Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Valami szörnyűűű ... sikerült is minden piccolot leszednem a tölgyesben, hogy a frász törne rájuk. Miért volt ez jó?

Tényleg elvesznek mindent ebből a játékból ami jó volt?
    Na most aztán nagyon elegem van. Bezárom, oszt csókolom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.6.26
    -zitu-, zigus, zigus46 és 4 más kedveli ezt.
  2. danika910

danika910 Járnitanuló

Amikor az első hozzászólást olvastam az arató gombok helyének megváltoztatásáról., nem mellesleg én már addig az összes farmomat végig jártam, tudom miről van szó, éppen arra gondoltam, hogy mikor jön az első áldozat, aki egyszerre leszed minden jobb gombos dolgot.
    A modoiválasza, biztos oka van, majd később megtudjuk.
    Én már akkor tudtam, hogy a BP részéről ez egy szándékos, al..s kitolás, hogy direkt úgy rakták a gombokat, hogy aki rutinból arat és kicsit nem figyel, annak rögtön odalesz egy kör,Jack-e, ez meg az-a.
    Ez válasz volt részükről a nemtetszésünkre a munkások megváltoztatásával kapcsolatban.
    Az, hogy pont oda tették a +-os aratót, ahol eddig a normál volt, hadd ne mondjam.
    A hozzászólást lehet törölni, de az igazságot nem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.6.26
    -milagro-, -zitu-, lovardatanya és 10 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Most ez komoly, hogy ezt a több mint 14 ezer Ft-ot értékű csomagot még 94 napig kell kerülgetni, minden
    belépésnél frissítésnél.

Értem én, hogy a játék így működik, de azért ez már túlzás !

-zitu-, Ms.AbyZu, zigus46 és 3 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nem baj, addig lehet nyersz a lottón. :D Nálam is ennyit mutat. Én szept. 1.- re felírtam a naptárba, hogy ne felejtsem el. :D

-zitu-, zigus46, _Ilona49_ és még 1 ember kedveli ezt.
  5. sheepwow

sheepwow Utánpótlás-írogató

Üdv!

A szervert süti a nap? Nem lehet csak 3-4 frissítés után + 10 perc várakozást követően területet váltani.

-milagro-, -zitu-, -Angel74 és 2 más kedveli ezt.
  6. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Miért van az, ha valamit kínálnak megvételre, akkor a kínálat állandóan felugrik? Persze tudom a választ, de azért felháborítónak tartom, hogy a jelenlegi ajánlat még él 2220 óráig és addig minden belépéskor kattintgatni kell arra, hogy talán később, mert olyan választási lehetőség nincs, hogy : nem kérem! Nem hiszem, hogy nagyon sokan meg fogják gondolni a vásárlást, mert aki akarta, az már megvette, vagy, aki még gondolkodik, az biztos nem fogja elfelejteni a felugró ajánlat nélkül sem! A jelenlegi helyzetet a játékosok bosszantásának tekintem!:(

-zitu-, zigus, zigus46 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. gyongyinagy

gyongyinagy Fórum-zöldfülű

csodálatos a mai napi ajándék 1 azaz egy db partipörgetés a pofátlanságnak is van határa ugye BP. a jövő hónapban már felet kapunk?

-zitu-, zigus és zigus46 kedveli ezt.
  8. zigus46

zigus46 Haladó

Na hali nem tudom ki ,hogy van vele de nem lehetne már ezt a napi protectet, és a mester protectet megszünteteni ? borzasztó idegesitö és semmi értelme ,normális eventeket kéne helysette adni és hova tüntek az olyan feladatok amibe farmmunkás kuponokat lehet nyerni ???? mert ez a játék már nem játék hanem idegbaj .....

-zitu- és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  9. teomokus

teomokus Fórumprofi

Sziasztok!
    Az eventben, miért nem kapom meg a "tiki"-s tenyészetet/fát? Automatikusan átugrotta őket... :sleepy:

A kerekkeréken pedig, már másodszor nem azt kaptam, amit pörgettem. :( Pedig tök jót pörgettem!:(

Szerintem ez azért gáz! 8)

10. dundi6116

dundi6116 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget kérek! Hol találom a farmmunkás kuponjaimat? Köszi!

11. Sylja

Sylja Fórum félistene

12. .dina1.

.dina1. Fórumlakó

Én meg nem találom barkács cuccot meg a szerszámokat.

13. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Megtalálod bal oldalon a Láda menü/Elhasználódó tárgyakon belül a Jutalomládák fülön.
    A keresőmezőbe kezdd el beírni: barkács/szerszámos.

Utoljára szerkesztett: 17.7.26
    GA-BI-O-Farm, .dina1. és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. csontos0353

csontos0353 Fórum-zöldfülű

hol találom a farmmunkás kuponjaimat?
    Sehol nem lelem

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. Sylja

Sylja Fórum félistene

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Sylja

Sylja Fórum félistene

A kuponok eddig is elérhetők voltak ugyanígy. Én speciel mindig így használtam.

-Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. .dina1.

.dina1. Fórumlakó

Köszönöm szépen közben meg találtam csak reggel még nem volt ott.

Sylja kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Tudom;)
    De azért egy pici átalakítás és máris káoszt kiáltanak..:oops:
    Vicces, hogy ez pl nem is került máshova;)

20. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ismételten a mai világ csodáját írja a játék. Hiába nyomok a szállítás gombra a gazdaköris eventes feladatnál semmi reakció, van amikor percek telnek el vagy éppen többszöri frissítésre se történik semmi. Na de lássatok csodát a mellette lévő vásárlás gomb azonnal behozza az oldalt ahol a kis magyar forintjaimat elkölthetném. Olyan szinten instabil az egész, hogy már többször is ráhagytam a kattingatást ma, mert egyszerűen nem tudom rávenni, hogy működjön. (Nincs szükségem takarításra...)

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.