Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Álomhajsza76

  Álomhajsza76 Fórum hercege

  Sziasztok! Az Épelméjüek eltüntek...hova? Megszünt a topic?
   
 2. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  Arhiválva lett , az utolsó hozzászólás itt van .
   
 3. Filonka56

  Filonka56 Junior szaki

  Sziasztok! Szeretném ha utánanéznétek mert nem kapom meg a megfelelő mennyiségű farmpengőmet! Pár perce másodikra volt telitalálatom és csak 15 farmpengőt kaptam és ez már nem az első eset, mindegy hogy hanyadjára van telitalálatom mindig csak 15 farmpengőt kapok, miért? https://board-hu.farmerama.com/attachments/telitalálat-jpg.35573/ Az eventben 2. telitalálatkor 100 farmpengő járna!
  Filonka56 ID:4862059
   
 4. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  2. próbálkozásra telitálat esetén az extra jutalom csak egyetlen egyszer jár. Sem többször, sem kevesebbszer.
   
  -gyöngy-581 kedveli ezt.
 5. mary

  mary Utánpótlás-írogató

  A FENÉBE IS... NAGYON SAJNÁLOM AZT MEGSZŰNIK A NETTEN JÁTÉK LEHETŐSÉGE... A LETÖLTÉSES VERZIÓ NEM IGAZÁN JÖTT BE NEKEM.. SOK MÁSKÉPP MŰKÖDIK.
  :(:(:eek::eek::cry::cry:BÁRCSAK MARADNA A RÉGI :):)
   
 6. geal86

  geal86 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Sajnos bármilyen ügyesen célzok én minden játékban csak 15 zsetont kapok. Ha már a 2. próbálkozásom sikeres volt akkor is csak a fájdalomdíj 15 pontot kapom és kész. Így nem igazságos és nem is érdekes a játék. :(
   
 7. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  Az event leírás elolvasása és kellő értelmezése sok bosszúságtól mentesít minket:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/viking-saga-xi.21206/
  A leírás teljesen világosan tartalmazza a jutalmazást.
  A telitalálatokhoz járó 150; 100; 75; 50 és 25 csillagos érmét egy alkalommal, mindegyik próbálkozási szinten az első telitalálatkor kapjuk. Utána 15 érmét, és további telitalálat esetén + Romantika láda II. vagy Trágyásláda jutalmat kapunk a 15 érme mellé.
  A 15 érmét viszont mindenképp megkapjuk, mindegy, hogy milyen találatot értünk el.
   
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 8. csigamaj

  csigamaj Utánpótlás-írogató

  Szeretném kérdezni,hogy nem lehetne már ennyi idő után játszani is?Állandóan a 0-ról tölt be,minden kattintás után.Ennyi idő után,ez már nem vicces.Azon gondolkodom,hogy minden pályán abba hagyom,mert ez már kiüti a biztosítékot.Abban reménykedtem,hogy idővel jobb lesz,de egyáltalán nem.A piacon,ha véletlen más megveszi előbb,akkor csak forog a virág,ami sehogy sem áll meg,csak állandó frissítésnél.Nagyon unom már így.Ha nem lesz változás nem csak én fogom itt hagyni a 11 év után.Nem beszélve arról,ha kezdődik az event,15-20 percig belépni sem tudok,ami szintén az idegbajba kerget.Ez így nem játék,hanem az idegek harca,ami nekem nem élvezet
   
  -Márticska- kedveli ezt.
 9. -Márticska-

  -Márticska- Aktív író

  Sziasztok! Tegnap végig csináltam és megkaptam a foltos eventet. Még sem tudom kitenni a Kertészeti robotika 2. állítólag nincs a tulajdonomba. Hol lehetett volna megszerezni. Egy kertészeti robotika ugyan van és nincs kitéve, de nem illeszti be a felhőbe. ID: 9742049
   
  Utoljára szerkesztett: 2.6.21
 10. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum császára

  Szia!
  Az eventismertető tartalmazta:
  "Csillagos érme beváltásával (Varróbolt)

  Az event saját üzlettel rendelkezik, ahol a megszerzett csillagos érméinket értékes jutalmakra válthatjuk, többek között itt szerezhetünk fejlesztéseket az alap dekorunkhoz."
  Tehát kettő Kertészeti robotika fejlesztést kellett kiváltani ahhoz, hogy a felhőre tudjuk helyezni a Kertészeti robotika 2 dekort, az összeépítés /fejlesztés/ után.
   
  Matold, Kuzdern és rencsike982 kedveli ezt.
 11. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  Sajnos az eventnek már vége, már nem lehet semmit változtatni rajta, hacsak a 180. folt lerakása után nem vetted meg az event boltból a két 100-100 csillagos érmébe kerülő kertészeti robotika fejlesztést.
  Ha megvetted, akkor ki kell rakni üres területre az alapot, majd ráhúzni a két fejlesztést, és akkor éri el a Kertészeti robotika 2. elnevezést, és akkor törlés és frissítés után ki lehet rakni a felhőre.
  Az event leírásban minden benne van, és a csevegőben is 19 oldalon át lehetett olvasni a különböző taktikai tanácsokat, és azok megosztását. https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-foltok-v-2021-május.21231/
   
  Matold és Sali~*.* kedveli ezt.
 12. zsuga0611

  zsuga0611 Járnitanuló

  Az ólgőzösön beváltott titok ólakat az esőerdőbe nem lehet kitenni.Esetleg valaki tud róla valamit?Én sehol nem olvastam róla semmilyen infót, hogy oda nem tehető.
   
 13. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  Egyik játékostársunk már korábban jelezte, amit továbbítottunk a központ felé.
  Addig is a Baha ültetvényesre és a Zuhatagok szigetére kirakhatók a szigetes rakományok.
   
 14. -pekudli-

  -pekudli- Aktív író

  Az ólgőzösön készített ólakat csak a fő farmon tudtam kitenni, de amit az őserdőben kellene kitenni azt nem is találom sehol.Lenni kellene min. 2 db ólnak.
   
 15. Ninett79

  Ninett79 Fórum elő legendája

  Szia!
  Az őserdőbe nem tudod kitenni, mert nincs olyan terület.;) Az esőerdőbe sem tehető jelenleg. Próbáld meg az ültetvényre. Nekem is ott van kitéve. :)
   
 16. mamszi70

  mamszi70 Haladó

  Szeretnék segítséget kérni, lehet, hogy nem jó helyen keresem, de tegnap a Valdemáron megvettem a trofolán ólat, azt láttam, hogy leemelte a 900 zsetont, de az ólat nem látom. A 200 zsetonos szupertápot megkaptam, nem tudom mit néztem el. ID számom :6020419
   
 17. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  Biztos azért nem látod , mert teliholdas ól . És segítségkérő topikba írjál , mert ott hamarabbb tudnak segíteni .
   
 18. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia mamszi70!
  A vándorcirkusz boltjában megszerzett trolofánt karám teliholdas jellegű.
  [​IMG] Ezért majd amikor újra kinyit a Telihold kert, akkor viszontlátod a teliholdas menüben, ahova most a rendszer berakta. Ez legközelebb folyó hó 23-án lesz várhatóan.
   
  HéricsBáró kedveli ezt.
 19. mamszi70

  mamszi70 Haladó

  Köszönöm,sejtettem, de mostanában le vagyok maradva az új dolgokról.
   
  Havasi_Gyopár kedveli ezt.