Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

A Panaszkönyv szabályzata:

1.: A Panaszkönyv-ben általában nincs moderátori válaszadás. Azért hoztuk létre, hogy elkerüljük a kérdések-válaszok részlegben a rengeteg "karbantartás van, nem tudok belépni" és "lassú a játék, csináljátok meg" jellegű hozzászólást, valamint az erről történő csevegést, ezeknek nem ott a helyük. Higgyétek el, ezekről mind tudnak a játék fejlesztői (akik mellesleg nem mi vagyunk, hanem egy német vállalat), felesleges a másik fórum-részlegekben több tucatszor leírni, hiszen mi itt úgysem tudjuk ezeket megválaszolni vagy azonnal orvosolni. Minden problémáról azonnal visszajelzést küldünk, és ami válasz érkezik, azt megosztjuk veletek is.

2.: Itt sincs trágárság, káromkodás vagy sértegetés. Kerüljük egymás hergelését és a Farmerama elleni uszítást, ezt semmilyen más online játék fórumában sem engedik meg. Ügyeljünk a megfelelő hangnemre, kritikát vagy panaszt normálisan is meg lehet fogalmazni, ha a bankban vagy boltban a sérelmek miatt kiabálni kezdtek, ott is kivezetnek benneteket.

3.: Aki ezeket nem tartja be, azonnali piros lapos figyelmeztetésben vagy kizárásban részesül, a hozzászólások pedig törölve lesznek, és nem a kritikai tartalom, hanem a minőség miatt. Mindennek megvan a kulturált módja.

4.: A Panaszkönyv nem csevegő vagy megbeszélő topik. Társalgásnak, tapasztalat cserének és ötleteléseknek is megvan a szabott helye a fórumban. Az ilyen jellegű hozzászólások külön figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek.

Panaszkönyv archivált hozzászólásai: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv-archív.12398/

.

-ciklon73-, jlaszlo, [-Hella-] és 3 más kedveli ezt.
  2. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórumlakó

Sziasztok!
    Nem akarok panaszkodni,csupán elhoztam egy kedves gazda,kedves szavait,mert árulni merek a piacon és eléje pakoltam az árukat
    xD

Szia.

A levelet eltávolítottam, mert a levéltitok a Farmpostán is levéltitok.
    Megértésed köszönöm. (Othep)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.12.22
    Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórumőrült

Segítségedre van alul a letiltás gomb. Kijelölöd és letiltás, slussz ;)
    Nálam is van 5 "kedves" letiltott játékos ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.12.22
    Sali~*.* és -forrest-gump- kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, keresd fel a játék supportját.
    Csatold eme "kedves" levelet is.

Itt találod őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.

A regisztrációs e-mail-címedre várd a választ, vagy olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

A magyar support általában 2-3 órán belül válaszol, de lehet, hogy a hétvége miatt ez kicsit több időbe kerül.

Türelmedet kérjük.

Itt olvashatsz a Supportról: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

5. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórumlakó

Köszönöm így tettem

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. WCinas

WCinas Járnitanuló

Ennek az új területnek semmi értelme.....Káosz az egész, remélem semmi köze nem lesz az eredeti játékmenethez, külön végleg abbahagyom a farmeramát...Miért nem lehet a meglévő dolgokat tovább fejleszteni és miért kell egy teljesen új játékot integrálni a meglévő eredeti játékba....Káosz, őrület....

7. bündihugi

bündihugi Törzsjátékos

Mi ez az új KÁÓSZ!!!!!!!!!!!!!!!!! Tragédia , itt senki se ismeri ki magát ezen az új területen!!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry:

zsósi és tara100 kedveli ezt.
  8. MonaLisa1954

MonaLisa1954 Fórum-zöldfülű

Sokkal rosszabb lett az aratás.

9. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Sziasztok!
    Mióta bejött a Gyopárvölgy azóta miért van az, hogy akár 2-3 alkalommal is frissíteni kell, hogy megnézzem a fórumot?
    És kilépni sem enged...
    Néha pedig lehetne gyorsabb is a játék, főleg a gazdabolt.

Eléggé erős gépem van, így azzal nem lehet gond.
    Köszönöm a választ előre is!

