" kategóriát választottad??

  A support minden levélre válaszol!! A regisztrációs e-mailedet ellenőrizd, oda fut a válasz! Volt benne instrukció számodra, további teendőket is írtak. Legyél szíves megkeresni az automata választ követő levelet is!
   
 4. mamarygen

  mamarygen S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  Valamit nagyon elnéztél, amikor azt várod, hogy a manufaktúra gazdaköri feladat megoldása után újabb manufaktúra raktárházat kaphatsz!!!
  Ez nem így működik!

  A leírást ajánlom a figyelmedbe:


  Legközelebb egy help topicban jelezd a problémát, ne a panaszkönyvben!
   
 5. Shirkán53

  Shirkán53 Fórum hercege

  Sziasztok!
  Jelezni kéne a BP felé, hogy lassan betelik a pohár. Tönkre tették már a piacot az utóbbi időben, teljesen. Egyetlen régebbi alacsony értékű fatermés ára sincs elfogadható értéken. Az állatok árai közelítik 10.000 CSP értéket a titokállatoknál, sok már jóval felette jár. A TOP előtt mindenki sírt-rít, hogy kiürítették a pajtát. Erre betesznek egy olyan gazdaköri feladatot, ami a legmagasabb pajtaértékű fákat csaknem teljes egészében érinti, akár 1600-as tételben. Már most is minden drága. Mi jön ez után? Majd valamelyik tudálékos leírja, hogy nem kell a gazdakört azonnal megcsinálni...De kérem szépen, nem is ez a kérdés. Ha ennyi fa fog kelleni, meg ennyi állat a baháról a feladatokba, akkor nagyon is fel fog menni az ár még a mostani, nehezen elviselhető árhoz képest is. És ezt az okoskodóknak írom: az árak nem attól fognak függeni, hogy én Shirkán53 meg akarom-e csinálni a gazdaköri küldetést! Mindenképp felmennek az árak. Erre nyugodtan mérget lehet venni!
  Vagy lehet el akarják végleg venni a kedvünket a játéktól? Nem szívesen teszek fel ilyen kérdést, mert szívem csücske ez a játék. Tisztelem és szeretem a modijainkat a munkájukért és játékostársaimat a kitartásukért. De valahogy nagyon rossz irányba mennek a dolgok. Addig kéne észrevételezni ezt, amíg nem késő. Én játszani szeretnék és nem abbahagyni. Véleményemet mások is megfogalmazták már a közelmúltban, különböző topikokban. Jó volna, ha a kutya ugatása végre felhallatszana az égig xD!
   
  Andzsi1971, zigus, rozo52 és 14 más kedveli ezt.
 6. eemesee90

  eemesee90 Utánpótlás-írogató

  sziasztok van egy csibém ,és nem szép neve van, meglehet engedni hogy a neve ilyen csunya legyen? eemesee90 ID:49638892 Nézzétek már meg ,hogy lehet e ilyen név ,mert ez csunya nem ide valo szerintem Sűrgős.:wuerg:
   
 7. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Kérlek, jelezd a Supporton, és addig ne töröld, mert így könnyen megtalálják a játékost.
   
 8. kozmatim

  kozmatim Járnitanuló

  Hát én nem nagyon irok de a csibeszoba felháboritott elég régóta négy helyett kettő csibém van és persze ezek sem aktivak.Csak azt ne, értem már három hete miért nem kapok ujakat,pedig szoktam segiteni őket.
   
 9. Talma

  Talma Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!Nem panaszkodni akarok Én!Csupán sűríthetné a FÚRÓ feldobást,mert még egyet sem kaptam!Jó melót egészséget Nektek! :)
   
  zigus46 és mama6546 kedveli ezt.
 10. zigus46

  zigus46 Junior szaki

  Nagyon nem jól vannak kitalálva ezek a Raktárházak kaland vágyból vettem jó sok csillagért egy manufaktúra raktárházat nem elég a rengeteg csillag a milliókért leadott állatok , növények fák de még a felröppenők sem jönnek így sohasem lesz négynél több helyem mert plusz kettőért annyi minden kell ,hogy azt ember nem tudja kitermelni de meg is lenne vannak olyanok mint a fúrógép ami soha nem lesz meg akkor mi értelme volt el kezdeni ez pont olyan mint a tenyésztés event ,hogy annyi szuper táp nincs a világon mint amivel be lehetne fejezni és sajnos így el megy az ember kedve az egész játéktól....el kéne ezen a fejlesztőknek nagyon nagyon gondolkodni...
   
  mama6546, Kata7555, adry_02 és még 1 ember kedveli ezt.
 11. kocsisne.ter

  kocsisne.ter Aktív író

  Szép estét Sziasztok! nem nyűrrögni szeretnék de felháborítónak tartom, hogy a 15 csomagokba olyan fák vannak betéve mint mandula, fenyő és sorolhatnám... lehet ezek Xl és XXl változatok na és a baháról ne is beszéljünk majomkenyérfa és társai.
  Ez most bevétel de előbb utóbb a játék bedőléséhez vezethet Ezt azért érdemes lenne mérlegelni.
   
  adry_02, monster_02 és zigus kedveli ezt.
 12. guruzoli

  guruzoli Junior szaki

  Sziasztok!

