Visszajelzés Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Igen tudom hogy ilyenkor a madár se jár erre, többek között ez is baj, és hétfőn se a problémák sürgősségével fognak foglalkozni, inkább hogy kellene a bevételt növelni, de elég már a sok hülyeségből látszik hogy ezek se működnek, hogy miért......azt ne kérdezd:(

LMIcsapás, zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    A kérdésemet vissza vontam, a kérésedre. :D
    Itt a régi gépen is változatlan minden, annyi, hogy jobban megy a területváltás.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Hajnalka

Hajnalka Járnitanuló

A játék szinte teljesen élvezhetetlen! Számtalan hiba nap mint nap: lassú vetés, aratás, öntözés vagy éppen kifagy és több alkalommal is újra kell inditani esetleg frissiteni a játékot! Nem kell a duma, hogy a játék rendesen müködik! Ami müködik az a jogtalan és erőltetett reklám túlkapás és a vásárlás! Ha képtelenek a játék normális müködtetésére akkor be kell zárni a kapukat!

sutimami57, LMIcsapás és _Ilona49_ kedveli ezt.
  4. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

Üdv. A mesterkurzusom lefagyott. Semmit nem fogad be. Valakinek ötlete? :)

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Frissítés... ki be lépés... takarítás... Ha ezek nem működnek akkor Hiba topik id számmal...
    Vagy support...
    Utóbbival kapcsolatban, nagyon pozitív dolgokat tapasztaltam az utóbbi időben.
    Hozzáértő, kedves korrekt válaszok jönnek... bár a gyorsaságon lehetne javítani...

_Ilona49_ kedveli ezt.
  6. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

Na nehogy már nekünk keljen írkálni, a jogos igényünk miatt, de hogy nem majd én igazolom a jogosságom, mikor én vagyok átverve, >:( hát hogy korrekt a válasz hát......:music:

sutimami57, LMIcsapás, ladislaw11 és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

A jogos igény.... a hiba mentes játék lenne... Úgy tűnik nem jár:oops: Senkinek itt a játékban:wuerg:
    A supporttal kapcsolatos írásrész az onnan kapott válaszokra vonatkozott... - mostanság írtam nekik párszor... a válaszokat ide nem lehet kitenni... sajnos...
    Pontos részletes hibajelzésre korrekt válaszokat kaptam... Az ötleteket megköszönik... jelezve, hogy már volt e hasonló... vagy tök új dologról írtam...

8. mosolyka23

mosolyka23 Utánpótlás-írogató

Nincs felröpim, naptej. Nem számolja, még 1-en jár.
    mosolyka23 ID: 26206412

9. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

Köszönöm. Próbálok.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. LMIcsapás

LMIcsapás Utánpótlás-írogató

Kedden este írtam a supportnak, azóta sincs semmi fejlemény, semmi válasz vagy reakció. Farmarany sehol.
    Nagyon jó az irány a játékosok elvesztéséhez.

sutimami57 és zsani_apja kedveli ezt.
  11. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nos hétfő délután 15:07 óra van, a szezon még mindig nincs javítva.
    Nemhogy javítva egy nyomorult hivatalos sincs, hogy bocsi, elnézést stb.
    Úgy tűnik a játék üzemeltetőjének egyáltalán nem fontosak a játékosok, még a fizetősök sem.
    Ma reggel random berakott a szezon 1- azaz 1-es szintre. Beadtam az első megrendelő 4 kérését, felugrott 18 szintre, ami minimum
    2-3 szinttel kevesebb mint aminek kellene lennie és a szezonbérlet sem működik.
    Szezonbérlet, FP ért megvásárolt 5*100 Szjp, Heti gyorscsomag, mindkét event maxon teljesítve, sőt ma reggel a
    városi projektbe is volt egy Szjp-ért teljesítendő feladat, szombat vasárnap kiszolgáltam az összes megrendelőt.
    Van akit ezekkel a paraméterekkel 21 szintre rakott.
    Tehát kérném a korrigálást!!!

Be nem adok ma többet, az tuti, várom a javítást és a sűrű elnézést.
    GA-BI-O-Farm ID1508500

13. -Holdfeny-.

Szia!

KB ennyit tettem én is... de a 21. szintet keveslem... - a mai bepakolással... együtt..
    Ja és kaptam 5 Szezon pontot a városi projektből is;)

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Na látod ugyan ezekkel a paraméterekkel vagyok a 18 szinten, ami felettébb furcsa, hogy mi hogyan van beállítva vagy sem
    az sose fogjuk megtudni:cry:Én a városiba 20 Szjp kaptam, vagy nem, a franc se tudja:cry:

15. -Holdfeny-.

Szerintem egyikünk szintje sem jó...:oops:
    De ne kelljen nekem számolgatni hol kellene tartanom....:mad: Ha a háttérbe számolják a pontokat... 8)
    Még 10 pont jön majd a városi projektből...:D ez tuti sokat fog nyomni a latba... xDxDxD

Van egy olyan érzésem hogy nem az állítgatja a dolgokat akinek papíron van hozzá jogosultsága... hanem az alatta álló minden lében kanál okostojás/ok....:music: Így aztán kb senki nem érti mi a baj... :music::eek:o_O
    Mi látjuk:wuerg: érezzük...8) ők meg neeeeem tudjáááák:oops:

GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Na csajok, reggel már okosabb leszek. Kíváncsi leszek, ha nem úgy alakul, délután bemegyek kínaiba, lesz neki oan oco minden. :D

sutimami57, -Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. vízöntő

vízöntő Fórum admirálisa

gép1.png gép6.png gép7.png gép8.png

Ezek amik rajtunk múlik, de..... van itt BP-t sara is. Olvasd el mindent kicsit össze kutyultam, de ott van minden.

Csatolt fájlok:

• gép2.png
      gép2.png
      Fájl mérete:
      117.9 KB
      Megtekintések:
      13
    • gép3.png
      gép3.png
      Fájl mérete:
      165.3 KB
      Megtekintések:
      12
    • gép5.png
      gép5.png
      Fájl mérete:
      53.5 KB
      Megtekintések:
      12
    Utoljára szerkesztett: 18.8.26, 10:37
    zsani_apja, -Holdfeny-., .dina1. és 3 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonbérlettel-61-kapcsolatos-problémák.28188/#post-1522332
    Sziasztok! Gőzt kiereszteni jöttem...
    Tele van a nem létező szervem az itteni töketlenkedéssel...
    Ne már hogy én fizetek aztán még irogassak is... hogy méltóztassanak jóváírni azt amit a saját munkatársaik balféksége miatt nem kaptam meg...
    Kérném hozzáértő, korrekt tiszteletudó munkatársakat alkalmazni!
    Nos én fizetek... legalább is eddig állati spórolósan - Dzsint még a spórolás miatt nem sikerült kimaxolnom... de mindig mindent megvettem ami a játékomat segíteni hivatott volt... De elvárom, hogy korrekten megkapjam amiért fizetek... a késedelmes teljesítésért érezhető kártérítést kérek...
    Az egymásra mutogatás óvodás dolog... a legkisebb majdnem 9 éves gyerekem már majdnem kinőt belőle... Azt gondolom a központban felelősségteljes felnőttek dolgoznak... Akkor rövid időn belüli javítást és puncsolós elnézést kérést várok, mert én fizetek... Szóval igazam van!!!!!!

19. LMIcsapás

LMIcsapás Utánpótlás-írogató

Van új a nap alatt.. Visszakaptam a Farmaranyakat. 1 heti masszírozás kellett hozzá... Pfúúú, soha többet nem veszek semmit.