*Titi56* kedveli ezt.
  10. *Titi56*

*Titi56* Járnitanuló

Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem. Az 1. páján nem lehet begyűjteni a felsőautomatát.
    Az alsó kettőt, és a 2. pályán mindhármat be lehet gyűjteni.

-Mia78- kedveli ezt.
  11. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Én sem tudom újra elindítani az 1 pálya felső automatáját. A többinél nem volt gond.
    Köszönöm a segítséget.

-Mia78- kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A hajnali órákban még nem lehetett minden játékosnak leszedni az időzítős berendezést a tenyésztős event első pályáján.

Azok a gazdák voltak az érintettek, akik már szerdán 14 óra után elkezdték a feladatok teljesítését.

Náluk fordult elő ez a hibás időzítős, órajeles ikon. Nem reagált a kattintásra.

Írtuk, hogy "törött" a játékelem. Javítják a központi kollégák.

Ma, 2022. december 15-én, csütörtök délelőtt a javítás érdekében futott egy szkript.

Minden érintett farmon megtörtént a javítás. Az elmaradt szüretelhetetlen síbérletek miatt kaptak a játékosok 2x14 db síbérletet.

Ez a jóváírás rendben megtörtént.

Reméljük, a Ti farmjaitokon is lehet már használni a automata elemet a beérési időben.

Köszönjük a türelmeteket!

Sali~*.*, spagetti24 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. csilla1865

csilla1865 Utánpótlás-írogató

Azzal a kérdéshez fordulok önökhöz hogy a pikola ládát kiraktam mikor meg éret le aratam és abba a minutumba eltünt és nem kaptam semit ez hogy lehet elvesztek mi lehet az oka a kérdésemre a választ köszönöm tiszetelettel Ilona

14. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Panaszkönyvben ritka a moderátori jelenlét.
    Kérlek hozz farmnevet és ID-számot valamelyik Segítségkérő topikba pl. ide:
    Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)
    Ott biztosan kapsz majd segítséget.

stb_farmer kedveli ezt.
  15. klaramagyar

klaramagyar Kivételes tehetség

Szia, jó reggelt!
    A gyopárvölgyben a 7. szinten vagyok, reggelre eltűntek a megrendelőim, így a haladás még lassúbb. jó lenne ha csinálnának már valamit ezzel az új játéknak nem nevezhető valamivel mert csak a bosszúság van vele.

zsósi és juliannakoczkas kedveli ezt.
  16. stb_farmer

stb_farmer Kivételes tehetség

Szia, ha a problémád még fennáll, akkor egy segítségkérő topicba írd le kérdésed, ide ritkábban néz be Modi.
    Mindenképpen szükséges lesz a farmneved és az ID-d.
    Egyik megrendelő csak hétvégén tevénykedik.

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. baltha54

baltha54 Utánpótlás-írogató

A FARMERAMA valamennyi dolgozójának köszönötet mondok a játék müködtetéséhez, köszönöm hogy nagyon de nagyon sok embernek kellemes időtöltést alkottak, és a magam nevében kellemes ünnepeket kívánok!. Mégegyszer köszönöm!

Sali~*.*, Othep, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  18. stb_farmer

stb_farmer Kivételes tehetség

Köszönjük az Adventi naptár által kapott ajándékokat, az Ajándékkódért kapott dekort, és köszönjük, hogy Farmerámázhatunk :)
    Idén csatlakoztam, de nagyon jó Veletek :)

Békés, boldog karácsonyt MINDEN Gazdának ,az összes Moderátornak és Családjaitoknak! Szép Szentestét!

Sali~*.*, Mici-farmer, Othep és 2 más kedveli ezt.
  19. marina1950

marina1950 Junior szaki

Szép estét és áldott ünnepeket mindenkinek! Köszönöm a rengeteg csodálatos ajándékot.Sajnos november 9-én baleset történt a családban, ezért nem csinálom az eventeket, mert annyira máson jár az agyam, hogy sok értelme nem lenne.Remélem, hogy jövőre újra eventezhetek.Mindenkinek sok sikert és örömöt kívánok!

20. Pitemano

Pitemano Járnitanuló

Sziasztok !
    Nagyon köszönöm az ajándékokat, ez igazi meglepi volt !
    Mindenkinek békés, boldog ünnepeket kívánok !