  Teljesen felháborító ez a titokzatos csemete akció. 60-60 darab csemetéből (840 FA) összesen 1-1 db új csemetét kaptam a garantálton kívül, illetve az ellőtem hozzászólónak teljesen igaza van, mert olyan fákat kapok, amiből a pajtában már van egy rahedli. A meglátásom szerint ez a játék is lassan már csak a pénzlehúzásról szól!!
   
  evadebrecen, Filonka56, adry_02 és 2 más kedveli ezt.
 13. mamarygen

  mamarygen S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia!

  A titokzatos csemete akció mini event ismertetőjében rendre szerepel az alábbi mondat kiemelten!
  https://board-hu.farmerama.com/inde...akció-és-új-állandó-gazdaköri-küldetés.14353/

  Te kaptál a garantáltan érkezőn felül is.
  Van aki csak a garantált vásárlást kapta, mert nem jött új/újabb vágyott fa a titokzatos talányosból.

  A meglátásodhoz: nem pénzlehúzás, hanem pénzköltéssel járó dolog ez, ha a nevezett miniakciót felvállalja a farmján a játékos!
  Ha nincs miből vásárolni, akkor elfogadható a vásárlásból való kimaradás.
   
 14. monster_02

  monster_02 Járnitanuló

  Van ez a Party pörgetés felhősor most már 3. is de sajnos nem igen lehet kipörgetni mindet van amiből kettő is van de mindet sajnos nem lehet megszerezni reméltem ,hogy majd a csere akcióba vagy most a Party pörgetés akcióba sikerül a hiányzó darabokat megszerezni de csak remény volt ..igaz a remény hal meg utoljára, és nagyon sok mindennel így van ez a játékban sajnos....
   
 15. zigus

  zigus Haladó

  Nagyon jó ,hogy ajándékba kapunk farmmunkásokat csak az a baj ,hogy azonnal fel kell használni nagyon jó lenne ha inkább kuponba kapnánk mert ha pont nincs rá szükség mert pont működésben van a farmunkásaim akkor ha nem váltom ki akkor megszakad a folyamat és akkor elveszlik és akkor volt is ajándék meg nem is jó lenne ha a fejlesztők megszívlelnék az értékes javaslatokat ...köszike
   
  Utoljára szerkesztett: 16.10.16
  evadebrecen kedveli ezt.
 16. Maci-laci12

  Maci-laci12 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Nagy hulladék fákat adnak a titokfákból.Főleg úgyhogy még aranyat is vettem ez miatt.Szégyen hogy 1 magas szinten álló játékos nem érdemli meg azt miután valós pénzt is költ a játékra hogy fejlesszék.Nem is a mostani legújabbra fájt a fogam van régebbi ami nekem új lett volna de ehelyett csak az alap xxl-es meg xl fákat nyomjátok.Teljesen a nullára fut a játék ,semmi izgalom mint régen sőt régen legalább azért voltak jó dolgok.Köszönettel 1 játékos (nem tegnap kezdtem a farmot) :(
   
  evadebrecen, zsizsik2010 és zigus kedveli ezt.
 17. Szemiramis

  Szemiramis Fórum-zöldfülű

  Szép estét kívánok!Próbáltam a fórumon keresgélve választ kapni a kérdésemre,de nem igazán találtam meg.Más játékosoknak is probléma úgy látom a fúrógép beszerzése.Van 3 raktárházam,de nem tudom tovább fejleszteni,mert még mindig nincs egy sem.Pedig már én is sok növényt,állatot "feláldoztam". Hiába van kiírva,hogy a raktárház betakarításakor lehet gyűjteni,még mindig nem sikerült. Nem igazán szoktam panaszkodni,levelet írni,de most talán egy kicsit csalódottnak érzem magam.Amikor lehetőségem van rá,valódi pénzért vásárolok is FA-at,hogy tovább tudjak játszani,de így nem lehet.Köszönöm,ha elolvasták a véleményemet.További jó munkát kívánok a Csapatnak! Szemiramis voltam,ID 10421049.
   
  zigus kedveli ezt.
 18. .kutty.

  .kutty. Fórumlakó

  Ami a mozi jelen állapotát illeti, már-már azt kell gondolnom, hogy szándékos! Nem hiszem el, hogy péntek óta nem lehet megcsinálni, ahogy azt sem tudom elképzelni, hogy hogyan állhatott elő ez a "hiba".
  Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a menedzsment ki akarja vezetni a játékból az "ingyen-FA-t", mert úgy tűnik, elég sok játékos van ahhoz, hogy pénzért is megvegyék, ami nyilván több bevételt biztosít a BP-nek, mint a szponzorok. (Azokvat valószínűleg tovább lehet etetni a belépési vetítés-kamuval, míg rá nem jönnek.)
   
  zigus, -Éva1970- és Kata7555 kedveli ezt.
 19. zigus

  zigus Haladó

  Megcsináltam az élő legendát az öreg tölgyön / már elég régen /... nem kevés állat és növény leadás és utána a 300 csillag ...na gondoltam most majd hasznát veszem és megveszem a Manufaktúrát de hiába várom ,hogy legalább a plusz két helyem meg legyen mert nem add többet a kellékekből mint a másik kertemben ahol nincs meg az élő legenda ...nagyon szomorú vagyok 93. szinten vagyok de tényleg lapos és unalmas lett ez a játék nem olyan mint a kezdetekben ...sajnos...
   
  Szemiramis kedveli ezt.
 20. mementori74

  mementori74 Fórum ezredese